Jump to content

Πηγαίνετε στο γήπεδο ;

DENIOR
 Κοινοποίηση

Πηγαίνετε στο γήπεδο ;  

158 members have voted

1. 1. Πηγαίνετε στο γήπεδο ;

• Ναι,σε αγώνες ποδοσφαίρου
      59
    • Ναι,σε αγώνες μπάσκετ
      32
    • Ναι,σε αγώνες βόλλευ
      10
    • Ναι,σε αγώνες στίβου
      11
    • Ναι,σε άλλου είδους αγώνες
      8
    • Όχι
      38

Recommended Posts

Αν μπορούσα λόγω δουλειάς να πάω θα πήγαινα μόνο σε ευρωπαικούς αγώνες είτε εντός είτε εκτός.Για ελληνικούς αγώνες δεν έχει νόημα πλέον..μια τα επεισόδια και δη στα ντέρμπι,μια το κακό θέαμα,μια το ακριβό εισιτήριο..ε ας μείνουν αυτοί που θέλουν να μείνουν στις εξέδρες και να τους χαίρονται.

• Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηγαίνω σχετικά συχνά σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο.

Α, έχω πάει και σε χάντμπωλ.:)

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Αν μπορούσα λόγω δουλειάς να πάω θα πήγαινα μόνο σε ευρωπαικούς αγώνες είτε εντός είτε εκτός.Για ελληνικούς αγώνες δεν έχει νόημα πλέον..μια τα επεισόδια και δη στα ντέρμπι,μια το κακό θέαμα,μια το ακριβό εισιτήριο..ε ας μείνουν αυτοί που θέλουν να μείνουν στις εξέδρες και να τους χαίρονται.

Δεν είναι απόλυτο αυτό.

Θυμάμαι πως πέρσυ είχα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.

Μπήκαν επτά γκολ,το θέαμα ήταν απολαυστικό,επεισόδια δεν υπήρξαν,ενώ το εισιτήριο στοίχιζε 20 ευρώ.

Δεν είναι απόλυτο αυτό.

Θυμάμαι πως πέρσυ είχα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.

Μπήκαν επτά γκολ,το θέαμα ήταν απολαυστικό,επεισόδια δεν υπήρχαν,ενώ το εισιτήριο στοίχιζε 20 ευρώ.

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα... Το θέαμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τραγικό.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 1 month later...
κι εγώ πηγαίνω στο γήπεδο οπότε μπορώ, αν χάνω μερικούς αγώνες είναι λόγω δουλειάς και μόνο αλλά σε ντέρμπυ (με ολυμπιακό, παναθηναϊκό, αεκ) δεν λείπω. Αυτό που με τραβάει είναι η αγάπη μου για την Λάρισα, ενώ δεν μπορώ να πω ότι με απωθεί κάτι.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο,ΟΧΙ δεν πάω.Αγώνα ποδοσφαίρου δεν έχω δει κανέναν,καλής ομάδας βέβαια,μόνο 2 αγώνες μπάσκετ έχω δει...α και τοπικό πρωτάθλημα στίβου κανά 2-3-4 φορές!:D

όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο,ΟΧΙ δεν πάω.Αγώνα ποδοσφαίρου δεν έχω δει κανέναν,καλής ομάδας βέβαια,μόνο 2 αγώνες μπάσκετ έχω δει...α και τοπικό πρωτάθλημα στίβου κανά 2-3-4 φορές!:D

Δεν μας φαινεται απιστευτο!!! Πολλα ατομα της ηλικιας σου δεν πανε στο γηπεδο....κακως κατα την γνωμη μου!!!!! Θες ομως να μας πεις τους λογους που σε αποθουν να πας??? :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εγώ πάω να δω μερικές φορές τον Άρη, αλλά και λόγω απόστασης αλλά και ηλικίας δεν μπορώ να πηγαίνω πολύ συχνά.:(

Πάντως κάθε χρονιά βλέπω από 2-3 σίγουρα.:cool:

Έχω πάει και σε αγώνα μπάσκετ αλλά μικρός.:baby:

όταν ήμουν ελλάδα κι εγώ εννοείται οτι πήγαινα στον γαύρο σε όλα τα εντός και εκτός μόνο σαλόνικα.ήταν ωραία ατμόσφαιρα με hercula και παοκ.πολύ φανατισμένη.σε όλα τα εντός c.l. και σε πολλά εκτός.θα πάει κανείς ρώμη??

ψάχνω παρέα εδώ,αλλά δε δείχνει να ενδιαφέρεται κανένας.μπορεί να πάω και μόνος.

μπορεί να γίνονται χίλια μύρια έκτροπα αλλά δεν με ενοχλεί ,ούτε στο ελάχιστο.ίσα ίσα με φτιάχνει παραπάνω αυτό.ειδικά με βάζελο και αεκ όλα τα λεφτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Gipedo pigainw ta teleutaia 6 xronia(18 xronwn eimai) kathe kuriaki sto skoda xanthi arena!

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Πηγαινω σε αγωνες ποδοσφαιρου αλλα οχι συχνα γιατι ολο μου τυχαινει κατι τις περισσοτερες φορες και δεν μπορω.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Δεν μας φαινεται απιστευτο!!! Πολλα ατομα της ηλικιας σου δεν πανε στο γηπεδο....κακως κατα την γνωμη μου!!!!! Θες ομως να μας πεις τους λογους που σε αποθουν να πας??? :)

Συμφωνω μαζι σου!!

Εθνικος και ετσι??!?!

Εγω παλι παω στο γηπεδο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παει να δω κανενα αγωνα της ομαδας μου(Νικη Βολου).

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Συμφωνω μαζι σου!!

Εθνικος και ετσι??!?!

Εγω παλι παω στο γηπεδο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παει να δω κανενα αγωνα της ομαδας μου(Νικη Βολου).

Αν εννοεις αν ειμαι Εθνικος σαν ομαδα οχι.....ΙΩΝΙΚΟΣ ειμαι!!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν εννοεις αν ειμαι Εθνικος σαν ομαδα οχι.....ΙΩΝΙΚΟΣ ειμαι!!!!!

Απλως ειδα Πειραιας!! Για αυτο μου ηρθε ο Εθνικος:O :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Είναι πολλά τα λεφτά πλέον και κακό το θέαμα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο τουλάχιστον... Κάθε αγώνας και μια αρπαχτή!!

Ρε παιδιά, γιατί έχω την εντύπωση ότι το Poll δουλεύει λάθος?!

Για κάντε μια προσθεσούλα και θα δείτε οτι τα ποσοστά βγαίνουν πάνω απο 100%, καθώς και οι ψήφοι βγαίνουν παραπάνω απο τους αναγραφόμενους!! :p

μια φορα εχω παει στην ζωη να δω αγωνα η να το πω αθλημα καλυτερα[fitness/body b...].ητανε πριν 4χρονια.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι ψήφοι δεν σου βγαίνουν γιατί εγώ μπορεί να ψήφισα δύο η και τρία αθλήματα αλλά στο σύνολο μετράει για ένας. (γι'αυτό λέει σύνολο μοναδικών ψήφων)

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Και εγώ σε αγώνες ποδοσφαίρου πάω αλλά έτσι όπως είναι οι ελληνικές ομάδες σε ευρώπη και ελλάδα δεν είναι να πηγαίνεις στο γήπεδο.

Άντε να δούμε τι θα κάνει και ο βάζελος σήμερα γιατί μας βλέπω σε 2 χρονάκια να παίζει και ο πρώτος στο intertoto:(

Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό από τότε που με θυμάμαι, πολλά χρόνια πριν....

Εχω διαρκείας στο ποδόσφαιρο εδώ και έξι χρόνια και φέτος "ψηνόμουνα" για μπάσκετ, αλλά δεν πήρα λόγω έλλειψης χρόνου. Εκεί βέβαια που δεν χάνω παιχνίδι είναι στα ευρωπαϊκά και όταν μπορώ πηγαίνω και έξω..

(Λονδίνο Χ2, Βαρκελώνη, Σάλκε, Μαδρίτη, Μάντσεστερ)

Γιώργος

Galaxy s9+