pgetsopoulos Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Τι εννοείς "μεταμόρφωση"; νομιζω εννοει μεταφορτωση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 νομιζω εννοει μεταφορτωση ναι αυτο εννοω..χαχαχα..μαλλον με εποιασε κατι μαγικο:lol::lol: συγνωμη:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Δεν ξερω αν το ξανα συζητήσατε, αλλά λίγο φασιστικό δεν ειναι να σε αναγκάζει να κάνεις google account για να συνδεθείς στο youtube? Οταν κάναμε account στο youtube και ανεβάσαμε βίντεος ή αποθηκέυσαμε δεν μας ελεγε οτι σε ενα χρονο αν δεν κάνεις google account σε βγάζω απέξω.:confused: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα.Ειναι ευκολο να μου πει καποιος φιλος απο το φορουμ τι τυπους αρχειων δεχονται το FB & το Youtube για να ανεβασει καποιος? Βαζω π.χ καποια μικρα[AVI files], των 2 και 3 λεπτων & μου λεει 2 ή 3 ωρες.Τι γινεται εδω? Ετσι παιζουν αυτα? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα.Ειναι ευκολο να μου πει καποιος φιλος απο το φορουμ τι τυπους αρχειων δεχονται το FB & το Youtube για να ανεβασει καποιος? Βαζω π.χ καποια μικρα[AVI files], των 2 και 3 λεπτων & μου λεει 2 ή 3 ωρες.Τι γινεται εδω? Ετσι παιζουν αυτα? Ευχαριστω πολυ. νομιζω δεχονται απολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Βαζω π.χ καποια μικρα[AVI files], των 2 και 3 λεπτων & μου λεει 2 ή 3 ωρες.Τι γινεται εδω? Ετσι παιζουν αυτα? Ευχαριστω πολυ. τι εννοεις? οτι θα ανεβουν σε 2-3 ωρες ή οτι εχουν διαρκεια 2-3 ωρων? avi εχω ανεβασει. και 3gp ανεβαινουν σιγουρα. για αλλους τυπους δε γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 τι εννοεις? οτι θα ανεβουν σε 2-3 ωρες ή οτι εχουν διαρκεια 2-3 ωρων? avi εχω ανεβασει. και 3gp ανεβαινουν σιγουρα. για αλλους τυπους δε γνωριζω Να ερωτησω πολυ απλα:Ενα αρχειο AVI,ας πουμε,διαρκειας 5 λεπτων, ποση ωρα χρειαζεται για να ανεβει στο YOUTUBE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ποσα mb ειναι? επισης παιζει ρολο το upload του παροχου και της γραμμης σου :) αν εχεις πχ 1mbps upload, τοτε ανεβαζει με περιπου 100kb/sec. η μεγιστη τιμη ειναι αυτη. κανεις τους υπολογισμους και βλεπεις ποση ωρα χρειαζεται να ανεβει στο site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ποσα mb ειναι? επισης παιζει ρολο το upload του παροχου και της γραμμης σου :) αν εχεις πχ 1mbps upload, τοτε ανεβαζει με περιπου 100kb/sec. η μεγιστη τιμη ειναι αυτη. κανεις τους υπολογισμους και βλεπεις ποση ωρα χρειαζεται να ανεβει στο site :) Εχω αυτη τη στιγμη ενα αρχειο AVI, 1.20 λεπτα, με μεγεθος 281 MB.Εχω γραμμη CONN DSL OTENET και πιανω με IDM οταν κατεβαζω γυρω στα 800-900.Βαζοντας να κανω upload στα 2 sites[youtube & FB], θελει μου λενε 50 λεπτα.Κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γιατι να κανεις κατι λαθος? τελικα το upload της γραμμης σου ποσο ειναι? (φανταζομαι 1mbpsθα εχεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γιατι να κανεις κατι λαθος? τελικα το upload της γραμμης σου ποσο ειναι? (φανταζομαι 1mbpsθα εχεις) Σχεδον 1,οπως το λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Εχω αυτη τη στιγμη ενα αρχειο AVI, 1.20 λεπτα, με μεγεθος 281 MB.Εχω γραμμη CONN DSL OTENET και πιανω με IDM οταν κατεβαζω γυρω στα 800-900.Βαζοντας να κανω upload στα 2 sites[youtube & FB], θελει μου λενε 50 λεπτα.Κανω κατι λαθος?Αρχείο μεγέθους 281ΜΒ για διάρκεια 1-2 λεπτών είναι υπερβολικά μεγάλο και είναι λογικό να αργεί πολύ να ανέβει, κάτι έχεις κάνει λάθος. Δοκίμασε να συμπιέσεις το video με κάποιο utility όπως το any video converter. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 τα 281mb ειναι ισα με 287.744kb. αν ανεβαζει με τη μεγιστη τιμη 100kb ανα δευτερολεπτο, το συγκεκριμενο αρχειο θα επρεπει να ανεβει σε 294.44 δευτερολεπτα. δηλαδη σε 5 λεπτα σχεδον. θεωρητικα ολα αυτα βεβαια. στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα. μπορει να κοβει καποιο προγραμα το upload, να υπαρχει καποιο προβλημα στη γραμμη, χιλια-δυο... βεβαια, τα 50 λεπτα που αναφερεις ισως μειωθουν αρκετα με το περασμα του χρονου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Έχεις κάνει λάθος στις πράξεις, ο χρόνος που χρειάζεται για ένα τέτοιο αρχείο είναι περίπου 50 λεπτά και στην πράξη θα είναι μεγαλύτερος αφού συνήθως η ταχύτητα upload σε αυτά τα sites δεν είναι πάνω από 80ΚΒ/s. Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Όπως έγραψα και πριν δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλο αρχείο για τόσο μικρή διάρκεια video. Είτε είναι ασυμπίεστο, είτε συμβαίνει κάτι άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 α, μπορει... αν και μετα απο απειρες ασκησεις μαθηματικων που μολις ελυσα, δε θα πρεπε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια θα δω τι παιζει συμφωνα με τα γραφομενα σας,& θα σας ενημερωσω.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Έχεις κάνει λάθος στις πράξεις, ο χρόνος που χρειάζεται για ένα τέτοιο αρχείο είναι περίπου 50 λεπτά και στην πράξη θα είναι μεγαλύτερος αφού συνήθως η ταχύτητα upload σε αυτά τα sites δεν είναι πάνω από 80ΚΒ/s. Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Όπως έγραψα και πριν δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλο αρχείο για τόσο μικρή διάρκεια video. Είτε είναι ασυμπίεστο, είτε συμβαίνει κάτι άλλο. Εχετε απολυτα δικιο παιδια.Ηταν αδιανοητο τοσο μικρο αρχειο και να αργει τοσο. Εκανα αυτο που λετε ποιο πανω:Κατεβασα το any video converter.,το εκανα σε μορφη FLV με 320χ240 μεγεθος & παει τωρα σφαιρα,γυρω στο 5λεπτο.Σας ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπερα Εχω ενα υπολογιστη με windows 7 ultimate 64bit και το προβλημα ειναι μονο στο youtube οτι σε οτι και τραγουδι - βιντεο κι αν παιζει κανει θορυβο στα ηχεια , αυτο γινεται και μετα ακουστικα , αν το ιδιο βιντεο το κατεβασω ή το βαλω στο facebook copy paste το παιζει κανονικοτατα , οπως και τα αρχεια Mp3 Που εχω. ΕΙναι κουφο αυτο γενικα , το εχει δει κανενας αλλος? Drivers εβαλα τους τελευταιους οπως δοκιμασα και με ie,opera,firefox,chome αλλα παλι τιποτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Λοιπόν εχω το εξής πρόβλημα, κατέβασα απο το youtube κατι video (μέσω free you tube download)σε μορφή mpeg-4 movie και σε μορφή ''απόσπασμα video'', προσπαθω να τα γράψω σε ενα dvd μέσω nero gia να τα βλέπω στην συσκευή του dvd ,αλλά μου λεει οτι υπάρχει πρόβλημα.Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Λοιπόν εχω το εξής πρόβλημα, κατέβασα απο το youtube κατι video (μέσω free you tube download)σε μορφή mpeg-4 movie και σε μορφή ''απόσπασμα video'', προσπαθω να τα γράψω σε ενα dvd μέσω nero gia να τα βλέπω στην συσκευή του dvd ,αλλά μου λεει οτι υπάρχει πρόβλημα.Τι πρέπει να κάνω? τι πρόβλημα σου λέει ότι υπάρχει ? βοήθα λίγο, τι dvd player είναι ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Λοιπόν εχω το εξής πρόβλημα, κατέβασα απο το youtube κατι video (μέσω free you tube download)σε μορφή mpeg-4 movie και σε μορφή ''απόσπασμα video'', προσπαθω να τα γράψω σε ενα dvd μέσω nero gia να τα βλέπω στην συσκευή του dvd ,αλλά μου λεει οτι υπάρχει πρόβλημα.Τι πρέπει να κάνω? αμα δεν μπορει να γραφει στο dvd πρεπει να κανεις το αρχειο να ειναι σε τυπο αρχειου του dvd για να μπει...αν εχεις ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο γινεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Για να φτιάξεις ένα dvd-video, ώστε να παίζει και σε επιτραπέζιες συσκευές, δοκίμασε και το VSO ConvertXtoDVD. Είναι εύκολο στη χρήση και χειρίζεται πολλά είδη αρχείων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 καλημερα παιδια...εχω φτιαξει ενα βιντεο με τον τελικο του champions league...θελω να το βαλω στο youtube και δεν θελω η uefa να μου το κλεισει λογο δικαιοματων τι πρεπει να κανω???εχω βρει ενα κειμενακι το οποιο πρεπει να βαλω στην υπογραφη...θα το παραθεσω να μου πειτε αν κανει Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. It is not to be used for copying and selling. No copyright infringement intended. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss17 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Γεια σας,έχω αρχίσει να φτιάχνω ένα blog και θέλω να βάλω videos (να τα κάνω embed δηλαδή, από το youtube,όμως δεν θέλω να φαίνεται ο σύνδεσμος).Κάτι παρόμοιο,που έκανε και το blog της Νατάσας Θεοδωρίδου στο παρακάτω link http://www.natasatheodoridoufanclub.gr/2011/01/blog-post_08.html Να διευκρινίσω ότι τα videos που θέλω να βάλω,τα έχω ανεβάσει ο ίδιος στο youtube,απλά τα έχω κάνει μη καταχωρημένα για να μη φαίνονται στο youtube,μόνο στο blog.Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη!!!Έχω ρωτήσει πολλούς και κανείς δεν έχει ιδέα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα απο σημερα το πρωι... Με το που ανοιγω το Pc μου βγαζει notification για Update του adobe flash player (10.3 το καινουριο ) και παταω να κανει το update κανονικα . Μετα λοιπον βλεπω οτι δε μου αναπαραγει κανενα βιντεο πλεον στο youtube ...Ειναι μαυρη η οθονη και δε δειχνει τη μπαρα με το play τη διαρκεια του βιντεο κλπ... Δοκιμασα να κανω uninstall /install ξανα το flash player τιποτα... Τη πρωτη φορα που το δοκιμασα αυτο , μπορεσα να παιξω βιντεο στον explorer μονο (κανονικα χρησιμοποιω firefox) αλλα πλεον ουτε εκει... Σημειωτεον οτι εχω κανει και επανεκκινησεις τον υπολογιστη. Εχει κανεις ιδεα του τι μπορει να συμβαινει μηπως ?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts