Jump to content

Καλύτερος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών

achileas
 Κοινοποίηση

Καλυτερος καλαθοσφαιριστης ολων των εποχων.  

130 members have voted

1. 1. Καλυτερος καλαθοσφαιριστης ολων των εποχων.

• Μ.Τζορνταν
      93
    • Μ.Τζονσον
      2
    • Λ.Μπερντ
      2
    • Σ.Μπελοφ
      0
    • Α.Σαμπονις
      1
    • Ρ.Κορατς
      0
    • Ν.Πετροβιτς
      2
    • Ν.Γκαλης
      25
    • Ν.Νοβιτσκι
      5
    • Ν.Μενεγκιν
      0

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά υπερβάλλεις κάπως. Καταρχάς ο Drazen στο Πόρτλαντ του Drexler ήταν λογικό να μην έχει πολλές ευκαιρίες, όταν πήγε στο New Jersey έδειξε ποιος είναι, μετέτρεψε την ομάδα του από το ρεζίλι της Atlantic σε ομάδα play-off και ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ένας από τους καλύτερους shooting guards του ΝΒΑ. Δυστυχώς δεν μάθαμε πόσο μεγάλος μπορούσε να γίνει (ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έρθει στον ΠΑΟ, όσο και αν το ονειρευόμουν). RIP.

Μεγάλοι Ευρωπαίοι και γενικώς ξένοι παίκτες πάντα υπήρχαν, απλά οι Αμερικάνοι τους αγνοούσαν. Πλέον οι πόρτες του ΝΒΑ είναι ανοιχτές για κάθε ξένο που ξεχωρίζει, και πηγαίνοντας στο ΝΒΑ αυτοί οι παίκτες γίνονται ακόμη καλύτεροι. Αλλά στο παρελθόν που οι Αμερικάνοι ήταν πολύ επιφυλλακτικοί, τεράστιοι παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη καριέρα εκεί δεν πήγαν ποτέ. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν στο επίπεδο των θρύλων του ΝΒΑ αλλά θα έδειχναν στους Αμερικάνους από πιο νωρίς ότι καλό μπάσκετ παίζεται και εκτός ΝΒΑ.

Βλέποντας π.χ. τους Γάλλους (πλήν Parker) και τους Βραζιλιάνους ΝΒΑers (που όλοι παίζουν στις ομάδες τους και μάλιστα αρκετά καλά) σε αυτό το Παγκόσμιο το ΝΒΑ απομυθοποιήθηκε αρκετά στα μάτια μου. Και πάνω απ' όλα βέβαια βλέποντας την εθνική μας να κερδίζει τους Αμερικάνους.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει κάνει άλματα μπροστά, χάρη και στη βοήθεια του ΝΒΑ. Το αμερικάνικο είναι μάλλον σε κρίση και ο κύριος λόγος είναι όπως είπαν και άλλοι το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα ταλέντα τους παραλείπουν το κολλέγιο και πάνε απευθείας σε ένα πρωτάθλημα που τουλάχιστον στη regular season του επιβραβεύει το θέαμα, τα στατιστικά και τον ατομισμό πάνω από τη νίκη. Νομίζω ότι οι τρεις συνεχόμενες αποτυχίες είναι σοβαρό καμπανάκι για να αρχίσουν να γίνονται κάποιες αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζουν το μπάσκετ.

σκεψου μονο ποσοι δεν ηρθαν με την team usa επειδη ειχαν προβληματα τραυματισμων.... διοτι φαντασου βρηκε τον χαινριχ των μπουλς που το παιδι ειναι ο θανατος ο ιδιος η βλακεια η ιδια οι μισοι απο αυτους που ηθελε τραυματιστηκαν και δεν ηρθαν οπως ο Eddie Griffin

Η αλτικοτητα δεν ειναι δειγμα προς εξεταση.

Υπαρχουν πολοι παιχτες με πιο μεγαλο αλμα απο τον Τζορνταν.

Ο τζορνταν ειχε ψυχη.

Κανενας δε συγκρινει τον Τζορνταν με τον Νοβιτσκι.

Μονο καλος νσουτερ ο Νοβιτσκι?

Το σουτ θα ελεγα ειναι το χειροτερο του,εχει πολυ πιο καλα στοιχεια.

Αλλα φαινεται δεν εχεις παρακολουθησει πολυ μπασκετ.

Φιλικα.

α μπα δεν εχω...και μαλλον ποτε δεν επαιζα μικρος μπασκετ....

ξερω πολυ καλα τι ειχε ο ενας και τι εχει ο αλλος αλλα εφοσον βαζεις μετρα και σταθμα κοιτα εδω ο σακιλ ειναι στην ιδια θεση με τον νοβιτσκι αλλα για δες και πιο παλιος ειναι και κανει παπαδες...... ο νοβιτσκι παιζει 6 χρονια λιγοτερα και αν το παμε κατα μεσο ορο ακομη και αυτον δεν τον πιανει ουτε καν στα high scores....

για πες μου εναν που ειχε μεγαλυτερο αλμα απο τον τζορνταν?..... οσοι ηθελαν να κανουν το γνωστο πια καρφωμα του απετυχα οπως παντα.... αλλωστε αν στο μπασκετ δεν ειναι βασικος παραγοντας το αλμα τι ειναι να βαρας με κλειστα τα ματια και να το βαζεις?.....

α μπα δεν εχω...και μαλλον ποτε δεν επαιζα μικρος μπασκετ....

ξερω πολυ καλα τι ειχε ο ενας και τι εχει ο αλλος αλλα εφοσον βαζεις μετρα και σταθμα κοιτα εδω ο σακιλ ειναι στην ιδια θεση με τον νοβιτσκι αλλα για δες και πιο παλιος ειναι και κανει παπαδες...... ο νοβιτσκι παιζει 6 χρονια λιγοτερα και αν το παμε κατα μεσο ορο ακομη και αυτον δεν τον πιανει ουτε καν στα high scores....

για πες μου εναν που ειχε μεγαλυτερο αλμα απο τον τζορνταν?..... οσοι ηθελαν να κανουν το γνωστο πια καρφωμα του απετυχα οπως παντα.... αλλωστε αν στο μπασκετ δεν ειναι βασικος παραγοντας το αλμα τι ειναι να βαρας με κλειστα τα ματια και να το βαζεις?.....

Δεν ειδα να μας νικανε οι Αμερικανοι χθες με αλματα.

Ουτε εμεις καναμε πολλα.:)

Ο Σακιλ ειναι σεντερ 130 κιλα,ο Νοβιτσκι ειναι all around παιχτης,κοινως καμια σχεση μεταξυ τους.

25 ποντους και 10 ριμπαουντ εχει μεσο ορο ο Νοβιτσκι στο nba,ξερεις πολους να το εχουν καταφερει?

Οσο για το αλμα,Ουιλκινς,Ερβινγκ,Ουεηντ,Λε μπρον.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Το σουτ θα ελεγα ειναι το χειροτερο του,εχει πολυ πιο καλα στοιχεια.

Αλλα φαινεται δεν εχεις παρακολουθησει πολυ μπασκετ.

Φιλικα.

Όχι και δεν έχει καλό σουτ ο Ντίρκ, εκπληκτικό σουτ έχει. Αφού οι Αμερικάνοι επινόησαν γι' αυτόν τον όρο shooting forward αφού δεν έχει ξαναυπάρξει παίκτης 2.13 που να σουτάρει σαν "δυάρι". Βέβαια είναι πια πολύ καλός και κοντά στο καλάθι (όταν πρωτοπήγε στο Ντάλας ούτε καν το πλησίαζε!) και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί παίκτης που να τον μαρκάρει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

achileas:

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το μπάσκετ αλλά μην μου λες με ειρώνικό τρόπο αν το έχω προσέξει ή όχι!!!Από τα 7 μου μπάσκετ έπαιζα (σε ομάδα όχι μόνο στο σχολείο και σοτν δρόμο!) και ήμουν τρελά πωρωμένος!Έχω τελειώσει και γυμναστική ακαδημία ΑΝ σε ενδιαφέρει άρα πιστεύω ότι το κατέχω καλά το άθλημα και γνωρίζω τι έχει ο καθένας επακριβώς!

ΕΣΥ όμως δεν λες να καταλάβεις ότι ο Τζόρνταν είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε βαθμό τόσο μεγάλο που ο Νοβίτσκι δεν τα φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Τζόρνταν!Ακόμα να σου τονίσω....ΑΛΛΟ το επίπεδο του ΝΒΑ τότε που έπαιζε ο Τζόρνταν (πολύ καλύτεροι παίκτες,καλύτερο θέαμα και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!) και άλλο τώρα που όλα αυτά χρόνο με τον χρόνο φθίνουν!!

Να σου δείξω βίντεο του Τζόρνταν από διάφορες φάσεις που έκανε σε έναν αγώνα και θέλω να μου πεις αν υπάρχει έστω και ένας που τα έχει κάνει αυτά!Κι επειδή την απάντηση την ξέρω θα στην πω για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις.....ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Ο Τζόρνταν ήταν και είναι ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ!Αν βγει κάποιος καλύτερος από αυτόν τότε ευχαρίστως να το παραδεχτώ!Αλλά μην μου συγκρίνεις έναν παίχτη που όλος ο Πλανήτης ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΕ για τα κατορθώματά του με έναν πολύ καλό παίχτη για τα σημερινά δεδομένα!!!ΕΛΕΟΣ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

achileas:

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το μπάσκετ αλλά μην μου λες με ειρώνικό τρόπο αν το έχω προσέξει ή όχι!!!Από τα 7 μου μπάσκετ έπαιζα (σε ομάδα όχι μόνο στο σχολείο και σοτν δρόμο!) και ήμουν τρελά πωρωμένος!Έχω τελειώσει και γυμναστική ακαδημία ΑΝ σε ενδιαφέρει άρα πιστεύω ότι το κατέχω καλά το άθλημα και γνωρίζω τι έχει ο καθένας επακριβώς!

ΕΣΥ όμως δεν λες να καταλάβεις ότι ο Τζόρνταν είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε βαθμό τόσο μεγάλο που ο Νοβίτσκι δεν τα φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Τζόρνταν!Ακόμα να σου τονίσω....ΑΛΛΟ το επίπεδο του ΝΒΑ τότε που έπαιζε ο Τζόρνταν (πολύ καλύτεροι παίκτες,καλύτερο θέαμα και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!) και άλλο τώρα που όλα αυτά χρόνο με τον χρόνο φθίνουν!!

Να σου δείξω βίντεο του Τζόρνταν από διάφορες φάσεις που έκανε σε έναν αγώνα και θέλω να μου πεις αν υπάρχει έστω και ένας που τα έχει κάνει αυτά!Κι επειδή την απάντηση την ξέρω θα στην πω για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις.....ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Ο Τζόρνταν ήταν και είναι ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ!Αν βγει κάποιος καλύτερος από αυτόν τότε ευχαρίστως να το παραδεχτώ!Αλλά μην μου συγκρίνεις έναν παίχτη που όλος ο Πλανήτης ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΕ για τα κατορθώματά του με έναν πολύ καλό παίχτη για τα σημερινά δεδομένα!!!ΕΛΕΟΣ!

Δικαίωμά του είναι να συγκρίνει τον Τζόρνταν με οποιονδήποτε παίκτη.

Δικαίωμά του είναι να έχει τη δική του άποψη.

Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει τα δύο αυτά δικαιώματα.

achileas:

Θα με τρελανεις?Ειπα ποτε οτι ο Νοβιτσκι ειναι καλυτερος του Τζορνταν.

Για κοιτα καλυτερα τι εχω πει.

Μπασκετ και εγω επαιζα.Ομως δε καταλαβαινω τι σχεση εχει το οτι παιζαμε μπασκετ εμεις.

Και εγω ειχα φτασει σε επιπεδα εθνικης,οχι στο μπασκετ,αλλα τελος παντων.

Αν δε καταλαβαινετε τι διαβαζετε μην απαντατε.

Δεν ειπα ποτε οτι ο Νοβιτσκι ειναι καλυτερος του Τζορνταν.

Πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα την εποχη που επαιζε ο Τζορνταν?

Ναι,2 φορες απο 3 συνεχομενα πηρε.

Μεγαλος ανταγωνισμος.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Καλα, δεν τα πήρε και εύκολα. Αν εξαιρέσεις το 1991, που οι Bulls κέρδισαν με 4-1, σε όλα τα άλλα χρειάστηκαν 6 παιγνίδια για να κερδίσουν. Ακόμα και την παραμυθένια γι' αυτούς χρονία 95-96 (72-10 νίκες στην κανονική περίοδο). Και μη ξεχνάμε πως χρειάστηκε (το 1997 νομίζω) να παίξει με 40 πυρετό και ίωση για να κερδίσουν oi Bulls την Jazz των Stockton-Malone, και να βάλει το χεράκι του στον 6ο τελικό του '98, με εκείνο το κλέψιμο στον "ταχυδρόμο" και εκείνο το απίστευτο προσποίηση - σουτ, για να κερδίσει το παιγνίδι και το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά βέβαια αναδυκνείουν τις απίστευτες all-around ικανότητες του, και την απίστευτη νοοτροπία νικητή που είχε.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλα, δεν τα πήρε και εύκολα. Αν εξαιρέσεις το 1991, που οι Bulls κέρδισαν με 4-1, σε όλα τα άλλα χρειάστηκαν 6 παιγνίδια για να κερδίσουν. Ακόμα και την παραμυθένια γι' αυτούς χρονία 95-96 (72-10 νίκες στην κανονική περίοδο). Και μη ξεχνάμε πως χρειάστηκε (το 1997 νομίζω) να παίξει με 40 πυρετό και ίωση για να κερδίσουν oi Bulls την Jazz των Stockton-Malone, και να βάλει το χεράκι του στον 6ο τελικό του '98, με εκείνο το κλέψιμο στον "ταχυδρόμο" και εκείνο το απίστευτο προσποίηση - σουτ, για να κερδίσει το παιγνίδι και το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά βέβαια αναδυκνείουν τις απίστευτες all-around ικανότητες του, και την απίστευτη νοοτροπία νικητή που είχε.

Για να μη τα πολυλογουμε,ειπα οτι ο Τζορνταν ειναι ο κορυφαιος παιχτης που εχει βγει.

Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να παρεις το δαχτυλιδι,αλλα οχι οτι δεν υπαρχει συναγωνισμος τωρα.

achileas:

-Εσύ δεν είπες ότι όλα όσα έχει ο Τζόρνταν τα έχει και ο Νοβίτσκι;;;Αλλάζεις τα λεγόμενά σου τώρα;

-Αναφέρθηκα στην εμεπιρία μου γιατί μίλησεσς κάπως ειρωνικά σε ένα post σου ότι και καλά δεν "βλέπω" κάποια πράγματα.Έτσι εντελώς πληροφοριακά να σου τονίσω ότι με το να είσαι μέσα στον χώρο του μπάσκετ και πρακτικά (παίκτης) αλλά και θεωρητικά (ιδιότητα προπονητή) σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ολοκληρωμένα και ειδικά άρα μην μου λες εμένα διάφορα περί του τι μπορώ να διακρίνω σε έναν παίχτη και τι όχι!

-Ήταν ανταγωνιστικό από όλες τις απόψεις!ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,μεγαλύτερες απαιτήσεις,περισσότερος κόσμος να ενδιαφέρεται για αυτό που λέγεται ΝΒΑ κ.α.!Για μία ακόμη φορά είσαι φάουλ πάντως γιατί θα δεις ότι όπως είπε και ο BestMan.........δεν τα πήραν τόσο εύκολα (όσο θέλεις να μας παρουσιάσεις) οι Bulls τα πρωταθλήματα!

DENIOR:

Άποψη του να λέει ότι θέλει αλλά με επιχειρήματα.Ακόμα και στα ολοφάνερα πάλι (είτε είναι λάθος είτε όχι) να την λέει!Όμως για να την διακιολογήσει μην μιλάει με γενικότητες και ψιλοειρωνίες!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

achileas:

-Εσύ δεν είπες ότι όλα όσα έχει ο Τζόρνταν τα έχει και ο Νοβίτσκι;;;Αλλάζεις τα λεγόμενά σου τώρα;

-Αναφέρθηκα στην εμεπιρία μου γιατί μίλησεσς κάπως ειρωνικά σε ένα post σου ότι και καλά δεν "βλέπω" κάποια πράγματα.Έτσι εντελώς πληροφοριακά να σου τονίσω ότι με το να είσαι μέσα στον χώρο του μπάσκετ και πρακτικά (παίκτης) αλλά και θεωρητικά (ιδιότητα προπονητή) σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ολοκληρωμένα και ειδικά άρα μην μου λες εμένα διάφορα περί του τι μπορώ να διακρίνω σε έναν παίχτη και τι όχι!

-Ήταν ανταγωνιστικό από όλες τις απόψεις!ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,μεγαλύτερες απαιτήσεις,περισσότερος κόσμος να ενδιαφέρεται για αυτό που λέγεται ΝΒΑ κ.α.!Για μία ακόμη φορά είσαι φάουλ πάντως γιατί θα δεις ότι όπως είπε και ο BestMan.........δεν τα πήραν τόσο εύκολα (όσο θέλεις να μας παρουσιάσεις) οι Bulls τα πρωταθλήματα!

DENIOR:

Άποψη του να λέει ότι θέλει αλλά με επιχειρήματα.Ακόμα και στα ολοφάνερα πάλι (είτε είναι λάθος είτε όχι) να την λέει!Όμως για να την διακιολογήσει μην μιλάει με γενικότητες και ψιλοειρωνίες!

Βρες μου που το ειπα και θα παραδεχθω το λαθος μου.

Οσο για την ειρωνια καμια σχεση.

Απλα αναφερω πραγματα λανθασμενα κατα την αποψη μου.

Kαι εγω πιστευω ο Τζορνταν ειναι ο καλυτερος παιχτης κατα την αποψη μου.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Δικαίωμά του είναι να συγκρίνει τον Τζόρνταν με οποιονδήποτε παίκτη.

Δικαίωμά του είναι να έχει τη δική του άποψη.

Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει τα δύο αυτά δικαιώματα.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας τρελάνει κιόλας.:mad:

Δεν το λέω για σένα Αχιλλέα αλλα βαρέθηκα να ακούω απο πολλούς γενικά για δικαιώματα και μλκς σε αυτονόητα θέματα.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική συγκρίνουμε τον Air Jordan με τον nick galis :p (από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτό φαίνεται)

Δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει καλύτερος παίχτης από τον MJ, εκτός αν κάνουν θαύματα στο υπόγειο πυρηνικό εργαστήριο της Nike στην Indiana :lol:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Για να μη τα πολυλογουμε,ειπα οτι ο Τζορνταν ειναι ο κορυφαιος παιχτης που εχει βγει.

Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να παρεις το δαχτυλιδι,αλλα οχι οτι δεν υπαρχει συναγωνισμος τωρα.

καλα τωρα παιζουν και οι ευρωπαιοι μπασκετ στον nba τι μου λες τωρα φαντασου που εχει πεσει το nba :p

Ολλα αυτα που λες τα εχει ο Νοβιτσκι,εκτος και αν δε το εχεις προσεξει.

-Αυτό το έγραψες για ΟΛΑ τα προτερήματα που έχει ο Τζόρνταν!!Με αυτό μου λες ότι τουλάχιστον ο Νοβίτσκι είναι ισάξιος :wacko: του Τζόρνταν!!

Μην πας να με βγάλεις τρελό λοιπόν!

-Για την ειρωνία......όντως καμιά σχέση....απλώς πλάγια μου είπες ότι δεν "βλέπω" κάποια πράγματα......σαν να με λες έμμεσα "τι μας λες τώρα"!

-Σε κάποια πράγματα μπορεί να υπάρχει και η άποψη (ακόμα και σε αυτά που δεν χωράει αμφισβήτηση) αλλά κατά κάποιο τρόπο πρέπει να παραθέσεις κάποιο ΣΩΣΤΟ επιχείρημα και όχι γενικότητες!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει την πορεία των παικτών και με βάση όσα έχει τύχει να δω, όσα διάβαζα όταν ήμουν πιο μικρή στις αθλητικές στήλες του ΑΛΜΑΝΑΚΟ για το ΝΒΑ, όσα τυχαίνει τώρα να διαβάζω και να βλέπω και πάντα επιφυλασσόμενη για το δικαίωμά μου να εκφέρω γνώμη, ψηφίζω τον Air Michael, τον Γκάλη, που... περπατούσε στον αέρα, τον Ουίλτ Τσάμπερλεην, το Μάτζικ Τζόνσον, τον Οσκάρ Σμιντ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

-Αυτό το έγραψες για ΟΛΑ τα προτερήματα που έχει ο Τζόρνταν!!Με αυτό μου λες ότι τουλάχιστον ο Νοβίτσκι είναι ισάξιος :wacko: του Τζόρνταν!!

Μην πας να με βγάλεις τρελό λοιπόν!

-Για την ειρωνία......όντως καμιά σχέση....απλώς πλάγια μου είπες ότι δεν "βλέπω" κάποια πράγματα......σαν να με λες έμμεσα "τι μας λες τώρα"!

-Σε κάποια πράγματα μπορεί να υπάρχει και η άποψη (ακόμα και σε αυτά που δεν χωράει αμφισβήτηση) αλλά κατά κάποιο τρόπο πρέπει να παραθέσεις κάποιο ΣΩΣΤΟ επιχείρημα και όχι γενικότητες!

Για διαβασε καλυτερα το μηνυμα μου για τα προτερηματα,και δες σε πιο πραγμα εχω απαντησει.

Ισαξιο με τον Τζορνταν εσυ το λες οτι το εχω αναφερει.

Δεν το εχω πει αυτο.

ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ:

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από runner

Και να μην ξεχνάμε πόσο χρονών ήταν στους Wizards και πόσος καιρός ήταν που είχε βγει "εκτός κλίματος" μπάσκετ!

Συγγνώμη παιδιά αλλά μόνο και μόνο που μου λέτε για τον Νοβίτσκι κάποιοι σαν τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών........δεν έχετε ιδέα(αφού όσοι το είπαν αυτό ήταν μικροί σε ηλικία) τι μπορούσε και τι έκανε ο Τζόρνταν!Επειδή είναι πάρα πολύ καλός σουτέρ σημαίνει ότι και είναι ο καλύτερος όλων των εποχών;Στο μπακετ για να κρίνεις κα΄ποιον έτσι πρέπει να στηριχθείς σε πολλά πράγματα.Στο σουτ,στο θέαμα που προσέφερε,στο πόσο ουσιαστικό ήταν σε αυτό που έκανε,τεχνική,φυσικά προσόντα κ.α.!Αυτά τα είχε όλα σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με άλλους ο Αιρ!!!!Στην κυριολεξία ήταν "Θεός" για το μπάσκετ!Αναλογιστείτε ακόμα ότι για πολλά χρόνια ανέβηκε πολύ η θεαματικότητα του ΝΒΑ και ωωωωω...τι σύμπτωση.....ήταν τα χρόνια που έπαιζε αυτός.....συν ότι όταν σταμάτησε την πρώτη φορά είχαμε ήδη σημαντική πτώση.....επέστρεψε και ξανανέβηκε και σταμάτησε και ξαναέπεσε!Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να "χειρίζεται" με την προσωπικότητα και το ταλέντο του έτσι το Καλύτερο (και ακριβότερο) Πρωτάθλημα του κόσμου.....αυτό λέει πάρα πολλά!

Για τον Γκάλη.....ε εντάξει ρε παιδιά.......για την Ελλάδα(σίγουρα ο καλύτερος μιας κι έφερε το μπάσκετ με όλη την σημασία της λέξης σ'εμάς) και άντε.....στην Ευρώπη μπορεί να είναι ο καλύτερος καλαθοσφαιρίστης αλλά όχι και παγκοσμίος και ιστορικά ο καλύτερος!Μην λέμε ότι θέλουμε!!

ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ:

Ολλα αυτα που λες τα εχει ο Νοβιτσκι,εκτος και αν δε το εχεις προσεξει.

Αφού έχει όλα τα προτερήματα του Τζόρνταν που ανέφερα άρα έμμεσα μας λες ότι ήταν και ισάξιος του!ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ!ΕΛΕΟΣ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής