Jump to content

Περί αναψυκτικών

piki
 Κοινοποίηση

Τι πίνετε;  

135 members have voted

1. 1. Τι πίνετε;

• Coca Cola / Pepsi / Άλλη Cola
      69
    • Sprite / 7Up / Παρόμοιο
      11
    • Fanta / Ήβη / Έψα / Παρόμοιο
      40
    • Άλλο
      15

Recommended Posts

ναι την έχω δοκιμάσει.......δεν μου άρεσε και τόσο......σου δίνει την αίσθηση ....πως να το πω.........σαν να πίνεις coca-cola που έχει εξατμιστεί το ανθρακικό.......

Ωωχ καταλαβα ...ευχαριστω για την πληροφορια..μακρια τοτε :lol:

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πινω σχεδον τα παντα απο αναψυκτικα(δυστυχως)....αλλα εχω μια αδυναμια στην pepsi....κατα προτιμηση pepsi max!!!

πολυ coca cola παρα πολυ coca cola ανετα την μερα 1,5lt καποια περιοδο για να κοιμηθω επρεπε να πιω το μπουκαλακι των 500ml αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.τρομακτικο ε? αλλα το εναμιση λιτρο στην καταλληλη θερμοκρασια ειδικα με το φαι ειναι πραγματικα μια τεραστια ευχαριστηση!
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

πολυ coca cola παρα πολυ coca cola ανετα την μερα 1,5lt καποια περιοδο για να κοιμηθω επρεπε να πιω το μπουκαλακι των 500ml αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.τρομακτικο ε? αλλα το εναμιση λιτρο στην καταλληλη θερμοκρασια ειδικα με το φαι ειναι πραγματικα μια τεραστια ευχαριστηση!

Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ,αν κάνει για τον οργανισμό σου τόσο πολύ cola....ειδικά αν δεν μπορείς να κοιμηθείς.:cry:

Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ,αν κάνει για τον οργανισμό σου τόσο πολύ cola....ειδικά αν δεν μπορείς να κοιμηθείς.:cry:

Αδερφε ευτυχως αυτο συνεβει πριν απο δυο χρονια και για ενα διαστημα το πολυ 4-5 μηνων...! Τωρα πια ολα καλα!!!

Πρόσεξε τα δόντια σου! :worry:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Δεν είναι μόνο τα δόντια.

Κάτι που ο οργανισμός μας θεωρεί κατάχρηση, πάντα βλάπτει η υπερβολή.

Γι΄'αυτό στην διατροφή,ο γιατρός μας είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Πρόσεξε τα δόντια σου! :worry:

Πηγαινω αρκετα συχνα στον οδοντιατρο επειδη τον χειμωνα τρωω απιστευτα πολλα γλυκα κ γενικα εχω ενα κολλημα με τα δοντια(ειναι η μοστρα πως να το κανουμε:lol:)

δεν εχει κανενα παραπονο οσον αφορα τα δοντια!Απλα κ εκεινος μ λεει να τα ελλατωσω ολα αυτα διοτι δεν μου προσφερουν κατι

Ξερει κανεις που θα βρω απ'αυτα τα αναψυκτικα στη Θεσσαλονικη

http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/monster-energy-drink.single-500ml-can-uk--1828-p.jpg

Δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουσα καλα λογια ;)

παντως εδω αθηνα σε μερικα περιπτερα παιζει πολυ προωθηση .πανω ραφι και 3-4 απο την σειρα.

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=monster+energy+greece&aq=1&aqi=g3g-s1g6&aql=&oq=monster+ener&gs_rfai=&fp=7440b10b49577d86

Exclusive representative for Greece.

20str. Katsimidou

Thessaloniki Greece

P.C. 54639 Thessaloniki

Tel: +30 2310 840 855

+30 2310 707 388

+30 2310 774 644

Fax: +30 2310 774 623

Edited by kage

Eνδιαφέρει κανέναν, ποιός τα εμπορεύεται ;

Τι γεύση έχουν,και τι προέλευση είναι; Είναι του στυλ Red bull ;

Edited by Starenios

Starenios σε παρακαλώ πολύ να μην είσαι ''αρνητικός''...κάποιον,έστω και έναν, μπορεί να τον ενδιαφέρει...για να μην πω ότι τηλεφωνόντας στον αντιπρόσωπο ενημερώνεσαι για τα σημεία διαθεσιμότητας του προϊόντος...το'χω κάνει πολλές φορές...

ευχαριστούμε λοιπόν τον φίλο Kage για την πληροφορία και συνεχίζουμε...

thanks..;)

Ξερει κανεις που θα βρω απ'αυτα τα αναψυκτικα στη Θεσσαλονικη

http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/monster-energy-drink.single-500ml-can-uk--1828-p.jpg

Δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουσα καλα λογια ;)

Είχε πιει 1/1,5 μπουκάλι απ'αυτό ένας φίλος μου και μετά από λίγο έτρεμαν τα χέρια του λες και είχε πάρκινσον..

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

:offtopic:

Starenios σε παρακαλώ πολύ να μην είσαι ''αρνητικός''...κάποιον,έστω και έναν, μπορεί να τον ενδιαφέρει...για να μην πω ότι τηλεφωνόντας στον αντιπρόσωπο ενημερώνεσαι για τα σημεία διαθεσιμότητας του προϊόντος...το'χω κάνει πολλές φορές...

ευχαριστούμε λοιπόν τον φίλο Kage για την πληροφορία και συνεχίζουμε...

thanks..;)

Eχεις δίκιο,απλά δεν ήταν από κακή πρόθεση,εξάλλου ρώτησα και παραπάνω πληροφορίες αν κάποιος το έχει δοκιμάσει κλπ......

Απλά το μέλος Kage είχε βάλει ήδη link με αναζήτιση του Google, και πρώτο-πρώτο έβγαινε το όνομα του αντιπρόσωπου,οπότε θεώρησα 2 φορές δεν έχει νόημα κάτι...

Kανένας δεν δοκίμασε να μας πει ;

Πάντως εγω σε κάβα που που ρώτησα μου είπαν ότι είχε περάσει κάποιος πωλητής κάποτε αλλά χάθηκε για περισσότερες πληροφορίες..και δοκίμασα και το παραπάνω τηλ. της εταιρίας να δω που έχει στην περιοχή μου,αλλά δεν λειτουργεί,πέφτει fax...εκτός αν είναι ακόμα διακοπές.

Εστειλα mail περασε 1 βδομαδα δεν εχουν απαντησει ! Τηλεφωνο δεν πηρα αλλα και να παρω νομιζω δεν θα το σηκωσει κανεις :lol:

Πρόβλημα τους ,αν δε θέλουν να πουλήσουν,αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στον ανταγωνισμό και το κόστος....

• 2 weeks later...
Πρόσφατα δοκίμασα τη βυσσινάδα Τέρψις Νάουσας.. Έχει υπέροχη γεύση! Είναι βυσσινάδα με ανθρακικό, σε τιμή 1 ευρώ με μοναδικό μειονέκτημα το μικροσκοπικό μπουκαλάκι! :p

Ακριβά τη χρεώνει γιατί με ανθρακικό βυσσινάδες υπάρχουν φθηνότερα στην αγορά.

Χωρίς ανθρακικό είναι η γνήσια γεύση και μπορεί να κοστίζει ακριβά.

παιδια εχουν ανεβει πολυ οι τιμες στα αναψυκτικα..εγω πινω προσωπικα πολυ πορτοκαλαδα και καποιες φορες coca - cola..την πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο την πινω μονορουφι..σε ενα λεπτο εχει αδιασει το κουτακι των 330ml:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

To αντίθετο θα έλεγα,οι τιμές έχουν πέσει με μεγάλες προσφορές στα μεγάλα μπουκάλια του 1.5 λίτρου 1+1 δώρο κλπ