unagi Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 ναι την έχω δοκιμάσει.......δεν μου άρεσε και τόσο......σου δίνει την αίσθηση ....πως να το πω.........σαν να πίνεις coca-cola που έχει εξατμιστεί το ανθρακικό....... Ωωχ καταλαβα ...ευχαριστω για την πληροφορια..μακρια τοτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 πινω σχεδον τα παντα απο αναψυκτικα(δυστυχως)....αλλα εχω μια αδυναμια στην pepsi....κατα προτιμηση pepsi max!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 πολυ coca cola παρα πολυ coca cola ανετα την μερα 1,5lt καποια περιοδο για να κοιμηθω επρεπε να πιω το μπουκαλακι των 500ml αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.τρομακτικο ε? αλλα το εναμιση λιτρο στην καταλληλη θερμοκρασια ειδικα με το φαι ειναι πραγματικα μια τεραστια ευχαριστηση! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 κυκλοφορει καμια γευση της coca cola εκτος απο την κλασικη, zero, light? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 πολυ coca cola παρα πολυ coca cola ανετα την μερα 1,5lt καποια περιοδο για να κοιμηθω επρεπε να πιω το μπουκαλακι των 500ml αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.τρομακτικο ε? αλλα το εναμιση λιτρο στην καταλληλη θερμοκρασια ειδικα με το φαι ειναι πραγματικα μια τεραστια ευχαριστηση! Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ,αν κάνει για τον οργανισμό σου τόσο πολύ cola....ειδικά αν δεν μπορείς να κοιμηθείς.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου ,αν κάνει για τον οργανισμό σου τόσο πολύ cola....ειδικά αν δεν μπορείς να κοιμηθείς.:cry: Αδερφε ευτυχως αυτο συνεβει πριν απο δυο χρονια και για ενα διαστημα το πολυ 4-5 μηνων...! Τωρα πια ολα καλα!!! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 πολυ coca cola παρα πολυ coca cola ανετα την μερα 1,5lt καποια περιοδο για να κοιμηθω επρεπε να πιω το μπουκαλακι των 500ml αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.τρομακτικο ε? αλλα το εναμιση λιτρο στην καταλληλη θερμοκρασια ειδικα με το φαι ειναι πραγματικα μια τεραστια ευχαριστηση! Πρόσεξε τα δόντια σου! :worry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Δεν είναι μόνο τα δόντια. Κάτι που ο οργανισμός μας θεωρεί κατάχρηση, πάντα βλάπτει η υπερβολή. Γι΄'αυτό στην διατροφή,ο γιατρός μας είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πρόσεξε τα δόντια σου! :worry: Πηγαινω αρκετα συχνα στον οδοντιατρο επειδη τον χειμωνα τρωω απιστευτα πολλα γλυκα κ γενικα εχω ενα κολλημα με τα δοντια(ειναι η μοστρα πως να το κανουμε:lol:) δεν εχει κανενα παραπονο οσον αφορα τα δοντια!Απλα κ εκεινος μ λεει να τα ελλατωσω ολα αυτα διοτι δεν μου προσφερουν κατι Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ξερει κανεις που θα βρω απ'αυτα τα αναψυκτικα στη Θεσσαλονικη http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/monster-energy-drink.single-500ml-can-uk--1828-p.jpg Δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουσα καλα λογια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) παντως εδω αθηνα σε μερικα περιπτερα παιζει πολυ προωθηση .πανω ραφι και 3-4 απο την σειρα. http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=monster+energy+greece&aq=1&aqi=g3g-s1g6&aql=&oq=monster+ener&gs_rfai=&fp=7440b10b49577d86 Exclusive representative for Greece. 20str. Katsimidou Thessaloniki Greece P.C. 54639 Thessaloniki Tel: +30 2310 840 855 +30 2310 707 388 +30 2310 774 644 Fax: +30 2310 774 623 Edited September 2, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Eνδιαφέρει κανέναν, ποιός τα εμπορεύεται ; Τι γεύση έχουν,και τι προέλευση είναι; Είναι του στυλ Red bull ; Edited September 3, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Starenios σε παρακαλώ πολύ να μην είσαι ''αρνητικός''...κάποιον,έστω και έναν, μπορεί να τον ενδιαφέρει...για να μην πω ότι τηλεφωνόντας στον αντιπρόσωπο ενημερώνεσαι για τα σημεία διαθεσιμότητας του προϊόντος...το'χω κάνει πολλές φορές... ευχαριστούμε λοιπόν τον φίλο Kage για την πληροφορία και συνεχίζουμε... thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ξερει κανεις που θα βρω απ'αυτα τα αναψυκτικα στη Θεσσαλονικη http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/monster-energy-drink.single-500ml-can-uk--1828-p.jpg Δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουσα καλα λογια ;) Είχε πιει 1/1,5 μπουκάλι απ'αυτό ένας φίλος μου και μετά από λίγο έτρεμαν τα χέρια του λες και είχε πάρκινσον.. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 :offtopic: Starenios σε παρακαλώ πολύ να μην είσαι ''αρνητικός''...κάποιον,έστω και έναν, μπορεί να τον ενδιαφέρει...για να μην πω ότι τηλεφωνόντας στον αντιπρόσωπο ενημερώνεσαι για τα σημεία διαθεσιμότητας του προϊόντος...το'χω κάνει πολλές φορές... ευχαριστούμε λοιπόν τον φίλο Kage για την πληροφορία και συνεχίζουμε... thanks..;) Eχεις δίκιο,απλά δεν ήταν από κακή πρόθεση,εξάλλου ρώτησα και παραπάνω πληροφορίες αν κάποιος το έχει δοκιμάσει κλπ...... Απλά το μέλος Kage είχε βάλει ήδη link με αναζήτιση του Google, και πρώτο-πρώτο έβγαινε το όνομα του αντιπρόσωπου,οπότε θεώρησα 2 φορές δεν έχει νόημα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 monster drink? τι είναι αυτό; νέο ποτό της lady gaga? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 monster drink? τι είναι αυτό; νέο ποτό της lady gaga? :p Κατι σαν redbull θα ειναι αλλα θελω να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Kανένας δεν δοκίμασε να μας πει ; Πάντως εγω σε κάβα που που ρώτησα μου είπαν ότι είχε περάσει κάποιος πωλητής κάποτε αλλά χάθηκε για περισσότερες πληροφορίες..και δοκίμασα και το παραπάνω τηλ. της εταιρίας να δω που έχει στην περιοχή μου,αλλά δεν λειτουργεί,πέφτει fax...εκτός αν είναι ακόμα διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εστειλα mail περασε 1 βδομαδα δεν εχουν απαντησει ! Τηλεφωνο δεν πηρα αλλα και να παρω νομιζω δεν θα το σηκωσει κανεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Πρόβλημα τους ,αν δε θέλουν να πουλήσουν,αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στον ανταγωνισμό και το κόστος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Τελικα βρηκα σημερα Monster Energy στην Αριστοτελους 3,70 ειχε το μαμημενο :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πρόσφατα δοκίμασα τη βυσσινάδα Τέρψις Νάουσας.. Έχει υπέροχη γεύση! Είναι βυσσινάδα με ανθρακικό, σε τιμή 1 ευρώ με μοναδικό μειονέκτημα το μικροσκοπικό μπουκαλάκι! :p Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ακριβά τη χρεώνει γιατί με ανθρακικό βυσσινάδες υπάρχουν φθηνότερα στην αγορά. Χωρίς ανθρακικό είναι η γνήσια γεύση και μπορεί να κοστίζει ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια εχουν ανεβει πολυ οι τιμες στα αναψυκτικα..εγω πινω προσωπικα πολυ πορτοκαλαδα και καποιες φορες coca - cola..την πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο την πινω μονορουφι..σε ενα λεπτο εχει αδιασει το κουτακι των 330ml:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 To αντίθετο θα έλεγα,οι τιμές έχουν πέσει με μεγάλες προσφορές στα μεγάλα μπουκάλια του 1.5 λίτρου 1+1 δώρο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts