Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

super το προγραμμα phile, αλλά κανεις δεν ξέρει τα μόρια σε χιλιάδες πως γίνονται??

-κόλλημα και γω ε???

~προγραμματισμό μπαίνουν εύκολα?Πως το κόβεται το έχουμε το 19+ ?? φυσική πήρα τον Π****Ο πρέπει οποσδήποτε να γράψω τόσο ψηλά στα επόμενα δύο. Προγραμ. και οικονομία. Τα κατέχω αλλά όταν είμαι μέσα όλο μαμακίες κάνω.!!

ο υπολογισμος μοριων γινεται ως εξης:βγαζεις τον μεσο ορο του καθε μαθηματος των τετραμηνων σου και τον πολλαπλασιαζεις με 0.3 μετα πολλαπλασιαζεις με 0.7 τον γραπτο σου και προσθετεις τους δυο βαθμους..ετσι σου προκυπτουν 6 βαθμοι προσαρμοσμενοι απο προφορικο και γραπτο..μετα βρισκεις μεσο ορο απο αυτους τους 6(η 7 αναλογα αν δινεις και αοθ) και τον πολλαπλασιαζεις με 8 και αυτο που βρισκεις ειναι ο λεγομενος βαθμος προσβασης.μετα πολλαπλασιαζεις τον προσαρμοσμενο βαθμο στο πρωτο μαθημα βαρυτητας σου με 1.3 και το δευτερο μαθημα βαρυτητας σου με 0.7.μετα προσθετεις τον βαθμο προσβασης σου με τα 2 αυτα μαθηματα αυξημενης βαρυτητας και αυτο που βρισκεις το πολλαπλασιαζεις με 100 κι ετσι προκυπτουν τα μορια σου σε χιλιαδες...ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!!:) :)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αnastasia ευχαριστώ πολύ,καλά τα είπες.

Εφτιαξα όλο αυτό που μου είπες στο excel αλλά υπάρχει μια πολύ μικρή διαφορά με αυτό το προγραμμα του ανατολικού φροντιστιρίου.τεσπά.. δεν τρέχει κάτι..με αυτα που υπολογίζω θα πιάσω τα 15660 μόρια. μακάρι δλδ. και λίγο παραπανω αν καταφέρω να γράψω 20αρια προγραμ.και οικονομία.λίγο δύσκολο

http://www.lovina.gr

------------------------------

To 20αρι στο ΑΟΘ ειναι "σχετικα" εφικτο , εαν εισαι πολυ προσεκτικος ομως (δεν πρεπει απλα να εισαι πολυ καλος στο μαθημα) , για τον προγραματισμο δεν εχω ιδεα.Και εγω ΑΟΘ ενα 18.6 (93%+) το χρειαζομαι βασικα...;)

dld phges poly kala weskers...paidia egw exw programma pou upologizei ta moria...kai kserw kai pws upologizontai..ta xw kanei toses fores pou to ematha ap eksw..λοιπον,αρχικα πολλαπλασιαζετε τον προφορικο βαθμο με το 0.3 και μετα τον γραπτο με το 0.7 και τα προσθετετε...αυτο γινεται σε ενα ενα τα μαθηματα.. μετα τα προσθετετε ολα μαζι και οτι βγει το διαιρειτε με το 6 'η το 7 αναλογως αν δινετε αοθ...αυτο που θα βγει απο την διαιρεση το πολλαπλασιαζεται με το 800 και ετσι βγαινουν τα μορια.τελος πολλαπλασιαζεται τον γραπτο βαθμο των μαθηματων βαρυτητας με τον συντελεστη(π.χ για τα αρχαια που ο συντελεστης ειναι 1.3 πολλαπλασιαζουμε τον βαθμο που γραψαμε με το 130,,,και για την ιστορια που ειναι 0.7 το πολλ/ζουμε με το 70)και τα προσθετουμε ολα μαζι και βγαινουν τα μορια..sorry an sas koyrasa:O :O
Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

E πολυ καλα δεν μπορω να πω οτι πηγα ενταξει ο καθενας θελει να γραφει παντα καλυτερα απο οσο εγραψε , αλλα εαν οντως εχω γραψει 13+ στα αρχαια ειναι ενα πολυ θετικο στοιχειο για εμενα γιατι θα εχω γραψει παραπανω απο το 12 τουλαχιστον που ηθελα.Ασε και το αλλο , τα θεματα των αρχαιν κριθηκαν δυσκολα οποτε πιστευω για τα δικα μου δεδομενα πηγα καλα.

Αnastasia ευχαριστώ πολύ,καλά τα είπες.

Εφτιαξα όλο αυτό που μου είπες στο excel αλλά υπάρχει μια πολύ μικρή διαφορά με αυτό το προγραμμα του ανατολικού φροντιστιρίου.τεσπά.. δεν τρέχει κάτι..με αυτα που υπολογίζω θα πιάσω τα 15660 μόρια. μακάρι δλδ. και λίγο παραπανω αν καταφέρω να γράψω 20αρια προγραμ.και οικονομία.λίγο δύσκολο

ο λογος που υπαρχει μικρη απολκλειση ειναι στις στρογγυλοποιησεις που γινονται...παντως εγω τα κανω με το κομπιουτερακι τις περισσοτερες φορες...δεν τα περναω δλδ σε προγραμμα γιατι δεν ξερω τι προσεγγισεις κανουν εκει!!!οσο για προγραμματισμομη θεωρεις το 20 ανεφικτο εχω την αισθηση οτι θα βαλουν ευκολα(κι εκει)οποτε με λιγο προσοχη και αν εχεις κανει σωστη δουλεια βεβαια ολη τη χρονια θα πιασεις το 20 που θελεις!!!καλη επιτυχια!!!

~προγραμματισμό μπαίνουν εύκολα?Πως το κόβεται το έχουμε το 19+ ?? φυσική πήρα τον Π****Ο πρέπει οποσδήποτε να γράψω τόσο ψηλά στα επόμενα δύο. Προγραμ. και οικονομία. Τα κατέχω αλλά όταν είμαι μέσα όλο μαμακίες κάνω.!!

Αν διαβάσεις καλά τη θεωρία και δεν χάσεις από εκεί τότε είναι εφικτό γιατί οι ασκήσεις δεν είναι δύσκολες και έχεις και πολύ χρόνο να τις δουλέψεις.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

~προγραμματισμό μπαίνουν εύκολα?Πως το κόβεται το έχουμε το 19+ ??

Δυστυχώς νομιζω οτι ειναι δυσκολα να γραψεις προγραμματισμό 18+. Ολα αυτα που λενε κάποιοι οτι ειναι πανεύκολα και οτι θα σκίσουν ειναι προφανώς μπούρδες... εχει περιεργη θεωρία που αν την μάθεις πολυ καλα πιάνεις το 10, όμως το 3ο και 4ο θέμα πρεπει να γράψεις αλγοριθμο στη Γλώσσα κατι που δεν είναι και τοσο εύκολο. Στο λεω αυτο γιατι παρόλο που ασχολουμαι με τον προγραμματισμο απο το γυμνάσιο φοβάμαι πολυ το μάθημα αυτο. Αλλα οπως και να εχει εύχομαι σε όλους καλη επιτυχία αύριο και μην ξεχνάτε είναι το τελευταίο μαθημα(για τους περισσότερους) :yahoo:

ΥΓ. αν θες να δεις αν μπαινουν ευκολα στον προγραμματισμό δες τα θεματα προηγουμενων ετων

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

thewrhthhkan dyskola?to gnwsto den htan kai toso dyskolo entaksei..alla to agnwsto oso na nai htan...e entaksei sxetika mia xara egrapses..gt kai to 13 sta arxaia einai kalo..an skefetsi kai to agnwsto pou evalan..twra gia latinika poia keimena les na valoun?ektos apo to 46 pou pisteyeis oti tha pesei?
Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

Δεν γνωριζω.Παντως το 46 νομιζω θα πεσει.

Για το ΑΟΘ , φετος πρωτο-εβδομο/ενατο κεφαλαιο παντως θα πεσει!Μακαρι να πεσει 1το-7μο που ειναι και ευκολα...!:O :O

Παιδια, στον προγραμματισμο οταν θα γραφουμε το 3ο-4ο θεμα πρεπει να δηλωνουμε και τις μεταβλητες(τυπος και ονομα)?

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Παιδια, στον προγραμματισμο οταν θα γραφουμε το 3ο-4ο θεμα πρεπει να δηλωνουμε και τις μεταβλητες(τυπος και ονομα)?

Αν λέει να γίνει πρόγραμμα σε ΓΛΩΣΣΑ τότε πρέπει να τα γράψεις όλα αυτά ξεκινώντας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΛΕΟΣ"

ΣΤΑΘ...

ΜΕΤ...

ΑΡΧΗ

...............Αν λέει να υλοποιηθεί αλγοριθμος τότε ξεκινάς ...

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ "ΕΛΕΟΣ"

ΑΡΧΗ

...

...

ΤΕΛΟΣ

εχω αγχος για το ΑΟΘ... τι θα γινει... ευχομαι να βαλουνε Κε για 3ο θεμα και Προσφορα/ζητηση για 4ο και 2ο θεμα τις αδυναμιες του ΑΕΠ... λουκουμι θα ειναι...

μηπως ξερει κανεις, αν γινεται να ακυρωσω την αιτηση μου για ΑΟΘ και να μην το δωσω πανελληνιες??? λιγο αργα το θυμηθηκα αλλα μηπως γινεται? εχω αγχωθει τρελα μηπως γραψω κατω απο 18.5 και μου χαλασει το Μεσο Ορο στα υπολοιπα... αλλωστε 5ο πεδιο δε με ενδιαφερει πολυ.

Ακου τι λεει εχει αγχωθει μηπως γραψει κατω απο 18.5 και του χαλασει ο μεσος ορος:D Φιλε τα αληθινα αποτελεσματα σου ΜΟΝΟ οταν βγουνε θα τα ξερεις για αυτο καλα θα κανεις να γραψεις οσο καλυτερα μπορεις στο ΑΟΘ.

3το θεμα ΜΑΚΑΡΙ ΚΕχ->ψ (1το κεφ.) αλλα 4το ΟΧΙ ζητηση/προσφορα..Ευχομαι ΑΕΠ ειναι πιο ευκολο.

2ο θεμα συμφωνω με τις αδυναμιες , της πλακας ειναι.Η τουλαχιστον να πεσει κατι με προσδιοριστικους παραγοντες.

oxi re ΑΕΠ εχει περιεργες πραξεις... καλυτερα ζητηση-προσφορα τα πραγματα ειναι σε ταξη... βημα βημα τα βρισκεις ολα

Ρε φιλε εχεις δει κατι "ωραιες" ασκησεις σε ζητηση προσφορα?Το ΑΕΠ δν εχει περιεργες πραξεις κυριως εχει διαιρεση και πολλαπλασιασμο επι 100.Το μονο δυσκολο ειναι να μην βαλουν μεγαλους αριθμους δηλαδη δις , και γινουν αριθμητικα λαθη.

εχω αγχος για το ΑΟΘ... τι θα γινει... ευχομαι να βαλουνε Κε για 3ο θεμα και Προσφορα/ζητηση για 4ο και 2ο θεμα τις αδυναμιες του ΑΕΠ... λουκουμι θα ειναι...

μηπως ξερει κανεις, αν γινεται να ακυρωσω την αιτηση μου για ΑΟΘ και να μην το δωσω πανελληνιες??? λιγο αργα το θυμηθηκα αλλα μηπως γινεται? εχω αγχωθει τρελα μηπως γραψω κατω απο 18.5 και μου χαλασει το Μεσο Ορο στα υπολοιπα... αλλωστε 5ο πεδιο δε με ενδιαφερει πολυ.

Οχι, δε γινεται να το ακυρωσεις. Αλλά και εμενα του χρονου που δε θα με νοιαζει τοσο πολυ το 5ο πεδιο, θα παρω το ΑΟΘ για ανεβασω τον Μ.Ο. για το 4ο. Τωρα αν την πατησω, την πατησα.

Ρε φιλε εχεις δει κατι "ωραιες" ασκησεις σε ζητηση προσφορα?Το ΑΕΠ δν εχει περιεργες πραξεις κυριως εχει διαιρεση και πολλαπλασιασμο επι 100.Το μονο δυσκολο ειναι να μην βαλουν μεγαλους αριθμους δηλαδη δις , και γινουν αριθμητικα λαθη.

η πιο δυσκολη ασκηση σε ζητηση/προσφορα που εχω δει ειναι με αναδιαθεση πλεονασματος στην αγορα, και μια αλλη που το κρατος δινει στους παραγογους ολη την ποσοτητα να την πουλησουν σε οποιαδηποτε τιμη και αναλαμβανει να πληρωσει τη διαφορα επι την Pκ για να μειωσει τον κρατικο προυπολογισμο... αλλα αυτες δεν μπαινουνε ουτε με σφαιρες... αυτες που βαζουν σε πανελληνιες ειναι σχετικα ευκολες

Eαν πεσει 5το κεφαλαιο να εισαι σιγουρος οτι τα μορια δεν θα μοιραζονται ωραια.

Θα εχει 5-6 ερωτηματα το 4ο θεμα απο 3 εως 5-6 μορια το καθενα.Ενω με ΑΕΠ αντε να εχει 3 ερωτηματα με "μαζεμενες" μοναδες με το πιο δυσκολο να ειναι να βρουμε το ΑΕΠ σε αλλο ετος βασης...Ενω 5το κεφαλαιο μπορει να ζητησει ανωτατες τιμες , κατωτατες τιμες , φορους , κερδη παραγωγων , και πολλα αλλα.

ΥΓ :παντως πρωτο κεφ. πιστευω θα πεσει σιγουρα.

ρε, ειναι καλυτερα να ειναι μοιρασμενες οι μοναδες... ετσι γλιτωνεις τη βαρυτητα του λαθους...

Άντε παιδιά για όσους δεν δίνουν ΑΟΘ αύριο τελευταίο μάθημα!

Προγραμματισμός πάμε όλοι για 20 η θεωρία μόνο του 4ου

κεφαλάιου είναι δύσκολη αλλά μπορείς να μην μάθεις.

Καλά θεωρία και ασκήσεις εύκολες θα βάλουν καμία αναζήτηση,

καμία ταξινόμηση τίποτα απλό, μην ανησυχείτε.

Βλέπω να μπαίνει θεωρία κάτι από 4ο και 6ο κεφάλαιο.

εύχομαι για 347296473 φορά καλή επιτυχία σε όλους και καλά αποτελέσματα

να έχουμε!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ναι και ετσι εχουν την ευκαιρια να σε "αναγκασουν" εαν δεν ξερεις πχ 2 ερωτηματα να χασεις 6-8 μοναδες.Εξαλου κοιτα , καπως δυσκολο να πεσει παλι πεμπτο κεφαλαιο..Επεσε περισυ.ΑΕΠ εχει να πεσει νομιζω 2 χρονια και πρωτο κεφαλαιο γυρω στα.. 4 νομιζω.Το πρωτο κεφαλαιο ειναι στανταρτ.Απο εκει και περα πιστευω ΑΕΠ μαζι με ενατο κεφαλαιο η παλι πεμπτο αναγκαστικα.Τριτο-τεταρτο δεν πεφτει γιατι επεσε και το 2006 και το 2005 και ξανα το 2006 στις επαναληπτικες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...