Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia akoyse kanenas pote 8a bgoyn oi baseis??

Eγω χθες ακουσα στο ραδιοφωνο οτι θα βγουν 27 Αυγουστου! Αν δεν γινοταν αυτο με τα αγγλικα θα εβγαιναν 22....

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα πάθουμε ψυχικό κλονισμό μέχρι να βγουν αυτές οι βάσεις !

αφού χθες άκουσα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσφυγές για ακύρωση των αγγλικών και αυτό θα έχει καθυστέρηση λέγανε μόνο τις βάσεις που απαιτούν το ειδ.αγγλικά.

οχι, αυτο δεν γινεται. οι βασεις θα βγουνε ολες μαζι (δεν παιζει να βγαινουνε πρωτα αυτες των κανονικων, και μετα αυτες που απαιτουν ειδικο)... π.χ. ενα παιδι δηλωνει 1η επιλογη Αγγλικα και 2η επιλογη ΦΠΨ (λεμε τωρα...)... ε πως θα βγουν οι βασεις οι κανονικες αν δεν ξερουμε αν το παιδακι περασε Αγγλικα ή ΦΠΨ? anyway, εγω δεν μπορω να περιμενω... με ρωτανε συνεχεια "τελικα που περνας?" και τους λεω "Δεν ξερω!" και νομιζουνε οτι τους δουλευω!!! :mad:

Λόγοι για να μπεις σε κόμμα που διάβασα: σημειώσεις,να ξέρεις τι γίνεται στην σχολή σου,να περνάς μαθήματα,να κάνεις γνωριμίες για να διευρύνεις τον κύκλο σου κ.α.!!!

Συγγνώμη παιδιά αλλά τα θεωρώ αυτά ΒΛ@ΚΕΙΕΣ!!!Θα μιλήσω για τον εαυτό μου για να μην αρχίσω να λέω και για άλλους!Τελείωσα την σχολή χωρίς να χάσω ούτε 1 εξάμηνο παρόλο που άργησα να μπω 1 χρόνο λόγω μεταγραφής!!!Δηλαδή κάλυψα και το 1ο έτος αλλά τελείωσα και 1 εξάμηνο πιο νωρίς (έχω 2 ειδικότητες τις οποίες τις έκανα σε 1.5 χρόνο αντί για 2 γιατί στον 1ο χρόνο έκανα μαθήματα και της άλλης ειδικότητας).Έβγαλα μια χαρά βαθμούς και δεν ήμουν μαθητής του 5!ΔΕΝ είχα σχέση με τα κόμματα όσον αφορά το ποιους υποστηρίζω (δεν ήμουν γραμμένος),πήγαινα ψήφιζα (άλλο που ήξερα πάντα το αποτέλεσμα),είχα φίλους σε όλες τις παρατάξεις,πάντα έφτιαχνα σημειώσεις μόνος μου και το πολύ πολύ σε κάποιο μάθημα αγόραζα από το βιβλιοπωλείο,ήμουν ιδιαίτερα κοινωνικός και είχα έναν πολύ μεγάλο κύκλο και δεν χρειάστηκε να παρακαλέσω κανέναν κομματικό για να περάσω έστω και 1 μάθημα!!!

ΕΕΕΕΕ συγγνώμη αλλά επειδή αυτό το έχω δει και σε άλλους (παρόμοιες περιπτώσεις) και φυσικά τα έζησα και με το παραπάνω.............ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ από κανέναν να λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να μπεις σε κόμμα σχολής!Καραγκιοζιλίκια!Μόνο αυτό έχω να πω!

και εγώ αυτό ελπίζω να πετύχω...

απ'ότι φαίνεται δεν είναι όνειρο :zzz: θερινής νυκτός

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

είπαμε να βγαίνουμε για λίγο εκτός θέματος...αλλά όχι και έτσι... το θέμα είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις και OXI τα κόμματοσκύλα και οι παρατάξεις... άμα είναι ανοιχτέ άλλο θέμα και "συζητήστε" εκεί , άν μείνει για πολύ ξεκλειδωτο...
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

οχι, αυτο δεν γινεται. οι βασεις θα βγουνε ολες μαζι (δεν παιζει να βγαινουνε πρωτα αυτες των κανονικων, και μετα αυτες που απαιτουν ειδικο)... π.χ. ενα παιδι δηλωνει 1η επιλογη Αγγλικα και 2η επιλογη ΦΠΨ (λεμε τωρα...)... ε πως θα βγουν οι βασεις οι κανονικες αν δεν ξερουμε αν το παιδακι περασε Αγγλικα ή ΦΠΨ? anyway, εγω δεν μπορω να περιμενω... με ρωτανε συνεχεια "τελικα που περνας?" και τους λεω "Δεν ξερω!" και νομιζουνε οτι τους δουλευω!!! :mad:

και εγώ συμφωνώ με αυτά .. αλλά αν είναι να βγούνε μαζί οι βάσεις .. που είναι το πιο πιθανό .. αν συνεχίστουν αυτές οι ηλιθιότητες με τα δικαστήρια κλπ .. από κάποιους εντελώς αναίσθητους γονείς .. τότε καλού Σταυρού ! :mad::mad::mad:

εγώ μπορεί να την έχω σχεδών σίγουρη τη σχολή .. αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα 1% να σπάσει ο δι@ολος και να την χάσω!

σκέφτομαι τους άλλους που απέχουν 100 - 200 μορία από κάποιες αγαπημένες τους σχολές .. πως αισθάνονται .

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

ναι ρε παιδια... με τον πονο μας παιζουνε? και στην τελικη το ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ την κανει ολη τη δουλεια? ειναι και αυτο στοκος σαν τα υπολοιπα μελη του Υπουργειου που τα κανανε ολα φετος σαλατα?! :lol:

off topic: οπως καποιος εχει δικαιωμα να απεργει και να τεμπελιαζει, αλλο τοσο δικαιωμα εχει και αυτος που θελει να εργαστει (γιατι ειναι απλα εργατικος και σεβεται την εργασια του: κατα την αποψη ορισμενων ο "απεργοσπαστης" ... μου φαινεται εχουμε μπερδευτει λιγο... αντι να λεμε τον "απεργοσπαστη" -> "εργαζομενο" και τον "απεργο" -> "τεμπελη που βαριεται να δουλεψει")

Κάτι σχετικό και με τα δυο θέματα που θίγουμε στο topic

όσοι από εσάς πάτε Ιατρική ΠΡΟΣΟΧΗ

εάν οι γιατροί κάνουν απεργία σε περίοδο επιδημίας φωνάζουν όλοι "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, που παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων, που πληρώνεστε ενώ ασκείτε λειτούργημα κτλ κτλ"

εάν π.χ. οι αγρότες κλείσουν το δρόμο θεσσ/κης χαλκιδικής 10-20 Αυγούστου ή τον δρόμο Τεμπών το Πάσχα λέμε:

"να, μπράβο τους, δίκαιος ο αγώνας τους, πρέπει να ζήσουν και αυτοί κτλ κτλ"

όταν δηλαδή ο κόσμος πρέπει να μετακινηθεί

βλέπεις atgiakas ότι δεν είμαστε υπέρ όλων των απεργιών αλλά ΜΟΝΟ υπερ αυτών που είναι λογικοί

άλλο παράδειγμα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...

Εάν εσύ θες να κάνεις κατάληψη, πάνε στο υπουργείο και κάνε ή κάνε πορία διαμαρτυρίας μπροστά στο σπίτι σου και μην κλείνεις π.χ. την Τσιμισκή (κεντρικός δρόμος Θεσ/κης)

ΔΕΝ θα με εμποδίσεις να κάνω το μάθημά μου ούτε να μην πάρω το πτυχίο μου ούτε να πάω στη σχολή μου

Κάτι τελευταίο, διότι μετά το πανεπιστήμιο θα είμαστε και εργαζόμενοι

Οι απεργοσπάστες έχουν ΣΟΒΑΡΟ λόγο ύπαρξης

Στις ΗΠΑ έχεις δικαίωμα να κάνεις απεργία

εάν όμως η απεργία γίνει μαζική (και πιάσει π.χ. μια ολόκληρη κρατική υπηρεσία τότε ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ τιιιιιιιτ ΤΟΥΣ

(χωρίς αποζημίωση)

Στην απεργία διαμαρτύρεσε μειώνοντας την αποδοτικότητα της υπηρεσίας στην οποία δουλεύεις, δεν τη σταματάς ΤΕΛΕΙΩΣ

a.k.a. TWMN community

ενταξει αφου το ξεμπουρδελεψαμε το θεμα τελειως ας πω και εγω την γνωμη μου . το ζητημα των πανεπιστημιων ειναι πραγματι πολυ σοβαρο . χρειαζονται πολλοι συμβιβασμοι μαζι απο πολλους παραγοντες πραγμα πολυ δυσκολο . δεν λυνεται με απεργιες,καταληψεις κομματα και τετοια . ειναι λογικο ο καθενας να θελει το συμφερον του . δεν ειμαι κατα των καταληψεων με την εννοια οτι δεν ειμαι κοτοπουλακι να μασαω οτι μου δινουν ουτε στρουμφακι να με εττεροκατευθυνουν και σαπιοποιουν . δεν ειμαι ουτε ατομο που εχει σκοπο να κρατησει το κεφαλι του χαμηλα με σκοπο να παρω ενα πτυχιακι και να τελειωσουν ολα . αν με ρωτησεισ τι θα ψηφιζα θα ψηφιζα καταληψη με εναν ορο . καταληψη μεχρι εσχατων, οχι αστεια . δηλαδη οχι καταληψη απλα οταν δεν εχουμε κατι αλλο κανονισει.. αυτα .. !

Παιδια, καθε αλλο παρα φοιτητες με σκυμμενο το κεφαλακι ειμαστε, οσοι δεν ανηκουμε στα κομματα , ειτε απο την αρχη, ειτε μετα απο καποια περιοδο...Μην τα ισοπεδωνετε ολα...Οσοι επιθυμουμε πραγματικα να σπουδασουμε και να παρουμε ενα κ...λοχαρτο στο χερι μας, το κανουμε επειδη μας αρεσει...Γιατι το γουσταρουμε ρε παιδι μου...Εγω φετος εχασα 8 μηνες μαθημα, επειδη 50 κ...λοπαιδα το κανανε τσιφλικι και πουλαγανε τσαμπουκα, να μιλησουμε κι ετσι..Με ποιο δικαιωμα ρε φιλε το κλεινεις και κανεις του κεφαλιου σου; ποιον ρωτησες; Εγω γουσταρω να παρω το πτυχιο μου, στα τεσσερα χρονια, με βαθμο...Εχω το κεφι να κατσω να ξεσκιστω και να περασω...Οπως κι ολοι οσοι δινουν πανελλαδικες, ξεσκιζονται, για να περασουν καπου, εκει που γουσταρουν... Ολοι εχουμε δικαιωματα για μια καλυτερη παιδεια...Ολοι το θελουμε αυτο...Οσοι ομως χρησιμοποιουν την παιδεια για να προσηλυτησουν φρεσκο αιμα στα διχτυα τους, να χτυπηθουν...Βρισκονται στον χωρο 10 χρονια- εχω ατομα στην σχολη μου πολλα, δεν το βγαζω τυχαια το παραδειγμα-και μιλανε για ανωτερη παιδεια...Οταν οι ιδιοι δεν εχουν μπει ουτε μια φορα στο αμφιθεατρο να δουν πως γινεται το μαθημα...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ;;;; πιο πολλα θα βγαζουν εκει, παρα στη σχολη, για τις υπηρεσιες που προσφερουν...Δεν ξερουν τι αγωνα κανουμε εμεις κι οι καθηγητες,οσοι τουλαχιστον θελουν...Παιδια, τα πραγματα ειναι πολυ μπλεγμενα.Παιζονται πολλα συμφεροντα με τα κομματα, υπερ των λιγων..ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΨΗΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ...Εμεις οι υπολοιποι, οι οποιοι δεν νοιαζομαστε για το μελλον μας, απλα συμβιβαζομαστε...Εκει καταντησαμε, να μας λογοκρινει ο καθε τυχοντας....ΕΛΕΟΣ...Τιποτα αλλο...

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

atgiakas τι εχεις να πεις στον nino ?!Αυτος τι φταει αμα μερικοι με φασιστικο τροπο δεν του επετρεψαν να εχει καλυτερη πορεια απο οσο θα ηθελε και καθυστερησε 8μηνες?Κατα τα αλλα εγω ειχα λαθος δεν γινονται φασαριες στα ιδρυματα ,οριστε 50ατομα λεει ο ανθρωπος ρε φιλε κρατουσαν ενα πανεπιστημιου με εκατονταδες τουλαχιστον φοιτητες κλειστο.

50 ατομα εδω που τα λεμε ΔΕΝ ειναι δυνατον να κρατησουν ενα ιδρυμα ενω υπαρχουν εκατονταδες φοιτητες.....κατι αλλο παιζει....ειναι κοινη λογικη!

Τι κατι αλλο ρε φιλε , υπαρχει ΦΟΒΟΣ.Ακομα δεν το καταλαβες εσυ ?

Να τι παιζει.Ποιος θα κατσει να μαλωσει και να πλακωθει τωρα ?Τα βαζεις με αυτους?Οι περισσοτεροι για κατι τετοια ζουνε.

atgiakas τι εχεις να πεις στον nino ?!Αυτος τι φταει αμα μερικοι με φασιστικο τροπο δεν του επετρεψαν να εχει καλυτερη πορεια απο οσο θα ηθελε και καθυστερησε 8μηνες?Κατα τα αλλα εγω ειχα λαθος δεν γινονται φασαριες στα ιδρυματα ,οριστε 50ατομα λεει ο ανθρωπος ρε φιλε κρατουσαν ενα πανεπιστημιου με εκατονταδες τουλαχιστον φοιτητες κλειστο.

Αυτοί λοιπόν οι εκατοντάδες να εμφανιζόντουσαν στο Πανεπιστήμιο στις Συνελεύσεις να ψηφίζανε κατά της κατάληψης. Άντε γιατί όλοι κόπτεστε για τα πτυχία σας από το κρεβάτι του σπιτιού σας ή από την καρέκλα των Starbucks.

2 μήνες που είχαμε κατάληψη στη σχολή μου όλο τα ίδια άκουγα, όταν έβλεπα συμφοιτητές μου στο δρόμο ή όταν με καλούσαν στο κινητό μου. Όταν τους ρώταγα "ρε παιδιά, γιατί τότε δεν έρχεστε να ψηφίσετε;" μου λέγανε "σιγά μην έρθω σε συνέλευση, δε γουστάρω το κλίμα, μπλα μπλα". Οκ μαγκιά σου αν δε γουστάρεις το κλίμα της Συνέλευσης, αλλά όταν κάτι (και καλά) σε καίει και σε κόφτει, τότε σηκώνεσαι και πας και διεκδικείς το δικαίωμά σου.

Θα μπείτε στις σχολές και θα τα δείτε, ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις των ατόμων που λένε ανοιχτά τη γνώμη τους και δε βαριούνται ή δε φοβούνται "τι θα πουν οι καθηγητές, θα με κόψουν κτλ". Είτε από τη μια μεριά είτε από την άλλη, είναι λίγοι. Θα το ήθελα όλοι αυτοί οι τζάμπα μάγκες που λένε "θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε άμα ξανακλείσει η σχολή" να ερχόντουσαν και να ψήφιζαν κατά της κατάληψης... Αλλά βλέπεις 2 βδομαδούλες πήγαν στο πατρικό τους, μια βδομαδούλα διακοπές, μια βδομαδούλα άραγμα και καφέδες και μπαράκια κτλ, και την πέμπτη βδομάδα πήρε φωτιά ο κ*λος τους και άρχισαν τη διαμαρτυρία. Μολαταύτα, ούτε τότε πάτησαν στις συνελεύσεις.

Άβυσσος η ψυχή τους.

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Τι κατι αλλο ρε φιλε , υπαρχει ΦΟΒΟΣ.Ακομα δεν το καταλαβες εσυ ?

Να τι παιζει.Ποιος θα κατσει να μαλωσει και να πλακωθει τωρα ?Τα βαζεις με αυτους?Οι περισσοτεροι για κατι τετοια ζουνε.

φοβος my ***.....αν το πας ετσι...αν 100 ατομα δεν μπορουν να τα βαλουν με 50 τοτε ειναι χαζοι και δειλοι

ΑΛΛΑ εγω μιλουσα για τις συνελευσεις....τι να φοβηθεις εκει? :wacko: το προηγουμενο post με καλυψε :)

Καλα τωρα ΛΙΓΕΣ φορες επεσε ξυλο σε συνελευση ?Μην τρελαθουμε κιολας!Φοιτητες τα λεγανε συνεχεια στις τηλεορασεις , βοηξε ο τοπος.

Εκτος αυτου , τα ακουσα πχ και απο τον ιδιο μου τον ξαδερφο ο οποιος για παραδειγμα μου ειπε το εξης : ενα παιδι ειπε οτι η καταληψη ηταν για το συμφερον λιγων και πως το μονο που θα κερδιζε κανεις θα ηταν η καθυστερηση στο πτυχιο και η απωλεια μαθηματων , και εφαγε τρομερο ξυλο απο δεκαδες ατομα.Επισης μου ειπε ερχονταν ατομα εκτος πανεπιστημιου τα οποια ειχαν τελειωσει απο εκει πριν απο 2 3 η και περισσοτερα χρονια.

Το αστειο ηταν φυσικα , οτι κανεις απο αυτους τους.. λαικους επαναστατες δεν πηγαινε φυσικα σε πορειες.

Καλα τωρα ΛΙΓΕΣ φορες επεσε ξυλο σε συνελευση ?Μην τρελαθουμε κιολας!Φοιτητες τα λεγανε συνεχεια στις τηλεορασεις , βοηξε ο τοπος.

Εκτος αυτου , τα ακουσα πχ και απο τον ιδιο μου τον ξαδερφο ο οποιος για παραδειγμα μου ειπε το εξης : ενα παιδι ειπε οτι η καταληψη ηταν για το συμφερον λιγων και πως το μονο που θα κερδιζε κανεις θα ηταν η καθυστερηση στο πτυχιο και η απωλεια μαθηματων , και εφαγε τρομερο ξυλο απο δεκαδες ατομα.Επισης μου ειπε ερχονταν ατομα εκτος πανεπιστημιου τα οποια ειχαν τελειωσει απο εκει πριν απο 2 3 η και περισσοτερα χρονια.

Το αστειο ηταν φυσικα , οτι κανεις απο αυτους τους.. λαικους επαναστατες δεν πηγαινε φυσικα σε πορειες.

Παιδιά εγώ λέω να κλείσουμε τις σιχαμερές τηλεοράσεις με τους Τραγκαουνάκηδες,τους Πρετεντέρηδες και τους Χατζηπαπάρες, και να βγούμε έξω να δούμε την αλήθεια.

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης μας έχουν κάνει φερέφωνα τους.

Ο άνθρωπος δεν μορφώνεται από την τηλεόραση.

Γι αυτό το λογο συμβουλεύω τους υποψήφιους φοιτητές να συμμετέχουν στις συνελεύσεις για να ακούσουν διάφορες απόψεις αλλά και να εκφέρουν την δικιά τους και να μην απέχουν αρκούμενοι στην υιοθέτηση μιας κοινής άποψης που επιβάλλουν τα ΜΜΕ.Οι γενικές συνελεύσεις είναι μία αμεσοδημοκρατική διαδικασία δεν πρέπει να την απαξιώνουμε.Εξάλλου τον μεγαλύτερο ρόλο στις περσινές καταλήψεις τον έπεξαν ανεξάρτητοι φοιτητές και όχι κομματικοί παράγοντες.

bromeros.blogspot.com

Δεν προσεχεις τι λεω φιλε.Λεω οτι αυτα τα ειπαν ΦΟΙΤΗΤΕΣ οχι δημοσιογραφοι.ΦΟΙΤΗΤΕΣ στα παραθυρα που μιλουσαν αναμεταξυ τους.

Εμεσως πλην σαφως λες οτι στην τηλεοραση λεγονται πολλες μπουρδες και το μικρο το κανουν.. απειρο.Συμφωνω σε αυτο.

Αμεσοδημοκρατικη δεν ειναι σε καμια περιπτωση τουλαχιστον σε μεγαλα ιδρυματα.Και αυτο γιατι υπαρχουν καποιες κλικες που κανεις δεν τολμαει να τα βαλει με αυτες.Και εαν ακομα γινει αυτο ομως , παντα υπαρχει ενας τροπος να μην χασουν..

:offtopic: ανοιξτε αλλο θρεντ ρε σεις! ολα αυτα ειναι ασχετα με τις πανελληνιες!!! καθομαι και τα διαβαζω σα χαζος!!!

ρε παιδια 3 σελιδες να λεμε για τις παραταξεις ,τους κουκουλοφορους και τα ματ δεν βαρεθηκατε!

:offtopic::offtopic:

:spam::spam:

enw 3 + selides me problepseis toy ka8enos gia tis baseis den einai baretes...kati prepei na poyme mexri na bgoyn oi kataramenes..:p

Τι έχετε να πείτε για τη μετονομασία του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων σε ΗΜΜΥ ;; Κουφάθηκα ..

Δείτε!

Το έχουμε συζητήσει αυτό, κουκου εντελώς :blink::w00t::hunter:

Δεν προκειται να γίνει στα επόμενα 4-5 χρόνια

a.k.a. TWMN community

Για να μην γκρινιάζετε :lol::lol::lol: πάρτε φρέσκες εκτιμήσεις βάσεων από τα ΝΕΑ

http://career.duth.gr/cms/files/education_1_1.pdf

http://career.duth.gr/cms/files/education_2_1.pdf

φχαριστημένοι τούρα πιδιά μ' ???

a.k.a. TWMN community

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...