Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως σόρρυ για το τελευταίο ήταν όντος μπαρούφα, ξέχασα ότι υπάρχει και άλλη σχολή :X

Και καλά εσύ δεν ξέρεις γιατί γίνεται ο καβγάς;

Τι; θέλετε ΤΟΣΟ πολύ να βάζετε υπογραφές;;;

Το θέμα είναι ότι αλλάζοντας το όνομα

1) ανοίγουν νέες θέσεις και κλάδοι στο τμήμα, ευκαιρία για νέες έρευνες (money...):D

2) μεγαλώνει το αντικείμενο σπουδών του τμήματος

Διάβασα σε κάποιο forum ότι μια σχολή έγινε Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από σκέτο Πληροφορικής (δε θυμάμε ποια)

Ξέρεις ότι η βάση τους ανέβηκε 1500 μόρια περίπου; Και ότι είδαν για 1η φορα γυναίκες στο τμήμα;

Μάλιστα είπαν περιπεκτικά ότι αν βάλουν ένα "Μηχανικών" από μπροστά θα ανεβούν στα 19000 μόρια!!!

kapar: καλά και θα δεχτεί ο μεταπτυχιακός του εξωτερικού που μπορεί να κάνει και διδακτορικό και να εργάζεται με καλό μισθό να έρθει Ελλάδα για να κάνει ένα χρόνο ακόμα στο τμήμα του βόλου;;;

ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Το θέμα είναι ότι όλοι προσπαθούν να αλλάξουν τη σχολή προς τα κει που νομιζουν οτι υπάρχει ζήτηση

Άν π.χ. του χρόνου και για τα επομενα 10 χρόνια ζητούν Μηχανολόγους όλοι θα θέλουν να γίνουν Μηχανολόγων μηχανικών & μηχανικών Η/Υ

Άσε που ξεχνάν ότι έχουν άλλου είδους εξειδίκευση στον αχανή κόσμο της τεχνολογίας...

Προφανώς μιλάς για τη σχολή της Αθήνας την οποία φυσικά και ξέρω.

Κάθε τμήμα έχει το δικαίωμα να πράττει ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο για το ίδιο και τους αποφοίτους του.

Επίσης έχω ακούσει ότι στους ηλεκτρολόγους πριν μπει το Η/Υ παραδίπλα η βάση ήταν 15-16!Τι να κάνουμε τώρα;Η βάση είναι που καθορίζει την ποιότητα ενός τμήματος;

Τελικά ξαναπάντησα αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά και αν συνεχιστεί ξεφεύγει από το θέμα(που το έχει κάνει ήδη)...

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως σόρρυ για το τελευταίο ήταν όντος μπαρούφα, ξέχασα ότι υπάρχει και άλλη σχολή :X

Και καλά εσύ δεν ξέρεις γιατί γίνεται ο καβγάς;

Τι; θέλετε ΤΟΣΟ πολύ να βάζετε υπογραφές;;;

Το θέμα είναι ότι αλλάζοντας το όνομα

1) ανοίγουν νέες θέσεις και κλάδοι στο τμήμα, ευκαιρία για νέες έρευνες (money...):D

2) μεγαλώνει το αντικείμενο σπουδών του τμήματος

Διάβασα σε κάποιο forum ότι μια σχολή έγινε Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από σκέτο Πληροφορικής (δε θυμάμε ποια)

Ξέρεις ότι η βάση τους ανέβηκε 1500 μόρια περίπου; Και ότι είδαν για 1η φορα γυναίκες στο τμήμα;

Μάλιστα είπαν περιπεκτικά ότι αν βάλουν ένα "Μηχανικών" από μπροστά θα ανεβούν στα 19000 μόρια!!!

kapar: καλά και θα δεχτεί ο μεταπτυχιακός του εξωτερικού που μπορεί να κάνει και διδακτορικό και να εργάζεται με καλό μισθό να έρθει Ελλάδα για να κάνει ένα χρόνο ακόμα στο τμήμα του βόλου;;;

ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Το θέμα είναι ότι όλοι προσπαθούν να αλλάξουν τη σχολή προς τα κει που νομιζουν οτι υπάρχει ζήτηση

Άν π.χ. του χρόνου και για τα επομενα 10 χρόνια ζητούν Μηχανολόγους όλοι θα θέλουν να γίνουν Μηχανολόγων μηχανικών & μηχανικών Η/Υ

Άσε που ξεχνάν ότι έχουν άλλου είδους εξειδίκευση στον αχανή κόσμο της τεχνολογίας...

Λοιπόν...Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεποικοινωνιών έιναι της Αθήνας.Ήτανε πριν πολλά χρόνια σκέτο Πληροφορικής.Έγινε Πληροφορικής και Τηλεποικοινωνιών γιατί είχε πράγματι πολλά θέματα Τηλεπικοινωνιών(είναι από τις βασικές ροές).Όσο για την βάση δεν νομίζω ότι η μετονομασία απο Πληροφορικής σε Πληροφορικής και Τηλεποικοινωνιών έπαιξε ρόλο.Η αλλαγή αυτή έγινε όταν είχαμε ακόμα δέσμες.Σχολές σαν την Πληροφορική ανέβηκαν λόγω της εξέλιξης και το νέο σύστημα έκανε όλες τις σχολές να ναεβάσουνε βάση.Σκεφτείτε πόσο είχε η ιατρική όταν υπήρχαν δέσμες...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Ηλεκτρολόγος ονομάζεται ο επιστήμονας που ασχολείται με τις πρακτικές εφαρμογές του Ηλεκτρισμού, το τρανζίστορ ήταν ένα παράδειγμα...

getolika

"Γιατί εσύ νομίζεις ότι στις άλλες σχολές κάνουν ποιος ξέρει τι από ηλεκτρολογία;Οι περισσότεροι ελάχιστες γνώσεις έχουν καθώς επιλέγουν μαθήματα με υπολογιστές και ίσα που ξέρουν κάποια βασικά από τα υποχρεωτικά των πρώτων εξαμήνων."

Για παράδειγμα στους ΗΜΜΥ του ΑΠΘ αν επιλέξεις 2η κατεύθηνση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ασχολείσαι και με τον τομέα της ηλεκτρονικής που ανήκει (νομίζω) στην ηλεκτρολογία

Άρα ξέρουν περισσότερη "ηλεκτρολογία" από τους φοιτητές στο Βόλο

Αν και δε ξέρω στο Βόλο αν ασχολούνται έστω και λίγο με την ηλεκτρονική

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Πάντως αν γίνει και Ηλεκτρολόγων είναι καθαρά υπέρ τους....αλλά προφανώς θα έγινε και γενική συνέλευση.Τι θέση πήρανε εκεί οι φοιτητές?

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

Ηλεκτρολόγος ονομάζεται ο επιστήμονας που ασχολείται με τις πρακτικές εφαρμογές του Ηλεκτρισμού, το τρανζίστορ ήταν ένα παράδειγμα...

getolika

"Γιατί εσύ νομίζεις ότι στις άλλες σχολές κάνουν ποιος ξέρει τι από ηλεκτρολογία;Οι περισσότεροι ελάχιστες γνώσεις έχουν καθώς επιλέγουν μαθήματα με υπολογιστές και ίσα που ξέρουν κάποια βασικά από τα υποχρεωτικά των πρώτων εξαμήνων."

Για παράδειγμα στους ΗΜΜΥ του ΑΠΘ αν επιλέξεις 2η κατεύθηνση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ασχολείσαι και με τον τομέα της ηλεκτρονικής που ανήκει (νομίζω) στην ηλεκτρολογία

Άρα ξέρουν περισσότερη "ηλεκτρολογία" από τους φοιτητές στο Βόλο

Αν και δε ξέρω στο Βόλο αν ασχολούνται έστω και λίγο με την ηλεκτρονική

Ηλεκτρονική είναι ένα από τα τα αντικείμενα εξειδίκευσης στη σχολή!Ρε παιδιά όταν δεν ξέρετε κάτι μην το αναφέρετε

Ιδού ο αντίστοιχος τομέας στο Βόλο.Μην ξεχνάς ότι ως ηλεκτρονικοί γραφόμαστε τώρα στο ΤΕΕ!

Υλικού και Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών:

ΗΥ130 Ψηφιακή Σχεδίαση Ι

ΗΥ134 Εισαγωγή στους Η/Υ

ΗΥ230 Ανάλυση Κυκλωμάτων

ΗΥ232 Ψηφιακή Σχεδίαση με CAD II

ΗΥ234 Ηλεκτρονική Ι

ΗΥ238 Οργάνωση Η/Υ

ΗΥ330 Σχεδίαση Συστημάτων VLSI

ΗΥ332 Ηλεκτρονική ΙΙ

ΗΥ430 Ειδικά Θέματα στα Αναλογικά Κυκλώματα

ΗΥ432 Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

ΗΥ434 Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία

ΗΥ436 Έλεγχος και Επαλήθευση Ψηφιακών Κυκλωμάτων

ΗΥ438 Σχεδίαση Αναλογικών Κυκλωμάτων VLSI

ΗΥ532 Σχεδίαση Μικροεπεξεργαστών

ΗΥ536 Εργαστήριο Αναλογικών Κυκλωμάτων

ΗΥ652 Σχεδίαση Αναλογικών Κυκλωμάτων και Συστημάτων

Άσχετο αλλά αφού το συγκεκριμένο τμήμα είναι σχετικά νέο, γιατί δεν πήρε από την αρχή την ονομασία Ηλεκτρολόγων....κτλ κτλ ;

a.k.a. TWMN community

καλά και θα δεχτεί ο μεταπτυχιακός του εξωτερικού που μπορεί να κάνει και διδακτορικό και να εργάζεται με καλό μισθό να έρθει Ελλάδα για να κάνει ένα χρόνο ακόμα στο τμήμα του βόλου;;;

ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Μάλλον όχι, και εγώ αν ήμουν σε τέτοια κατάσταση δεν θα το έκανα.Αλλά μιλάμε για επιλογές , εφόσον και αν δωθεί τέτεοια δευνατότητα ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να κάνει

Προφανώς μιλάς για τη σχολή της Αθήνας την οποία φυσικά και ξέρω.

Κάθε τμήμα έχει το δικαίωμα να πράττει ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο για το ίδιο και τους αποφοίτους του.Επίσης έχω ακούσει ότι στους ηλεκτρολόγους πριν μπει το Η/Υ παραδίπλα η βάση ήταν 15-16!Τι να κάνουμε τώρα;Η βάση είναι που καθορίζει την ποιότητα ενός τμήματος;

Τελικά ξαναπάντησα αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά και αν συνεχιστεί ξεφεύγει από το θέμα(που το έχει κάνει ήδη)...

τι ακυρο ειναι αυτο??? δηλαδη, π.χ. το τμημα Επισκεπτων & Επισκεπτριων Υγειας να γινει τμημα Ιατρικης... :lol: αφου και καλυτερο ειναι για το τμημα & για τους αποφοιτους του!!!

Γίνομαι έξαλλη όταν πιέζονται οι νέοι. Και να στέλνουν τα παιδιά με τόσα έξοδα στην επαρχία, ενώ με τα ίδια λεφτά ανοίγουν μαγαζί - εργαστήριο . . .

Το πρόβλημα είναι κοινωνικό και ξεκινάει από την ίδρυση του κράτους, τότε που όλοι διορίζονταν στο δημόσιο γιατί δεν υπήρχε βιομηχανία. Δημόσιο τότε σήμαινε κοινωνική άνοδος. Και το πανεπιστήμιο σου άνοιγε αυτή την πόρτα.

Οι καιροί έχουν αλλάξει κι είμαστε ακόμα με αυτή τη νοοτροπία ... μην πω. Ο καθένας εκεί που του αρέσει και εκεί που θα διαπρέψει πρέπει να οδηγείται. Αλλά υπάρχουν βλέπεις και 1 σωρό με διδακτορικά που πρέπει κάτι να κάνουν! Γιαυτό ανοίγουν σχολές η μια μετά την άλλη, για να έχουν δουλειά οι καθηγητές. 100% λογικό ε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ακυρο ειναι αυτο??? δηλαδη, π.χ. το τμημα Επισκεπτων & Επισκεπτριων Υγειας να γινει τμημα Ιατρικης... :lol: αφου και καλυτερο ειναι για το τμημα & για τους αποφοιτους του!!!

:lol: :lol: :lol:

Δεν είναι ακριβώς έτσι..αλλά αν ένα τμήμα του αξίζει να μετονομαστεί ας το κάνει.Δεν είναι και τόσο απλό να αλλάξεις όνομα,υπάρχουνε άλλοι που φωνάζουνε και δεν θέλουνε.Προφανώς για να αλλάξει όνομα θα έχει τα ''προσόντα''....

Peugeotclub

Καλά εσύ το ξεφτίλισες!Είπαμε αλλά όχι και έτσι.

Παιδιά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε παραπάνω για τις πορείες και τους φοιτητές του "5" με το θέμα στο οποίο ποστάρατε!

Ερώτηση:

Ξέρω ότι παλιά αρκετά μάλιστα το τμήμα ήταν Ηλεκτρολόγων & Μηχανολόγων και ότι μετά χωριστηκε στα δυο γνωστά τμήματα

Δηλαδή getolika μεσολάβησε περίοδος που οι Ηλεκτρολόγοι δεν είχαν τίτλο Μηχανικού Η/Υ;

Και πόσο πια παλιά είναι αυτό. Ξέρω ένα καθηγητή ΗΜΜΥ που δουλεύει στο Τει αυτοματισμού Θεσ/νίκης, 50 χρονών, ο οποίος ασχολήθηκε με τον 2ο υπολογιστή που είρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 1ετής

Ε τότε μιλάμε για πριν ακόμα τη μεταρρύθμιση Αρσένη :lol: :lol:

Τότε φίλε οι βάσεις ήταν πάαααααρα πολύ διαφορετικές

a.k.a. TWMN community

Καλά εσύ το ξεφτίλισες!Είπαμε αλλά όχι και έτσι.

Παιδιά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε παραπάνω για τις πορείες και τους φοιτητές του "5" με το θέμα στο οποίο ποστάρατε!

Είπαμε μιας και τελείωσαν οι πανελλαδικές και περιμένουμε αποτελέσματα να το γυρίσουμε λίγο στο φιλοσοφικό :p

Ή μήπως νομίζεις ότι θα περάσουμε το υπόλοιπο καλοκαίρι μιλώντας για τη νοθεία των Αγγλικών και ποιές ήταν οι σωστές λύσεις στα Μαθ/κα :hunter: :fool: :mad:

a.k.a. TWMN community

Ερώτηση:

Ξέρω ότι παλιά αρκετά μάλιστα το τμήμα ήταν Ηλεκτρολόγων & Μηχανολόγων και ότι μετά χωριστηκε στα δυο γνωστά τμήματα

Δηλαδή getolika μεσολάβησε περίοδος που οι Ηλεκτρολόγοι δεν είχαν τίτλο Μηχανικού Η/Υ;

Και πόσο πια παλιά είναι αυτό. Ξέρω ένα καθηγητή ΗΜΜΥ που δουλεύει στο Τει αυτοματισμού Θεσ/νίκης, 50 χρονών, ο οποίος ασχολήθηκε με τον 2ο υπολογιστή που είρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 1ετής

Ε τότε μιλάμε για πριν ακόμα τη μεταρρύθμιση Αρσένη :lol: :lol:

Τότε φίλε οι βάσεις ήταν πάαααααρα πολύ διαφορετικές

Ναι.

Την δεκαετία του '90 πρώτα του ΕΜΠ και λίγο μετά και των άλλων...

Το παλαιότερο τμήμα μηχανικών Η/Υ είναι της Πάτρας(όχι οι ηλεκτρολόγοι)

To 1975 έγινε ο διαχωρισμός.Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε τον Μάιο του 1991, μετονομάστηκε σε "Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών". Με τη νομοθετική αυτή πράξη αναγνωρίστηκε και τυπικά η κατεύθυνση Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, την οποία το Τμήμα καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια.Τίτλο Μηχανικού Η/Υ δεν είχανε γιατί δεν χρειαζότανε αν και ασχολούντανε με υπολογιστές.Όταν χρειάστηκε άλλαξε και ο τίτλος....

Peugeotclub

Δεν είσαι υπέρ του πλουραλισμού & της πολυφωνίας στα φόρουμ;:lol:

Είναι ωραίο να ξεφεύγουμε που και που, αν είναι κάτι τελείως off topic θα το σβήσει ο συμπαθής μας moderator .

Όσο για τις μετονομασίες τμημάτων, υπάρχουν τεράστιες σκοπιμότητες κλπ.

Έχετε ακούσει για τη Μπολόνια;

Εμάς μας κοκορεύονταν (συγκεκριμένη παράταξη) πως αναγνωρίστηκε το δίπλωμα Μηχανικού ως Master, δεν έχω ιδέα αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι Αρχιτέκτονες μόνο στην Ελλάδα είναι Μηχανικοί. Δηλαδή αν πάνε έξω τι ισχύει για αυτούς;

Οπότε το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι οι μετονομασίες τμημάτων.

Και το πρώτο , ότι ακόμα και η κουτσή Μαρία έχει πτυχίο πλέον, και ο ανταγωνισμός ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. Δείτε τι γίνεται στον ΑΣΕΠ , πόσοι δίνουν και πόσοι διορίζονται. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι Αρχιτέκτονες μόνο στην Ελλάδα είναι Μηχανικοί?Δηλαδή έξω δεν είναι?Πάντως πολλοί λένε ότι δεν θα έπρεπε να είναι...

Peugeotclub

Άσχετο αλλά μήπως ξέρει κανείς τι "γίνεσαι" απ αυτή τη σχολή; Το έχω καιρό απορία.. Επισκέπτης; :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Οι Αρχιτέκτονες μόνο στην Ελλάδα είναι Μηχανικοί?Δηλαδή έξω δεν είναι?Πάντως πολλοί λένε ότι δεν θα έπρεπε να είναι...

Στις γνωστές ευρωπαϊκές χώρες , οι Αρχιτέκτονες δεν είναι μηχανικοί.

Επίσης τα προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό είναι 3ετη για το πανεπιστήμιο.

Γενικά εμείς κάνουμε "περισσότερα" .

........................................................ όταν δεν έχει κατάληψη-απεργία-αργία-τριήμερο-λούφα..................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως αν γίνει και Ηλεκτρολόγων είναι καθαρά υπέρ τους....αλλά προφανώς θα έγινε και γενική συνέλευση.Τι θέση πήρανε εκεί οι φοιτητές?

υπερ αυτων και κατα καποιον αλλων,που δεν ειδοποιηθηκαν οτι θα γινει αυτη η αλλαγη(το φετινο μηχαογραφικο θα μπορουσε να ειχε αλλο τιτλο).σε κατι που διαβασα απο ενα φιλο ,που αν δεν κανω λαθος σπουδαζει στο βολο,σχετικα με τις βασεις.πιστευεις φιλε οτι η βαση θα μεινει η ιδια μετα την μετονομασια?(~17050)

φιλε getolika αν νομιζεις οτι η ηλεκτρονικη ειναι ιδια με την ηλεκτρολογια τοτε μαλλον δεν νομιζω οτι εχεις επιλεξει το σωστο τμημα .ριξε μια ματια στα αλλα site ηλεκτρολογων...

αυτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως πολλόι φωνάζουνε ότι οι Αρχιτέκτονες δεν πρέπει σε καμία ερίπτωση να λέγονται μηχανικοι γιατί δεν κάνουνε αρκετά μαθήματα....είναι πιο πολύ του καλλιτεχνικού.

Peugeotclub

υπερ αυτων και κατα καποιον αλλων,που δεν ειδοποιηθηκαν οτι θα γινει αυτη η αλλαγη(το φετινο μηχαογραφικο θα μπορουσε να ειχε αλλο τιτλο).σε κατι που διαβασα απο ενα φιλο ,που αν δεν κανω λαθος σπουδαζει στο βολο,σχετικα με τις βασεις.πιστευεις φιλε οτι η βαση θα μεινει η ιδια μετα την μετονομασια?(~17050)

Εγώ είπα μόνο για την Πληροφορική ότι δεν ανέβηκε λόγω αλλαγής ονόματος..Προφανώς θα το δηλώνουνε πιο άνετα και θα ανέβει.Κάτι κόλημα θα είχανε για να μην μπει στο μηχανογραφικό φέτος.Αυτά τα ΚΕΣΥΠ κάνουνε τίποτα?Τις ξέρουνε τις εξελίξεις αυτές για να συμβουλεύουνε οι μόνο να λένε τις λογικα καλές σχολές?

Peugeotclub

ΕΛΕΟΣ βρε παιδια με αυτες τις μετονομασίες. Γιατι να δημιουργηθεί αλλη μια σχολη ΗΜΜΥ αφου ηδη υπαρχουν τοσες? Θελετε δηλαδη να αυξηθει κι αλλο ο αριθμος των ανεργων ηλεκτρολογων μηχανικων?

Ξέρετε οτι οι περισσότεροι μπαίνουν στις σχολες ΗΜΜΥ μονο και μονο για το ΜΥ? Γιατί να γίνεται αυτό? Θεωρω οτι πρεπει να υπαρχουν χωριστά σχολες Μηχανικων Η/Υ για αυτους που θελουν να ασχοληθουν με Η/Υ και σχολες Ηλεκτρολογων Μηχικων για αυτους που θελουν να γινουν ηλεκτρολόγοι. Ετσι θα βγαίνουν χίλιες φορες ποιοτικότεροι Μηχανικοι Η/Υ και Ηλεκτρολογοι Μηχανικοι και νομιζω οτι καταλαβαιετε το γιατι...

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

φιλε getolika αν νομιζεις οτι η ηλεκτρονικη ειναι ιδια με την ηλεκτρολογια τοτε μαλλον δεν νομιζω οτι εχεις επιλεξει το σωστο τμημα .ριξε μια ματια στα αλλα site ηλεκτρολογων...

αυτα

Μου φαίνεται έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης των όσων έχω πει!Είπα εγώ ότι ηλεκτρολογία είναι ίδια με την ηλεκτρονική;Μου ανέφεραν ένα τομέα και τους έδωσα τον αντίστοιχο.Θα μπει τομέας ενέργειας.Καταλαβαίνεις;

Οι 4 κατευθύνσεις ειδίκευσης της Σχολής ΗΜ&ΜΥ του ΕΜΠ είναι οι ακόλουθες:

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: Αναφέρεται στα αναλογικά και ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα, στον αυτόματο έλεγχο, στην επεξεργασία εικόνας και στη ρομποτική.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Αναφέρεται στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Περιλαμβάνει τις τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα υπολογιστών.

4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Αναφέρεται στην παραγωγή, μεταφορά, διανομή και χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Βόλος

(α) Τηλεπικοινωνιών, Σημάτων και Δικτύων, (β) Ηλεκτρονικής και τεχνολογίας Υλικού, (γ) Τεχνολογίας Συστημάτων και Λογισμικού, και (δ) Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.+(τομέας ενέργειας εάν μπει)

Άντε πάλι η βάση.Ρίξε μια ματιά και στην βάση της σχολής πριν λίγα χρόνια που ήταν πιο πάνω από πολιτικούς μηχανικούς Θεσ/νίκης!(μη κοιτάς μόνο το κατώτατο όριο που έχει πέσει ποτέ):cool:Επίσης θα ανέβουν 500 μόρια όλες οι σχολές,αυτή γιατί να μείνει στάσιμη;

Δεν ξαναασχολούμαι γιατί βαρέθηκα αυτήν την απολυτότητα!

Μου φαίνεται έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης των όσων έχω πει!Είπα εγώ ότι ηλεκτρολογία είναι ίδια με την ηλεκτρονική;Μου ανέφεραν ένα τομέα και τους έδωσα τον αντίστοιχο.Θα μπει τομέας ενέργειας.Καταλαβαίνεις;

Οι 4 κατευθύνσεις ειδίκευσης της Σχολής ΗΜ&ΜΥ του ΕΜΠ είναι οι ακόλουθες:

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: Αναφέρεται στα αναλογικά και ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα, στον αυτόματο έλεγχο, στην επεξεργασία εικόνας και στη ρομποτική.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Αναφέρεται στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Περιλαμβάνει τις τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα υπολογιστών.

4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Αναφέρεται στην παραγωγή, μεταφορά, διανομή και χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Βόλος

(α) Τηλεπικοινωνιών, Σημάτων και Δικτύων, (β) Ηλεκτρονικής και τεχνολογίας Υλικού, (γ) Τεχνολογίας Συστημάτων και Λογισμικού, και (δ) Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.+(τομέας ενέργειας εάν μπει)

Άντε πάλι η βάση.Ρίξε μια ματιά και στην βάση της σχολής πριν λίγα χρόνια που ήταν πιο πάνω από πολιτικούς μηχανικούς Θεσ/νίκης!(μη κοιτάς μόνο το κατώτατο όριο που έχει πέσει ποτέ):cool:Επίσης θα ανέβουν 500 μόρια όλες οι σχολές,αυτή γιατί να μείνει στάσιμη;

Δεν ξαναασχολούμαι γιατί βαρέθηκα αυτήν την απολυτότητα!

αφησες να εννοηθει οτι επηδη το τμημα εχει μαθηματα ηλεκτρονικης μπορει να μετονομαστει σε ηλεκτρολογων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...