Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tώρα τον ηρέμησες!Και εγώ δεν πίστευα σε τόσα μόρια τόσα άτομα.Έτσι θα ευνοηθούνε οι τελευταίοι κάθε σχολής.Αλλά και πάλι έτσι θα αδειάσουνε θέσεις από αυτούς που θα πάνε στις στρατιωτικές με αποτέλεσμα να μπορούσε κάποιος να πάει σε σχολή που είναι πιο πάνω στις επιλογές.Δηλαδή να αδικήθει.Επομένως μήπως να πάνε όλοι στις θέσεις τους?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εξαλλου ο καραμανος αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να μπουν ατομα καθ'υπερβαση

Δημοσιογράφος : Στην περίπτωση που κάποια παιδιά φύγουν από τις Στρατιωτικές Σχολές και πάνε κάπου αλλού και σε μια σχολή που είναι ήδη συμπληρωμένη θα τους πάρετε ως υπεράριθμους ή μπορεί να πάνε σε κάποια άλλα σχολή;

Γενικός Γραμματέας : Για αυτά θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέψου σε μία σχολή να πάει 1 και να φύγουνε 2.Αυτή η θέση γιατί να μην την πάρει κάποιος?Η νεκροψία θα δείξει.

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

Μακαρι να γινει ετσι..Εγω ξερω 3 ατομα που ειναι πιο κατω απο εμενα.Τωρα για το εαν υπαρχουν 30 δεν ξερω αλλα ε δεν μπορει καμια 5-10 θα υπαρχουν..Αλλα ρε σι μιλαμε ηθελα ποσο καιρο να περασω Αστυφυλακων μολις ειδα το ονομα ουτε καν προλαβα να χαρω ηρθε αυτο το χτυπημα και με αφησε ταβλα...Ενταξει οσο να ειναι ηρεμω καπως αλλα και παλι εχω καποιο φοβο...Μακαρι να βγουνε Πεμπτη τα νεα στοιχεια.

Παντως πιστευω εαν δεν ξεπερασουν τα "προβληματικα" ατομα τα 400-500 οτι δεν θα βγουνε νεες βασεις απλα θα μοιραστουνε οπως πρεπει με καθ' υπερβαση αριθμου οπως ειπατε γιατι αλλιως θα γινει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ και σιγουρα αλλα παιδια θα κανουν ενστασεις κτλ κτλ..Παντως στο ΥΠΕΠΘ εαν πατε κ βαλετε κωδικο κτλ , οι επιτυχωντες ειναι ως εχουν αλλα σιγουρα δεν εχει ενημερωθει η σελιδα.Πρωφανος οταν βγουν οι νεες βασεις (Εαν βγουνε τελικα) να δουμε εκει ξανα τι εγινε...

Εγω δεν φοβαμε για αυτους που ειναι -μη ικανοι- του στρατου διοτι εφοσον ειναι μη ικανοι εκει αυτοματα ειναι μη ικανοι για ΕΛ.ΑΣ.Ουτε φοβαμε ατομα που δεν περασαν εκει να πανε αστυφυλακων αφου εννοειτε θα τοποθετηθουνε..Εγω φοβαμε μηπως εξαιτιας των αλυσιδωτων αντιδρασεων βρεθει κανας κερατας με 2ερη η 3τη επιλογη την Αστυφυλακων και μου φαει την θεση μου..

ΣΗΜΜΥ ΑΠΘ με διαφορά 160 μορίων.....ουφφ

πιο δίκαιο δε θα ήταν να εφαρμόσουν την περίπτωση ισοβάθμισης όπου στο τέλος κρατάνε και τους δυο???

άλλωστε χρειαζόμαστε στρατό...:shoot:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Καταρχας συγχαρητηρια!!!! Η ΗΜΜΥ, ειναι πολυ ενδιαφερουσα σχολη απ'οτι ακουσα απο εναν φιλο μου που περασε περσυ στο ΑΠΘ!!!!

να περασουμε ολοι στην πρωτη επιλογη! :lol: χωρις βαθμους και βασεις!!! :D

Τι εξυπναδα ηταν αυτη παλι...!

να περασουμε ολοι στην πρωτη επιλογη! :lol: χωρις βαθμους και βασεις!!! :D

ναι για να γεμίσουμε πολιτικούς μηχανικούς, αστυνομικούς και παιδαγωγούς

το σύστημα από την αρχή έπρεπε να είναι

1)μπαίνεις στη σχολή που θες χωρίς εξετάσεις με το βαθμό του απολυτηρίου σου

2)αποφασίζουν με δικά τους κριτήρια αν θα σε δεχτούν

3)το πρώτο έτος δίνεις εξετάσεις που καθορίζουν αν θα μείνεις στη σχολή ή όχι

χονδρικά όπως κάνουν στο εξωτερικό

αλλά επειδή τα περισσότερα παιδάκια είναι "έξυπνα" στην Ελλάδα, θα τρέξουν όλα να μπουν στο Πολυτεχνείο και τις υπόλοιπες σχολές υψηλής ζήτησης

άσχετα αν μπορούν να ανταποκριθούν ή όχι

Εδώ βλέπουμε το πρωτοφανές φαινόμενο οι πρώτοι ενός τμήματος να μην τελειώνουν ποτέ ή να τα παρατούν στην πορεία:blink:

Καταρχας συγχαρητηρια!!!! Η ΗΜΜΥ, ειναι πολυ ενδιαφερουσα σχολη απ'οτι ακουσα απο εναν φιλο μου που περασε περσυ στο ΑΠΘ!!!!

Ευχαριστώ, να και κάποιος που λέει καλά λόγια για την ΣΗΜΜΥ του ΑΠΘ

Πολλοί νομίζουν ότι η σχολή σταματά στο ΕΜΠ

a.k.a. TWMN community

Καλα μην αγχωνεστε,τιποτα δεν θα γινει μου φαινεται..Πιστευω θα πανε αυτοι που ειναι στην Ευελπιδων (υπεραριθμη η σχολη) και θα αφησουν δυο τρεις κενες θεσεις στις δευτερες και τριτες επιλογες.

Τωρα πως ειναι δυνατον ενω γνωριζουν οι αλλοι πως εχουν κοπει στα προκαταρκτικα να δηλωνουν στρατιωτικες σχολες δεν ξερω.Μηπως παιζει τιποτα αλλο.

Τις ματιασαν φετος τις πανελληνιες!

Weskers πολυ αγχος εχεις.Πως περασες τα ψυχοτεχνικα...?Μηπως εμπλεκεσαι και εσυ?:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσεξτε λιγο τη σκεψη μου:απο την σημερινη δηλωση τοθ κ καραμανοθ εγινε κατανοητο οτι μπηκαν και καποιο ψυχομετρικα ανικανοι στις στρατιωτικες σχολες!δλδ καποιοι ποθ κριθηκαν ακαταλληλοι στις ψυχομετρικες εξετασεις!εστω πχ οτι εγω εδωσα ψυχομετρικες εξετασεις κα κρι8ηκα ακαταλληλος!αφοθ λοιπον ειμαι "ανικανος" να εισαχ8ω και το ξερω δν δηλωνω τη στρατιςτικη σχολη στο μηχανογραφικο!γτ αλλωστε γτ να τη δηλωσω?ναι ομςσ αφοθ μπηκαν καποιοι "ανικανοι"(ψυχομετρικα) σημαινει οτι δηλωσαν τη στρατιωτικη σχολη στο μηχανογραφικο παρα την εν γνωση ανικανοτητα τους!γ ποιον λογο ομως?κατι μθριζει παιδες!οσο για νεα αποτελεσματα περιμενετε εωσ αθριο η και μεθαυριο!

Γιατί???

Απλό ΟΛΟΙ θέλουν να μπουν κάπου NO MATTER WHAT

Καλά ρε που ζεις??? Εδώ είναι Ελλάδα όλοι θέλουν να βολευτούν

Το πράγμα ξεκίνησε από το δημόσιο και έφτασε δυστυχώς μέχρι τα Πανεπιστήμια

Πάντως δε νομίζω (ελπίζω) να επιρρεαστούν οι βάσεις του πολυτεχνείου από την στραβοτιμονιά αυτή :cry::scared::sorry:

Σόρρυ αλλά επειδή δεν έδωσα για στρατιωτικές, τα τεστ αυτά τι είναι?

Θυμάμαι ο αδερφός μου που έδωσε ΣΜΑ τον έλεγαν κάτι γράμματα και έπρεπε να βρει τη λέξη

π.χ. λόμη--> μήλο

a.k.a. TWMN community

Καλα μην αγχωνεστε,τιποτα δεν θα γινει μου φαινεται..Πιστευω θα πανε αυτοι που ειναι στην Ευελπιδων (υπεραριθμη η σχολη) και θα αφησουν δυο τρεις κενες θεσεις στις δευτερες και τριτες επιλογες.

Τωρα πως ειναι δυνατον ενω γνωριζουν οι αλλοι πως εχουν κοπει στα προκαταρκτικα να δηλωνουν στρατιωτικες σχολες δεν ξερω.Μηπως παιζει τιποτα αλλο.

Τις ματιασαν φετος τις πανελληνιες!

Werkers πολυ αγχος εχεις.Πως περασες τα ψυχοτεχνικα...?Μηπως εμπλεκεσαι και εσυ?:lol::lol:

Αυτές οι θέσεις γιατί να μείνουν κενές όμως?Θα είναι άδικο να μην πάει κάποιςο που μπορούσε.Τα αποτελέσματα υγειονομικών βγαίνουνε μετα τα μηχανπγραφικά.Οπότε μπορούσες να είσαι ακατάληλος για στρατιωτικές αλλά να τις έχεις δηλώσει.

Όσο για τα ψυχοτεχνικά από ότι μου έλεγε ένας φίλος ρώτησαν έναν τι θα έκανε αν είχε αποστολή να καταστρέψει μια γέφυρα και έβλεπε πάνω τις να περνάει μια σχολική εκδρομή.Αυτός δεν είπε καν θα επικοινωνήσω με ανώτερους και είπε θα την καταρίψω αφού έχω εντολές.Ε και ο άλος του είπε δρόμο.

Peugeotclub

Νέοι κατάλογοι με βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρόκειται να εκδοθούν έως την Παρασκευή μετά τα λάθη που εντοπίστηκαν στις Στρατιωτικές Σχολές και αφορούν 300 υποψήφιους. Οι υποψήφιοι αυτοί εισάγονται σε ιδρύματα διαφορετικά από αυτά τα οποία πληροφορήθηκαν τη Δευτέρα, λόγω «μηχανογραφικού σφάλματος» του ΓΕΕΘΑ στα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ και τις δοκιμασίες ικανότητας των Πανελληνίων για τις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μια πρώτη δειγματοληπτική επεξεργασία, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Διευκρίνισε ότι «δεν θα επηρεαστεί το σύνολο των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, αλλά ένα μικρό ποσοστό».

Τα νέα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ υφίστανται επεξεργασία στο υπουργείο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν «το ταχύτερο δυνατό». «Νομίζω ότι σε δύο ημέρες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι» διευκρίνισε.

Ο γενικός γραμματέας δήλωσε πως, από ό,τι γνωρίζει, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το σφάλμα δεν έχει ολοκληρωθεί. «Πιστεύω ότι όταν φτάσουν σε ένα πόρισμα να μας ενημερώσουν και μας να το γνωρίζουμε και ιδιαίτερα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον», δήλωσε.

http://www.in.gr

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

ποια ειπαμε οτι ειναι η διευθυνση του υπουργειου? να τους παμε κανενα κοκκινο φωτακι να βαλουν!!! καλα ειναι πολυ μαλακες... μια τα αγγλικα μια αυτο..

σε τι μπου ρδε λο ζω...ελεος...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Σκέψου σε μία σχολή να πάει 1 και να φύγουνε 2.Αυτή η θέση γιατί να μην την πάρει κάποιος?Η νεκροψία θα δείξει.

Εάν καποιο παιδάκι επέλεξε 1η επιλογή στρατιωτική σχολή και ενώ έπρεπε να μπει τελικά μπαίνει στη δεύτερη σχολή επιλογής του που είναι μη στρατιωτική. Αυτό σημαίνει ότι <<έκλεψε>> τη θέση από ένα παιδάκι που τώρα κλαίει (δεν πέρασε στη σχολή για λίγα μόρια) αλλά μετά θα γελάει αφού θα αδειάσει η θέση αφού τελικά το πρώτο παιδάκι θα παεί στην στρατιωτική σχολή που επέλεξε πρώτα

Αντίθετα καποιο παιδάκι που τώρα γέλα αφου για λίγα μόρια μπήκε στο στραιωτική σχολή (δεν έγινε για όλους) θα τη χάσει τη θέση αφού θα την πάρουν τη θέση τα άλλα παιδάκια που έγραψαν καλύτερα αλλά εσφαλμένα μπήκαν στην δεύτερη επιλογή τους.

:blink::blink::blink:

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Έτσι ακριβώς....μπάχαλο και χειρότερα.

Γιατί θα φύγει ένα παιδάκι που δεν έπρεπε να πάει στρατιωτική και μπορεί να πάει σε μία σχολή που δεν άδειασε θέση από κάποιον που πήγε στρατιωτική.Έτσι το τελευταίο παιδάκι της σχολής θα πάρει δρόμο και θα πάει στην επόμηνη σχολή της προτιμησής του και πάει λέγωντας.

Peugeotclub

Αν είσαι το παιδάκι της πρώτης παραγράφου τότε :yahoo:

Αν είσαι το παιδάκι της δεύτερης παραγράφου τότε :chair: και αν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να πας σε δικηγόρο.

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Ρε φιλε εχω τρομερο αγχος διοτι περασα τρομερο αγχος και θα παθω καναν νευρικο κλονισμο!Ηθελα και θελω πολυ να μπω στην Αστυνομια , τελικα το καταφερα μετα απο πολυ μεγαλη αγωνια και κοπο κτλ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ 24 ωρες προλαβα να χαρω και τωρα μου λενε "περιμενε ακομα ΔΕΝ περασες τελικα και θα πρεπει να περιμενεις ΚΑΙ ΑΛΛΟ μεσα στην αγωνια επειδη καποιος ηλιθιος λαδωμενος στο ΓΕΕΘΑ εκανε βρωμιες"!!Πως δηλαδη ναμην αγχωθω οταν υπαρχει εστω και η παραμικρη περιπτωση μεταβολων της βασης της Αστυφυλακων που ηδη πηγε πολυ ψηλα!Πως φιλε πες μου..

ΥΓ : φυσικα και δεν εμπλεκομαι..;)

Αν είσαι το παιδάκι της δεύτερης παραγράφου τότε :chair: και αν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να πας σε δικηγόρο.

συμφωνω.... δικηγόρο...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Δύσκολα θα βρει κανείς το δίκιο του.Δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι που δεν σου αξίζει.Weskers εγώ νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Peugeotclub

Τι μεταβολές πιστεύετε ότι θα έχουν οι βάσεις γενικά; Φοβάμαι μήπως χάσω τη σχολή μου...

και εγω φοβαμαι πημωσ χασω την σχολη μου.. εχω μπει ιατρικη αλεξανδρουπολης και ειμαι πανω απο τον τελευταιο 47 μορια . κινδυνευω λετε ?

Φίλε μου αυτό δε το ξέρει κανείς! Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά μπορεί να κινδυνεύεις. Σου εύχομαι να παραμείνεις στη σχολή σου :)

Εγώ έχω διαφορά γύρω στα 260 μόρια, δεν έχω δει τη σειρά αλλά φαντάζομαι πως σε αυτή τη σχολή θα παραμείνω. Απ' την άλλη φοβάμαι όμως...

Εγω εχω 137 μορια διαφορα και ξερω 3 ατομα που εχουν κατω απο μενα..Η βαση αστυφυλακων ειναι 15.088 και εγω εχω 15.225 αλλα φοβαμε διοτι η συγκεκριμενη σχολη εχει μεγαλη ζητηση και δεν θελω να βρεθει ξαφνικα κανας κερατας να μου φαει την θεση...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να ησυχασουμε φετος , τελικα οτι χειροτερο μπορουσε να γινει εγινε , απο λαθος βαθμολογιες μεχρι παραποιηση βαθμολογιων εως και ακουσον ακουσον ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ εαν ειναι δυνατον!!!

Ακουσε κανεις ποτε θα βγουνε ?Απορω οι κυριοι εκει επρεπε να εργαζονται ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ για να υπαρχουν αποτελεσματα...

Weskers παρασκεύη μαλόν.Έτσι άκουσα.

Peugeotclub

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...