Blakomon Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Αν η σχολή πέρνει 60 άτομα οι 30 πρώτοι με βάση βαθμολογία ξεκινάνε τον Οκτώβριο και οι υπόλοιποι 30 το Μάρτιο Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 :p Καλησπέρα παιδάκια... Σας γραφω απο το καινουριο laptop που πηρα και ειμαι πολυ χαρουμενος γι' αυτο :rolleyes: (δωρακι για τις πανελληνιες απο τη μαμα!) Ευχομαι με το καλο να συμπληωσετε τα μηχανογραφικα σας και να περασετε εκει που θελετε... εγω, αν και ακομα αναποφασιστος, πανω-κατω εχω αποφασισει... ευχομαι να μην το εχω μετανιωσει την δευτερα, οταν θα το εχω ηδη παραδοσει!!! :lol: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 :p Καλησπέρα παιδάκια... Σας γραφω απο το καινουριο laptop που πηρα και ειμαι πολυ χαρουμενος γι' αυτο :rolleyes: (δωρακι για τις πανελληνιες απο τη μαμα!) Ευχομαι με το καλο να συμπληωσετε τα μηχανογραφικα σας και να περασετε εκει που θελετε... εγω, αν και ακομα αναποφασιστος, πανω-κατω εχω αποφασισει... ευχομαι να μην το εχω μετανιωσει την δευτερα, οταν θα το εχω ηδη παραδοσει!!! :lol: εγω το παραδιδω τριτη και δεν ξερω τι να βαλω πιο πανω πολιτικους η μηχανολογους? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 πολιτικους θα λεγα... επειδη θα το βαλω κ γω :lol: ειναι και πιο ευκολη σχολη, και πιο ωραια (κατι την αποψη μου) και πιο ανετη, και πιο περιζητητη και πιο prestigeατη... εχεις μια μερα! εγω σημερα αποφασισα... (ακομα ασυμπληρωτο ειναι :lol:) ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Αχχχ μου θυμίζεις εμένα πριν από 1 βδομάδα όταν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στους Ηλεκτρολόγους και τους Μηχανολόγους (δεν είμαι από τους μαθητές που διαλέγουν βάσει περσινών μορίων πρόσβασης) Μέχρι που μίλησα με τους αντίστοιχους καθηγητές Λοιπόν αν σου δώσω το κλειδί από μια μηχανή και ένα ριζόχαρτο με το πενάκι του, τι θα προτιμήσεις ; α) Το πρώτο σημαίνει Μηχανολόγος β) Το δεύτερο σημαίνει Πολιτικός ή Αρχιτέκτονας γ) Και τα δυο, το αγαπημένο μου Αν θέλεις να ασχολείσαι και με τα δυο τότε πρέπει να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει λίγο παραπάνω (μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό σπουδών του κάθε τμήματος για να το βρεις) και μετά να στραφείς στο άλλο με κάποιο τρόπο Π.χ. εγώ αποφάσησα να βάλω 1ο ΗΜΜΥ και να στραφώ προς τη μηχατρονική ή τις νανοτεχνολογίες (θα το σκεφτώ αργότερα) και 2ο μηχανολόγων και να στραφώ πάλι στα ίδια (υπάρχει συμβατότητα μεταπτυχιακών) Έχεις χρόνο τη Δευτέρα να το ψάξεις, δες τα προγράμματα σπουδών, δες τι ταιριάζει στην καθημερινότητά σου καλύτερα και κρίνε... PS Φυσικά δεν θεωρώ ότι απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει αλλά μπορεί να σου δώσει μια πρώτη κατεύθυνση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι και οι δυο έχουν σχέδιο Οι πολιτικοί κάπως περισσότερο Καλό θα ήταν (όχι απαραίτητο) να έχεις και κάποιον γνωστό (π.χ. μπαμπά μαμά) πολιτικό μηχανικό για να σου δίνει και καμιά δουλειά P.S. και εγώ Τρίτη υποβάλλω [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Λοιπόν αν σου δώσω το κλειδί από μια μηχανή και ένα ριζόχαρτο με το πενάκι του, τι θα προτιμήσεις ; α) Το πρώτο σημαίνει Μηχανολόγος β) Το δεύτερο σημαίνει Πολιτικός ή Αρχιτέκτονας γ) Και τα δυο, το αγαπημένο μου ε? δεν καταλαβα :rolleyes: My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Έιναι μια πολύ χαζή και συνάμα έξυπνη ερώτηση Αν υπήρχαν πάνω σε ένα τραπέζι ένα κλειδί (ξέρεις αυτά που έχεις στο μπρελόκ) με την αντιστοιχη μηχανή (ότι να ναι δεν παίζει σημασία) και ένα ριζόχαρτο με το μολύβι του τι θα έπιανες πρώτα ; το κλειδί να το βάλεις στη μηχανή και να δεις πως δουλεύει ή το ριζόχαρτο για να σχεδιάσιες μια γέφυρα; Αυτό ρώτησα [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 α, οκ....το διαβαζα λαθος και δεν επιασα την ερωτηση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 κοιτα η αληθει;α ειναι οτι αν δεν εχεις μπαμπα η μαμα μηχανικο ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις δουλεια σαν πολιτικος απ' οτι μηχανολογος(το ειχα αλλωστε ξαναπει σε προηγουμενο μου ποστ).και τα δυο μου αρεσουν το ιδιο οποτε δεν ξερω τι να κανω.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 α, οκ....το διαβαζα λαθος και δεν επιασα την ερωτηση εσυ που εισαι στους πολιτικους τι γνωμη εχεις? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 θα πρέπει να το δεις πιο σφαιρικά το θέμα Φαντάσου τον εαυτό σου σαν φοιτητή στην κάθε σχολή, δεδομένου ότι ξέρεις πάνω κάτω τι μαθήματα έχει ο καθένας, ποια είναι η δουλειά του Επιπλέον αν σου αρέσουν εξίσου και τα δυο (σημ. οι σχολές δεν έχουν καν παραπλήσιο αντικείμανο) προσπάθησε να βρεις κάτι που να το συνδιάζει π.χ. μηχανολόγος που θα ασχολείται με κατασκευές χρήσιμες στους πολιτικούς ή πολιτικός που κατασκευάζει σύμφωνα με τις ανάγκες μηχανολόγων μιας εταιρείας Και μην νομίζεις ότι αυτό που σου λέω είναι μπαρούφα, υπάρχουν πραγματικά πολλοί συνδιασμοί Όλοι αυτοί γίνονται με τα ανάλογα μεταπτυχιακά P.S. αν όντως Αλέξης είναι το όνομά σου (όπως λέει το nick σου ) τότε είμαστε και συνονόματοι :D [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ευχαριστω AgentCain θα σκεφτω τα οσα ειπες ΥΓ βασικα αλεξανδρο με λενε:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Eγώ μετά από πολύ ψάξιμο και επειδή μου άρεσαν οι Πολιτικοί έβαλα πολιτικούς....τώρα νομίζω είναι λίγο άδικο να πει κάποιος τι είναι καλύτερο.ΗΜΜΥ η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...όλες είναι καλές και δύσκολες σχολές που σου ανοίγουνε πόρτες.Σε όλες τις δουλειές αν έχεις back up μετράει. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 μμμ.....για τους πολιτικούς δεν μπορώ να πω και παρα πολλά γιατί η εξεταστική μας αρχίζει τον Σεπτέμβρη οπότε ουσιαστικά ακόμα δεν έχω δοκιμαστεί σε κάτι Πάντως τα μαθήματα είναι δύσκολα ακόμα και στο πρώτο έτος....φυσικά η παρακολούθηση στην πλειοψηφια των μαθηματων προτεινεται αλλα ως πρωτοετης δεν θα σου πω να μην κανεις το λαθος να μην διαβαζεις οταν περασεις γιατι θα το κανεις ετσι κι αλλιως...και καλα θα κανεις γιατι με την κουραση των πανελληνιων μας αξιζει....σε εμας απλα με τις καταληψεις αραξαμε καπως παραπανω και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε Παντως, οι πολιτικοι ασχολουνται με πολλα αντικειμενα και η πλειοψηφια των μαθηματων ειναι πολύ ενδιαφερουσα....δλδ, τουλαχιστον εμενα, μου αρεσουν πολυ αυτα που κανουμε... Σχεδιο υπαρχει και μαλιστα ειναι σχετικα δυσκολο....νομιζω μεχρι το τριτο ετος ειναι, μετα δεν εχει. Ανοιξε και δικο μας κυλικειο πριν μια βδομαδα οποτε τωρα δεν φορτωνομαστε στους τοπογραφους χεχε :P Τι αλλο θες να μαθεις? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μεγιά το κυλικείο....εμένα πάντως μου άρεσαν πολύ τα μαθήματα, Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 μμμ.....για τους πολιτικούς δεν μπορώ να πω και παρα πολλά γιατί η εξεταστική μας αρχίζει τον Σεπτέμβρη οπότε ουσιαστικά ακόμα δεν έχω δοκιμαστεί σε κάτι Πάντως τα μαθήματα είναι δύσκολα ακόμα και στο πρώτο έτος....φυσικά η παρακολούθηση στην πλειοψηφια των μαθηματων προτεινεται αλλα ως πρωτοετης δεν θα σου πω να μην κανεις το λαθος να μην διαβαζεις οταν περασεις γιατι θα το κανεις ετσι κι αλλιως...και καλα θα κανεις γιατι με την κουραση των πανελληνιων μας αξιζει....σε εμας απλα με τις καταληψεις αραξαμε καπως παραπανω και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε Παντως, οι πολιτικοι ασχολουνται με πολλα αντικειμενα και η πλειοψηφια των μαθηματων ειναι πολύ ενδιαφερουσα....δλδ, τουλαχιστον εμενα, μου αρεσουν πολυ αυτα που κανουμε... Σχεδιο υπαρχει και μαλιστα ειναι σχετικα δυσκολο....νομιζω μεχρι το τριτο ετος ειναι, μετα δεν εχει. Ανοιξε και δικο μας κυλικειο πριν μια βδομαδα οποτε τωρα δεν φορτωνομαστε στους τοπογραφους χεχε :P Τι αλλο θες να μαθεις? οσον αφορα τα πρωτα που ειπες το διαβασμα,σε οποιαδηποτε σχολη και αν ειναι καποιος θα πρεπει παρα την κουραση να διαβαζει.ειναι ΤΡΕΛΑ να περιμενει καποιος το σεπτεμβρη να δωση ολα τα μαθηματα του ετους.εδω εγω που εδωσα εξεταστικη στη σχολη και μαλιστα διπλη,χρωσταω τρια μαθηματα για σεπτεμβη μου φαινεται βουνο να κατσω να τα διαβασω το καλοκαιρι.οποτε σε οποιαδηποτε σχολη και αν ειναι καποιος θα πρεπει να ξεσκιστει ειδικα τον πρωτο καιρο! αλλιως χαθηκε το παιχνιδι.να σε ρωτησω εχεται πολλα εργαστηρια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ναι, και γω αυτό έλεγα πριν μπω στη σχολη, ότι θα διαβαζω και τετοια αλλά πιστεψε με δεν βγαινει ετσι! :) :) :) Eργαστηρια στο πρωτο εξαμηνο ειχαμε υποχρεωτικο της Φυσικής, δλδ 4 εργαστηρια ειναι ολα κι ολα.....στο 2ο εξαμηνο δεν εχουμε τιποτα.....τωρα για μετα δν νομιζω να υπαρχει κατι υποχρεωτικο, εξαρταται και απτις ροη που θα επιλεξεις My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ελα ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο μπορεις να συνδιασεις και διασκεδαση καιδιαβασμα.εγω να φανταστης διαβαζα και για πανελλαδικες και για τη σχολη μου και τα πηγα μια χαρα:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INSPIRATION Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μια απορία: Βλέπω αρκετούς να δηλώνουν ιατρική. Όλοι έχετε γονείς γιατρούς που μπορούν να σας βοηθήσουν? Αν δν κάνω λάθος έχει φοβερή ανεργία. Χάνεις δηλαδή 10 χρόνια τουλάχιστον από τη ζωή σου για εκπαίδευση, κινδυνεύεις να περάσεις σε μια πόλη όπως η Λάρισα ή η Αλεξανδούπολη και όλα αυτά για να αρχίσεις να δουλεύεις και αν τα καταφέρεις από τα 40? Οχι, εγω δεν εχω γονεις γιατρους αλλα απο μικρη μου αρεζε πολυ η ιατρικη! Επισης ειναι ψεμα οτι υπαρχει ανεργια στην ιατρικη γιατι εγω εχω γνωστους γιατρους που βγαζουν τρελα λεφτα αν και εγω δεν επελεξα το επαγγελμα αυτο με πρωτο κριτηριο τα χρηματα! Τελος ειναι βλακεια αυτο που λενε για τα πολλα χρονια γιατι ουσιαστικα ειναι μονο εξι! Τοσο στην ειδικοτητα οσο και στο αγροτικο πληρωνεσαι και μαλιστα με μισθο που φτανει τα 5000 ευρω τον μηνα! Ενω τα αλλα επαγγελματα στις μερες μας απαιτουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην διαρκεια των οποιων δεν πληρωνεσαι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Έχεις δίκιο.(Η αδερφή μου τελειώνει τώρα γιατρός.)Η μόνη περίεργη περίοδος είναι ανάμεσα αγροτικό και ειδικότητα.Αλλά και πάλι απασχολούνται σε διάφορα κέντρα. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Οχι, εγω δεν εχω γονεις γιατρους αλλα απο μικρη μου αρεζε πολυ η ιατρικη! Επισης ειναι ψεμα οτι υπαρχει ανεργια στην ιατρικη γιατι εγω εχω γνωστους γιατρους που βγαζουν τρελα λεφτα αν και εγω δεν επελεξα το επαγγελμα αυτο με πρωτο κριτηριο τα χρηματα! Τελος ειναι βλακεια αυτο που λενε για τα πολλα χρονια γιατι ουσιαστικα ειναι μονο εξι! Τοσο στην ειδικοτητα οσο και στο αγροτικο πληρωνεσαι και μαλιστα με μισθο που φτανει τα 5000 ευρω τον μηνα! Ενω τα αλλα επαγγελματα στις μερες μας απαιτουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην διαρκεια των οποιων δεν πληρωνεσαι... Παίρνεις 5000 ευρώ στο αγροτικό;; :wacko: Άσε με να αμφιβάλλω! Και ο φίλος πριν δεν είπε ότι δεν βγάζουν λεφτά οι γιατροί. Σίγουρα αν πετύχεις θα βγάλεις τρελά λεφτά. Το ξεκίνημα είναι πολύ δύσκολο όμως... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INSPIRATION Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Παίρνεις 5000 ευρώ στο αγροτικό;; :wacko: Άσε με να αμφιβάλλω! Και ο φίλος πριν δεν είπε ότι δεν βγάζουν λεφτά οι γιατροί. Σίγουρα αν πετύχεις θα βγάλεις τρελά λεφτά. Το ξεκίνημα είναι πολύ δύσκολο όμως... Επειδη το εχω ψαξει.... Στο αγροτικο η αμοιβη μπορει να αγγιξει τα 5000 ευρω αναλογως το μερος που θα επιλεξεις!...Ο φιλος πριν ειπε οτι εχει ανεργια, αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει... Ακομη και οταν περιμενεις για να κανεις ειδηκοτητα μπορεις να δουλεψεις σε διαφορα κεντρα οπως ειπε και ο hurispug...Αλλα αυτο που ηθελα περισσοτερο να πω ειναι πως ειναι μυθος οτι η ιατρικη ειναι πολλα χρονια γιατι αν αναλογιστει κανεις τα χρονια που χρειαζονται για μεταπτυχιακα και διδακτορικα στα υπολοιπα επαγγελματα θα συμπερανει πως ειναι το ιδιο....Το θεμα ειναι να σου αρεσει αυτο που κανεις και να μη σκεφτεσαι μονο τα χρονια και τα χρηματα... και το μεγαλυτερο λαθος που γινεται σημερα ειναι να επιλεγει κανεις ενα επαγγελμα με βαση τις προτιμησεις των γονιων του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Επειδη το εχω ψαξει.... Στο αγροτικο η αμοιβη μπορει να αγγιξει τα 5000 ευρω αναλογως το μερος που θα επιλεξεις!...Ο φιλος πριν ειπε οτι εχει ανεργια, αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει... Ακομη και οταν περιμενεις για να κανεις ειδηκοτητα μπορεις να δουλεψεις σε διαφορα κεντρα οπως ειπε και ο hurispug...Αλλα αυτο που ηθελα περισσοτερο να πω ειναι πως ειναι μυθος οτι η ιατρικη ειναι πολλα χρονια γιατι αν αναλογιστει κανεις τα χρονια που χρειαζονται για μεταπτυχιακα και διδακτορικα στα υπολοιπα επαγγελματα θα συμπερανει πως ειναι το ιδιο....Το θεμα ειναι να σου αρεσει αυτο που κανεις και να μη σκεφτεσαι μονο τα χρονια και τα χρηματα... και το μεγαλυτερο λαθος που γινεται σημερα ειναι να επιλεγει κανεις ενα επαγγελμα με βαση τις προτιμησεις των γονιων του! Έχεις δίκιο. Αν δεν αρέσει σε κάποιον η ιατρική είναι έγκλημα να πάει... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 μην την διαφημιζετε και πολυ την ιατρικη! αφηστε τους να νομιζουν οτι εχει ανεργια κλπ κλπ να πανε αλλου! :lol: λοιπον. τελικα το συμπληρωσα... :lol: καπως επισοδειακα...!!! αφου δηλωνω ολες τις ιατρικες, καπου στο 8 αρχιζω και ιδρωνω! ειχα παθει σοκ, καθομουν 2 ωρες και το κοιτουσα... συζητησεις στο σπιτι, να παιρνουμε τηλεφωνα πολ.μηχ. και ηλ.μηχ. και εγω να ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης... :cry: εντελεως ανιυποψιαστα παιρνω το στυλακι μου και βαζω ΗΜΜΥ ΕΜΠ 8. Εκει ειναι που αρχισα να γελαω :lol: εγινε τοσο αυθορμητα που δεν το μετανιωνω!!! Συνεχισα εβαλα ολα τα ΗΜΜΥ... μετα στο 12 εβαλα πολιτικους., στο 17 Μορ. Βιολογια και 18 βιολογιες, στο 22 οδοντιατρικες, 24 κτηνιατρικες/... μετα ηταν η χαρα του παιδιου, οτι ειχε ωραιο ονομα το εβαζα :p σε γενικες γραμμες ειχε πλακα... η βραδια εκλεισε με το ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 43... :rolleyes: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts