Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες εγώ θέλω ανετη οδήγηση σε ταχύτητες εκεί στα 140-150 km/h.Για αυτό κοιτάω για κάτι μεγαλύτερου κυβισμού.

Από κει και πέρα θα ήθελα να πετύχω μικρή κατανάλωση.Απλώς αναρωτιέμαι αν τα 100 άλογα του auris καλύπτουν σε αυτά που είπα.

Αντίστοιχο του tsi σε κάτι οικονομικότερο έχετε να προτείνετε?

Edited by zafos90

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες εγώ θέλω ανετη οδήγηση σε ταχύτητες εκεί στα 140-150 km/h.Για αυτό κοιτάω για κάτι μεγαλύτερου κυβισμού.

Από κει και πέρα θα ήθελα να πετύχω μικρή κατανάλωση.Απλώς αναρωτιέμαι αν τα 100 άλογα του auris καλύπτουν σε αυτά που είπα.

Όταν λέω μικρότερη κατηγορία δεν εννοώ και σε μοτέρ.Μόνο για το αμάξωμα. Σαν πρώτο αμάξι αν κρίνω από το 90 στο nick μια χαρά θα σε βολέψουν αμάξια κατηγορίας supermini, όπως mazda2, ibiza/polo/fabia, swift, yaris, corsa kok.

Όταν λέω μικρότερη κατηγορία δεν εννοώ και σε μοτέρ.Μόνο για το αμάξωμα. Σαν πρώτο αμάξι αν κρίνω από το 90 στο nick μια χαρά θα σε βολέψουν αμάξια κατηγορίας supermini, όπως mazda2, ibiza/polo/fabia, swift, yaris, corsa kok.

Βασικά επειδή μέχρι τώρα έχω οδηγήσει κάμποσα μικρά αυτοκίνητα(polo,yaris,subaru vivio(:p)) πλέον θέλω κάτι λίγο μεγαλύτερο.Και στο αμάξωμα και σε κυβικά.Παρατηρώ ότι στα λιγότερα κυβικά ζορίζονται λίγο στα 140-150 χλμ και θέλω κάτι πιο άνετο.Το αμάξι προορίζεται για αρκετή οδήγηση εκτός πόλης.

@zafos μια χαρά πάει το auris,δε θα έχεις πρόβλημα,και είναι και από τα πιο συμφέροντα μεταχειρισμένα.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Παίδες επέστρεψα και θέλω να ρωτήσω και πάλι κάτι:)

Τελικά μάλλον λέω να το καθυστερήσω λίγο και να πάω για το golf tsi.Θέλω να ρωτήσω κατά πόσο αλλάζει η απόδοση στην έκδοση 122 ίππων σε σχέση με αυτήν στους 140.Επίσης τί διαφορά παίζει σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου στις δύο εκδόσεις?

Και κάτι που δεν καταλαβαίνω.Βλέπω στο car.gr και παρατηρώ περίεργη διαφορά στη τιμή στις δύο εκδόσεις.

Πχ

έκδοση με τους 140

έκδοση με τους 122

Και τα δύο είναι περίπου στα ίδια χιλιόμετρα,ίδιας χρονολογίας και παρ'όλα αυτά η έκδοση με τους 122 είναι 1000 ευρώ ακριβότερη!Πώς γίνεται αυτό?Έχει να κάνει με το ότι είναι sportline?

Κοίτα τότε και το leon 2 1.8.Καταπληκτικό αυτοκίνητο και φοβερή μηχανή :)

Τελικά μάλλον λέω να το καθυστερήσω λίγο και να πάω για το golf tsi.Θέλω να ρωτήσω κατά πόσο αλλάζει η απόδοση στην έκδοση 122 ίππων σε σχέση με αυτήν στους 140.Επίσης τί διαφορά παίζει σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου στις δύο εκδόσεις?

Και κάτι που δεν καταλαβαίνω.Βλέπω στο car.gr και παρατηρώ περίεργη διαφορά στη τιμή στις δύο εκδόσεις.

Πχ

έκδοση με τους 140

έκδοση με τους 122

Και τα δύο είναι περίπου στα ίδια χιλιόμετρα,ίδιας χρονολογίας και παρ'όλα αυτά η έκδοση με τους 122 είναι 1000 ευρώ ακριβότερη!Πώς γίνεται αυτό?Έχει να κάνει με το ότι είναι sportline?

εμποροι και οι δυο. αναλογα τις αναγκες που εχουν.

οπου τους πιασεις τωρα που εχουν αναγκη τα μετρητα.

Πχ

έκδοση με τους 140

έκδοση με τους 122

Aν δεις τι φοράει το 140άρι θα δεις ότι δεν έχει να πει τιποτα το γεγονός ότι είναι sportline. Είναι θέμα ανάγκης και βασικά ο καθένας όσα θέλει ζητάει και βρίσκει τον αντίστοιχο αγοραστή και αντιστρόφως.

και εγώ πιστέυω οτι το auris είναι η καλύτερη από τις επιλογές που ανέφερες, τα 100 άλογα είναι υπεραρκετά αν θες λογική κατανάλωση...

από την άλλη, αν βρεις κάποιο 1.6 ή 1.8 και σε προβληματίσει η κατανάλωση, δίνεις άλλα 1500 και βάζεις και υγραέριο επάνω, για τις μετακινήσεις εντός πόλης.... έτσι έκανε και γνωστός μου, που έψαχνε στα καινούργια για το πιό οικονομικό, και τελικά αντί να σκάσει 13 χιλιάρικα για κουβαδάκι πήρε μια κορόλα από γνωστό στα 7000, βάζει και υγραέριο οσονούπω και (θεωρητικά) θα πετύχει χαμηλές καταναλώσεις στο ρημάδι σταμάτα-ξεκίνα της Αθήνας...

Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις:)

Αυτό με το υγραέριο το σκέφτομαι και εγώ.Για μέσα στη πόλη φυσικά.Το αυτοκίνητο θα το χρησιμοποιώ κυρίως για μετακινήσεις εκτός πόλης αλλά και λίγο μέσα στη πόλη.Το θέμα με το υγραέριο είναι ότι ακόμα δεν υπάρχουν πολλά βενζινάδικα που έχουν.Θα το σκεφτώ σοβαρά πάντως.

Zafos το 120αρη εχει μονο τουρμπο αν θυμαμαι καλα ενω το 140αρη εχει κομπρεσσορα τουρμπο γι'αυτο η διαφορα στην τιμη.....Παντως να σου δωσω να καταλαβεις εγω με ibiza fr 1ο σταδιο σε ταξιδι εθνικης οδου με ταχυτητες 120-140 καιω 7.8/8 ανα 100 χλμ..Αλλα οταν ηταν απειραχτο κατω απο 8.9 δεν μπορουσα με τιποτα να πεσω...Κοιτα και για λεον tsi 1800 ειναι πολυ καλη επιλογη.....;)

Zafos το 120αρη εχει μονο τουρμπο αν θυμαμαι καλα ενω το 140αρη εχει κομπρεσσορα τουρμπο γι'αυτο η διαφορα στην τιμη.....Παντως να σου δωσω να καταλαβεις εγω με ibiza fr 1ο σταδιο σε ταξιδι εθνικης οδου με ταχυτητες 120-140 καιω 7.8/8 ανα 100 χλμ..Αλλα οταν ηταν απειραχτο κατω απο 8.9 δεν μπορουσα με τιποτα να πεσω...Κοιτα και για λεον tsi 1800 ειναι πολυ καλη επιλογη.....;)

120-160 με 5ρσ α σταδιο φουλ καιω 8λιτρα στην εθνικη.

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή είναι και η κατανάλωση καυσίμου.

Τοτε βλεπεις auris-yaris-punto πετρελαιο ... ή για μετατροπη σε υγραεριο....

Ανετα βρισκεις Punto με 3,500 +1,500 χοντρικα για υγραεριο =5000 κι εισαι ΟΚ

ή απευθειας σε πετρελαιο ;)

Αν αγοραζα σημερα νεο ή μεταχειρισμενο αυτοκινητο ΔΕΝ θα επαιρνα βενζινη

(μπορει να εχω κακομαθει που παω στο βενζιναδικο(για υγραεριο) και λεω γεμισε το και δινω 23Ε για 350 χιλιομετρα fiat punto)

Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις:)

Αυτό με το υγραέριο το σκέφτομαι και εγώ.Για μέσα στη πόλη φυσικά.Το αυτοκίνητο θα το χρησιμοποιώ κυρίως για μετακινήσεις εκτός πόλης αλλά και λίγο μέσα στη πόλη.Το θέμα με το υγραέριο είναι ότι ακόμα δεν υπάρχουν πολλά βενζινάδικα που έχουν.Θα το σκεφτώ σοβαρά πάντως.

Συνολικά Σημεία: 79

http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143

Ναι διαφορά στην τιμή όπου το 140άρι είναι φθηνότερο κιόλας κοντά 1000ευρώ.....Η διαφορά στην τιμή μπορεί να είναι επειδή βιάζεται να το δώσει επειδή έχει ανάγκη τα λεφτά είτε επειδή ο άλλος το υπερκοστολογεί...

Το auris το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι η εγγύηση. Όταν πας για αγορά μεταχειρισμένου ζήτα βιβλίο service και αν τελικά σε ενδιαφέρει κάποιο πήγαινε το σε τεχνικό. Τα twincharger της vw έχουν ένα θέμα με τις ανοχές τους αν και πιστεύω ότι μάλλον πιο πολύ θέμα ιδιοκτήτη είναι και αν ξέρει πως να συμπεριφερθεί σε υπερτροφοδοτούμενο αμάξι. Επίσης μπες και σε club ιδιοκτητών του μοντέλου που σε ενδιαφέρει για να σου πουν από πρώτο χέρι τι να προσέξεις.

sothrhsgr το λέον 1.8 παραείναι τούμπανο:!:

1800 κυβικά και 160+ άλογα είναι πολλά.Η κατανάλωση μέσα στη πόλη θα είναι ψηλή αν δεν βάλω υγραέριο.Τεσπα, παιδιά όταν λέω ότι ο παράγοντας κατανάλωση παίζει ρόλο στην αγορά εννοώ ότι δεν θέλω το αμάξι να καίει σαν τρελό..

Άλλωστε όπως έχω ξανααναφέρει το αμάξι το θέλω για μετακινήσεις κυρίως εκτός πόλης οπότε θέλω ένα μεσαίας κατηγορίας από άποψη κυβικών και ιπποδύναμης.Τώρα έχω βρει στο car.gr για ένα golf tsi που έχει προσφορά να σου κάνει τη μετατροπή για υγραέριο με χαμηλότερη τιμή.Ψιλοέχω καταλήξει σε αυτό η αλήθεια είναι.Έχω διαβάσει αρκετά σε φόρουμ για το συγκεκριμένο μοντέλο και οι απόψεις βασικά είναι ότι η διαφορά τιμής στην έκδοση των 122 σε σχέση με αυτήν στους 140 είναι μικρή αλλά η διαφορά ποιότητας μεγάλη..

Λέω να πάρω το 140ρι + μετατροπή υγραέριο για μέσα στη πόλη.

παιδια στα 7000 corolla βρισκουμε?

http://www.eu-rent.gr/userfiles/cars/toyota-corolla.jpg

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ψάξε καλύτερα για corolla μοντ. 2003, θα βρεις αρκετά, στην τιμή των 7.000 ευρώ και σε πολύ καλή κατάσταση.

Προτείνω το 16 αρι, είναι πιο άνετο. ;)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

sothrhsgr το λέον 1.8 παραείναι τούμπανο:!:

1800 κυβικά και 160+ άλογα είναι πολλά.Η κατανάλωση μέσα στη πόλη θα είναι ψηλή αν δεν βάλω υγραέριο.Τεσπα, παιδιά όταν λέω ότι ο παράγοντας κατανάλωση παίζει ρόλο στην αγορά εννοώ ότι δεν θέλω το αμάξι να καίει σαν τρελό..

Άλλωστε όπως έχω ξανααναφέρει το αμάξι το θέλω για μετακινήσεις κυρίως εκτός πόλης οπότε θέλω ένα μεσαίας κατηγορίας από άποψη κυβικών και ιπποδύναμης.Τώρα έχω βρει στο car.gr για ένα golf tsi που έχει προσφορά να σου κάνει τη μετατροπή για υγραέριο με χαμηλότερη τιμή.Ψιλοέχω καταλήξει σε αυτό η αλήθεια είναι.Έχω διαβάσει αρκετά σε φόρουμ για το συγκεκριμένο μοντέλο και οι απόψεις βασικά είναι ότι η διαφορά τιμής στην έκδοση των 122 σε σχέση με αυτήν στους 140 είναι μικρή αλλά η διαφορά ποιότητας μεγάλη..

Λέω να πάρω το 140ρι + μετατροπή υγραέριο για μέσα στη πόλη.

βρισκεις και λεον 1.4 με 122 ιππους. οικονομικο μεσα στη πολη αν δεν θες να πας για το 1.8

τι γενιας γκαζι θα σου βαλει στο γκολφ? ειναι αμεσου ψεκασμου και πρεπει να βαλεις 5ης γενιας. αυτο κοστος εχει γυρω στα 1500Ε. τον συμφερει?

βασικά είναι ότι η διαφορά τιμής στην έκδοση των 122 σε σχέση με αυτήν στους 140 είναι μικρή αλλά η διαφορά ποιότητας μεγάλη..

Όταν λες διαφορά στην ποιότητα τι εννοείς;;;;Χονδρικά η διαφορά είναι στο άλλο μοτέρ και μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές σε ανάρτηση φρένα κοκ....Για μένα πάντως το 140άρι που είχες ανεβάσει ήταν με μια πρώτη ματιά πολύ καλή περίπτωση με αρκετά εξτρά...Πάρε καλή βάση και υγραέριο το κάνεις αργότερα και αν θες πετάγεσαι και Βουλγαρία όπως πολλοί κάνουν. Μόνο ψάξε πιο σύστημα θα βάλεις...

thank you boys

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια στα 7000 corolla βρισκουμε?

http://www.eu-rent.gr/userfiles/cars/toyota-corolla.jpg

Στα 8000 ο άλλος βρήκε auris όπου έχει και εργοστασιακή εγγύηση εκτός και αν θες συγκεκριμένα corolla

Όταν λες διαφορά στην ποιότητα τι εννοείς;;;;Χονδρικά η διαφορά είναι στο άλλο μοτέρ και μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές σε ανάρτηση φρένα κοκ....Για μένα πάντως το 140άρι που είχες ανεβάσει ήταν με μια πρώτη ματιά πολύ καλή περίπτωση με αρκετά εξτρά...Πάρε καλή βάση και υγραέριο το κάνεις αργότερα και αν θες πετάγεσαι και Βουλγαρία όπως πολλοί κάνουν. Μόνο ψάξε πιο σύστημα θα βάλεις...

Διαβάζοντας σε άλλο φόρουμ απόψεις ατόμων που έχουν το 140αρι και έχουν δοκιμάσει και το 122αρι λένε ότι το 140ρι είναι πολύ καλύτερο.Το 140ρι εκτός από τούρμπο έχει και τον μηχανικό κομπρέσορα.Δεν ξέρω και πολλά από αυτοκίνητα για να καταλάβω στα λόγια κατά πόσο διαφέρουν βέβαια.Δίνει εκπληκτική ροπή απ'ότι διάβασα.Επίσης γράφουν για μεγαλύτερο μοτέρ και μεγαλύτερη τουρμπίνα.

Όλα είναι θέμα απόδοσης αλλά το 122αρι έχει φυσικά χαμηλότερη κατανάλωση.

Για υγραέριο θα ψάξω αργότερα.Ας το πάρω πρώτα να το δουλέψω και βλέπουμε μετά.Άλλωστε τέλος του 2011 θα το πάρω.

βρισκεις και λεον 1.4 με 122 ιππους. οικονομικο μεσα στη πολη αν δεν θες να πας για το 1.8

τι γενιας γκαζι θα σου βαλει στο γκολφ? ειναι αμεσου ψεκασμου και πρεπει να βαλεις 5ης γενιας. αυτο κοστος εχει γυρω στα 1500Ε. τον συμφερει?

Ακριβώς.1500 γράφει ότι κοστίζει η μετατροπή.Εννοείται έξτρα.Δεν με ενδιαφέρει άμεσα να το επιχειρήσω.Ας το πάρω πρώτα με το καλό και ανάλογα με την κατανάλωση θα το δω αργότερα.Το λέον με χαλάει λίγο το σχέδιο, και το εσωτερικό.Το golf μ'αρέσει αρκετά περισσότερο.Δεν είναι μόνο η απόδοση παράγοντας παίδες!

Edited by zafos90