Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν λίγες μέρες πήρε ο πατέρας μου fiat punto 1.2 3θ 2003 μοντέλο με 150.000 χλμ στα 2500€. Αρκετα καλο αμάξι για πόλη και μικρα ταξίδια.το τιμόνι με την λειτουργία city βοηθάει αρκετά στο παρκάρισμα.το μόνο που με χάλασε κάπως είναι η αίσθηση του επιλογεα ταχυτήτων

Sent from my HD2 using Tapatalk

ξερετε πως ειναι με τα αμαξια ολοι ετσι? οχι πουντο ο ενας, παρε πολο ο αλλος, δωσε και αλλα ο αλλος...το κεφαλι μου ποναει...γι αυτο ρωταω και εδω...απ οτι βλεπω επειδη δε θελω να πεσω κατω απο 2000 μοντ. το πουντο κυριως ειναι μονοδρομος....γι αυτο μου ειπαν για το ηλεκτρονικο τιμονι 2 λογια...οτι κολαει κλπ κλπ...και παει κοντα 500-600€...ισχυει κατι τετοιο?

Το τιμόνι σε όσα έχω ακούσει εγώ έβγαλε το πρόβλημα στα πρώτα 50.000-60.000χλμ.

Λογικά αν είναι θα το έχει βγάλει στον πρώτο.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Παιδια βλεπω οτι εχετε μπερδευτει ασχημα με τις πλατφορμες που χρησιμοποιει η VAG.Επειδη ειμαι οπαδος της audi και μπορω να πω πως εχω διαβασει αρκετα πραγματα τοσο για τα παλια της αυτοκινητα αλλα και για τα νεοτερα της θα σας πω το εξης.Χωρις πολλα λογια και μη θελοντας να σας μπερδεψω με αναλυτικα στοιχεια,τα passat βγαιναν πανω κατω με πλατφορμα μιας γενιας πισω απο οτι τα Α4 (ή αν θελετε καλυτερα τα Α4 ειχαν παντα ανασχεδιασμενη πλατφορμα και αλλες αναρτησεις).

Συμφωνώ με τον φίλο enigma84 και συμπληρώνω ότι η Audi, η Alfa Romeo, Saab, χρησιμοποιούν μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen με άλλη φιλοσοφία από ότι το Haldex.

Η audi χρησιμοποιουσε παλιοτερα μονο torsen και τωρα χρησιμοποιει και torsen και haldex.

Torsen εμπαινε στα παλιοτερα μοντελα και μαλιστα κλειδωνε μηχανικα και το πισω διαφορικο με πατημα διακοπτη απο τον οδηγο.Επισης ξερω οτι μετα τα Α4 και Α6 βγαιναν και βγαινουν με torsen οπως και το RS4.Haldex βαζαν στα A3,S3,TT και μαλιστα τα haldex πρωτης γενιας απο οτι λεγανε ειχαν το χαρακτηριστικο οτι μερικες φορες καναν αποτομη εμπλοκη του πισω αξονα και εννοιωθες και το σκουντιγμα πραγμα που μειωθηκε μετα.Τελος το RS5 κυκλοφορησε προσφατα με τελειως διαφορετικο συστημα quattro.

Υ.Γ : Συγγνωμη για το off-topic αλλα θεωρησα οτι επρεπε να ποιραστω μαζι σας τα οσα εχω διαβασει γιατι υπηρχε ενα μπερδεμα.Το A4 ειναι σαφως καλυτερη επιλογη απο το αντιστοιχο passat.Παντα διαφορετικο στησιμο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• 2 weeks later...

και μια ακομη ερωτηση, ο εμπορος μπορει να εχει στην κατοχη του αυτοκινητο χωρις περασμενο κτεο και φυσικα να το πουλησει κιολας???

βοηθηστε με λιγο γιατι ισως να εχω προβλημα... :)

Οχι το αυτοκινητο για να πουληθει πρεπει να εχει κτεο περασμενο που να μην εχει ληξει

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

κανονικα δεν πρεπει να εχει το αυτοκινητο καμια εκκρεμοτητα δηλ κτεο κλησεις απο τροχαια απο δημοτικη αστυνομια κτλ.

αλλα βεβαια εδω ακουσα προχθες τρελα πραγματα. εμπορος στην θεσσαλονικη πουλησε κλεμενο αυτοκινητο απο Βουλγαρια και μολις πουληθηκε ο ιδιωκτητης δηλωσε κλοπη. και τωρα εεχει βρει τον μπελα του και η κοπελα που το αγορασε σαν κλεπταποδοχος. βεβαια ακομα το δικαστηειο δεν εχει γινει αλλα εδω μπορουν να πουλανε κλεμμενα αυτοκινητα χωρις κτεο δεν θα μπορουν.

iphone xs max ipad 6th gen

κανονικα δεν πρεπει να εχει το αυτοκινητο καμια εκκρεμοτητα δηλ κτεο κλησεις απο τροχαια απο δημοτικη αστυνομια κτλ.

αλλα βεβαια εδω ακουσα προχθες τρελα πραγματα. εμπορος στην θεσσαλονικη πουλησε κλεμενο αυτοκινητο απο Βουλγαρια και μολις πουληθηκε ο ιδιωκτητης δηλωσε κλοπη. και τωρα εεχει βρει τον μπελα του και η κοπελα που το αγορασε σαν κλεπταποδοχος. βεβαια ακομα το δικαστηειο δεν εχει γινει αλλα εδω μπορουν να πουλανε κλεμμενα αυτοκινητα χωρις κτεο δεν θα μπορουν.

Οι έμποροι ήταν πάντα ΑΝάξιοι εμπιστοσύνης, τώρα που είναι πανικόβλητοι για χρήμα έχουν ξεφύγει τελείως... σε γνωστό μου πρότεινε "πλαστό" σήμα κυκλοφορίας του 2011 (από άλλο αυτοκίνητο δηλαδή), για να μην πληρώσει τα τέλη του 2011 για 3 μήνες, λες και μετά στη δήλωση του ο άλλος δεν θα δηλώσει οτι το αγόρασε Σεπτέμβριο (και άρα σε διασταύρωση με την πινακίδα θα φανεί οτι δεν έχει πληρώσει το 2011).... Προσοχή λοιπόν!

Οι έμποροι ήταν πάντα ΑΝάξιοι εμπιστοσύνης, τώρα που είναι πανικόβλητοι για χρήμα έχουν ξεφύγει τελείως... σε γνωστό μου πρότεινε "πλαστό" σήμα κυκλοφορίας του 2011 (από άλλο αυτοκίνητο δηλαδή), για να μην πληρώσει τα τέλη του 2011 για 3 μήνες, λες και μετά στη δήλωση του ο άλλος δεν θα δηλώσει οτι το αγόρασε Σεπτέμβριο (και άρα σε διασταύρωση με την πινακίδα θα φανεί οτι δεν έχει πληρώσει το 2011).... Προσοχή λοιπόν!

δεν έχει πολύ καιρό που είδα ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση που έλεγε οτι μετά απο ελέγχους (σωπα; φιλοτιμηθηκανε εκει στην εφορία;) βρηκαν αυτοκίνητα που ειχαν δεκαετία και πάνω να πληρώσουν τελη κυκλοφορίας. οπότε πρέπει να προσέχουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια σαν υποψήφιοι αγοραστές.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

το θεμα λυθηκε παιδες, με μια ενημερωση απο μενα προς τον μαντρα οτι αν δεν το περασει κτεο ο ιδιος σημερα , μπω με το αμαξι στο γραφειο του :D το εχει ηδη ετοιμο και με περιμενει... Αντε γιαιτ εχουμε ξεφυγει το κ#$^%$ κρατος μου μεσα

• 2 months later...

Καλή χρονιά παιδιά:)

Επειδή καλώς ή κακώς πλέον τα έξοδα κυκλοφορίας για ένα αυτοκίνητο είναι μέσα στους παράγοντες αγοράς, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα ή κάποια λίστα που μπορούμε να δούμε τί τέλη κυκλοφορίας πληρώνει κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.Τουλάχιστον τα νεότερα μοντέλα.'Η κάπου που να μπορούμε να μάθουμε ανάλογα με τις εκπομπές ή οτιδήποτε.

Ευχαριστώ!

Καλή χρονιά παιδιά:)

Επειδή καλώς ή κακώς πλέον τα έξοδα κυκλοφορίας για ένα αυτοκίνητο είναι μέσα στους παράγοντες αγοράς, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα ή κάποια λίστα που μπορούμε να δούμε τί τέλη κυκλοφορίας πληρώνει κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.Τουλάχιστον τα νεότερα μοντέλα.'Η κάπου που να μπορούμε να μάθουμε ανάλογα με τις εκπομπές ή οτιδήποτε.

Ευχαριστώ!

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=11959

• 3 months later...

Καλησπερα

Η ωρα για αγορα μεταχειρισμενου πλησιαζει.Εχω φτασει σε δυο επιλογες, μια τουρμπο και μια ατμοσφαιρικη.Και αυτα ειναι το leon (ειτε το 1.4 ή 1.8) και το auris 1.6.

Ειχα καταληξει να μη παρω τουρμπο μεταχειρισμενο αλλα βρηκα καλη ευκαιρια με περιπου 15000 χλμ.Το λεον με αρεσει και περισσοτερο εξωτερικα.

Απο την αλλη το auris 1.6, με κερδιζει στο εσωτερικο αλλα με χαλαει λιγο εξωτερικα, ειναι μεν αξιοπιστο αλλα το 1.6 δεν εχει καλη καταναλωση εντος.

Τι λετε;

Θελω ενα αυτοκινητο με καλες επιδοσεις και καλη καταναλωση τοσο εντος οσο και εκτος.

ειτε το 1.4 ειτε το 1.8 λεον αν ειναι ενταξει με πραγματικα χλμ θα το προτιμουσα. αλλη ροπη και αλλα γκαζια αφου θες και επιδοσεις. απο καταναλωση ειδικα εξω εθνικη δεν καινε τα τουρμπισια.

Και γω προς τα κει κλινω.Ποσα λες ειναι το "οριο" χιλιομετρων για αγορα μεταχειρισμενου τουρμπο ; 20-30 χιλιαδες ;

Αναλογως το μοτερ και τον ιδιοκτητη,εγω πηρα Turbo με 165000 και τωρα εχει 186.000 καιει αεριο και παει σφαιρα...

Φιλικά Γιώργος

Και γω προς τα κει κλινω.Ποσα λες ειναι το "οριο" χιλιομετρων για αγορα μεταχειρισμενου τουρμπο ; 20-30 χιλιαδες ;

δεν ειναι θεμα χλμ μονο. μπορει καποιος να τοχει και να το σπαει συνεχεια και καποιος να του συμπεριφερεται ποιο ηρεμα.

τσεκαρει ο μηχανικος που θα πας να το δειξεις και την τουρμπινα .

ετσι ακριβως ειανι. εγω εχω τουρμπατο και το προσεχω. φιλος μου εχει το ιδιο και το εχει ξεζουμησει. ουτε ζεσταμα ουτε κρυωμα ουτε τπτ. οποτε ολα ειναι στο πως το οδηγει καποιος. παντως το λεον το 1,8 τουρμπο σκοτωνει. ασε που 160 αλογα δεν βγαζει απο οσο θυμαμαι βγαζει κανα 10-15 αλογα παραπανω
iphone xs max ipad 6th gen

• 2 months later...
καλησπερα σε ολους παιδια...Μια απορια εχω...Γιατι καποια λιγα αυτοκινητα ενω ειναι μοντελα μετα το 2005 πχ εχουν αθηναικες πινακιδες που ξεκινουν με Υ πχ και οχι με Ι .Προσωπικα ειδα ενα αμαξι σημερα στο car.gr του 2009 με πινακιδα ΥΥΝ ....ευχαριστω πολυ :D

Είναι ανάλογα την περιοχή.

Της μάνας μου είναι του 2008 και έχει πινακίδα από Υ.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Παιδες θελω να ρωτησω

Για αγορα μεταχειρισμενου και δεδομενης της οικονομικης καταστασης στην Ελλαδα, ποσο πιστευετε (αν καποιος εχει εμπειρια και ξερει) οτι μπορουμε να κατεβασουμε τη τιμη εφοσον υπαρχει ολο το ποσο στο χερι;

Αυτη τη στιγμη εχω 5000 Ε και δε ξερω αν θα μπορεσω να βαλω αλλα.Ενα αυτοκινητο πχ που ο εμπορος ή ο ιδιωτης το δινει 7-8 υπαρχει περιπτωση να κατεβει τοσο;

Παιδες θελω να ρωτησω

Για αγορα μεταχειρισμενου και δεδομενης της οικονομικης καταστασης στην Ελλαδα, ποσο πιστευετε (αν καποιος εχει εμπειρια και ξερει) οτι μπορουμε να κατεβασουμε τη τιμη εφοσον υπαρχει ολο το ποσο στο χερι;

Αυτη τη στιγμη εχω 5000 Ε και δε ξερω αν θα μπορεσω να βαλω αλλα.Ενα αυτοκινητο πχ που ο εμπορος ή ο ιδιωτης το δινει 7-8 υπαρχει περιπτωση να κατεβει τοσο;

Σε αυτά τα ποσά παίζεις με +-500€.

Αν είσαι μετά τα 10.000 συζητάς για κόψιμο στο χιλιάρικο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά...λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ελλάδα κάποιοι ίσως με θεωρήσουν τρελό αλλά το όνειρο ειναι πάντα όνειρο...:)ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου απο 1,400 cc έως 1,600 cc turbo...πχ αυτοκίνητα όπως τα vw golf tsi και τέτοια.... ποια άλλα αυτοκίνητα μου προτείνεται σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων...??

ευχαριστώ......:)

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά...λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ελλάδα κάποιοι ίσως με θεωρήσουν τρελό αλλά το όνειρο ειναι πάντα όνειρο...:)ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου απο 1,400 cc έως 1,600 cc turbo...πχ αυτοκίνητα όπως τα vw golf tsi και τέτοια.... ποια άλλα αυτοκίνητα μου προτείνεται σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων...??

ευχαριστώ......:)

golf gt, opel astra turbo, megane tce, peugeot 307 η 207 gt αυτα παραπλησια με το γκολφ απο χωρους κλπ. υπαρχουν και μεγαλυτερα πχ isignia 1600 turbo η μικροτερα, opel corsa 1600 turbo. αναλογα τις θες και τι διαθετεις.