XronisR Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 τελικα ακυρο το wv..βαμμενες πορτες και πισω φτερα και απο τις 2 μεριες με τον ιδιοκτητη να λεει πως ειναι ατρακαριστο..γενικο service στο μοτερ στα 5 χρονια που δεν χρειαζεται αρα κατι δεν παει καλα...ετσι βγηκε ακυρο το αμαξι..παμε για αλλα.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 τελικα ακυρο το wv..βαμμενες πορτες και πισω φτερα και απο τις 2 μεριες με τον ιδιοκτητη να λεει πως ειναι ατρακαριστο..γενικο service στο μοτερ στα 5 χρονια που δεν χρειαζεται αρα κατι δεν παει καλα...ετσι βγηκε ακυρο το αμαξι..παμε για αλλα.. Αυτο πως το ανακαλυψες,το ειδε μηχανικος??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτο πως το ανακαλυψες,το ειδε μηχανικος??? οχι απλα το ειπε ο ευαγγελατος..... δηλαδη ρε φιλε αμα εχει χτυπησει τις πορτες και τα φτερα τι προβλημα μπορει να εχει δηλαδη? τελοσπαντων..δε θα σε βαλω εγω να το παρεις με το ζορι:) αλλα κατι τετοια φυσιολογικα ατυχηματα συμβαινουν..... αν ηταν κατι πιο σοβαρο δε θα χε παρει μονο η πορτα... Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Για να εχει χτυπησει και απο τις δυο μεριες φτερα και πορτες,εχει τρακαρει γερα! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Για να εχει χτυπησει και απο τις δυο μεριες φτερα και πορτες,εχει τρακαρει γερα! αυτο ακριβως...και το μουφα βαψιμο απο πανω που το βαζεις??μακρια μακρια απο τετοια αμαξια...το μονο κακο ειναι οτι ειχε και πολλα extra αλλα τα βασικα παιζουν ρολο... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δικαιολογούνταν κάπως από τη χαμηλή τιμή. Σου είχα πει ήταν πολύ καλή η τιμή του (για να μην είχε πρόβλημα). Αν ενδιαφέρεσαι για polo πάντως γιατί δεν κάνεις μια βόλτα στα γνωστά κλαμπ. Θα σου πρότεινα και το δικό μου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο με την αντιπροσωπεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δικαιολογούνταν κάπως από τη χαμηλή τιμή. Σου είχα πει ήταν πολύ καλή η τιμή του (για να μην είχε πρόβλημα). Αν ενδιαφέρεσαι για polo πάντως γιατί δεν κάνεις μια βόλτα στα γνωστά κλαμπ. Θα σου πρότεινα και το δικό μου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο με την αντιπροσωπεία... ναι εχεις δικιο...εχει και χειροποιητη εξατμιση ολοσωμη με ανοξειδωτα καζανακι και καταλυτες...και 2 ενισχυτες+3 ηχεια...αλλα αν εβλεπες τις πορτες και τα πισω φτερα ακομα και εγω καλυτερα τα εβαφα..ελεος... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 τελικα ακυρο το wv..βαμμενες πορτες και πισω φτερα και απο τις 2 μεριες με τον ιδιοκτητη να λεει πως ειναι ατρακαριστο..γενικο service στο μοτερ στα 5 χρονια που δεν χρειαζεται αρα κατι δεν παει καλα...ετσι βγηκε ακυρο το αμαξι..παμε για αλλα.. Συγχαρητήρια φίλε, που το έψαξες και το ανακάλυψες πριν πετάξεις τα λεφτά σου σε στουκαρισμένο αμάξι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Συγχαρητήρια φίλε, που το έψαξες και το ανακάλυψες πριν πετάξεις τα λεφτά σου σε στουκαρισμένο αμάξι.... το αστειο ειναι φιλε μου οτι λεει πως ειναι ατρακαριστο..ελεος δλδ...τι μας περασε..ενταξει μπορει να ειμαι μολις 18 αλλα ειμαι στο τιμονι 3 χρονια και εχω δει πολλα..αυτα σε αλλους αμυαλους πιτσιρικαδες.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 το αστειο ειναι φιλε μου οτι λεει πως ειναι ατρακαριστο..ελεος δλδ...τι μας περασε..ενταξει μπορει να ειμαι μολις 18 αλλα ειμαι στο τιμονι 3 χρονια και εχω δει πολλα..αυτα σε αλλους αμυαλους πιτσιρικαδες.. καλα ολοι ατρακαριστο λεν οτι ειναι,σιγα μην σου που οτι το στουκαραν κιολας.Εδω θυμαμαι ο θειος πριν 8 χρονια πηγε να παρει αυτοκινητο του 95 και ο κατοχος εγγυοταν στο θειο μου πως ειναι ατρακαριστο και τελικα το αυτοκινητο ηταν κομμενο,ειχε αλλη μουρη.Βεβαια το καταλαβε κατευθειαν καθως η δουλεια του εχει σχεση με σιδερα συγκολισεις κλπ οποτε το καταλαβε με τη μια.Εσυ πως το καταλαβες????Το ειδε μηχανικος???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ειχα παει με τον πατερα μου και βασικα δεν ηθελε και πολυ μυαλο...μπαμ εκανε..ο πατερας μου μολις το ειδε μου λεει παμε να φυγουμε δεν κανει..αφηστε παιδια δεν μπορο να βρω σωστο μεταχειρισμενο και μαλλον θα καταληξω στα κλασικα saxoralla και θα τρελαθω...τωρα καταλαβαινω γιατι καταληγουν εκει.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ειχα παει με τον πατερα μου και βασικα δεν ηθελε και πολυ μυαλο...μπαμ εκανε..ο πατερας μου μολις το ειδε μου λεει παμε να φυγουμε δεν κανει..αφηστε παιδια δεν μπορο να βρω σωστο μεταχειρισμενο και μαλλον θα καταληξω στα κλασικα saxoralla και θα τρελαθω...τωρα καταλαβαινω γιατι καταληγουν εκει.. καλα μη νομιζεις οτι τα saxoralla ειναι σε καλυτερη κατασταση,αυτα κι αν ειναι τσακισμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 καλα μη νομιζεις οτι τα saxoralla ειναι σε καλυτερη κατασταση,αυτα κι αν ειναι τσακισμενα. καλα αυτο ειναι παγκοσμιως γνωστο...αλλα ειναι οι φθηνες αλλα θανατηφορες λυσεις που προτιμανε οι νεοι...αλλα ετσι ειναι αν δεν εχεις λεφτα να παρεις ενα κανονικο αμαξακι...τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο μαλλον θα παρω κανα Punto/Stilo η στην χειροτερη Getz.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 παντώς τα μεταχειρισμένα έχουν ξεφτιλιστεί, από τιμές... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Kαποιον γνωστο εισαγωγεα δεν εχεις? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 καλα αυτο ειναι παγκοσμιως γνωστο...αλλα ειναι οι φθηνες αλλα θανατηφορες λυσεις που προτιμανε οι νεοι...αλλα ετσι ειναι αν δεν εχεις λεφτα να παρεις ενα κανονικο αμαξακι...τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο μαλλον θα παρω κανα Punto/Stilo η στην χειροτερη Getz.... Θανατηφόρα από πότε; Μια χαρά κανονικά αμαξάκια είναι. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Θανατηφόρα από πότε; Μια χαρά κανονικά αμαξάκια είναι. λολ..saxo/rally εχεις??ναι δεν λεω αλλα εγω λιγα εχω δει τετοια που δεν φτιαγμενα και που δεν τα σπανε..αντε μετα να παρεις μεταχειρισμενο.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 λολ..saxo/rally εχεις??ναι δεν λεω αλλα εγω λιγα εχω δει τετοια που δεν φτιαγμενα και που δεν τα σπανε..αντε μετα να παρεις μεταχειρισμενο.. Όχι. Punto Sporting έχω. Άλλο το ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό μεταχειρισμένο και άλλο ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Όχι. Punto Sporting έχω. Άλλο το ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό μεταχειρισμένο και άλλο ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο. λολ..και εγω τωρα ειμαι αναμεσα σε 2 Punto Sporting 03' μοντελα...ξερει κανεις για εργοστασιακο κιτ Abarth?εχει 6αρι σασμαν το αμαξι? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση, αν ξερετε να μου πειτε. Ψαχνω για μεταχειρισμενο αμαξι, και προσανατολιζομαι προς nissan mikra το παλιοτερο μοντελο. Βρηκε ο πατερας μου στην αντιπροσωπεια Κορινθου, ένα nissan mikra του 2002,με 70.000 χιλιομετρα και τιμη 4.500 ευρώ. 1000 κυβικα. Αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν ξερω αν εξωτερικα ειναι το τελειως καινουριο ή το αμεσως προηγουμενο.Εννοώ δηλαδή το τελείως καινουριο, που ειναι πολύ στρογγυλεμενο ή το παλιό. Εγω προτιμω το παλιό, επειδη το καινουριο μου φενεται λίγο γυναικειο, όχι ομως οτι θα το απέρριπτα για αυτό το λόγο, σιγά. Επίσης στην ιδια αντιπροσωπεια opel corsa 1.400 κυβικα με 6.000 ευρώ. Ποιο να προτιμησω? απόψεις σας? Γενικα έχει κανενας το mikra το καινουριο τελείως, και αν ναι πως του φενεται? Ευχαριστω για τυχον απαντησεις. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 ψαχνω να βρω ενα φθηνο πισωκινητο μεχρι το πολυ 3000-3500ευρω για να κανω την κ@υλ@ μου:cool:!&να αρχιζω να μαθαινω σιγα σιγα το drift..ειμαι ανοιχτος σε διαφορες προτασεις αρκει να ειναι μοντελο απ '80&μετα!βασικα ψηνωμαι για bmw e30 316i ή 318i M40 ή M42..&εδω ειναι που θελω γνωμες!εχω ακουσει οτι αξιζει γιατι&αξιοπιστη ειναι&φθηνα ανταλακτικα βρισκεις..&το κυριοτερο βρισκεις!&δεν περιμενεις πχ να σου ερθουν απο ιαπωνια μετα απο κανα μηνα;)!!!&αν σου ερθουν:p(ασχετα που αν εβρισκα φθηνη ae86 θα την επαιρνα ασυζητητη:D:rolleyes:)...εχει ή ειχε κανεις καμια?απο συντηρηση δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβη(βλεπε σερβις)!εχετε ακουσει τιποτα?τελος ξερει κανεις αν το αμαξι ειχε abs?ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 μακάρι να βρεις... ξέρει κανείς όταν πάρεις μεταχείρα και τα τέλη δεν έρθουν σε κανέναν, τι κάνεις; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 ξέρει κανείς όταν πάρεις μεταχείρα και τα τέλη δεν έρθουν σε κανέναν, τι κάνεις; Πας με την αδεια κυκλοφορίας στην εφορία και αγοραζεις εκει το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Παιδια nissan mikra του 1992 με 200.000 χιλιομετρα πραγματικα, και 1.200 κυβικά σε τιμη περιπου 1.200 ευρω πως σας φαινεται? Αξίζει? είναι σε καλή κατάσταση εξωτερικά..εχει βιβλιο σερβις κτλ... Επίσης ξερει κανεις ποσο ειναι τα εξοδα μεταβιβασης ιδιοκτησιας και ποιος τα πληρώνει? Πωλητης η αγοραστής ???? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 135 ευρώ, ο αγοραστής... καλό φαίνεται, χωρίς air condition είναι λογικά... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts