leo123 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 το συγκεκριμενο να εχει μονο 95000 χλμ για 14 χρονια βρωμαει απο μακρια η δουλεια..δευτερον καγκουρικο ειναι πολυ πεζο ρενο κλπ ειδικα σιτροεν πολυ προβληματικα ..δες μονο πρωτες θεσεις σε τεστ για ανθεκτικοτητα και αξιοπιστια ειναι τα χιουνται που ολος ο κοσμος τα φτυνει εχουν ξεπερασει και τα γιαπωνεζικα τυπου τογιοτα... καλα ειπαμε..τα made in japan απλα δεν παιζονται(:bow:)!τα made in turkey που εχουν πανω τους την ταμπελα japan τοτε ναι μπορει;)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Γιατι δεν κοιτας κανα golf,astra,polo, Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 το συγκεκριμενο να εχει μονο 95000 χλμ για 14 χρονια βρωμαει απο μακρια η δουλεια..δευτερον καγκουρικο ειναι πολυ πεζο ρενο κλπ ειδικα σιτροεν πολυ προβληματικα ++ Πάρε 1200-1400 κυβικά. Όχι πρώτο αμάξι 140 άλογα!! Και ειδικά το συγκεκριμένο... Εκτός από καγκούρικο, για να έκανε σε 14 χρόνια, 95000 χλμ, πρέπει να έκανε 6,5 χιλιάδες το χρόνο, σχεδόν απίθανο. Γιατί δεν κοιτάς κανένα Honda Civic 10ετίας? τόσο πρέπει να πηγαίνει. Κανένα ford ίσως? Να τολμήσω να πω κανένα Polo προηγούμενης γενίας (αυτό που κυκλοφορούσε μέχρι το 2002). Αν καταφέρεις να βρεις βέβαια κανένα 98-99, στα 4κ. Αν από την άλλη ανέβεις σε χρήματα (κανά 2 -3 χιλιάρικα) θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο. Επίσης θα σου πρότεινα να μην περάσεις τα 10-11 χρόνια σε παλαιότητα. Τα χλμ μη σε απασχολούν ιδιαίτερα γιατί σε τόσο παλιά αμάξια, δεν μπορείς να περιμένεις να έχουν κάτω από 90-100000 (και πάλι λίγα θα είναι). Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 gia sas paidia. eftase k mena i ora mou loipon na paro to proto amaksaki mou.kathoti neos odigos(k as exo diploma apo to 99) apofasisa na paro gia arxi ena metaxeirismeno amaksi k oxi kainourio. ta lefta pou eimai diatethimenos na doso einai apo 2000-3000 euro. to ksero den einai polla alla apo mia proxeiri anazitisi sti xrisi eukairia vrika ta eksis: citroen saxo fiat punto/cinquecento sporting/seicento sporting ford fiesta opel corsa honda civic peugeot 106 renault clio suzuki swift seat ibiza toyota starlet ola apo dekaetia 90 k pano me arketa xiliometra. tha ektimousa idiaitera an mou legate poio tha protimousate an isastan sti thesi mou k gia poio logo. ego pantos mexri stigmis kaloblepo to seicento sporting logo megethous,sxediasmou k katanalosis.(+ oti i fiat einai ftini sta antalaktika) euxaristo panos Παιδια ακριβώς η ιδια περιπτωση με εκφράζει.Νέος οδηγός με δίπλωμα 2 χρόνια τώρα, και έχω οδηγήσει μόνο ενα nissan sunny παλιό, της οικογενειας. Θέλω λοιπόν με 2.000 - 3.000 ευρώ να πάρω το πρώτο μου αμαξάκι. Καταρχην να προτιμησω ιδιώτη ή μάντρα? Μένω στην Πάτρα,τι έχετε να μου προτείνετε?? Θα εκτιμούσα όποια βοηθεια παιδιά.. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 σίγουρα από ιδιώτη θα σου κοστίσει λιγότερο. καλό θα ήτανε να το ήξερες το αυτοκίνητο, δηλ κάποιου γνωστού ώστε να ξέρεις τον τρόπο οδήγησης, τις φθορές του και την συντήρησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 σίγουρα από ιδιώτη θα σου κοστίσει λιγότερο. καλό θα ήτανε να το ήξερες το αυτοκίνητο, δηλ κάποιου γνωστού ώστε να ξέρεις τον τρόπο οδήγησης, τις φθορές του και την συντήρησή του. Se ευχαριστώ για αμεση απαντηση.Έχω ηδη πει σε γνωστους μου μήπως ακούσουν κάτι.Σημερα κάποιος μου ειπε για alfa romeo 146 με 4.000 eyro. Εγω προσωπικα σκεφτομαι το opel astra to προηγουμενο μοντελο, αν και κάπως ακριβοτερο απο 4.000 ευρώ πιστευω θα το εβρισκα.Για τα χρηματα που δινω ισως με βολευε και το corsa το προηγουμενο μοντελο. Λόγω καλής εμπειριας με nissan ,θα με ενδιεφερε και το παλιο mikra, h to almera.Τα βρισκω με 2.000 - 3.000 αυτά??? Citroen saxo kai fiat punto ποια η γνώμη σας?? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Σημερα κάποιος μου ειπε για alfa romeo 146 με 4.000 eyro. Εγω προσωπικα σκεφτομαι το opel astra to προηγουμενο μοντελο, αν και κάπως ακριβοτερο απο 4.000 ευρώ πιστευω θα το εβρισκα.Για τα χρηματα που δινω ισως με βολευε και το corsa το προηγουμενο μοντελο. Λόγω καλής εμπειριας με nissan ,θα με ενδιεφερε και το παλιο mikra, h to almera.Τα βρισκω με 2.000 - 3.000 αυτά??? Citroen saxo kai fiat punto ποια η γνώμη σας?? Εγω αγορασα μεταχειρισμενο αυτοκινητο πριν 3 χρονια περιπου. Θα σου προτεινα να παρεις καποιο που να μην ειναι "φτιαγμενο", αλλα τα εξτρα του να ειναι εργοστασιακα. Οσο για μαρκες καλυτερα βγαινουν τα nissan, toyota, honda και επειτα opel, audi κοκ. Δηλαδη ιαπωνικα ή γερμανικα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εγω αγορασα μεταχειρισμενο αυτοκινητο πριν 3 χρονια περιπου. Θα σου προτεινα να παρεις καποιο που να μην ειναι "φτιαγμενο", αλλα τα εξτρα του να ειναι εργοστασιακα. Οσο για μαρκες καλυτερα βγαινουν τα nissan, toyota, honda και επειτα opel, audi κοκ. Δηλαδη ιαπωνικα ή γερμανικα... Σε ευχαριστώ επίσης. Πραγματικά δεν θα πάρω φτιαγμένο, καθώς δείχνει μάλον χειροφρενιές, κόντρες κτλ. Προς Τοyota corolla/starlet παλιό, ή nissan almera/ mikra θα κινηθώ. Αλλιώς opel corsa παλιό. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε ευχαριστώ επίσης. Πραγματικά δεν θα πάρω φτιαγμένο, καθώς δείχνει μάλον χειροφρενιές, κόντρες κτλ. Προς Τοyota corolla/starlet παλιό, ή nissan almera/ mikra θα κινηθώ. Αλλιώς opel corsa παλιό. Ποια η γνωμη σας για Toyota starlet toy 1990 me 200.000 km??? Αξίζει? Γυρω στα 500 με 600 ευρω αποο φιλο μου το βρήκα. Τι λέτε?Σε καλη κατασταση ειναι. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 για τα χρηματα ειναι καλο.αλλα με 200.000 χλμ και σχεδον 20 χρονων αμαξι,ποσο να αντεξει.αν δεν μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα τσιμπα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maragos78 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλησπερα,ειμαι κατοχος 1 ford focus 1.6 του 99.Θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απ το συγκεκριμενο οχημα καθως ειναι πολυ ανετο,αξιοπιστο και με πολυ καλα κρατηματα.Απλα θα ηθελα λιγο παραπανω γκαζι.Οποτε σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα ενος golf gti του 99-00 με 150 hp.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας πανω στο θεμα.Με ενδιαφερει παρα πολυ η αξιοπιστια του αυτοκινητου,οποτε αν ξερει καποιος για το golf gti παρακαλω να με ενημερωση(δεδομενου οτι εχω ακουσει πολλα για golf-καινε λαδια,τριγμοι στο αμαξωμα,κτλ)Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ΠΑιδια καλησπερα , ποια η γνωμη σας για ford fiesta clx, tou 1994 με 170.000 χιλιομετρα και τιμη 1.700 ευρω συζητησιμη? Γενικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αξιοπιστο? Εξισου αξιοπιστο με τα toyota starlet που ακουω καλα λογια? Εξωτερικα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση. Γενικα αναμεσα σε toyota starlet tou 1990, με 200.000 χιλιομετρα και 600 ευρω τιμη, και ford fiesta clx, tou 1994 με 170.000 χιλιομετρα, και τιμη 1700 ευρω (συζητησιμη) ποιο θα μου προτεινατε? Επισης μου αρεσει πολυ το παλιοτερο nissan mikra, αλλα δεν βλεπω κανεναν ιδιωτη να το πουλαει.ΜΕ εως 2000 ευρω αραγε βρισκω nissan mikra apo 1995 και μετα??Ποια η αποψη σας για το nissan mikra το παλιοτερο? Ευχαριστω για οποιες απαντησεις. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Tα micra και starlet και μονο που ειναι γιαπωνεζικα αρκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 starlet :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Tα micra και starlet και μονο που ειναι γιαπωνεζικα αρκει. Άρα καταληγετε / προτεινετε starlet? Kαι εγω γενικα ειμαι υπερ ιαπωνικων.Έχουμε nissan sunny tou 1985 με 270.000 και λιωσιμο σε βουνα, λαγκαδια, μετακομισεις, αγροτικες δουλειες κτλ κτλ, και ακομα τσουλαει απροβληματιστα... Οποτε μαλλον σε starlet παω... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ΠΑιδια καλησπερα , ποια η γνωμη σας για ford fiesta clx, tou 1994 με 170.000 χιλιομετρα και τιμη 1.700 ευρω συζητησιμη? Γενικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αξιοπιστο? Εξισου αξιοπιστο με τα toyota starlet που ακουω καλα λογια? Εξωτερικα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση. Γενικα αναμεσα σε toyota starlet tou 1990, με 200.000 χιλιομετρα και 600 ευρω τιμη, και ford fiesta clx, tou 1994 με 170.000 χιλιομετρα, και τιμη 1700 ευρω (συζητησιμη) ποιο θα μου προτεινατε? Επισης μου αρεσει πολυ το παλιοτερο nissan mikra, αλλα δεν βλεπω κανεναν ιδιωτη να το πουλαει.ΜΕ εως 2000 ευρω αραγε βρισκω nissan mikra apo 1995 και μετα??Ποια η αποψη σας για το nissan mikra το παλιοτερο? Ευχαριστω για οποιες απαντησεις. βημα δε παει το φιεστα τι να το κανεις ;μονο βενζινη θα ζηταει Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 καλησπερα σε ολους...οπως καταλαβαινετε ψαχνω και εγω μεταχειρισμενο αμαξι εφοσον πηραμε το διπλωμα αφου οδηγαμε και 3 χρονια...ειμαι αναμεσα σε 3 επιλογες:WV Polo 1400cc '04 μοντελο(6500ευρω με ζαντα και φιμε+αρκετα extra) , Fiat Stilo 1250 cc '03-'04 μοντελο γυρω στα 5000-5500ευρω και Fiat Punto 1200-1400cc '03-'04 μοντελο με γυρω στα 5000-5500ευρω)..To Polo το εχω δει και ειναι πολυ καλο...Στα αλλα μοντελα εχω πετυχει αρκετα ολο μαμα με γυρω στα 50000-60000χμ σε πολυ κατασταση..εσεις τι λετε? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 νομιζω πως σε αυτα τα τρια καλυτερη επιλογη ειναι το polo.Αν ειναι να παρεις stilo παρε το 1400-1600.Το 1250 δεν λεει τοσα πολλα,δηλαδη δεν παει βημα.Τα punto ως γνωστον ειναι λιγο ζημιαρικα αυτοκινητα.Ο ξαδερφος μου εχει το 1200 του 2004 με 150000 χλμ και το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασαν τα ρουλεμαν του κιβωτιου ταχυτητων και θελει αλλαγμα αλλα τα ποιο πολλα τα εχουν τα προβληματα τους. Υ.Γ Που βρηκες 1400αρι stilo με 5500 ευρω????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 νομιζω πως σε αυτα τα τρια καλυτερη επιλογη ειναι το polo.Αν ειναι να παρεις stilo παρε το 1400-1600.Το 1250 δεν λεει τοσα πολλα,δηλαδη δεν παει βημα.Τα punto ως γνωστον ειναι λιγο ζημιαρικα αυτοκινητα.Ο ξαδερφος μου εχει το 1200 του 2004 με 150000 χλμ και το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασαν τα ρουλεμαν του κιβωτιου ταχυτητων και θελει αλλαγμα αλλα τα ποιο πολλα τα εχουν τα προβληματα τους. Υ.Γ Που βρηκες 1400αρι stilo με 5500 ευρω????? και εγω το Polo βλεπω και ας μπω και λιγο μεσα καθως ειναι πολυ καλο οντως...ναι αν ψαχνεις αρκετα βρισκεις..μην σου φαινεται απιθανο... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ++ Εκτός από καγκούρικο, για να έκανε σε 14 χρόνια, 95000 χλμ, πρέπει να έκανε 6,5 χιλιάδες το χρόνο, σχεδόν απίθανο. Γιατι το λες αυτο ? μπορεις να ξερεις τις αναγκες και τον τροπο μετακινησης του καθενος ? Εγω για παραδειγμα στα 3 χρονια με αυτοκινητο εχω κανει 19.000 κμ. Εχω και μηχανη οποτε τους καλοκαιρινους μηνες η χρηση περναει στην μηχανη. Οποτε για εμενα ειναι φυσιολογικα αυτα τα χιλιομετρα. Ειδικα αν υπαρχει το service book τοτε ειναι μια χαρα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γιατι το λες αυτο ? μπορεις να ξερεις τις αναγκες και τον τροπο μετακινησης του καθενος ? Εγω για παραδειγμα στα 3 χρονια με αυτοκινητο εχω κανει 19.000 κμ. Εχω και μηχανη οποτε τους καλοκαιρινους μηνες η χρηση περναει στην μηχανη. Οποτε για εμενα ειναι φυσιολογικα αυτα τα χιλιομετρα. Ειδικα αν υπαρχει το service book τοτε ειναι μια χαρα. Πιστεύω ότι είναι υπερβολικά λίγα για Αθήνα (και μόνο μέσα στην πόλη). Ακόμα και εσύ που έχεις μηχανή, λες ότι το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιείς έχεις κάνει 8χιλιάδες το χρόνο και είσαι ο πρώτος κάτοχος. Τέλοσπαντων αν υπάρχει το service book φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα να έχει και 10.000 χλμ :p @XronisR φίλε μου πάρε το Polo. Είναι καλή η τιμή του και είναι αισθητά ανώτερα ποιοτικά από τα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας. Ειδικά το Punto, επειδή το κοιτούσα και εγώ, φαίνεται σαν αμάξι του 95. Για το Stilo έχω ακούσει ότι βγάζει προβλήματα αλλά είναι μεγαλύτερο το σκάφος με όλα τα θετικά που συνεπάγεται αυτό. Πάντως προσωπικά έχω ένα Polo του 05, για ένα χρόνο και μετά από περίπου 25.000 χλμ μαζί του, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (πλην αλλαγή σε δίσκο που ίσως να ευθύνεται ο προηγούμενος ιδιοκτήτης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 @XronisR φίλε μου πάρε το Polo. Είναι καλή η τιμή του και είναι αισθητά ανώτερα ποιοτικά από τα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας. Ειδικά το Punto, επειδή το κοιτούσα και εγώ, φαίνεται σαν αμάξι του 95. Για το Stilo έχω ακούσει ότι βγάζει προβλήματα αλλά είναι μεγαλύτερο το σκάφος με όλα τα θετικά που συνεπάγεται αυτό. Πάντως προσωπικά έχω ένα Polo του 05, για ένα χρόνο και μετά από περίπου 25.000 χλμ μαζί του, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (πλην αλλαγή σε δίσκο που ίσως να ευθύνεται ο προηγούμενος ιδιοκτήτης). φιλε μου greek_aeras συμφωνω απολυτα μαζι σου.Η διαφορα στην ποιοτητα ειναι μεγαλη καθως τωρα δεν συγκρινεται η ποιοτητα και αξιοπιστια της WV με την Fiat... Δεν μιλαω μονο για μοτερ αλλα και εσωτερικους χωρους,ποιοτητα πλαστικων κτλ...Εγω αναφερομαι στο Punto του '04 μοντελο..Μεχρι την δευτερα εχω να σκεφτω.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 για ibiza στα τρία χιλιάρικια, τι παίζει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 φιλε μου greek_aeras συμφωνω απολυτα μαζι σου.Η διαφορα στην ποιοτητα ειναι μεγαλη καθως τωρα δεν συγκρινεται η ποιοτητα και αξιοπιστια της WV με την Fiat... Δεν μιλαω μονο για μοτερ αλλα και εσωτερικους χωρους,ποιοτητα πλαστικων κτλ...Εγω αναφερομαι στο Punto του '04 μοντελο..Μεχρι την δευτερα εχω να σκεφτω.. Άντε αποφάσισε το :p Πάντως και η τιμή νομίζω είναι καλή, μιας και εγώ το δίνω και η αντιπροσωπεία μου το παίρνει 7.500 και φαντάζομαι θα το δώσει κανένα χιλιάρικο παραπάνω. Για πόσα χλμ μιλάμε στο δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Άντε αποφάσισε το :p Πάντως και η τιμή νομίζω είναι καλή, μιας και εγώ το δίνω και η αντιπροσωπεία μου το παίρνει 7.500 και φαντάζομαι θα το δώσει κανένα χιλιάρικο παραπάνω. Για πόσα χλμ μιλάμε στο δικό σου; χμ..δεν εχω δει χμ αλλα δεν τα πολυπιστευω αυτα αφου το αμαξι αυτο ειναι εξω απο επισημο συνεργειο της WV και οσο να ναι κατι 8α εχει κανει αυτος...ε πιστευω να εχει γυρω στις 70-80.000χμ καθαρα...πανω στο κατραν μπορει να λεει οτι θελει.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts