dtzav Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 καλησπέρα. Χθες έφυγα από Ανκόνα με προορισμό την Γαλλία. Είχα φορτωσει στο PDA και τα 3 πιο διμοφιλή (Destinator, iGo plus, kai TomTom). Το καλύτερο και με διαφορα ήταν το iGo plus 2006, με τους καινούργιους χάρτες 2007. Η λεπτομέρεια στην πλοήγηση είναι φανταστική. Δεν χρειάστηκε να κοιτάξω την οθόνη καθόλου. Είχα βάλει συγκεκριμένη διεύθυνση στο Στρασβούργο και με έφερε μια χαρά. Αλλαγή μεταξύ τω κρατών, κάμερες ταχύτητας όλα δούλεψαν παρα πολύ καλά. 917km από ανκόνα και ούτε ενα λαθος. Ερώτηση. Το FS N560 που εχω έχει TMC, και αν ναι ποια θύρα και με τι ταχύτητα? Είδα στην σελιδα του destinator οτι ειναι απο αυτα που υποστηριζουν αυτην την λειτουργια αλλα δεν εχω βρει πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδιά συγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι ήδη γνωστό, αλλά αν και παλιός χρήστης του destinator, είμαι εντελώς νέος στο iGO. Έχω βάλει λοιπόν μια έκδοση iGO my way Jan 11 2007 που γράφει άδεια χρήσης DEMO: iGO 2006 All region beta και χάρτη 2006.10 Tele Atlas. Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι πράγματι demo (γιατί φαίνεται πως δουλεύει πλήρως) και αν ναι που προτείνετε να ψάξω για c--ck. Πάντως τα προβλήματα ήχου που αναφέρετε δεν τα παρουσιάζει. Όσο για τους χάρτες, υπάρχουν νεώτεροι (αυτός είναι 6ΜΒ) και αν ναι πού τους βρίσκω? Συγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ. Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδιά συγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι ήδη γνωστό, αλλά αν και παλιός χρήστης του destinator, είμαι εντελώς νέος στο iGO. Έχω βάλει λοιπόν μια έκδοση iGO my way Jan 11 2007 που γράφει άδεια χρήσης DEMO: iGO 2006 All region beta και χάρτη 2006.10 Tele Atlas. Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι πράγματι demo (γιατί φαίνεται πως δουλεύει πλήρως) και αν ναι που προτείνετε να ψάξω για c--ck. Πάντως τα προβλήματα ήχου που αναφέρετε δεν τα παρουσιάζει. Όσο για τους χάρτες, υπάρχουν νεώτεροι (αυτός είναι 6ΜΒ) και αν ναι πού τους βρίσκω? Συγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ. έχεις ΡΜ:) Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 AN THES NA MOU STILEIS KAI MENA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 AN THES NA MOU STILEIS KAI MENA έχεις ΡΜ:) Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 http://www.mio-tech.be/shop/product_info.php?manufacturers_id=19&products_id=688 νέοι χάρτες? η θα έχουμε μια από τα ίδια....τον 2006.10 v4....δεν θα το αντέξω..... και κατι ακομη,μηπως υπαρχει καπιο προγραμα που κανει απο το PC edit σε χαρτες fbl ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 http://www.mio-tech.be/shop/product_info.php?manufacturers_id=19&products_id=688 νέοι χάρτες? η θα έχουμε μια από τα ίδια....τον 2006.10 v4....δεν θα το αντέξω..... και κατι ακομη,μηπως υπαρχει καπιο προγραμα που κανει απο το PC edit σε χαρτες fbl ? Νομίζω ότι η κάλυψη που αναφέρει για την Ελλάδα (51%) είναι το ήδη υπάρχοντος χάρτη. Άρα...:( Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Νομίζω ότι η κάλυψη που αναφέρει για την Ελλάδα (51%) είναι το ήδη υπάρχοντος χάρτη. Άρα...:( Αναμένεται η 2007.01 αλλα με κάλυψη στο 52,1% :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Αναμένεται η 2007.01 αλλα με κάλυψη στο 52,1% :confused: Αν προχωρούν με τέτοιο ρυθμό σε 30 χρόνια ο χάρτης θα έχει αξιοπρεπή κάλυψη :lol: :lol: :lol: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Αν προχωρούν με τέτοιο ρυθμό σε 30 χρόνια ο χάρτης θα έχει αξιοπρεπή κάλυψη :lol: :lol: :lol: Άστα να πάνε...:( :confused: Και να σκεφτείς οτι η 2006.07 ήταν στο 35,69%... Ελπίζω έστω και μεχρι το τέλος του 07 να βγάλουν κάτι αξιοπρεπές απο θέμα κάλυψης. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Μα στην Mio έχουν ακόμα τον χάρτη των 6MB. http://mooshikam.mio-tech.be/updates/miomap/maps/ Το να βάλουν τον χάρτη που ήδη εμείς έχουμε με το IGO των 15ΜΒ είναι για αυτούς update. Νομίζω ότι για αυτό πρόκειται. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 έχεις ΡΜ:) Αν μπορούσα να έχω κι εγώ ένα:O Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 αν δεν δούμε NGI χάρτες στο iGO πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει να συναγωνιστεί το Destinator! ο λόγος είναι απλώς, δεν είναι μόνο θέμα κάλυψης, υπάρχουν και λάθη στους χάρτες (απαράδεκτα :) ) αν στο 36% έχεις λάθη του τύπου στρίψε αριστερά ενώ αριστερά σου έχεις μια νισίδα 1μέτρο ύψος θα ήταν σωστό να βγάζεις πολύ περισσότερες ενημερώσεις από 4 τον χρόνο για να προλάβεις τον ανταγωνισμό μακάρι όμως να φτιάξει το όλο θέμα γιατί από λειτουργικότητα δεν συγκρίνεται! καμια ιδέα για το πότε βγαίνει το NavGo 8 ? είναι η επόμενη αναβάθμιση του iGO νομίζω Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 YPARXEI XARTHS GIA ELLADA GIA TOM TOM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 αν δεν δούμε NGI χάρτες στο iGO πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει να συναγωνιστεί το Destinator! ο λόγος είναι απλώς, δεν είναι μόνο θέμα κάλυψης, υπάρχουν και λάθη στους χάρτες (απαράδεκτα :) ) αν στο 36% έχεις λάθη του τύπου στρίψε αριστερά ενώ αριστερά σου έχεις μια νισίδα 1μέτρο ύψος θα ήταν σωστό να βγάζεις πολύ περισσότερες ενημερώσεις από 4 τον χρόνο για να προλάβεις τον ανταγωνισμό μακάρι όμως να φτιάξει το όλο θέμα γιατί από λειτουργικότητα δεν συγκρίνεται! καμια ιδέα για το πότε βγαίνει το NavGo 8 ? είναι η επόμενη αναβάθμιση του iGO νομίζω Ακριβώς έπιασες το νόημα. Αυτό οφείλετε στα παρακάτω: 1. Κανείς άλλος πέρα από την NGi δεν έχει κάνει λεπτομερή καταγραφή με τα πόδια σε Αστικό περιβάλλον. Μία μέθοδο που είναι πολύ πιο χρονοβόρα και κοστοβόρα αλλά και που δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ειδικά στις ιδιομορφίες του Ελλαδικού χώρου. 2. Οι συχνές αλλαγές που γίνονται θα πρέπει να παρακολουθούνται και πέρα από το ειδικευμένο κι αρκετό προσωπικό που χρειάζονται, πρέπει να έχεις μεγάλη πελατειακή βάση, πληθώρα εφαρμογών (H NGi έχει: destinator, http://www.driveme.gr, how2acces-how2address, εφαρμογές mapserver, 2 μεγάλες εφαρμογές fleet management, κλπ.) αλλά και πολύ καλοστημένο και οργανωμένο σύστημα bug reporting (φτιάξτε ένα λογαριασμό εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=40&languageid=2 από περιέργεια για να καταλάβετε τι εννοώ) για όλες τις παραπάνω εφαρμογές αλλά και τους μεγάλους Δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες εταιρίες που έχουμε εγκαταστήσει δικές μας εφαρμογές με χάρτες. 3. Εξαντλητικό QC Ελπίζω δε με τις πιο συχνές αναβαθμίσεις (ελπίζουμε πλέον ανά τρίμηνο) να έχετε το πιο "φρέσκο" χάρτη της αγοράς. Σχετικά με τις συνεργασίες η NGi είναι ανοιχτή για να συνεργαστεί με οποιονδήποτε το ζητήσει. Μέχρι στιγμής όμως κανείς άλλος πλέον της Destinator Technologies δεν έχει ενδιαφερθεί σοβαρά για την Ελληνική αγορά. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 YPARXEI XARTHS GIA ELLADA GIA TOM TOM ? Υπάρχει, όχι της τελευταίας έκδοσης (6.75) αλλά της σειράς 650. Είναι ένας χάρτης που έχει Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Τουρκία, Ρουμανία. Δεν ξέρω αν έχει και Βουλγαρία. Η κάλυψη (τουλάχιστον για Ελλάδα) είναι για κλάματα.Είναι περίπου 70ΜΒ. Πιστεύω ότι θα τον βρεις αν ψάξεις στο μουλάρι. (Ψάξε για κάτι τέτοιο 650.1136_PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU ή κάπως έτσι...) :lol: Επειδή τον έχω δει στην πράξη δεν αξίζει να τον κατεβάσεις. Με 150€ έχεις Destinator και δωρεάν χάρτες Ελλάδας ασυναγώνιστους (thnx NGI) ... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Ακριβώς έπιασες το νόημα. Αυτό οφείλετε στα παρακάτω: 1. Κανείς άλλος πέρα από την NGi δεν έχει κ... Συμφορουμίτη zeppelin. Καταρχάς να δηλώσω ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά στο support των χρηστών του Destinator. Θέλω όμως να σου υπενθυμίσω ότι σε αυτό το thread μιλάμε για το IGO και εκτός από off topic, η διαφήμιση που κάνεις είναι το λιγότερο εκνευριστική. Για αυτό το λόγο έχω λογομαχήσει και με παλαιότερα μέλη του forum που τώρα παίρνουν τα μπάνια τους. ;) Ήμαρτον. Έχετε τους καλύτερους σε χάρτες. Κανείς δεν αντιλέγει. Αλλά σταματήστε πια αυτή την πλύση εγκεφάλου :chair: Ελπίζω δε με τις πιο συχνές αναβαθμίσεις (ελπίζουμε πλέον ανά τρίμηνο) να έχετε το πιο "φρέσκο" χάρτη της αγοράς. Θα βγάλετε και για το iGO!!! Αλλιώς... μάλλον... δεν θα έχουμε. Σχετικά με τις συνεργασίες η NGi είναι ανοιχτή για να συνεργαστεί με οποιονδήποτε το ζητήσει. Αν περιμένετε να έρθουν αυτοί σε εσάς... μάλλον θα περιμένετε πολύ. PS. Έχεις σκεφτεί το προηγούμενο post σου να το βάλεις για υπογραφή? Έτσι για να μην γράφεις τα ίδια κάθε φορά. Συγνώμη για τον τόνο μου αλλαααααααα Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 φιλε freco φαντασου τωρα που πηρε την εισαγωγη του igo για Ελλαδα η ace να ερθει και απο αυτους ενας εκπροσωπος και καθε φορα που θα γραφετε κατι να λεει για το δικο του προιον.:wacko: ευτυχως που δεν ξερουν Ελληνικα οι ξενες εταιρεις λογισμικου γιατι θα βλεπαμε εδω μεσα και εκπροσωπο απο το ΘΩΜΑ-ΘΩΜΑ οπως ειχε πει καποιος:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 φιλε freco φαντασου τωρα που πηρε την εισαγωγη του igo για Ελλαδα η ace να ερθει και απο αυτους ενας εκπροσωπος και καθε φορα που θα γραφετε κατι να λεει για το δικο του προιον.:wacko: ευτυχως που δεν ξερουν Ελληνικα οι ξενες εταιρεις λογισμικου γιατι θα βλεπαμε εδω μεσα και εκπροσωπο απο το ΘΩΜΑ-ΘΩΜΑ οπως ειχε πει καποιος:lol: +1000 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 φιλε freco φαντασου τωρα που πηρε την εισαγωγη του igo για Ελλαδα η ace να ερθει και απο αυτους ενας εκπροσωπος και καθε φορα που θα γραφετε κατι να λεει για το δικο του προιον.:wacko: ευτυχως που δεν ξερουν Ελληνικα οι ξενες εταιρεις λογισμικου γιατι θα βλεπαμε εδω μεσα και εκπροσωπο απο το ΘΩΜΑ-ΘΩΜΑ οπως ειχε πει καποιος:lol: Θα μας στείλουν την joanna!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Θα βγάλετε και για το iGO!!! Αλλιώς... μάλλον... δεν θα έχουμε. Eimai sigouros oti 8a eisai apo tous protous pou 8a ton "katebaseis" Αν περιμένετε να έρθουν αυτοί σε εσάς... μάλλον θα περιμένετε πολύ. dld, skeftese na exeis etairia kai na les..."sas parakalo balte diko mou xarth sto programma sas...." mhn trelathoume tora, den ginontai etsi auta ta pragmata! AN endiaferotan kaneis gia Ellada h NGI einei monodromos, kaneis omos den endiaferete....dystyxos. Συγνώμη για τον τόνο μου αλλαααααααα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Θα μας στείλουν την joanna!:up: :blink::blink::cry::cry: :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Eimai sigouros oti 8a eisai apo tous protous pou 8a ton "katebaseis" Να μην είσαι. Ακόμα κι αν τον κατεβάσω θα είναι όπως και το Destinator σε αχρηστία σε κάποιο dvd με software που κατέβασα κάποτε για να "τεστάρω" και μετά το τελευταίο hard reset έχω ξεχάσει και που βρίσκεται. Μια χαρά καλύπτομαι με το IGO και δεν είμαι επαγγελματίας που το έχω ανάγκη. Οπότε να τον χαίρεστε. dld, skeftese na exeis etairia kai na les..."sas parakalo balte diko mou xarth sto programma sas...." mhn trelathoume tora, den ginontai etsi auta ta pragmata! Όχι βέβαια. Δεν θα φτιάξουν το πρόγραμμα στα μέτρα της NGI. Θα μπορούσε να έρθει σε επαφή και να εξελίξει τους ήδη υπάρχοντες χάρτες του IGO για παράδειγμα. Η destinator ήρθε εδώ και ζήτησε από την NGI συνεργασία? Θες να πεις ότι ήρθε ο κλόυν από τα mac donalds και ζήτησε στον επιχειρηματία να ανοίξει φαστφουντάδικο? AN endiaferotan kaneis gia Ellada h NGI einei monodromos, kaneis omos den endiaferete....dystyxos. Θα έλεγα ότι κάποιοι που εδιαφέρονται καλό θα ήταν να τιμούν και τα Ελληνικά. Μας στράβωσες. Συγνώμη για τον τόνο μου αλλαααααααα Συγχωρεμένος. Συζήτηση κάνουμε. Ισως λίγο έντονη :p Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Συγχωρεμένος. Συζήτηση κάνουμε. Ισως λίγο έντονη :p Den zitisa sygxoresh!!!!:rolleyes: :cool: Apla xexasa na balo ta quote-unquote:D:p (fainetai alloste....einai sta ellhnika!!!) kai ego pantos se sygxoro....:lol: :lol: h syzhthsh alloste mono kalo kanei :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Αγαπητέ freco, άλλο η πληροφόρηση κι άλλο η διαφήμιση. Εσύ δηλαδή γνώριζες όσα είπα για τη δημιουργία των χαρτών στο post που με παρότρυνες να βάλω ως υπογραφή? Νομίζω πως ένα forum χρειάζεται και τις τεχνικές παρεμβάσεις ανθρώπων που ξέρουν πολύ καλά τη δημιουργία τέτοιων ΒΔ. Καλώς ή κακώς το κύριο συστατικό ενός συστήματος πλοήγησης είναι ο χάρτης. Δηλαδή δε πρέπει να αναφερθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες δημιουργίας του? Πως θα πληροφορηθεί ο κόσμος? Αυτή την ανταλλαγή πληροφορίας δεν εξυπηρετούν τα forum? Επίσης δε καταλαβαίνω που είναι το κακό στις επώνυμες παρεμβάσεις των εταιριών που μόνο κύρος έχουν να δώσουν σε ένα forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts