stehellas Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 ksana energopoio auto to poste gia na kanw thn eksis erwtisi eisos afelis lete na eiparxi periptosi na mporoume na mpoume sto awmn kai apo to mobile mas .. th lete !! :O Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δύσκολα, πολύ δύσκολα... Τα hot spots (για να συνδεθείς ασύρματα με το Mobile σου ή με το notebook/pda σου), έχουν σε ανοιχτούς χώρους 100-150 μέτρα ακτίνα και σε εσωτερικούς μέχρι 20. Οπότε για να καλύψεις όλη την Αθήνα χρειάζεσε δεκάδες χιλιάδες ΑΡς. Και στο awmn δεν έχουμε λεφτά για τέτοια. Μπορεί απλά να είσαι τυχερός και να είσαι πολύ κοντά σε κάποιο κόμβο για να μπαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Δύσκολα, πολύ δύσκολα... Τα hot spots (για να συνδεθείς ασύρματα με το Mobile σου ή με το notebook/pda σου), έχουν σε ανοιχτούς χώρους 100-150 μέτρα ακτίνα και σε εσωτερικούς μέχρι 20. Οπότε για να καλύψεις όλη την Αθήνα χρειάζεσε δεκάδες χιλιάδες ΑΡς. Και στο awmn δεν έχουμε λεφτά για τέτοια. Μπορεί απλά να είσαι τυχερός και να είσαι πολύ κοντά σε κάποιο κόμβο για να μπαίνεις. γιατί αλήθεια δε βάζετε ενισχυτές;έτσι από περιέργεια...Βέβαια πρέπει να στήνουν τότε άτομα που ξέρουν από τέτοια θέματα αλλά η κάλυψη θα βελτιωθεί πολύ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 O ενισχυτής είναι το λίνκ του ******... Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός. Το λινκ έχει 2 άκρα και είναι αμφίδρομο, άμα βάλεις ενισχυτή στην μία μεριά, ενισχύεις το σήμα που φεύγει, αλλά όχι αυτό που λαμβάνεις. Οπότε θα πρέπει να βάλεις ενισχυτή και στην άλλη μεριά. Να δω στο φορητό που θες να κάνεις hot spot που θα βάλεις τον ενισχυτή :D Τώρα σε περιπτώσεις ζεύξεων μεταξύ κτυρίων, και πάλι οι ενυσχητές δεν είναι καλή λύση. Είναι ευκολότερο να βάλεις μεγαλύτερη κεραία ενισχύοντας την λήψη (άμα ενισχύσεις την λήψη σου, είναι το ίδιο σαν να έχεις ενισχύση την εκπομπή του απέναντι). Υπόψιν ότι οι κεραίες δεν είναι ενισχυτές, αλλά απλά συγκεντρώνουν το σήμα, έτσι όσο ποιό μεγάλη η κεραία, τόσο ποιό μεγάλη συγκέντρωση σήματος κάνει και τόσο λιγότερο εκπέμπει προς τις μη επιθυμητές κατευθήνσεις (πίσω, πλάι, πάνω/κάτω, κλπ). Έτσι καταρχάς ενοχλείς τους άλλους λιγότερο, και σε ενοχλούν και λιγότερο, καθότι όπως συγκεντρώνει την δέσμη στην επιθυμητή κατεύθηνση, έτσι συγκεντρώνει και σήμα ΑΠΟ την επιθυμητή κατεύθηνση. Σε αντίθεση με τους ενισχυτές, που απλά ενισχύουν το σήμα συνολικά, και ενοχλούν τους γύρω σου, κάτι που μπορεί να φέρει με την σειρά του νέους ενισχυτές από τους γύρω σου, και να καταλήξει στο τέλος να μην δουλεύει τίποτα. Άσε που άμα έχεις πολλές κεραίες θέλεις να παίζουν όλες όσο το δυνατόν λιγότερο για να μην αλληλοπαρεβάλονται. Στο awmn παίζουμε συνήθως με 1mw μονάχα από τα 100mw που βγάζουν οι κάρτες, όχι απλά "όχι ενισχυτές", αλλά ακόμα περισσότερο "κατέβασμα τις ισχύς στο ελάχιστο δυνατό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 ωραίο Plug in, μου λογόκρινε την λέξη που αρχίζει από μα... και τελειώνει σε ...λάκα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Βρε βρε.. Όλος ο καλός ο κόσμος εδω :PP Παράθεση seomasters.gr - Optimize iptelephony.gr - Communicate And always Keep it fun!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ναι όπως το ακούτε ...o Papashark ποζάρει πάνω σε μια τάρατσα σε ένα αφιέρωμα της εφημερίδας (7/3/2006) για το AWMN !!! Πάντα τέτοια...:p Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Τώρα ποιά ξέρετε όλοι τι κωλόφατσα είμαι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Τώρα ποιά ξέρετε όλοι τι κωλόφατσα είμαι :P Ποιός θα scannarei τη φωτό ?:) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 [ATTACH]8057[/ATTACH] oriste Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 thanQ ,στα δεξιά? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 απ'οτι κατάλαβα ναι αλλα ας μας πει και ο ίδιος:p Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ναι, ο εκ Δεξιών είμαι ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Όσοι μένετε στην Αθήνα, έχετε δοκιμάσει το δημόσιο ασύρματο δίκτυο AWMN; Σας κάλυψε ή όχι; Γενικά έχει καλή εμβέλεια; Προσωπικά μπορώ να πω ότι με έχει καλύψει αρκετά. Και στο Ιντερνετ που και που μπορώ να μπω και καλό σχετικά σήμα έχω. Βέβαια καλό θα ήταν να υπάρχει ελεύθερη και αδιάλειπτη πρόσβαση στο Ίντερνετ αλλά δεν πειράζει κι έτσι βολευόμαστε! ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του!:lol: :lol: :) Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Εμένα με έχει καλύψει κατά κάποιο τρόπο, αλλά όχι και πλήρως. Πάντως περνάω πάρα πολλή ώρα στο μπαλκόνι, η αλήθεια είναι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Εμένα με έχει καλύψει κατά κάποιο τρόπο, αλλά όχι και πλήρως. Πάντως περνάω πάρα πολλή ώρα στο μπαλκόνι, η αλήθεια είναι. Πες μας και τι περίμενες να βρεις ή τι δεν σου καλύπτει να πάρουμε μια ιδέα και εμείς ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnicktanta Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 kalo einai voleuei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αλλά το πιο χρήσιμο πράγμα που έχει προσφέρει σε μένα το AWMN μέχρι στιγμής είναι το τοπικό δίκτυο. Έχω δικτυωθεί ασύρματα με έναν φίλο μου μέσω του AWMN και μπορώ να χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή του και να ανταλλάσσουμε αρχεία! Φοβερό πράγμα. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 μάλλον και στην Αθήνα δεν περναει η 5060 χαλαρά μου φαίνεται :p Μόνο που βλέπω πόσες ώρες (χρόνια ίσως) έχει φάει καποιος στο να διαβάζει και να πειραματίζεται με το awmn, για να μπορεις να κανεις share απλά τον εκτυπωτή σου, χωρίς καν να εχεις διαβάσει ενα στοιχειώδες plug me in, πρέπει να σκεφτείς πως ειναι κατι μεγαλειώδες. Ως ιδέα ειναι κατι ισως αφταστο, κάτι σαν τον κουμουνισμό. Οχι δύσκολο να το εφαρμόσεις, αλλά δύσκολο να το διατηρείσεις, καθώς ο κάθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός και έχει άλλες λόξες... Τεσπα, εμείς εδώ στη χαλκιδική ειμαστε κυριλάτοι ακόμη, καθως 20Mbit περναν για πλακα :p Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Πες μας και τι περίμενες να βρεις ή τι δεν σου καλύπτει να πάρουμε μια ιδέα και εμείς ! :) Ώρες ώρες δεν μου επιτρέπει να μπώ. Μου ρίχνει την ταχύτητα, κλπ. Κι ενώ στην αρχή κατέβαζα μέχρι και με 100-150kbps μετά έπεφτε συνέχεια και έχει φτάσει μέγιστο 40kbps. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ώρες ώρες δεν μου επιτρέπει να μπώ. Μου ρίχνει την ταχύτητα, κλπ. Κι ενώ στην αρχή κατέβαζα μέχρι και με 100-150kbps μετά έπεφτε συνέχεια και έχει φτάσει μέγιστο 40kbps. Kατάλαβα, απλός client με προβλήματα θορύβου. Σε ποιόν συνδέεσε ? Το κακό με τους 2.4, είναι ότι σε κάποια στιγμή απλά δεν θα παίζουν οι clients καθόλου....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
upnaras Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 μάλλον και στην Αθήνα δεν περναει η 5060 χαλαρά μου φαίνεται :p Μόνο που βλέπω πόσες ώρες (χρόνια ίσως) έχει φάει καποιος στο να διαβάζει και να πειραματίζεται με το awmn, για να μπορεις να κανεις share απλά τον εκτυπωτή σου, χωρίς καν να εχεις διαβάσει ενα στοιχειώδες plug me in, πρέπει να σκεφτείς πως ειναι κατι μεγαλειώδες. Ως ιδέα ειναι κατι ισως αφταστο, κάτι σαν τον κουμουνισμό. Οχι δύσκολο να το εφαρμόσεις, αλλά δύσκολο να το διατηρείσεις, καθώς ο κάθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός και έχει άλλες λόξες... Τεσπα, εμείς εδώ στη χαλκιδική ειμαστε κυριλάτοι ακόμη, καθως 20Mbit περναν για πλακα :p προσοχή στα ληγμένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 μάλλον και στην Αθήνα δεν περναει η 5060 χαλαρά μου φαίνεται :p Μόνο που βλέπω πόσες ώρες (χρόνια ίσως) έχει φάει καποιος στο να διαβάζει και να πειραματίζεται με το awmn, για να μπορεις να κανεις share απλά τον εκτυπωτή σου, χωρίς καν να εχεις διαβάσει ενα στοιχειώδες plug me in, πρέπει να σκεφτείς πως ειναι κατι μεγαλειώδες. Ως ιδέα ειναι κατι ισως αφταστο, κάτι σαν τον κουμουνισμό. Οχι δύσκολο να το εφαρμόσεις, αλλά δύσκολο να το διατηρείσεις, καθώς ο κάθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός και έχει άλλες λόξες... Τεσπα, εμείς εδώ στη χαλκιδική ειμαστε κυριλάτοι ακόμη, καθως 20Mbit περναν για πλακα :p Κοίτα και εδώ στην Αθήνα άμα είσαι BB, έχεις και 20, και 30, και 40, και άμα κατεβάζεις από πολλά Ifs, βλέπεις μια μέρα να γεμίζει η ethernet και την άλλη μέρα αλλάζεις το switch του τοπικού σου δικτύου μαζί με τις κάρτες, γιατί δεν θες να ξαναδείς στο Leechάρισμα να μπουκώνει το Lan :p ¨ Το comment με την 5060 πάντως δεν το κατάλαβα, όπως και εσύ δεν κατάλαβες τι είναι το awmn. Δεν είναι η ταχύτητα, είναι το να μάθεις πως θα μοιράσεις τον εκτυπωτή σου, πως θα στήσεις υπηρεσίες, ρούτερς και άλλα πολλά. Αυτοί που απλά τραβάνε, δεν κάνουν συνήθως και τον κόπο να γίνουν ΒΒ για να έχουν ταχύτητες, άσε που ποτέ δεν κατάλαβαν την διαφορά μεταξύ awmn και Internet.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 μάλλον και στην Αθήνα δεν περναει η 5060 χαλαρά μου φαίνεται :p Μόνο που βλέπω πόσες ώρες (χρόνια ίσως) έχει φάει καποιος στο να διαβάζει και να πειραματίζεται με το awmn, για να μπορεις να κανεις share απλά τον εκτυπωτή σου, χωρίς καν να εχεις διαβάσει ενα στοιχειώδες plug me in, πρέπει να σκεφτείς πως ειναι κατι μεγαλειώδες. Ως ιδέα ειναι κατι ισως αφταστο, κάτι σαν τον κουμουνισμό. Οχι δύσκολο να το εφαρμόσεις, αλλά δύσκολο να το διατηρείσεις, καθώς ο κάθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός και έχει άλλες λόξες... Τεσπα, εμείς εδώ στη χαλκιδική ειμαστε κυριλάτοι ακόμη, καθως 20Mbit περναν για πλακα :p Εσύ πρέπει να πας στη NASA και να φτιάξεις ασύρματο δίκτυο με το φεγγάρι. Είσαι τεράστια μεγαλοφυία....:lol: :lol: :lol: Το πως χειρίζεται κάποιος ένα δίκτυο δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν εκτός κι αν αυτός ο κάποιος το κακομεταχειρίζεται. ΥΓ: Το στοιχειώδες plug me in του awmn φυσικά και το έχω διαβάσει. ΥΓ2: Ξέρεις τι είναι το awmn; Και κάτι τελευταίο: Για internet δεν χρησιμοποιώ πλέον το awmn, με adsl 768 μια χαρά είμαι... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι?Εχτες μπορεσα τυχαια κ μπηκα σε ενα awmn κοντα σε εμενα....κ ειχα ιντερνετ.....σημερα ομως δεν με βαζει παρολο που το βρισκει....ειναι τυχαιο? "επεσε" η μονο μια φορα μπηκα κ τελος?σημειωτεον οτι δεν ειχα καποιο εξοπλισμο ιδιαιτερο,απλως με το wifi του pc μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts