murex Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν φτιάχνουμε ένα petition να το στείλουμε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, Πρωθυπουργό και κανάλια (Ελλάδα ρεεεε: το ΚΤΕΛ και οι άδειες οδήγησης ανήκουν στο ίδιο υπουργείο με τις τηλεπικοινωνίες, επειδή έχουν το ίδιο συνθετικό στη λέξη. Μετά λέμε γιατί τα πάντα είναι σκατά;;;!!!) ή έστω να αρχίσουμε mass mailing με forward και στα κανάλια μήπως και γίνει θέμα στις ειδήσεις και κάνουν κάτι;; Έτσι και αλλιώς ο ΟΤΕ μας έχει γραμμένους, ας τους γράψουμε και εμείς, τον επικήδειο. Θα ήθελα πάρα πολύ θα πούλαγαν και τον ΟΤΕ κομμάτι-κομμάτι και τα κοπρόσκυλα που δουλεύουν εκεί σε σκλαβοπάζαρο με την ένδειξη: "ακατάλληλοι για βρώση" αφού έχει γεμίσει πτωμαϊνη το σώμα τους απ'το καθισιό. Επειδή αυτή τη στιγμή το dsl meter μου δείχνει ότι η σύνδεσή μου είναι 128 (απο 1024), αν δεν φτάσει το post, θα σας το στείλω με σήματα καπνού που είναι και ο μόνος σίγουρος τρόπος στην κωλοχώρα που τόσο αγαπάμε. edit: Φίλε skato_ote (χρησιμοποιείς και τη λέξη ΟΤΕ βλέπω, μπράβο), θα σε παρακαλούσα να κάνεις edit το μήνυμά σου, τα μπινελίκια είναι περιττό να τα διαβάζουμε. Τα ρίχνουμε ομαδικά, αλλά προφορικώς. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Τζάμπα ο χρόνος που θα φάμε.... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Παιδιά δν ξέρω... Τα πράγματα είναι όντως χάλια... Αυτή την στιγμή που μιλάω πάει καλά η σύνδεσή μου... Είχα πάρει τηλ και τους απειλούσα, ώσπου με πήρε ένας υπεύθυνος απο το τεχνικό τμήμα και με ενημέρωσε πως στην περιοχή μου θα έχουν τελειώσει οι εργασίες μέχρι και την τρίτη ημέρα Χριστουγέννων και εγένετο το φώς! Αυτή την στιγμή που μιλάμε εδω και κάτι μέρες πάει καλά...(645kb/s) και σε ώρες αιχμής... Αν δν γινόταν τπτ ειλικρινά θα πήγαινα στον ΟΤΕ απ'εξω και θα πετούσα γιαούρτια(πήλινα)! Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι αυτό που είπε ο DJ_TEO σε προηγούμενα post...( πως έχει φύγει ο κόσμος που χρησιμοποιεί επαγγελματικά το DSL) Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι πως εδώ και κάτι μέρες δν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου... Δεν ξέρω παιδιά όντως όλο αυτο χάλι το βαρέθηκε η ψυχή μου... Μα να πηγαίνω σε μαγαζί για ρούχα και να μου λέει δν μπορώ να δουλέψω τον Η/Υ λόγω ΟΤΕ, πάω σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, δν μπορώ να σου ρίξω το τζόκερ γιατί φταίει ο ΟΤΕ... ΟΤΕ, ΟΤΕ, ΟΤΕ... Βαρέθηκα!:( Εύχομαι σε όλους τους dslπαθέντες με την είσοδο του 2007 προπαντώς υγεία και χαρά και να λυθούν όλα τα dslπροβλήματα...!:) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δεν ξέρω παιδιά όντως όλο αυτο χάλι το βαρέθηκε η ψυχή μου... Μα να πηγαίνω σε μαγαζί για ρούχα και να μου λέει δν μπορώ να δουλέψω τον Η/Υ λόγω ΟΤΕ, πάω σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, δν μπορώ να σου ρίξω το τζόκερ γιατί φταίει ο ΟΤΕ... ΟΤΕ, ΟΤΕ, ΟΤΕ... Βαρέθηκα!:( [/b]:) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εύχομαι σε όλους τους dslπαθέντες με την είσοδο του 2007 προπαντώς υγεία και χαρά και να λυθούν όλα τα dslπροβλήματα...!:)Να σε καλά ρε φιλαράκι και ανταποδίδω:D. Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα (αν και πολύ αμφιβάλω) γιατί αυτός ο γολγοθάς που περνάω τις τελευταίες 2 βδομάδες λεν λέγεται... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Κατ αρχην,Χρονια πολλα κι απο μενα!Να σας πω κι εγω την ιστορια μου!Στις 21/12/06 μου κοβεται το τηλ.ενω το dsl(otenet)δουλευε κανονικα.Στις 23/12/06 μου φτιαχνουν την τηλ.βλαβη και μου κοβεται(βλαβη)το internet(dsl)!!!!Κι ακομα περιμενω να το κανουν!!Βεβαια,μου ειπαν απο την otenet,οτι επιδει ευθηνεται ο Ποτε για τη βλαβη,θα μου δωσουν παραταση στην συνδρομη μου(4 μηνες on dsl kit 2048),τις αντιστοιχες μερες.Τι αλλο να πω!Φυσικα συμφωνω και με το φιλο πιο πανω που τα χωνει και καλα κανει! Παράθεση Samsung Galaxy S25 Ultra 512 Gb Apple iPhone 16 Pro Max 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Κατ αρχην,Χρονια πολλα κι απο μενα!Να σας πω κι εγω την ιστορια μου!Στις 21/12/06 μου κοβεται το τηλ.ενω το dsl(otenet)δουλευε κανονικα.Στις 23/12/06 μου φτιαχνουν την τηλ.βλαβη και μου κοβεται(βλαβη)το internet(dsl)!!!!Κι ακομα περιμενω να το κανουν!!Βεβαια,μου ειπαν απο την otenet,οτι επιδει ευθηνεται ο Ποτε για τη βλαβη,θα μου δωσουν παραταση στην συνδρομη μου(4 μηνες on dsl kit 2048),τις αντιστοιχες μερες.Τι αλλο να πω!Φυσικα συμφωνω και με το φιλο πιο πανω που τα χωνει και καλα κανει! Otenet έχεις? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλή χρονιά σε όλους. Πολύ χαίρομαι που ακούω ότι κάποιοι άρχισαν να έχουν λογικές ταχύτητες. Άντε και στα δικά μας! :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλή χρονιά σε όλους. Πολύ χαίρομαι που ακούω ότι κάποιοι άρχισαν να έχουν λογικές ταχύτητες. Άντε και στα δικά μας! :) Και οι δικες μου ταχυτητες ειναι καλυτερες! Μην ξεχνατε οτι χθες και σημερα ειναι μη εργασιμες μερες και σημερα ημιαργια οποτε δεν υπαρχει μεγαλος φορτος στο δικτυο! Τιποτα δεν εχει κριθει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Εγώ γιατί δεν έχω δει διαφορά ακόμα; :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 εμενα ακομα τα ιδια σκα*α ειναι. χ8ες μαλιστα κατεβασζα με 33 παρακαλω. ειλικρινα τσαμπα τα λεφτα που δινω γμτ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 εμενα ακομα τα ιδια σκα*α ειναι. χ8ες μαλιστα κατεβασζα με 33 παρακαλω. ειλικρινα τσαμπα τα λεφτα που δινω γμτ Τα ιδια ακριβως και εγω με 1024.Απο το καλοκαιρι που εκανα τη συνδεση ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ τα 45!!! Που ειναι ο διπλασιασμος! Αυτες ειναι οι συνεπειες της καταχρησης bandwidth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.45Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 314.71kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem 1024/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Τα ιδια ακριβως και εγω με 1024.Απο το καλοκαιρι που εκανα τη συνδεση ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ τα 45!!! Μην τους πληρωνεις κανα 2 μηνες να αναγκαστουν να σου διακοψουν τη συνδεση γιατι αν ζητησεις ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΣΥ θα σου ζητησουν να πληρωσεις τα εναπομειναντα ΠΑΓΙΑ πληρωνεται με καρτα κατευθειαν αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,δεν ειναι του παροχου το 8εμα αλλα του οτε !!!!! γιαυτο κ δε βρισκουμε ακρη και ουτε προκειται να βρουμε. απλα μου τη σπαει να εχω 1024 συνδεση κ να κατεβαζω με 30 . χειροτερα και απο πριν δηλαδη. απλα βουλωσε το συστημα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ρε παιδια να ρωτησω κ εγω γιατι εχω το ιδιο προβλημα.. Εχω φορθνετ 1024 κ στις μετρησεις πανω απο 250- με 300 δε πιανω ποτε... Μενω μεσα στη Λαρισα.Η αναβαθμηση εχει γινει στη περιοχη μου(ετσι τουλαχιστον λεει το σαιτ του οτε) Το προβλημα ειναι του ΟΤΕ? Το προβλημα ειναι της φορθνετ που εχει παρα πολλες συνδεσεις? Μηπως εχει προβλημα η γραμμη του τηλεφωνου μου?(δεν νομιζω γιατι ονομαστικη τιμη μου δινει παντα 1024 κ μια φορα που ειχε ερθει τεχνικος παλιοτερα δεν ειχε δει καποιο προβλημα Αν αλλαξω κ παω σε ΟΤΕΝΕΤ θα βελτιωθει η κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 το προβλημα νομιζω ειναι του οτε κα8αρα, γιατι πολυ απλα δεν εχει την υποδομη να υποοστηριξει την αναβα8μιση των γραμμων. η forthnet το μονο που σου κανει ειναι να σου ανοιξει τη γραμη απο 512 σε 1024 και να πληρωθει. με οτενετ τψρα που λες μπορει ναναι καλυτερα αν εχουν δωσει προτεραιοτητα στις δικες τους συνδεσεις αλλα δε νομιζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα...? απλως περιμενουμε ποτε θα κανουνε ιδιοκτητα δικτυα η vivodi η η forthnet στη λαρισα μηπως βελτιωθουνε τα πραγματα... Υπαρχει καποιο σχεδιο απο τον οτε με σκοπο να βελτιωθουνε τα πραγματα,η αυτο θα συνεχιζετε (αφου συνεχεια θα γινονται περισσοτερες οι συνδεσεις adsl) Exω αρχισει σοβαρα να σκεφτομαι να κανω συνδεση μεσω vodafone/cosmote .... Τουλαχιστον αφου θα πληρωνω να εχω κ καλυτερες ταχυτητες μμεσω 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.45Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 314.71kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem 1024/256 Καπου εκει ειμαι κ εγω! Σημερα το πρωι εως τις 12 το μεσημερι ειχα φυσιολογικες ταχυτητες και αρχισα να ανησυχω ευχαριστα:rolleyes: Λιγες ωρες μετα το ονειρο κατερευσε το ονειρο... οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα...? απλως περιμενουμε ποτε θα κανουνε ιδιοκτητα δικτυα η vivodi η η forthnet στη λαρισα μηπως βελτιωθουνε τα πραγματα... Υπαρχει καποιο σχεδιο απο τον οτε με σκοπο να βελτιωθουνε τα πραγματα,η αυτο θα συνεχιζετε (αφου συνεχεια θα γινονται περισσοτερες οι συνδεσεις adsl) Exω αρχισει σοβαρα να σκεφτομαι να κανω συνδεση μεσω vodafone/cosmote .... Τουλαχιστον αφου θα πληρωνω να εχω κ καλυτερες ταχυτητες μμεσω 3g Πολλοι το εχουν σκεφτει αφου σαν σκεψη αγγιζει το ιδανικο! Ιντερνετ παντου απο 56Κ - ταχυτητες αναλογες της ευρυζωνικοτητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Να κάνω μια παρατήρηση. Στα τεστ εχετε το προβλημα ή στα κετάβασματα των αρχείων; Διότι εγώ το τελευταίο διαστημα κατεβάζω γυρω στα 70-80kbp/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Σε λίγο θα βάλω και το 2400 μόντεμ που έχω στο πατάρι. Χρειάζεται ταχύτερο;;; δεν νομίζω. Άει σιχτίρ, όσο πάει πέφτει η ταχύτητα Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φίλε διάβασε τα λινκ που δίνω πιό πάνω εντάξη αυτά που γράφεις δεν νομίζω να ισχύουν και σήμερα.στην αρχή υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά τώρα μειώθηκαν. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Download:687 kbps Upload:220 kbps 1024/256, Aθήνα (πιο συγκεκριμένα Κηφισιά). Εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα αλλά αν τα συγκρίνω με άλλα αποτελέσματα που βλέπω εδώ μέσα δεν πρέπει να έχω παράπονο. Σήμερα μου ήρθε το Conn-x.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εντάξη αυτά που γράφεις δεν νομίζω να ισχύουν και σήμερα.στην αρχή υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά τώρα μειώθηκαν. Τόσοι είπαν ότι έχουν πρόβλημα, είπε κανείς ότι λύθηκε το προβλημα του? ΟΧΙ Αντιθέτως δημιουργούνται και νέα προβλήματα ... Οστώσο τα δικά μου προβλήματα συνεχίζονται.... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Αν ξέρει ας μου πεί κάποιος ποιά είναι η διαδικασία.Πήγα σε κατάστημα Γερμανός και αγόρασα ενα πακέτο conex (1024) προπλήρωσα τους δυο πρώτους μήνες (η διαρκεία του πακέτου είναι εξι μήνες και μετά γίνετε αορίστου χρόνου).Αμέσως μετά συμπλήρωσε τα ακριβή στοιχεία μου ο υπάλληλος,και ''έστειλε'' την αιτησή μου (19/12/06)on line δίνοντας μου ενα έντυπο με τσα στοιχεία μου και ενα δωδεκαψήφιο pin.Μετά απο λίγες ημέρες όταν επικοινώνησα με το 134 για να δω αν εχει ενεργοποιηθεί το adsl στην γραμμή μου δεν μπορούσαν να δούν τίποτα γιατί δεν έφτασε ποτέ σε αυτούς η αίτηση....Αναγκάστηκα 29/12/06 να ξανακάνω την αίτηση στο help desk του οτε ,ήδη μετα απο μια μέρα οταν επικοινώνησα με το 134, έβλεπαν την αιτησή μου αλλά θα έπερεπε να περιμένω δώδεκα περίπου εργάσιμες ημέρες.Επίσης στο τηλέφωνο μου είπαν για κάποιους κωδικούς (πελάτη και εναν άλλο) τους οποίους ούτε που εχω ούτε που γνωρίζω εκτός απο το pin που μου έδωσε το κατάστημα Γερμανός.Μάλιστα συμπλήρωσα ενα έντυπο που είχε μέσα το conex και το έστειλα πρός otenet.Δεν ξέρω τι να κάνω και απο που να περιμένω για να συνδεθώ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Οσο και να σας συμπονώ , όσο και να καταλαβαίνω την αγανακτησή σας ΔΕΝ ΘΑ επιτραπεί να χρησιμοποιείτε εκφράσεις σας αυτές που διαβάζω τις τελευταίες 3 σελίδες. Συνεχίστε πιο κόσμια αλλιώς σε πρώτη φάση θα "χάνονται" τα μηνυματά σας και σε 2η θα συνεχίσουμε με ποινές. Ευχαριστώ για την κατανοησή σας και Καλή Χρονια. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts