miranta Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αααααχ..ρε Μιχαλη τι μου θυμησες... κάπου εκει σε ενα δεντρο σε ενα μονοπατακι που βγαζει στην Θάλασσα εχω χαραξει με μια φιλη διαφορα οταν ημουνα 12ετων... παλια καλα χρονια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πάρτε μια μικρή μυρωδιά της Καβάλας, για όσους δεν είναι από εδώ... Βραδινή Καβάλα, εδώ η παλιά πόλη, ή η Παναγία, ψηλά βλέπετε το Κάστρο της Καβάλας Το κέντρο της Καβάλας, όπως τη βλέπουμε απο την Παναγία Άποψη της Παναγίας, όπως φαίνεται την ημέρα Μέχρι να έρθετε θα σας βγάλω μερικές από τα μέρη του meeting... :D 15.Finn ? 16.Crazy_Heart ? 16.Johner ? και που να δεις κιολας τι εχει να γινει εκεινη την μερα!!! και κατι αλλο... απο μαθηματικα πως τα πας??? :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 και που να δεις κιολας τι εχει να γινει εκεινη την μερα!!! και κατι αλλο... απο μαθηματικα πως τα πας??? :lol: Φαντάζομαι... :X :X :X Αμεεεσωωςςς να μου τη πεις!!! Βασικά όχι και τόσο καλά, τα χρωστάω ακόμα από το 1ο εξάμηνο... :blink: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Μέχρι να έρθετε θα σας βγάλω μερικές από τα μέρη του meeting... :D egw lew na tous ta afhseis gia surprise k otan 8a er8oun na einai oloi WWWWWW!!!!!!!!!!ouaou!!!!!!!ktl ktl ktl :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πάρτε μια μικρή μυρωδιά της Καβάλας, για όσους δεν είναι από εδώ... Βραδινή Καβάλα, εδώ η παλιά πόλη, ή η Παναγία, ψηλά βλέπετε το Κάστρο της Καβάλας Το κέντρο της Καβάλας, όπως τη βλέπουμε απο την Παναγία Άποψη της Παναγίας, όπως φαίνεται την ημέρα Μέχρι να έρθετε θα σας βγάλω μερικές από τα μέρη του meeting... :D παρεπιπτοντως,στην 3η φωτο ψαρευαμε με τον πετρο! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Να και μια φωτογραφία του σημείου του meeting... Σημαίες, Κήπος Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Την είχα παρεξηγήσει την Καβάλα... Σήμερα εντόπισα ότι είναι όμορφη!! :p Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα! Αν και είναι ψιλονεκρή ως προς γιορτές και τέτοια (φυσικά με εξαίρεση τα meeting του myphone :p)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Την είχα παρεξηγήσει την Καβάλα... Σήμερα εντόπισα ότι είναι όμορφη!! :p Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα! Αν και είναι ψιλονεκρή ως προς γιορτές και τέτοια (φυσικά με εξαίρεση τα meeting του myphone :p)... Η Καβάλα είναι πανέμορφη. Καλά που άρχισε ο Mike να διοργανώνει και τα meeting εκεί και βρίσκω αφορμή να πηγαίνω :) Και αν όλα πάνε καλά θα είμαι εκεί από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και όχι μόνο το Σάββατο που είναι το meeting :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 δηλαδη θα πιουμε και μεσημεριανο καφε το σαββατο?? κι εγω απο το πρωι θα ειμαι εκει!!!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Έκτακτο δελτίο: Καλύψτε τις κανάτες με τα κρασιά οι μαγαζάτορες! Έρχονται ο billakos και ο Πέτρος!! Δεν θα μείνει ούτε... ποτηράκι! :p Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας: Για να είμαι ειλικρινής από την Καβάλα μου αρέσει μόνο η θέα. Ε, άντε και η αγορά (ειδικά τα καταστήματα με ρούχα :p ο καθένας με τον πόνο του, ξέρω). Και όλα αυτά τα συνειδητοποίησα σήμερα, που ανέβηκα στην Χωράφα (όλη η Καβάλα πιάτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Έκτακτο δελτίο: Καλύψτε τις κανάτες με τα κρασιά οι μαγαζάτορες! Έρχονται ο billakos και ο Πέτρος!! Δεν θα μείνει ούτε... ποτηράκι! :p Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας: Για να είμαι ειλικρινής από την Καβάλα μου αρέσει μόνο η θέα. Ε, άντε και η αγορά (ειδικά τα καταστήματα με ρούχα :p ο καθένας με τον πόνο του, ξέρω). Και όλα αυτά τα συνειδητοποίησα σήμερα, που ανέβηκα στην Χωράφα (όλη η Καβάλα πιάτο). ειδικα τα καταστηματα με τα ρουχα ειναι και πολυ φτηνα...στην Θεσσαλονικη παιρνεις τα καλυτερα! δεν θα πιουμε...:rolleyes: (λεμε τωρα) εχουν μπλοκα αυτοι ρε γμτ...οτι να ναι ωρες...μεχρι να παω σπιτι μπορει να εχουν και 2 μπλοκα στον δρομο.:blink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Να και για κάτι καλό που υπάρχει η αστυνομία!! :p Όχι δηλαδή πως δεν σας έχω να παρατάτε το αυτοκίνητο και να πάτε με τα πόδια μόνο και μόνο για να κατεβάσετε τον αμπάκουλο... :p :lol: Όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 σιγα να μην κατεβω με τα ποδια!! αν νοιωσουμε κομματια...ο διοργανωτης να μας εχει και ταξι ετοιμο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πειράζει να φέρω και μία φίλη (εκτός φορουμ), εφόσον την πείσω (που θα την πείσω δεν υπάρχει περίπτωση); Ε; Φανταστικέ διοργανωτά;;; :rolleyes: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πειράζει να φέρω και μία φίλη (εκτός φορουμ), εφόσον την πείσω (που θα την πείσω δεν υπάρχει περίπτωση); Ε; Φανταστικέ διοργανωτά;;; :rolleyes: :whistle: φυσικα και θα την φερεις! τι ερωτησεις ειναι αυτες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ε, δεν ξέρω επειδή και αυτή είναι λίγο σαν και μένα (ό,τι να 'ναι) οπότε λέω δύο ό,τι να 'ναι μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα meeting;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ε, δεν ξέρω επειδή και αυτή είναι λίγο σαν και μένα (ό,τι να 'ναι) οπότε λέω δύο ό,τι να 'ναι μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα meeting;;; :p 3 οτι να ναι με μενα.... :lol: :lol: :lol: και εγω απο το μεσημερι θα μαι εκει λογικα γιατι θα χω αγωνες με την ομαδα Κομοτηνη και θα πεταχτω νωριτεραααααααααααααααααααααααααααααααα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ό,τι να 'ναι meeting μυρίζομαι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κανείς άλλος;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Δεν περνατε απο Ξανθη να παρετε και εμενα?:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Δεν περνατε απο Ξανθη να παρετε και εμενα?:D οκ αν θες ...στον δρομο μας εισαι..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Αμα ειναι θα ερθω τοτε,αλλα σιγουρα θα ξερω την Παρασκευη. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ό,τι να 'ναι meeting μυρίζομαι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κανείς άλλος;;; :p xmmmmm........dhladh to meeting mou kanei kati se all random koukouropepen?????(eidikh episthmonikh orologia:lol: :p :lol: )ama einai etsi na to kanoume ka8e mera 2 fores thn mera k prin to faghto etsi nhstikoi gia na mas pianei!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Αυτά μην τα λες έτσι γιατί βλέπω τον διοργανωτή (κατά κόσμον Mike-Dee) να μας ξεχέζει!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 ela r c siga pisteyw oti o mike 8a asxolh8ei me synesh k ypomonh mazi mas k den 8a bgei eksw apo ta rouxa tou giayto as kanoume to meeting syntomo an endiaferomaste gia thn psyxikh ygeia tou!!!!!!!xixiixixixixixixixxix!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Mini meeting πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Καβάλας και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα διασκαλίας απέναντι από το κυλικείο... Παρόντες: MiKe-Dee nikolis2000 northman Ένα έχω να σας πω... το meeting προβλέπεται να είναι συναρπαστικό! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts