htrul18 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Θα ήθελα κι εγώ να έρθω αλλά δεν θα βολέψει τελικά. :( Θα είμαι αυτό το Σαβ/κο Καβάλα κι όχι το επόμενο. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Θα ήθελα κι εγώ να έρθω αλλά δεν θα βολέψει τελικά. :( Θα είμαι αυτό το Σαβ/κο Καβάλα κι όχι το επόμενο. αχ κριμα! στο δικο μας τοτε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 αχ κριμα! στο δικο μας τοτε! Στο δικό μας οπωσδήποτε! Το διάβασμα διάβασμα αλλά και το meeting meeting! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Όντως ρε παιδιά είμαστε τόσοι λίγοι που μπαίνουμε από Καβάλα;... Δεν πειράζει, όσοι και να'μαστε θα περάσουμε καλά!! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Όντως ρε παιδιά είμαστε τόσοι λίγοι που μπαίνουμε από Καβάλα;... Δεν πειράζει, όσοι και να'μαστε θα περάσουμε καλά!! :D Δυστυχώς είμαστε λίγοι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τελικά πόσοι θα είμαστε; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τελικά πόσοι θα είμαστε; 4 μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 4 μάλλον. Πολυκοσμία :p Άντε βρείτε κόσμο εσείς που είστε εκεί ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τελικά πόσοι θα είμαστε; ε δεν θα'μαστε 4-5? ο mike o petrosk750 o chris μπορει εσυ και εγω η ξαδερφη μου,το αμορε της η θεια μου ο ανηψιος μου :lol: :lol: παντως για μαμ θα παμε εκει που εχει κατι κουτουκακια σε εναν πλακοστρωτο δρομο! δεν θυμαμαι πως λεγεται εκει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Στο meeting που θα γινόταν στις 27.8.2006 θα ερχόντουσαν μάλλον και οι: kakou tispoula em_seven Τώρα δεν μπορούν?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Στο meeting που θα γινόταν στις 27.8.2006 θα ερχόντουσαν μάλλον και οι: kakou tispoula em_seven Τώρα δεν μπορούν?:worry: Για τον em_seven δεν ξέρω αλλά οι kakou και tispoula απ'οτι μου είπαν δυστυχώς δεν μπορούν... Κανένας ξανθιώτης δεν μπορεί να έρθει βόλτα; Δράμα που είναι και μισή ωρίτσα;; Η περιοχή εκείνη με το πλακόστρωτο είναι η Παναγία, ή κάστρο ή παλιά πόλη... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Παιδια λυπαμαι αλλα δε θα ειμαι στο meeting γιατι μεχρι και την Κυριακη 31 του μηνα θα ειμαι Αθηνα anyway καλα να περασετε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Παιδια λυπαμαι αλλα δε θα ειμαι στο meeting γιατι μεχρι και την Κυριακη 31 του μηνα θα ειμαι Αθηνα anyway καλα να περασετε! :) Δεν πειράζει. Μάλλον κι εγώ δεν θα είμαι γιατί θα λείπω Θεσσαλονίκη εκείνο το Σαββατοκύριακο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Η περιοχή εκείνη με το πλακόστρωτο είναι η Παναγία, ή κάστρο ή παλιά πόλη... :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/Thelo2.jpg εκει θα παμε!!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/Thelo2.jpg εκει θα παμε!!:happy: Οι τρεις μας;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 εεε....... ε....... εεεε....... 3 ε? μα καλα οι αλλοι γιατι δεν μπορουν? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Εγώ θα λείπω το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 και γω απο Καβάλα είμαι. Να έρθω?:O :p Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 και γω απο Καβάλα είμαι. Να έρθω?:O :p Φυσικά, το ρωτάς; εδώ θα έρθουμε εγώ και ο μπιλάκος από Θεσσαλονίκη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Αχ θα το ήθελα πολύ να ερθω αλλά τώρα Βαρθολομιό-Καβάλα είναι 330χιλιόμετρα και ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Αχ θα το ήθελα πολύ να ερθω αλλά τώρα Βαρθολομιό-Καβάλα είναι 330χιλιόμετρα και ... Πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από το διπλάσιο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Φυσικά, το ρωτάς; εδώ θα έρθουμε εγώ και ο μπιλάκος από Θεσσαλονίκη :) Ειμαι νεός στο forum, ομως...δεν σας γνωριζω- με γνωρίζετε! Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ειμαι νεός στο forum, ομως...δεν σας γνωριζω- με γνωρίζετε! Γι' αυτό κάνουμε αυτές τις συναντήσεις, για να γνωριζόμαστε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ελα ελα ! κορσα εσυ...πουντο εμεις θα τα τρεξουμε! :p εε θα σε περιμενουμε! αντε βρε καβαλιωτες! ελατε να τα πουμε! θα περασουμε σουπερ! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Τελικά υπάρχει πιθανότητα και να έρθω, αλλά δεν είναι σίγουρο.:D Θα ειδοποιήσω την Παρασκευή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts