Petros the Great Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ένα έχω να σας πω... το meeting προβλέπεται να είναι συναρπαστικό! :D Εγώ πάντως σου υπενθυμίζω ότι με ένα τηλεφώνημα μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Mini meeting πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Καβάλας και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα διασκαλίας απέναντι από το κυλικείο... Παρόντες: MiKe-Dee nikolis2000 northman Ένα έχω να σας πω... το meeting προβλέπεται να είναι συναρπαστικό! :D :!: ANAKOINWSH:!: osoi htan parwn sto meeting k proseksan mia :ninja: ksan8ia:ninja: pou ekane 2 fores thn diadromh ai8ouses stef-sdo ekeinh thn wra k thn gnwrizoun parakalw na mou steiloun pm!exw xasei ton ypno mou thn oreksh mou ton fortisth mou ta gyalia mou k kati alla psilopragmata!parakalw epikoinwnhste mazi mou A.S.A.P. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timchrysoupoli Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Πλέον κατά 99,99% θα είμαι παρών στο meeting.:D Και φυσικά όπως και στο πρόσφατο της Θεσσαλονίκης όχι μόνος.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Υπάρχει δλδ μια πιθανότητα 0,01% να μην έρθεις ε; Θα το σκεφτώ να βγάλω το ερωτηματικό από το nick σου :lol: :lol: :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 μονο αν αρρωστησω δεν θα ερθω...:( γιατι ακομα στην δουλεια ειμαι..και αν παμε ετσι..το χουμε χαμενο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Υπάρχει δλδ μια πιθανότητα 0,01% να μην έρθεις ε; Θα το σκεφτώ να βγάλω το ερωτηματικό από το nick σου :lol: :lol: :lol: Να αφαιρεθεί πάραυτα!:chair: :p Billakosss υπερωρίες βλέπω, ε;:rotfl: Θα πήξεις στο χρήμα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Να αφαιρεθεί πάραυτα!:chair: :p Billakosss υπερωρίες βλέπω, ε;:rotfl: Θα πήξεις στο χρήμα!:lol: το ψωμακι να βγαινει! :ρ αν ρωτησεις τον Χιώτη ξερει τα ψιλα που παιρνω :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ela billakosss asta ayta kykloforhsan ta nea gia cabrio aston martin sto garaz sou (sto ena apo ta 2) gia idiwtika spa k aerodromia k oti paizei na leipeis sto meeting giati 8a eisai sto sale sou sthn elbetia!!!!xmmmmmm.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως αύριο, ημέρα Σάββατο 2 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί mini meeting για όσους είναι στη Καβάλα... 7 στις σημαίες, θα ειδοποιηθήτε και μέσω sms, όσοι πιστοί, προσέλθετε! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως αύριο, ημέρα Σάββατο 2 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί mini meeting για όσους είναι στη Καβάλα... 7 στις σημαίες, θα ειδοποιηθήτε και μέσω sms, όσοι πιστοί, προσέλθετε! :D αντε ρε τυχερουληδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Κάντε καλή προετοιμασία για το άλλο Σάββατο!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timchrysoupoli Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!! ειναι 2βηματα αλλα θα δουλευω... δεν περνεται τα τουτου σας και να ερθετε να κερασω καφε?ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timchrysoupoli Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΕΓΩ ΜΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΟΙ ΑΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Λοιπόν σας παρακαλώ, το προ-meeting είναι αυστηρά για όσους είναι στη Καβάλα... οι υπόλοιπο την επόμενη εβδομάδα! Εκ της διευθύνσεως... :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timchrysoupoli Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 7 αύριο στις σημαίες λοιπόν...θα τα πούμε εκεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Διακριτικά μας λες δηλαδή ότι αν -κατά τυχή- εμείς βρεθούμε Καβάλα να μην περάσουμε;;; :cool: Η διεύθυνση τα παίρνει!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ειδικές προσκλήσεις θα δωθούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την διεύθυνση. Σας ευχαριστώ :cool: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ειδικές προσκλήσεις θα δωθούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την διεύθυνση. Σας ευχαριστώ :cool: να σαι καλα βρε Μιχαλη με εκανες και γελασα... λοιπον ισχυει η προσκληση..παρε τα παιδια και ελατε... κερναω καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 hi guys. ΑΝ δεν δουλευω και καταφέρω θα έρθω και εγώ. Ελπίζω να με μιλάτε και μενα που σπάνια postάρω:p Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Θέλω ανασχηματισμό! Νέα διεύθυση: miranta!! :p Άκου εκεί να φάμε πόρτα ΚΑΙ στο meeting. Δεν μας έφταναν οι άλλες πόρτες (εντός και εκτός μαρκίζας ;)) θα έχουμε και του meeting τώρα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Η διεύθυνση σας ενημερώνει πως εκλογές για νέα διεύθυνση θα γίνουν μετά το meeting. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. :cool: ΜΜ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Την ψωνίσαμε, την ψωνίσαμε πρόεδρε του Δ.Σ. :cool: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts