sealover Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Για τα ελληνικα ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.......... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POST!!! EXΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ....5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...................... Outblaze δικό μου λαθος/παραληψη χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και να βάλεις πρώτη γλώσσα αγγλικά δεύτερη ελληνικά...δυστυχως...για 160... Αν το διορθώσουν και αυτο όλα καλά!! Παντως με την αναζήτηση στις επαφές λειτουργούν ΑΨΟΓΑ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδιά ολοκλήρωσα την αναβάθμηση και μου γράφει 100%, αλλά μην αγγίζεται το τηλέφωνο!!! περιμένω αρκετή ώρα και δεν αλλάζει αυτό. (το κινητό παραμένει συνδεδεμένο σβηστό χωρίς ΣΙΜ με την μπαταρία πάνω) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδιά ολοκλήρωσα την αναβάθμηση και μου γράφει 100%, αλλά μην αγγίζεται το τηλέφωνο!!! περιμένω αρκετή ώρα και δεν αλλάζει αυτό. (το κινητό παραμένει συνδεδεμένο σβηστό χωρίς ΣΙΜ με την μπαταρία πάνω) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Να περιμενεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Έχουν περάσει 45 λεπτά και παραμένει έτσι, πόσο πρέπει να περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Έχουν περάσει 45 λεπτά και παραμένει έτσι, πόσο πρέπει να περιμένω? Αν δεν είναι επείγον να χρησιμοποιήσεις το κινητό τώρα,άσε να περάσει μιάμιση ώρα (μαζί με τα 45 που περιμένεις ήδη) που νομίζω ότι είναι υπερβολικός χρόνος αναμονής και μετά βγάλτο (εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις παραπάνω). Υ.Γ. εγώ έτσι θα έκανα αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου και με βρίζεις μετά. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Έχουν περάσει 45 λεπτά και παραμένει έτσι, πόσο πρέπει να περιμένω? Αλλαζουν τα πραγματα.....π.χ το δικο μου εκανε γυρω στα 20 λεπτα σε αυτη την φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 emena oli i diadikasia pire peripou 1 ora ke kati .... sto 30% alakse menou ke mou elege oti metaferonte sto kinito ke meta stamatise sto 50% ke ekane akomi ligo ke meta teliose opos ke na exi perimenete ligo ke tha gini extos an exete problima me tin sindesi sas ke ton paroxea sas ke mpori na diakopike i sindesi gia liga defterolepta ke tote tha prepi pali apo tin arxi na kanete tin oli diadikasia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ρε παιδια που βρισκεται το swiss manager pro?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δες στο BRIEFCASE 1 ....................και καλό θα ηταν να ρωτάς στο thread για τις εφαρμογές για UIQ3 και ΟΧΙ εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μαλλον λαθος καταλαβα! νομιζα οτι με την αναβαθμιση θα βρισκεται μεσα στο μενου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δες στο BRIEFCASE 1 ....................και καλό θα ηταν να ρωτάς στο thread για τις εφαρμογές για UIQ3 και ΟΧΙ εδω... Γενικά σε βλέπω λίγο εκνευρισμένο, παρόλο που πλέον έχεις αυτή την καταπληκτική αναβάθμιση, γιατί έτσι? Πρώτα την λες στον mathios, μετά 'φωνάζεις' σε όλα τα posts σου. Χαλάρωσε, γιορτινές μέρες είναι :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μπα....είναι γραπτός ο λόγος γι'αυτο σου φαίνεται έτσι... Απλα ,νομίζω, οτι κάνουμε καλή δουλεία εδώ και καλό θα ήταν να κοιταμε πριν γραψουμε κατι... Φαντάσου τι θα γινονταν αν όλοι 2,3 φορές ξεκινούσαμε να γράφουμε εδώ μέσα για τα προγράμματα που θέλουμε..... ΥΠΑΡΧΕΙ THREAD.... YΠΑΡΧΟΥΝ (YΠΗΡΧΑΝ) BRIEFCASES..... E....ας κανουν και μερικά κλικ παραπάνω μερικοί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μπα....είναι γραπτός ο λόγος γι'αυτο σου φαίνεται έτσι... Απλα ,νομίζω, οτι κάνουμε καλή δουλεία εδώ και καλό θα ήταν να κοιταμε πριν γραψουμε κατι... Φαντάσου τι θα γινονταν αν όλοι 2,3 φορές ξεκινούσαμε να γράφουμε εδώ μέσα για τα προγράμματα που θέλουμε..... ΥΠΑΡΧΕΙ THREAD.... YΠΑΡΧΟΥΝ (YΠΗΡΧΑΝ) BRIEFCASES..... E....ας κανουν και μερικά κλικ παραπάνω μερικοί.... Μαλλον λαθος καταλαβα! νομιζα οτι με την αναβαθμιση θα βρισκεται μεσα στο μενου! Γι'αυτο ρωτησα που βρισκεται εδω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ΑΑΑΑΑΑ......:D ok....:p Tοτε παρεξήγηση και απο εμένα!Συγνώμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μπα....είναι γραπτός ο λόγος γι'αυτο σου φαίνεται έτσι... Απλα ,νομίζω, οτι κάνουμε καλή δουλεία εδώ και καλό θα ήταν να κοιταμε πριν γραψουμε κατι... Φαντάσου τι θα γινονταν αν όλοι 2,3 φορές ξεκινούσαμε να γράφουμε εδώ μέσα για τα προγράμματα που θέλουμε..... ΥΠΑΡΧΕΙ THREAD.... YΠΑΡΧΟΥΝ (YΠΗΡΧΑΝ) BRIEFCASES..... E....ας κανουν και μερικά κλικ παραπάνω μερικοί.... Μπορεί, ίσως μου φάνηκε έτσι, εξάλλου δεν ξέρω από αυτά :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Για δεστε....χωρις το εξωτ. πληκτρολογειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 @panagiog γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε παρακαλώ. Ποιους χαρακτήρες χρησιμοποιείς εσύ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 @panagiog γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε παρακαλώ. Ποιους χαρακτήρες χρησιμοποιείς εσύ; Καταρχην οι ρυθμισεις μου ειναι,πρωτη γλωσσα Αγγλικα,δευτερη καμια! Για α π.χ. χρεισιμοπιοισα τον αγγ χαρακτηρα για σ τον ελλ. χαρακτ για δ τον ελλ. χαρ για ρ τον αγγ. χαρακτ. για π τον ελλ χαρ.... για ζ τον αγγ. χαρακτ για υ τον αγγ. χαρακτ για τ τον αγγ χαρακτ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Και προς εκπληξη μου εγραφα 160 χαρακτηρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ααα τώρα κατάλαβα.....λίγο μπακαλίστικος ο τρόπος άλλα αρκετά πρακτικός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ααα τώρα κατάλαβα.....λίγο μπακαλίστικος ο τρόπος άλλα αρκετά πρακτικός. Το πετυχες κ συ Ilias74? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ΑΑΑΑΑΑ......:D ok....:p Tοτε παρεξήγηση και απο εμένα!Συγνώμη :) Sealover μας:cool: τα εκανα τα παραπανω κλικ αλλα θελω απο σενα να μου πεις ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΜΝΗΜΗ τι εγινε ? Ποση εχεις τωρα ελευθερη στο ξεκινημα? Τι εγινε με τη διαχειριση της τωρα? Κολλαει; Μπουκωνει? Κλεινουν οι εφαρμογες? (Τα briefcase γιατι τα απενεργοποιησες?):( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μετά την αναβάθμιση, κατά την διάρκεια της φόρτισης, η οθόνη ΔΕΝ παραμένει φωτεινή!Άλλο ένα θετικό...οχι οτι με πολυενοχλούσε δηλαδή αλλά κοιτάμε τι άλλαξε... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν παραμένει??Νομίζω το αντίθετο.... Δοκίμασες να το φορτίσεις με το κινητο κλειστο??Γιατι μόνο τότε έμενε η οθόνη...και μένει ακομα...τουλάχιστον σε εμένα ανοιχτη... Για την μνήμη ~17MB φίλε μου (~2MB περισσότερα δηλαδή ;)) Σωστός ο Παναγιώτης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 @panagiog Μόλις το δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα. Παρα το γεγονός ότι ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν παραμένει??Νομίζω το αντίθετο.... Δοκίμασες να το φορτίσεις με το κινητο κλειστο??Γιατι μόνο τότε έμενε η οθόνη...και μένει ακομα...τουλάχιστον σε εμένα ανοιχτη... Για την μνήμη ~17MB φίλε μου (~2MB περισσότερα δηλαδή ;)) Σωστός ο Παναγιώτης ;) Thank you Sealover. Και στη διαχειριση ? Τελειωνει η μνημη? Κολλαει το κινητο? Πως ξεφορτωνονται οι εφαρμογες? ΝΑΙ Great o Παναγιωτης.Το δοκιμασε ενας φιλος και δουλευει!! :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts