Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαθαμε και τον αριθμο των νεων συσκευων για το 2007 που θα βγαλει η ΣΕ και θα ειναι UIQ3...5 νεες συσκευες εκ' των οποιων η μια -για πρωτη φορα- χωρις οθονη αφης!!!Α λα S60 δλδ!!!

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Predictions_for_2007.php

Sony Ericsson will announce up to 5 new UIQ 3-powered devices, from mid range to the high end. Among these will be the first non-touchscreen UIQ devices. We can expect to see the first announcements at 3GSM with follow up announcements later in the year. UIQ will also have success outside of Sony Ericsson in 2007. Motorola should announce its first UIQ 3 device at 3GSM and there are persistent rumblings of news from other avenues too.

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!

Επιτέλους !!!

Έρχεται σιγά σιγά και η ώρα να πουλήσω τον τιτάνα και να επιστρέψω στις μεγάλες μου αγάπες (Ρχχχ)

Πόσο καιρό λέτε να πάρει μέχρι να περάσει η νέα φίρμγουέαρ στα καινούρια κινητά της αγοράς;

Αν το πάρω σε κανένα μήνα θα την έχουν περάσει;

Και μια αναχρονιστική ερώτηση που επαναλαμβάνω με την ευκαιρία της αναβάθμισης: Βρε μπας και ηχογραφεί και τις κλήσεις τώρα; (δεν υπάρχει περίπτωση αλλά λέω...)

Υ.Γ. Μάλλον πουλάω τον τιτάνα άν κάποιος ενδιαφέρεται. Είναι στην εγγύηση κι αγρατσούνιστος. Γύρω στα 600 ΕΥΡΩ (πλαίσιο 780 ΕΥΡΩ)

Ρ990... I'm coming back!

@sealover

Αυτό που αναφέρεις πιο πάνω σχετικά με το αυτόματο κλείσιμο των εφαρμογών μετά από ένα τέταρτο το δοκίμασα και δεν ισχύει σε μένα. Πιστεύω ότι οι εφαρμογές σου κλείνουν αυτόματα λόγω Swiss Manager (μπορεί να έχεις ενεργοποιημένη την εφαρμογή cleanup when idle ή κάτι τέτοιο).

Παρεμπιπτόντως να επισημάνω ότι το swiss manager Pro μετά την νέα αναβάθμιση δεν ανοίγει αυτόματα όπως άνοιγε με την προηγούμενη.

Πράγματι, μετά την αναβάθμιση το κινητό έχει βελτιωθεί δραματικά. Αυτό το πρόβλημα όμως με τα ελληνικά πολύ με στεναχωρεί (και με εξοργίζει βεβαίως).

Να ρωτήσω κάτι: για τα προηγούμενα PXXX είχαν σχεδιάσει κάποιοι προγραμματάκια με πληκτρολόγια (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5551). Αναρωτιέμαι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο για το εξωτερικό QWERTY του P990;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες μια ερώτηση :)

στο Μ600 σε μερικά μηνύματα έβγαζε πρόβλημα "απαγορεύεται η είσοδος"

Δεν ξέρω αν υπήρχε σαν πρόβλημα και στο p990, και αν ναι,τι έχει γίνει με την αναβάθμιση τώρα;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδιά η αναβάθμηση μπορεί να γίνει και χωρίς τη βάση δλδ μόνο με το usb καλώδιο μέσω pc suite?

Ευχαριστώ

Mπορεις κ μονο με το καλωδιο(κ χωρις το pc suite)

μαζι με αυτο http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=21839&esi=true

Παιδιά η αναβάθμηση μπορεί να γίνει και χωρίς τη βάση δλδ μόνο με το usb καλώδιο μέσω pc suite?

Ευχαριστώ

Ναι κανονικότατα....:rolleyes:

Και κάτι περίεργο...

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την φόρτιση της μπαταρίας ενώ φορτίζεται απο την USB να φτάνει το 100%

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος?

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 120 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ SMS??? (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ T9)
www.kastano.gr

καλημέρα παιδιά,

πολύ δεν αργεί να γίνει η αναβάθμηση;

τουλάχιστον 50 λεπτά έχουν περάσει.

είναι φυσιολογικό; πόση ώρα σας πήρε εσας;

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 120 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ SMS??? (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ T9)

ο sealover ανέφερε ότι εβαλε πρώτη γλώσσα τα αγγλικά και δεύτερη τα ελληνικά και έγραφε 160 χαρακτήρες ελληνικά, χωρίς Τ9, με το πορτάκι κλειστό

Εγω παιδιά έβαλα πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά αλλά δεν έγινε καμία αλλαγή στα γράμματα όταν γράφω μήνυμα. Δηλαδή εξακολουθώ να γράφω πρώτα με τα Ελληνικά και βέβαια έως 70 χαρ. το sms. Να μας πει ο Sealover πως το έκανε αυτό?

καλημέρα παιδιά,

πολύ δεν αργεί να γίνει η αναβάθμηση;

τουλάχιστον 50 λεπτά έχουν περάσει.

είναι φυσιολογικό; πόση ώρα σας πήρε εσας;

Εξαρτάται από pc se pc. Πάντως γενικά κάνει αρκετή ώρα, είναι δηλαδή μια διαδικασία της υπομονής.

Παιδιά, κατ' αρχήν θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν αρκετά ριψοκίνδυνοι ώστε να κάνουν ουσιαστικά... beta testing στο κινητό (δυστυχώς πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο!). Οι υπομονή σας επιτέλους δείχνει να δικαιώνεται. Προσωπικά, έχοντας εγκαταλείψει την ιδέα του Ρ990 μόλις πριν μια βδομάδα, τώρα βρίσκω το κινητό να επιστρέφει δυναμικά στη λίστα των προτιμήσεών μου!

Έχω τρεις ερωτήσεις:

1. (Αν έχει απαντηθεί, αγνοήστε τη.) Έχει δοκιμάσει κανείς να γράψει μήνυμα με Ελληνικά, είτε με Τ9 είτε με το εσωτερικό πληκτρολόγιο, αλλά να το έχει κλειδωμένο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ (έτσι ώστε το μήνυμα να μην περιέχει πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ή τονούμενους κεφαλαίους) και να δει μήπως του αφήσει 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα;

2. Έχω ελπίδες να βρω το Ρ990 από Vodafone Shop αλλά χωρίς Live; Μου δίνουν πολύ καλή προσφορά (τελική 300 ευρά στο Vf300 + 200 sms) και είναι δύσκολο να την αγνοήσω... Στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα (Τσιμισκή), μου έλεγαν ότι υπάρχει μεν αλλά σε πολύ περιορισμένα κομμάτια και θα αργήσει πολύ να έρθει κτλ...

3. Πως είναι η αυτονομία με το νέο firmware; Βελτιώθηκε; έμεινε ίδια; χειροτέρεψε; (ελπίζω όχι). Όταν έχετε συμπεράσματα, παρακαλώ postάρετε σχετικά...

Ευχαριστώ και μια πολύ Καλή Χρονιά σε όλους!

Παιδιά, κατ' αρχήν θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν αρκετά ριψοκίνδυνοι ώστε να κάνουν ουσιαστικά... beta testing στο κινητό (δυστυχώς πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο!). Οι υπομονή σας επιτέλους δείχνει να δικαιώνεται. Προσωπικά, έχοντας εγκαταλείψει την ιδέα του Ρ990 μόλις πριν μια βδομάδα, τώρα βρίσκω το κινητό να επιστρέφει δυναμικά στη λίστα των προτιμήσεών μου!

Έχω τρεις ερωτήσεις:

1. (Αν έχει απαντηθεί, αγνοήστε τη.) Έχει δοκιμάσει κανείς να γράψει μήνυμα με Ελληνικά, είτε με Τ9 είτε με το εσωτερικό πληκτρολόγιο, αλλά να το έχει κλειδωμένο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ (έτσι ώστε το μήνυμα να μην περιέχει πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ή τονούμενους κεφαλαίους) και να δει μήπως του αφήσει 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα;

2. Έχω ελπίδες να βρω το Ρ990 από Vodafone Shop αλλά χωρίς Live; Μου δίνουν πολύ καλή προσφορά (τελική 300 ευρά στο Vf300 + 200 sms) και είναι δύσκολο να την αγνοήσω... Στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα (Τσιμισκή), μου έλεγαν ότι υπάρχει μεν αλλά σε πολύ περιορισμένα κομμάτια και θα αργήσει πολύ να έρθει κτλ...

3. Πως είναι η αυτονομία με το νέο firmware; Βελτιώθηκε; έμεινε ίδια; χειροτέρεψε; (ελπίζω όχι). Όταν έχετε συμπεράσματα, παρακαλώ postάρετε σχετικά...

Ευχαριστώ και μια πολύ Καλή Χρονιά σε όλους!

1. Δεν έχει σημασία αν γράφεις κεφαλαία ή μικρά. Το πρόβλημα παραμένει.

2. Δεν γνωρίζω αλλά μου φαίνεται οτι με αυτά τα "θα αργίσει" μάλλον να σε ψήσουνε πάνε να πάρεις live.

3. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το firmware, δεν πρόσεξα διαφορά αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι οτι μετά τις 3-4 πρώτες φορτίσεις επαναφορτίσεις όταν πρωτοπήρα το κινητό, η μπαταρία είχε βελτίωση στο χρόνο αυτονομίας.

ΕΓΩ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΑΛΙ! ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 71 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΟΠΟΙΣ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΑΣ ΠΕΙ!

μονο στα ελληνικά είναι 120 ή και στους λατινικούς χαρακτήρες?

Για τα ελληνικα ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ..........

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POST!!!

EXΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!!

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ....5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ......................

Outblaze δικό μου λαθος/παραληψη χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και να βάλεις πρώτη γλώσσα αγγλικά δεύτερη ελληνικά...δυστυχως...για 160...

Αν το διορθώσουν και αυτο όλα καλά!!

Παντως με την αναζήτηση στις επαφές λειτουργούν ΑΨΟΓΑ :D

Παιδιά ολοκλήρωσα την αναβάθμηση και μου γράφει 100%, αλλά μην αγγίζεται το τηλέφωνο!!! περιμένω αρκετή ώρα και δεν αλλάζει αυτό.

(το κινητό παραμένει συνδεδεμένο σβηστό χωρίς ΣΙΜ με την μπαταρία πάνω)

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Παιδιά ολοκλήρωσα την αναβάθμηση και μου γράφει 100%, αλλά μην αγγίζεται το τηλέφωνο!!! περιμένω αρκετή ώρα και δεν αλλάζει αυτό.

(το κινητό παραμένει συνδεδεμένο σβηστό χωρίς ΣΙΜ με την μπαταρία πάνω)

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Να περιμενεις

Έχουν περάσει 45 λεπτά και παραμένει έτσι, πόσο πρέπει να περιμένω?

Αν δεν είναι επείγον να χρησιμοποιήσεις το κινητό τώρα,άσε να περάσει μιάμιση ώρα (μαζί με τα 45 που περιμένεις ήδη) που νομίζω ότι είναι υπερβολικός χρόνος αναμονής και μετά βγάλτο (εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις παραπάνω).

Υ.Γ. εγώ έτσι θα έκανα αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου και με βρίζεις μετά.

Παναγιώτης

Έχουν περάσει 45 λεπτά και παραμένει έτσι, πόσο πρέπει να περιμένω?

Αλλαζουν τα πραγματα.....π.χ το δικο μου εκανε γυρω στα 20 λεπτα σε αυτη την φαση.

emena oli i diadikasia pire peripou 1 ora ke kati ....

sto 30% alakse menou ke mou elege oti metaferonte sto kinito

ke meta stamatise sto 50% ke ekane akomi ligo ke meta teliose

opos ke na exi perimenete ligo ke tha gini extos an exete problima me tin sindesi sas ke ton paroxea sas ke mpori na diakopike i sindesi gia liga defterolepta ke tote tha prepi pali apo tin arxi na kanete tin oli diadikasia

• The title was changed to Sony Ericsson P990i