angel1979 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 αντε να δουμε....μου εχουν σπασει τα νευρα πια. Ειμαι περιεργος να δω ποτε επιτελους θα το φερουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ε όπως και να έχει μέσα στο Σεπέμβριο όποιος θέλει θα το έχει... Υπομονή βρε παιδιά, τόσο καιρό αντέξαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 gia to smag.gr ΑΧΑΡΝΕΣ Θρακομακεδόνων 217 210 2400056 opoios einai apo athina as kanei ena kopo Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 λοιπον ενας ανθρωπος απο smag μου ειπε οτι θα ενημερωθουν πιθανον σημερα για το αν θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα αλλιως απο 19 του μηνα. στο megamarket μου ειπαν την αλλη βδομαδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 λοιπον ενας ανθρωπος απο smag μου ειπε οτι θα ενημερωθουν πιθανον σημερα για το αν θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα αλλιως απο 19 του μηνα. στο megamarket μου ειπαν την αλλη βδομαδα. Ma kala edw stin Kypro pos to exoun ola ta magazia ??? :worry: Malon epidi tha htan mikri paragelia 100-200 komatia fantazome kai gia Ellada tha hthelan 2000-3000 'h kai 6000 as poume ??? :rolleyes: Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Αν είναι να το έχουν και τα άγνωστα μαγαζιά στις 19 (λέμε τώρα), προτιμώ να το πάρω από το Πλαίσιο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Vodafon Κηφισιάς. Μου είπαν την άλλη εβδομάδα, τιμή 645€ συμπ Φ.Π.Α. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Vodafon Κηφισιάς. Μου είπαν την άλλη εβδομάδα, τιμή 645€ συμπ Φ.Π.Α. Γ. giati stin VODAFON iraklioy moy lene,pws den echei vgei akomi stin elliniki agwra...??? Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 19/09/2006 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Πάντως το Πλαίσιο μόλις άλλαξε την τιμή μετρητοίς όπως ήταν αναμενόμενο στα 649ευρω ;) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=60904079&Catalog_Id=10&Product_Id=342661&Merchant_Id=1 Ευτυχώς που το πήραν είδηση έστω και τελευταίοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Γεια σας παιδια! Λοιπον σας κανω quote το παρακατω μου post που εχω κανει στο http://www.esato.com ---quote--- I have some really good news for those located in Athens, Greece. I have checked again with the main providers such as Vodafone GR, TIM GR, Cosmote GR, including also several shops and is the first time that they ALL give the same release to be the date of 18th-19th of September. You can check ie http://www.vodafone.gr and http://www.plaisio.gr as well as http://www.germanos.gr It was about time, cause my old P900 that I have for three years is starting to give up and shuts down. ---unquote--- Λοιπον ολα τα καταστηματα δινουν την ιδια ημερομηνια για πρωτη φορα απο αρχες καλοκαιριου που ασχολουμαι, οποτε πιστευω οτι θα το εχουμε στα χερια μας την επομενη βδομαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Καλά ο Γερμανός έχει χάσει προ πολλού την αξιοπιστία του......πόσο μάλλον όταν στο site του βλέπω να το χαρακτηρίζει σαν ''Phone Type : CLAMSHELL ''.....:D :D Kαι φυσικά μην ξεχνάμε οτι δίνει τις ακριβότερες τιμές... Ευτυχώς το Πλαισιο λίγο πριν το φερει πηραν είδηση οτι ο Κωτσόβολος το εδινε απο 17 Αυγουστου 649ευρω και το κατέβασε και αυτο πριν πάθει οτι έπαθε με το Μ600 :D H tim κ vodafone ειναι σταθερές....απλα ''πειράζουν'' το κινητό.... Ενα έχω να πω σε αυτούς που θα πάνε από βδομάδα να το πάρουν....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΥΤΙΑ...!!!! ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Συμφωνω αλλα πρωτη φορα ειναι ολη τους τοσο ενημερωμενοι ταυτοχρονα δινοντας ιδια ημερομηνια διαθεσης. Παντως η Vodafone θα το εχει ως Live MONO! :( Εγω περιμενω να βαλει σε διαθεση για αναβαθμιση τη συσκευη ο Γερμανος για να το παρω απο εκει ωστε να μην ειναι Live! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervas Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εγω που πηγα βολτα στα μαγαζια ολοι ελεγαν για 19 του μηνα..Μονο στο γερμανο το ειδα αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση απο θεμα μεγεθους..ισως επειδη ηταν δειγμα παο πλαστικο. Παράθεση Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Αναγκαστικά απο Vodafone εγώ, διότι η επιδότηση είναι πολύ μεγάλη και το παίρνω τσάμπα...μετά αν είναι όντως live όπως το π910, και όχι απλό αυτοκόλλητο, τρέχοντας στο 9βολτο... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εγω που πηγα βολτα στα μαγαζια ολοι ελεγαν για 19 του μηνα..Μονο στο γερμανο το ειδα αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση απο θεμα μεγεθους..ισως επειδη ηταν δειγμα παο πλαστικο. Παντα έτσι γίνεται με τα δείγματα...;) Που να έβλεπες και το Ν93 σε dummy εκδοση ...σαν κατι παλια walkie talkie έμοιαζε ....:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Οτι θα το έχουν τα περισσότερα μαγαζιά την επόμενη εβδομάδα φαίνεται ότι είναι πλέον γεγονός και όχι απλά μία υπόθεση. Το θέμα τώρα είναι, θα έχουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα ή όπου ρωτάμε θα μας λένε ότι εξαφανιστήκανε? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εγώ λέω να το καθυστερήσω πάντως....Να δω απο όσους το πήραν τι παίζει και μετα.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Για όποιον ανησυχεί....ας το κάνει μια προπαραγγελία με κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα που θέλει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 re pedia mpori na min to exete pari akomi sta xeria sas alla mipos exete akousi i exete bri tipota programatakia .... oti brika pantos ine trial ....mipos esis brikate kati an ne pou mporo na bro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 χμ...έχω κάποια αλλά pm για λεπτομέριες.... Πάντως δεδομένου οτι λένε 19/9 για διάθεση θα το έχουν απο τις 18 και για να προλάβουν ταυτόχρονη διαθεση... δινουν μια μέρα επιπλέον...(ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ)Οποτε αν είστε τυχεροι κυρίως από την Αθήνα...μπορεί να το βρείτε σε κανενα κατάστημα και την Δευτέρα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Για όποιον ανησυχεί....ας το κάνει μια προπαραγγελία με κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα που θέλει ;) Ετσι την είχα πατήσει και με το xbox 360.Το είχα προπαραγγείλει από το Πλαίσιο για να είμαι σίγουρος και δύο μέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής με ειδοποιήσαν ότι δεν θα το έχουν στην ώρα του και ότι θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση (άγνωστο πόσες μέρες),με αποτέλεσμα να πάρω σβάρνα όλα τα μαγαζιά της Αθήνας μήπως και το βρω. Από τότε λοιπόν δεν πολυεμπιστεύομαι τις προπαραγγελίες ιδίως σε προιόντα που πάνε από αναβολή σε αναβολή,γιατί είναι τουλάχιστον κοροιδία να προπαραγγέλνεις από συγκεκριμένο κατάστημα με την οποιαδήποτε τιμή που μπορεί αυτό να έχει,για να το έχεις πιο γρήγορα και τελικά να βλέπεις τους άλλους να το παίρνουν πρώτοι και ίσως και σε καλύτερη τιμή.:superman: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Σοβαρά?Δεν το ήξερα και δεν το περίμενα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ αυτο! Πάντως 1.Δεν ειναι δεσμευτικο απο τη στιγμή που ζητάς παραλαβη απ'το καταστημα 2.Θα εκτεθουν για 2η φορα με το σλογκαν τους εδώ και 2 μηνες 'ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ' ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Αναγκαστικά απο Vodafone εγώ, διότι η επιδότηση είναι πολύ μεγάλη και το παίρνω τσάμπα...μετά αν είναι όντως live όπως το π910, και όχι απλό αυτοκόλλητο, τρέχοντας στο 9βολτο... Γ. Μια ερώτηση σχετικά με το 9volto (για όποιον ξέρει) : Αν πάρεις π.χ. P990 VF Live ! (ή TIM), και το πας να σου το αφαιρέσουν, τότε έχεις ένα 100% λειτουργικό, "καθαρό" P990 ; Που θα μπορείς κανονικά να το αναβαθμίζεις online, κλπ ; Ή υπάρχει καμιά λεπτομέρεια, καμιά μικροδιαφορά ίσως ; nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Για το μενού της Vodafone δεν ξέρω, αλλά το μενού της TIM αν είναι ίδιο με το Ρ910 αφαιρείται κανονικά απ' το μενού του τηλεφώνου για την απεγκατάσταση προγραμμάτων, δεν χρειάζεται κανένα 9volto. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts