Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντε να δουμε....μου εχουν σπασει τα νευρα πια. Ειμαι περιεργος να δω ποτε επιτελους θα το φερουν...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον ενας ανθρωπος απο smag μου ειπε οτι θα ενημερωθουν πιθανον σημερα για το αν θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα αλλιως απο 19 του μηνα.

στο megamarket μου ειπαν την αλλη βδομαδα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον ενας ανθρωπος απο smag μου ειπε οτι θα ενημερωθουν πιθανον σημερα για το αν θα ειναι διαθεσιμο αυτη τη βδομαδα αλλιως απο 19 του μηνα.

στο megamarket μου ειπαν την αλλη βδομαδα.

Ma kala edw stin Kypro pos to exoun ola ta magazia ??? :worry:

Malon epidi tha htan mikri paragelia 100-200 komatia fantazome kai gia Ellada tha hthelan 2000-3000 'h kai 6000 as poume ??? :rolleyes:

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Αν είναι να το έχουν και τα άγνωστα μαγαζιά στις 19 (λέμε τώρα), προτιμώ να το πάρω από το Πλαίσιο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Vodafon Κηφισιάς. Μου είπαν την άλλη εβδομάδα, τιμή 645€ συμπ Φ.Π.Α.

Γ.

giati stin VODAFON iraklioy moy lene,pws den echei vgei akomi stin elliniki agwra...???

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

Πάντως το Πλαίσιο μόλις άλλαξε την τιμή μετρητοίς όπως ήταν αναμενόμενο στα 649ευρω ;)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=60904079&Catalog_Id=10&Product_Id=342661&Merchant_Id=1

Ευτυχώς που το πήραν είδηση έστω και τελευταίοι...

Γεια σας παιδια!

Λοιπον σας κανω quote το παρακατω μου post που εχω κανει στο http://www.esato.com

---quote---

I have some really good news for those located in Athens, Greece. I have checked again with the main providers such as Vodafone GR, TIM GR, Cosmote GR, including also several shops and is the first time that they ALL give the same release to be the date of 18th-19th of September. You can check ie http://www.vodafone.gr and http://www.plaisio.gr as well as http://www.germanos.gr

It was about time, cause my old P900 that I have for three years is starting to give up and shuts down.

---unquote---

Λοιπον ολα τα καταστηματα δινουν την ιδια ημερομηνια για πρωτη φορα απο αρχες καλοκαιριου που ασχολουμαι, οποτε πιστευω οτι θα το εχουμε στα χερια μας την επομενη βδομαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καλά ο Γερμανός έχει χάσει προ πολλού την αξιοπιστία του......πόσο μάλλον όταν στο site του βλέπω να το χαρακτηρίζει σαν ''Phone Type : CLAMSHELL ''.....:D :D

Kαι φυσικά μην ξεχνάμε οτι δίνει τις ακριβότερες τιμές...

Ευτυχώς το Πλαισιο λίγο πριν το φερει πηραν είδηση οτι ο Κωτσόβολος το εδινε απο 17 Αυγουστου 649ευρω και το κατέβασε και αυτο πριν πάθει οτι έπαθε με το Μ600 :D

H tim κ vodafone ειναι σταθερές....απλα ''πειράζουν'' το κινητό....

Ενα έχω να πω σε αυτούς που θα πάνε από βδομάδα να το πάρουν....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΥΤΙΑ...!!!! ;) ;)

Συμφωνω αλλα πρωτη φορα ειναι ολη τους τοσο ενημερωμενοι ταυτοχρονα δινοντας ιδια ημερομηνια διαθεσης.

Παντως η Vodafone θα το εχει ως Live MONO! :(

Εγω περιμενω να βαλει σε διαθεση για αναβαθμιση τη συσκευη ο Γερμανος για να το παρω απο εκει ωστε να μην ειναι Live!

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Εγω που πηγα βολτα στα μαγαζια ολοι ελεγαν για 19 του μηνα..Μονο στο γερμανο το ειδα αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση απο θεμα μεγεθους..ισως επειδη ηταν δειγμα παο πλαστικο.
Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p

Αναγκαστικά απο Vodafone εγώ, διότι η επιδότηση είναι πολύ μεγάλη και το παίρνω τσάμπα...μετά αν είναι όντως live όπως το π910, και όχι απλό αυτοκόλλητο, τρέχοντας στο 9βολτο...

Γ.

Εγω που πηγα βολτα στα μαγαζια ολοι ελεγαν για 19 του μηνα..Μονο στο γερμανο το ειδα αλλα μου εκανε ασχημη εντυπωση απο θεμα μεγεθους..ισως επειδη ηταν δειγμα παο πλαστικο.

Παντα έτσι γίνεται με τα δείγματα...;)

Που να έβλεπες και το Ν93 σε dummy εκδοση ...σαν κατι παλια walkie talkie έμοιαζε ....:D :D

Οτι θα το έχουν τα περισσότερα μαγαζιά την επόμενη εβδομάδα φαίνεται ότι είναι πλέον γεγονός και όχι απλά μία υπόθεση.

Το θέμα τώρα είναι, θα έχουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα ή όπου ρωτάμε θα μας λένε ότι εξαφανιστήκανε?

Παναγιώτης

χμ...έχω κάποια αλλά pm για λεπτομέριες....

Πάντως δεδομένου οτι λένε 19/9 για διάθεση θα το έχουν απο τις 18 και για να προλάβουν ταυτόχρονη διαθεση... δινουν μια μέρα επιπλέον...(ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ)Οποτε αν είστε τυχεροι κυρίως από την Αθήνα...μπορεί να το βρείτε σε κανενα κατάστημα και την Δευτέρα..;)

Για όποιον ανησυχεί....ας το κάνει μια προπαραγγελία με κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα που θέλει ;)

Ετσι την είχα πατήσει και με το xbox 360.Το είχα προπαραγγείλει από το Πλαίσιο για να είμαι σίγουρος και δύο μέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής με ειδοποιήσαν ότι δεν θα το έχουν στην ώρα του και ότι θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση (άγνωστο πόσες μέρες),με αποτέλεσμα να πάρω σβάρνα όλα τα μαγαζιά της Αθήνας μήπως και το βρω.

Από τότε λοιπόν δεν πολυεμπιστεύομαι τις προπαραγγελίες ιδίως σε προιόντα που πάνε από αναβολή σε αναβολή,γιατί είναι τουλάχιστον κοροιδία να προπαραγγέλνεις από συγκεκριμένο κατάστημα με την οποιαδήποτε τιμή που μπορεί αυτό να έχει,για να το έχεις πιο γρήγορα και τελικά να βλέπεις τους άλλους να το παίρνουν πρώτοι και ίσως και σε καλύτερη τιμή.:superman:

Παναγιώτης

Σοβαρά?Δεν το ήξερα και δεν το περίμενα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ αυτο!

Πάντως

1.Δεν ειναι δεσμευτικο απο τη στιγμή που ζητάς παραλαβη απ'το καταστημα

2.Θα εκτεθουν για 2η φορα με το σλογκαν τους εδώ και 2 μηνες 'ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ' .......

Αναγκαστικά απο Vodafone εγώ, διότι η επιδότηση είναι πολύ μεγάλη και το παίρνω τσάμπα...μετά αν είναι όντως live όπως το π910, και όχι απλό αυτοκόλλητο, τρέχοντας στο 9βολτο...

Γ.

Μια ερώτηση σχετικά με το 9volto (για όποιον ξέρει) : Αν πάρεις π.χ. P990 VF Live ! (ή TIM), και το πας να σου το αφαιρέσουν, τότε έχεις ένα 100% λειτουργικό, "καθαρό" P990 ; Που θα μπορείς κανονικά να το αναβαθμίζεις online, κλπ ; Ή υπάρχει καμιά λεπτομέρεια, καμιά μικροδιαφορά ίσως ;

nixx

Για το μενού της Vodafone δεν ξέρω, αλλά το μενού της TIM αν είναι ίδιο με το Ρ910 αφαιρείται κανονικά απ' το μενού του τηλεφώνου για την απεγκατάσταση προγραμμάτων, δεν χρειάζεται κανένα 9volto.

• The title was changed to Sony Ericsson P990i