tasosmaroulitsis Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά, μια ερώτηση... Εδώ... -> ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΜΝΙΤΕCH ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 52 210-4133720-1 ... μπορώ να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό του "Ρ"...;;; Service point δεν είναι...;;; :worry: Τι χρειάζεται...;;; Η απόδειξη αγοράς μόνο...;;; Να του βγάλω για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης...;;; Πόσο κοστίζει...;;; :worry: Σας ευχαριστώ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ξερει κανεις, τιποτε για το καινουργιο P-1; (ημερομηνια κυκλοφοριας,τεχνικα χαρακτηριστικα κ.λ.π.) Ευχαριστω Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά, μια ερώτηση... Εδώ... -> ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΜΝΙΤΕCH ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 52 210-4133720-1 ... μπορώ να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό του "Ρ"...;;; Service point δεν είναι...;;; :worry: Τι χρειάζεται...;;; Η απόδειξη αγοράς μόνο...;;; Να του βγάλω για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης...;;; Πόσο κοστίζει...;;; :worry: Σας ευχαριστώ... :O Στο site της SE θα βρεις όλα τα service points. Αυτό που χρειάζεται είναι η απόδειξη. Η κάρτα μνήμης δεν έχει σημασία αν θα είναι στο κινητό την στιγμή που γίνεται η αναβάθμιση, δεν αλλάζει κάτι σ' αυτήν. Το κόστος νομίζω είναι στα 15 ευρώ. Ξερει κανεις, τιποτε για το καινουργιο P-1; (ημερομηνια κυκλοφοριας,τεχνικα χαρακτηριστικα κ.λ.π.) Ευχαριστω Δές εδώ στο σχετικό θέμα.;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ρε παιδιά πήρα σήμερα αυτό το υπέροχο κινητό. Ίσως είναι χαζή η ερωτήσή μου αλλά δεν μπορώ να βρω τα τηλέφωνα της sim μου. Τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αυτό που χρειάζεται είναι η απόδειξη. Το κόστος νομίζω είναι στα 15 ευρώ. Δεν νομίζω να υπάρχει χρέωση για την αναβάθμηση ιδικά αν υπάρχει η απόδειξη αγοράς. Εξάλλου αν το κινητό κολλάει σημαίνει ότι έχει πρόβλημα και πρέπει να πάει για service, άρα καλύπτεται από την εγγύηση. Σωστά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Απλά το ξεμπαρκάρεις και απενεργοποιήτε. Τι εννοείς ότι "μένει ανοιχτό"; Όταν το ξεμπαρκάρεις δεν γίνεται γκρίζο το καμπανάκι; Όχι, το καμπανάκι μένει full color σαν να υπάρχει ενεργό ξυπνητήρι! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν νομίζω να υπάρχει χρέωση για την αναβάθμηση ιδικά αν υπάρχει η απόδειξη αγοράς. Εξάλλου αν το κινητό κολλάει σημαίνει ότι έχει πρόβλημα και πρέπει να πάει για service, άρα καλύπτεται από την εγγύηση. Σωστά? Ναι σωστά, εάν κολλάει ή έχει κάποιο πρόβλημα γενικότερα τότε καλύπτεται απο την εγγύηση. Απλά στην περίπτωση που ζητήσεις να γίνει αναβάθμιση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, δεν θα την κάνουν δωρεάν... Όχι, το καμπανάκι μένει full color σαν να υπάρχει ενεργό ξυπνητήρι! :ninja: Απο την στιγμή που τα ξεμπαρκάρεις θα έπρεπε να απενεργοποιήται! Δοκίμασες να κάνεις format; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ναι σωστά, εάν κολλάει ή έχει κάποιο πρόβλημα γενικότερα τότε καλύπτεται απο την εγγύηση. Απλά στην περίπτωση που ζητήσεις να γίνει αναβάθμιση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, δεν θα την κάνουν δωρεάν... βασικά αυτό εννοούσα, ότι δεν χρειάζεται να πεί ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση αλλά ότι κολλάει το τηλέφωνο, οπότε θα του κάνουν την αναβάθμιση και καλά για να στρώσει χωρίς να του πάρουν ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ..βασικά αυτό εννοούσα, ότι δεν χρειάζεται να πεί ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση αλλά ότι κολλάει το τηλέφωνο, οπότε θα του κάνουν την αναβάθμιση και καλά για να στρώσει χωρίς να του πάρουν ευρώ... Του το πήγα σήμερα, θα το έχει έτοιμο αύριο μετά τη 13:00. Καλή βλακεία έκανα λοιπόν... :mad: Όταν με ρώτησε γιατί θέλω να κάνω την αναβάθμιση, του απάντησα: ... "απλά, επειδή θέλω την καινούρια που θα 'ναι καλύτερη..." :fool: Άρα, να έχω έτοιμο ένα 15άρι ευρώπουλα εεε...;;; :nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ενημέρωση προς τους άτυχους με vodafone live: βγήκε αναβάθμιση R9F μέσω seus.Πριν λίγο την εκανα στο δικό μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm660 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 9Volto? (http://www.9volto.gr) Online? (http://blog.artesea.co.uk/2007/02/debrand-your-p990i-m600i-w950i.html) Χάνεις όμως την εγγύηση (εγώ πάντως το έκανα και δεν μετανιώνω - ακόμα)... Mobiler ευχαριστω πολη, το εκανα σημερα το πρωι (25ευρω),στο 9volto και μου αρεσει πολη.Να εισαι καλα για την συμβουλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 η ποιο καινουρια αναβαθμιση πια ειναι? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Phone Version_______CXC162037 R9F011 Bluetooth Version____CXC162058 R5A01 Organizer Version____CXC162036 R5A17 CDA Version_________R5A13 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Καλησπέρα παίδες, μόλις ανακάλυψα ότι, επιτέλους, βγήκε νέα έκδοση του PC Suite που υποστηρίζει τα Windows Vista. Κατεβάστε την από εδώ: Sony Ericsson PC Suite for Smartphones 1.3.19 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 paidia apo simera eimai kai ego enas eutixis katoxos autou tou katapliktikou kinitou! to kinito genikos einai teleio alla exo mia erotisi :ston isostathmisti ginete na kanoume tis dikes mas rythmiseis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 paidia apo simera eimai kai ego enas eutixis katoxos autou tou katapliktikou kinitou! to kinito genikos einai teleio alla exo mia erotisi :ston isostathmisti ginete na kanoume tis dikes mas rythmiseis ? Υποτίθεται ότι θα μπορούσαμε να τις κάνουμε επιλέγοντας το "Κανονικό"... Αλλά εγώ, δεν το έχω καταφέρει ακόμη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos_s Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Paidia na anaferw kai egw ena megalo provlima pou exw me to 990 mou.diavasa polles selides sto forum alla den exw diavasei kanenan na to anaferei.ektos apo ta gnwsta provlimata me ta sms(pou lunetai me tin anavathmisi) kai to xupnitiri[pou den akougete meta tin anavathmisi(ean xerei kapoios pws lunetai parakalw as apantisei)]exw provlima me ton fwteismo!afou anoixw ti suskeui ustera apo ligo(sunithos meta to treximo kapoias efarmogis i meta to paiximo kapoiou video)kai afou to afisw anepafw gia kapia deuterolepta i othoni kai ta pliktra sigosvinoun alla xafnika emfanizetai to minuma "pliktra kleidwmena...k.t.l." kai i othoni kai ta pliktra xananavoun kai to idio ergo ap'tin arxi!!!to piga sti sonyericsson,to afisa gia kana 4wro kai afou to pira(eixan svistei ola,profanws ekanan anavathmisi logismikou)parousiazei to idio provlima.xerei kapoios kati??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Paidia na anaferw kai egw ena megalo provlima pou exw me to 990 mou.diavasa polles selides sto forum alla den exw diavasei kanenan na to anaferei.ektos apo ta gnwsta provlimata me ta sms(pou lunetai me tin anavathmisi) kai to xupnitiri[pou den akougete meta tin anavathmisi(ean xerei kapoios pws lunetai parakalw as apantisei)]exw provlima me ton fwteismo!afou anoixw ti suskeui ustera apo ligo(sunithos meta to treximo kapoias efarmogis i meta to paiximo kapoiou video)kai afou to afisw anepafw gia kapia deuterolepta i othoni kai ta pliktra sigosvinoun alla xafnika emfanizetai to minuma "pliktra kleidwmena...k.t.l." kai i othoni kai ta pliktra xananavoun kai to idio ergo ap'tin arxi!!!to piga sti sonyericsson,to afisa gia kana 4wro kai afou to pira(eixan svistei ola,profanws ekanan anavathmisi logismikou)parousiazei to idio provlima.xerei kapoios kati??? και στο Μ600 μου το έχει κάνει 2 φορες με το τελευταίο firmware. με μια επανεκκίνηση λύνεται το πρόβλημα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Paidia na anaferw kai egw ena megalo provlima pou exw me to 990 mou.diavasa polles selides sto forum alla den exw diavasei kanenan na to anaferei.ektos apo ta gnwsta provlimata me ta sms(pou lunetai me tin anavathmisi) kai to xupnitiri[pou den akougete meta tin anavathmisi(ean xerei kapoios pws lunetai parakalw as apantisei)]exw provlima me ton fwteismo!afou anoixw ti suskeui ustera apo ligo(sunithos meta to treximo kapoias efarmogis i meta to paiximo kapoiou video)kai afou to afisw anepafw gia kapia deuterolepta i othoni kai ta pliktra sigosvinoun alla xafnika emfanizetai to minuma "pliktra kleidwmena...k.t.l." kai i othoni kai ta pliktra xananavoun kai to idio ergo ap'tin arxi!!!to piga sti sonyericsson,to afisa gia kana 4wro kai afou to pira(eixan svistei ola,profanws ekanan anavathmisi logismikou)parousiazei to idio provlima.xerei kapoios kati??? μου χει συμβεί και εμένα δύο φορές και αναγκαστικά έκανα επανεκίνηση!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 paidia ekana hard format to p990 mou kai den exo ellinika tora! mporei kapoios na me voithisei ? euxaristo ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 paidia ekana hard format to p990 mou kai den exo ellinika tora! mporei kapoios na me voithisei ? euxaristo ek ton proteron file gia tsekare edw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ακουγεται κάτι για αναβαθμιση τις επόμενες μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 euxaristo file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ακουγεται κάτι για αναβαθμιση τις επόμενες μέρες? Ναι φίλε μου, κάτι έχει ακουστεί. Συγκεκριμένα η SE ανακοίνωσε ότι η αναβάθμηση θα κυκλοφορήσει την 24 εβδομάδα του 2007 (δλδ 11-17 Ιουνίου, αλλά μέχρι σήμερα τίποτα. Οπότε υπομονή και stay tuned!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παίδες επειδή ακούω που λέτε για το ξυπνητήρι, εγώ το πρόβλημα το έλυσα με το να βάλω ως ήχο αφύπνισης τον τόνο ειδοποίησης...δεν ξέρω για τους υπόλοιπους από εδώ μέσα, αλλά εγώ δεν παίζει να μην ξυπνήσω μόλις τον ακούσω!Επειδή έχει πολύ μικρή διάρκεια, αναγκαστικά προλαβαίνει να ακουστεί με τέρμα ένταση(εννοίται ότι για να ακουστεί πρέπει να τα έχουμε όλα σε full ένταση-πολυμέσα-ειδοποιήσεις κλπ!)και έτσι ξυπνάς! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts