Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάγκες. Κ έγω τσάμπα πήρα την συσκευή. Τι έχει να λέει αυτό? Νόμιζα πως εδώ γράφεις έαν έχεις κάποιο προβληματισμό. Δεν ήξερα ότι είναι προύπόθεση να το έχεις αγωράσει. Η γκόμενα στον Ευαγγελάτο δεν νομίζω καν να γνωρίζει για την ύπαρξη των forum γενικότερα........ που κολλάει αυτό?

όσοι ήταν να καταλάβουν κατάλαβαν, αλλά για να σου απαντήσω:

Δεν είπα οτι πρέπει να αγοράσεις μια συσκευή για να σου απαντήσουμε ή για να μιλήσει κάποιος μαζί σου. Αν ήταν έτσι αντί για άβαταρ θα είχαμε βάλει όλη την απόδειξη αγοράς μας!!! :lol: :lol: :lol: και δεν νομίζω να έχει αρνηθεί ποτέ κανείς βοήθεια σε οποιονδήποτε έχει ρωτήσει κάτι, ακόμα και σε άτομα που λέγαν "ο φίλος μου έχει αυτό το πρόβλημα, τι λέτε να κάνει" κτλ. Αν πάρεις αυτό που είπα στραβά, θα έπρεπε να μην είχα απαντήσει σε κανέναν απο αυτούς, πράγμα που δεν ισχύει.

Απλά, όταν κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, όπως το ότι υπάρχει κλίμα καταστροφολογίας, και οτι ένας κόσμος ολόκληρος συνομωτεί εναντίον της SE και απλά γράφει στα φόρουμ για να τα γεμίζει κτλ κτλ, το ότι δεν πήρες ένα τηλέφωνο για συγκεκριμένο λόγο, για συγκεκριμένες προδιαγραφές, και συγκεκριμένες λειτουργίες, παίζει σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον αν στο έχουν χαρίσει!!!! με αυτήν την λογική το είπα, και δεν θα ήθελα να αφήσω να παρανοηθεί αυτό. :O

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Καλησπέρα παιδιά! Τα τελευταία χρόνια με συντρόφευαν P800, P900, P910i, P990i vodafone live! Φίλοι μου οι άvθρωποι της SE τουλάχιστο εδώ στην Ελλάδα είναι το λιγότερο άσχετοι... Τελίκα απεθύνθηκα στην Vodafone γιατι τα προβλήματα στην Vodafone live συσκεύη είναι πολύ περισσότερα... π.χ. το σημαντικότερο, ενώ μιλάς δεν έχεις την δυνατότητα να μπείς στά μένου του τηλεφώνου (Το "Οθόνη Σήμερα" και "Οθόνη μενού" είναι απενεργοποιήμενα). Άλλοι άσχετοι αυτοί... Ένα μήνα κοροϊδία... Τα πήρα στο κρανίο και έστειλα επιστολή όπου τους αναφέρω ότι αν δεν μου δώσουν λύση αντικάταστασης συσκεής θα αλλάξω πάροχο και στις 6 συνδέσεις που έχει η εταιρεία μου στην Vodafone. Σήμερα μια εβδομάδα μετά μου έστειλαν γραπτό μύνυμα οτι το θέμα μου ακόμα διερευνάτε... Την Δευτέρα αλλάζω πάροχο! Κρίμα και για τις δύο εταιρείες. Τελικά ο καταναλωτής είναι πάντα το θύμα. Ένημερωτικά χθές αγόρασα μια συσκεύη W850i στην κόρη μου. Άψογο κινητούλι!!!
psarakis

@psarakis_nikos

Τι λύση περιμένεις να σου δώσουν; Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να "πειράξουν" το λειτουργικό. Το οποίο πιστεύω είναι απίθανο να γίνει.

Η μόνη λύση κατα την γνώμη μου είναι να σου έδιναν άλλη συσκευή, χωρίς vodafon live. Τώρα κατα πόσο είναι εφικτό αυτό...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

@psarakis_nikos

Τι λύση περιμένεις να σου δώσουν; Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να "πειράξουν" το λειτουργικό. Το οποίο πιστεύω είναι απίθανο να γίνει.

Η μόνη λύση κατα την γνώμη μου είναι να σου έδιναν άλλη συσκευή, χωρίς vodafon live. Τώρα κατα πόσο είναι εφικτό αυτό...

Εκεί είναι το θέμα! Άλλη συσκευή χωρίς Vodafone live ζητάω! Χαζό ε; Μετά από τοσα χρόνια είμαι κολημένος...! Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και κάποια συσκευή wm5... ;

psarakis

Εκεί είναι το θέμα! Άλλη συσκευή χωρίς Vodafone live ζητάω! Χαζό ε; Μετά από τοσα χρόνια είμαι κολημένος...! Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και κάποια συσκευή wm5... ;

Είναι αρκετός καιρός που το έχεις πάρει; Γιατί έχεις την δυνατότητα επιστροφής, αν δεν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Και εγώ απο την Vodafon το πείρα, του ξεκαθάρισα όμως ότι αν έχει Vodafon live θα τους το στείλω πίσω. Οπότε και μου έδωσαν κανονική συσκευή.

Τώρα για το να δοκιμάσεις κάποια συσκευή wm5, αφού όπως αναφέρεις έχει περάσει απο τα χέρια σου όλη η σειρά Ρ, δύσκολα θα πάς αλλού!:D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Μπα... αν διαβάσεις το νήμα αυτό απο την αρχή, θα βρείς μπόλικους άλλους που το είχαν, και είπαν οτι το πουλήσανε. Σου χάλασα την μοναδικότητα ε? χαχαχα, μην φοβάσαι , εσύ είσαι αυτός που το πούλησε στην καλύτερη τιμή!!!! :lol: :lol: (οκ, στην έφτιαξα την διάθεση?)

Η διάθεσή μου φτιάχτηκε απο τότε που το γύρισα πίσω στην Vodafone, και πήρα το Ν93. Ναι, δεν είναι 990, αλλά δουλευουν όλα κανονικά όσα υπόσχεται. Αλλά θα το ξαναπώ......άμα φτιαχτεί το 990, το ξαναπήρα τρέχοντας....:rolleyes:

Γ.

Μολις εντοπισα σε γερμανικη σελιδα...http://www.dr-eisbach.de/html/test.html ...οτι η καινουργια εκδοση λογισμικου ερχεται επιτελους..τον Ιανουαριο !! Για οσους γνωριζουν Γερμανικα...αρκετα ενδιαφερουσα σελιδα !!
τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Η διάθεσή μου φτιάχτηκε απο τότε που το γύρισα πίσω στην Vodafone, και πήρα το Ν93. Ναι, δεν είναι 990, αλλά δουλευουν όλα κανονικά όσα υπόσχεται. Αλλά θα το ξαναπώ......άμα φτιαχτεί το 990, το ξαναπήρα τρέχοντας....:rolleyes:

Γ.

[offtopic/on]Φίλε gepol, το Ν93 έχει προβλήματα μνήμης; Είμαι με την εντύπωση ότι λίγο-πολύ το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα 9αρια έιτε S60 είτε UIQ3... Τωρα αν η ΝΟΚΙΑ το έλυσε αυτό και η SE όχι... :ninja::down:΅[offtopic/off]

Μολις εντοπισα σε γερμανικη σελιδα...http://www.dr-eisbach.de/html/test.html ...οτι η καινουργια εκδοση λογισμικου ερχεται επιτελους..τον Ιανουαριο !! Για οσους γνωριζουν Γερμανικα...αρκετα ενδιαφερουσα σελιδα !!

Αντε να δούμε... Απ'οτι φαίνεται θα είναι και η τελευταία έκδοση η R9 και για μένα η τελευταία ευκαιρία της SE να με ξαναέχει πελάτη της.

Γενικά συμφωνώ και έγω με τον mpampir αλλά και με τον purpledragon.

Φίλε gepol, το Ν93 έχει προβλήματα μνήμης; Είμαι με την εντύπωση ότι λίγο-πολύ το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα 9αρια έιτε S60 είτε UIQ3... Τωρα αν η ΝΟΚΙΑ το έλυσε αυτό και η SE όχι... :ninja::down:΅

Οχι δεν έχει, και ούτε έχει γραφτεί κάτι στο σχετικό τόπικ....

Γ.

Δεν μπήκα χθες και απότι βλέπω έχασα πολλά.....:wacko:

Αν και είπα ότι θα σταματήσω, απότι βλέπω ο αγαπητός j_krom τελικά δεν με αφήνει...;)

"1.)k kati akomi,vlepo 3 hristes na antidran san na tous thigoume tin diki tous eteria k na tous disfimoume" i oipioi "2.)ehoun oloi idia hronologia egrafis k gia 3 hronia pou ine sto site elahista minimata..98 o1 100 o allos"..."3.)pou ksero ego oti den litourgite valti apo tin eteria gia na stamatan i grinies.."

pite me trelo alla mou fenete ipopto

3 hronia 100 minimata k emfanizese ksafnika "4.)gia na grapsis oti to kinito me ta provlimata ine kinitara k na katakrinis tous eksapatimenous pelates"

an psakso kati mou leei k ta ipolipa minimata sou tha litourgousan san diafimisi gia tin eteria..mehri k stihima vazo

Μάλλον τελικά φίλε μου εσύ ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλάβεις τελικά τι σου λέω...Ας τα πάρουμε με την σειρά...

1.)Όχι φίλε μου...Δεν είναι δική μου εταιρία η SE.Αν και δεν πιστεύω να με χάλαγε έτσι??:happy: Εγώ ένας απλός δημόσιος υπάλληλος είμαι (ναι ναι...από αυτούς που βρίζεις συχνά...:p ) που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει κανένα όφελος από ΚΑΜΙΑ εταιρία....Πολύ απλά, χρησιμοποιώ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ εδώ και χρόνια SE συσκευές (τυχερός...? ίσως τι να πω...:rolleyes: ) και κατά κάποιο τρόπο έχω δεθεί με την εταιρία,βλέποντας συγχρόνως τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες γύρω μου, κινητών αλλων εταιριων...(άτυχοι...? πάλι ίσως...τί να πώ..). Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι σε αυτό συνέβαλε και το κίνητρο που μου έδινε η ίδια η εταιρία βάζοντας ΠΡΩΤΗ χρώμα,bluetooth,foto,music e.t.c. Με αυτά και μ'αυτά την αγάπησα κατα κάποιον τρόπο και από τότε (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) δεν με έχει αφήσει να την αλλάξω...

2.)Αυτό μπορεί να σημαίνει και αυτό που σου είπα παραπάνω έτσι?Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες σου λέω,απλά...Ίσως, λέω ίσως, να μην χρησιμοποιώ το forum σαν chat και να το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για προβλήματα,απορίες (αν εξαιρέσεις τα τελευταία μηνύματα βέβαια ετσι?..:p ). Ε ο αριθμός πιστεύω να σου λέει πολλά όσον αφορά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπισα από το 2003 και μετά....:shifty:

3.)Ασχολίαστο...

4.)Εδώ δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα.Αν ναι, κάνε ένα rewind 3-4 σελίδες πιο πίσω να δεις τι λέω για το συγκεκριμένο τηλ....μαλλον συγνώμη...για το συγκεκριμένο λειτουργικό...:!:

Με λίγα λόγια και ζητώ συγνώμη σε όσους κούρασα...

ΔΕΝ δικαιολογώ την εταιρία για τα αρκετά προβληματα που παρουσιάζει το τελευταίο λειτουργικό...Άλλωστε όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα post ακόμα κι εγώ εχω δώσει αναβολή στον εαυτό μου μέχρι το πολυαναμενόμενο update...

ΔΕΝ μπορώ όμως και να πω, ότι μετά από τόσα χρόνια πελάτης (ΜΟΝΟ πελάτης έτσι?Το ξεκαθαρίσαμε αυτό...:p ) της SE, καταδικάζω την εταιρία επειδή έκανε ΤΡΟΜΕΡΑ λάθη σε ένα λειτουργικό...

ΑΥΤΟ τόνισα εγώ σε ένα μήνυμα που διάβασα...ΔΕΝ μπορώ να συμφωνήσω δηλ. ότι επειδή η BMW ας πούμε έβγαλε μια ελλατωματική σειρά, ότι ΟΛA τα BMW είναι άχρηστα και η BMW άχρηστη εταιρία...(εντάξει μην με φάτε για την σύγκριση και το παράδειγμα που είπα....:rolleyes: )

Φιλικά...

Live and let live...

Γ.

afto ine k to pio simantiko..na douleuoun osa iposhete

ti na to kano an tazi kapios ton ourano me ta astra alla ehi sinefia k den mporo oute na ta do?

an mou tazi ta panta i sony k ehi mia siskeui me poles dinatotites alla den douleuoun i mises??na leo ma ehi tsi dinatotites??ma an de litourgoun?

an k apo tin alli pali den ksero an k to n93 itan oti kalitero gia meta to p990 alla afou opos les douleuoun ola ok:cool: mpravo sou...

ego an iha tin dinatotita na alakso pantos tha dokimaza isos windows mobile..an k den eho diavasi k pola gia afta alla gia ta perisotera den eho akousi k tragika provlimata

tes pa...

simvouli kratiste to tilefonaki giati den ine kairoi gia spatales k elpizo na to diorthosoun..e tou pous.i pia toso kraksimo pefti pantou,den pisteuo na ine toso anesthiti k na min kinitopoiithoun...sto kato kato oso adranopiounte aftoi hanoun tous pelates tous

gia na xefigoume ligo apo to pio panw thema, paidia mou lete esis oi katoxoi tou P990i, otan vgalis to kapaki me to exoteriko pliktro poso asfalis ine i othoni tou horis afto idika an pesi apo psila to kinito?

Φαντάζομαι πως θα ήταν ένα forum αν δεν είχε mods.

Άνθρωποι είμαστε και εμείς και δεν είμαστε κάθε λεπτό online.

Μια λύση, (λέμε τώρα), είναι "αν γίνεται":

- Να μην απαντούμε στα μηνύματα που δεν μας ενδιαφέρουν;

- Να μην απαντούμε σε μηνύματα που θεωρούμε επιθετικά προς εμάς ή για κάποιο άλλο μέλος και να στέλνουμε μια αναφορά στο φόρουμ;

- Να συνεχίζουμε να γράφουμε σχετικά με το θέμα, άσχετα αν κάποιο post βγάζει απο την πορεία την όλη συζήτηση;

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Ελάτε στην θέση μου και πείτε μου τώρα τι να σβήνω και τι να αφήνω απο την στιγμή που όλα τα post κατά την γνώμη του χρήστη που τα έκανε, πρέπει να μείνουν ως έχουν.

Lock μέχρι να καθαρίσει (ότι αρπάξει η σκούπα δηλαδή γιατί ευκολότερο είναι να το κλειδώσω και αυτό και να ανοίξω ένα νέο θέμα -ελπίζοντας για το καλύτερο-, παρά να σβήνω κάθε 10-20 λεπτά τα ανούσια μηνύματα).

Edit:

Δύσκολο να σβήσεις τα μηνύματα που είναι άσχετα και να αφήσεις μόνο τα σχετικά γιατί με την λογική σειρά που τα διαβάζει κάποιος στο φόρουμ, δεν θα έχουν μια λογική συνέχεια στο τέλος (χτυπάνε άσχημα μερικά μηνύματα όταν σβήνεις κάποια ενδιάμεσα τα οποία δεν έχουν σχέση με το thread). Οπότε, σβήνω όσα έσβησα μέχρι εδώ.

@j_krom

Δεν υπάρχουν κάποια συμφέροντα για το MyPhone, όταν οι χρήστες γράφουν την άποψή τους. Δεν ξέρω γιατί το έγραψες αυτό.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Τελικα ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το τηλεφωνο ??? Μηπως το εχουν αφησει στην τυχη του η εχει τοσα προβληματα με την διαχειριση της μνημης που οι τριτες εταιριες δεν μπορουν να κατασκευασουν λογισμικο ??? Διανυουμε ηδη την ποιο εμπορικη περιοδο του χρονου και δεν βλεπω να κινηται φυλο !!!
jzand

Ρε παιδια ημουν αναμεσα στο Τytn και στο P990 αλλα σκεφτομουν πιο πολυ το P990 λογω σταθεροτητας των symbian εναντι των Windows mobile. Ομως με αυτα που ακουω μαλλον πιο σταθερο και αξιοπιστο ειναι το Tytn αυτη την εποχη. Επισης εχει καλυτερο επεξεργαστη και μακραν καλυτερο keyboard. Μαλλον πηρα την αποφαση μου

Ρε παιδια ημουν αναμεσα στο Τytn και στο P990 αλλα σκεφτομουν πιο πολυ το P990 λογω σταθεροτητας των symbian εναντι των Windows mobile. Ομως με αυτα που ακουω μαλλον πιο σταθερο και αξιοπιστο ειναι το Tytn αυτη την εποχη. Επισης εχει καλυτερο επεξεργαστη και μακραν καλυτερο keyboard. Μαλλον πηρα την αποφαση μου

και δεν θα το μετανοιωσεις φιλε μου.;)

με τις εφαρμογες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη για WM,ειναι απιστευτο τι δυνατοτητες εχει,αλλα και τι κεφια μπορει να σου κανει ο τιτανας:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Τελικά μου φαίνεται ότι η SE βγάζει μόνη της τα μάτια της. Με τα χάλια της διώχνει κόσμο

στον στρατό, γνώρισα 3 άτομα που είχαν Π990/Μ600 και τα σπρώξανε... εμένα δεν με βάζω μέσα σε αυτά! :Ρ γενικότερα όμως, με μερικά άτομα που μιλήσαμε, όλοι λέγαν οτι η SE διώχνει κόσμο με τα τελευταία της ΜΕΓΑΛΑ μοντέλα...

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Πιστευω οτι όλες οι εταιρίες σε μια προσπάθεια να βγάλουν κάτι ανταγωνιστικό τα βρήκαν σκούρα καθώς οι απαιτήσεις τις κατεβαλαν.....

Παρ'ολα αυτά αξίζει να στηρίξουμε τις εταιρίες αυτές(Symbian Series)....εκτος αν θέλουμε να βλέπουμε τη microsoft να κυριαρχεί και στα κινητα....

Οκ η ΣΕ δεν έχει τον προυπολογισμό κ τους προγραμματιστές της microsoft παρ'ολο που το λογισμικό είναι εξίσου πολύπλοκο με της 2ης....

Αυτο που ίσως επρεπε να καταλάβουν αλλά κ να καταλάβουμε ειναι οτι δεν χρειάζετε να φορτωνουμε το κινητό με αχρηστα πράγματα που ΔΕΝ οφελουν στη πραγματικότητα...

Πχ. Ας σταματήσει η χωρίς ουσία αύξηση των πιξελ στην κάμερα.....περισσοτερα πιξελ ΔΕΝ σημαίνει καθαρότερη φωτογραφία...προτιμότερο είναι η βελτίωση των φακών κ η αισθητήρες...

Δεν χρειάζετε να βάζουμε εφαρμογές όπως το scanner καρτών και να παραβλέπουμε σημαντικοτερα λογισμικά θέματα όπως η διαχείριση μνήμης...

Να βγάζουμε 4giga καρτες ενώ η εσωτρική μνημη δεν φτανει ούτε για την εκκινηση...

Αυτο που θα ΠΡΕΠΕΙ πραγματι να καταλογίσουμε στη se είναι οτι ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ λάθη που είχε διορθώσει σε προηγούμενα μοντέλα όπως αυτό για τα ελληνικά................ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ

Και επίσης δεν ειναι δυνατόν να για να πουλήσει το κινητο να ριχνει την τιμη 'κοβωντας' σημαντικα στοιχεια απο το κινητο.....όπως η μπαταρία ...(επρεπε να φορα την 34ara) ή το jog-dial που εγινε απο 5 >>>3 ...

Επιπλέον δεν θα πρέπει να ζητάμε νεες εφαρμογές απο τη στιγμή που πολλοι λίγοι τις αγοράζουν....

Ας περιμένουμε να περπατήσει το κινητο πρώτα...Την επεξεργαστική ισχυ την έχει......Αν δειτε το white paper θα εντυπωσιαστείτε...απλά χρειάζετε να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....

Παρ'ολα αυτά αξίζει να στηρίξουμε τις εταιρίες αυτές(Symbian Series)....εκτος αν θέλουμε να βλέπουμε τη microsoft να κυριαρχεί και στα κινητα....

για πιο λογο εγω ενας μεσος χρηστης να υποστηριξω μια εταιρεια κολοσσο την στιγμη που με κοροιδευει φωναχτα (ενας χρονος κοντα αναμονης για το ""υπεροπλο"" της :lol:) και που συνεχιζει να μου κανει την ζωη δυσκολη απο την στιγμη που κυκλοφορησε επιτελους το πολυαναμενομενο ""υπεροπλο"" της:lol:,με τα μυρια προβληματα και τις δυσλειτουργιες του ?

Ας περιμένουμε να περπατήσει το κινητο πρώτα...Την επεξεργαστική ισχυ την έχει......Αν δειτε το white paper θα εντυπωσιαστείτε...απλά χρειάζετε να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....

να περπατησει??να συνεχισει να σερνεται θελεις να πεις ....συγκριτικα με τον ανταγωνισμο !!και ποτε θα γινει τελικα αυτο??ποτε θα δει ο κατοχος του ""υπεροπλου"":lol: της SE το ""υπεροπλο"":lol: που περιμενε διακαως σχεδον ενα χρονο,να ερθει και που τελικα πηγε και αγορασε..... να λειτουργησει οπως η SE διατυμπανιζε....και να πιασουν τοπο τα λεφτα του??

ακου να στηριξουμε την SE για να μην παρουνε την αγορα τα WM και η Microsoft!!!!:blink:

λες και εχουμε μετοχες στην SE-SYMBIAN και θα χασουμε τα λεφτα μας :cool:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την αγορά ας την "πάρει" ο καλύτερος. Αυτό είναι και το πιο δίκαιο (λέγεται "ανταγωνισμός").

Τώρα αν, λέω αν, αυτός (ο καλύτερος) είναι η MS, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Είπαμε, ανταγωνισμός λέγεται.

nixx

Παντως το κατηγορουν αδικούν μερικοι.........

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ..........

Και ξερετε πολλα κινητα στα 580ευρώ να κυκλοφορουν με wi-fi??

Προσωπικα συνεχίζει να με εντυπωσιάζει η χωρητικότητα στα μηνύματα.....400 + και προχωράμε!!

Update απο το pc στο γραφείο μου

Οθόνη κορυφαία αφης

Ραδιο αψογο

Διαχείριση κλησεων απλά τελεια

Και προγραμματα όπως το Slovo Ed ,Swiss manager,ACM βοηθούν πολύ ;)

Όποιος βάλει τα Vista στο ΠΣ του ...τα ίδια βρεφικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει....το software είναι νέο....Και ας μην ξεχνάμε υπεύθυνη για αυτο ειναι η ΝΟΚΙΑ...(..η symbian προ πολλού έχασε την 'ουδετερότητα της...'')

Θεωρώ οτι εχω ενα πολυ καλό κινητο 'εργαλείο' στα χερια μου...και περιμένω συνεχως αναβαθμίσεις από την εταιρεία μου για να γίνει καλύτερο......

γεια σας και απο μενα!

εχω διαβασει ολα τα posts σχεδον!

επειδη λεω να το παρω και εγω θελω να μου δωσετε καποιες πντησεις ρε παιδια υπευθυνα για να μη το μετανοιωσω!

1)ποσο κραταει η μπαταρια?

το w900 που εχω με μετρια χρηση φτανει τις 3,κθολου χρηση τις 4 και με πολλα τηλεφωνα αρκετη μουσικη και αρκετο παιχνιδι λυγιζει στις 2!

το 990?

2)το τελευταιο update που ολοι αναφερετε βγηκε?

αυτοι που το περασατε σας ελυσε τα προβληματα?

3)οταν βαλεις να δεις μια ταινια κολλαει?

ειδα που το αναφερατε πολλοι και εγω στο w900 βλεπω πολλες ταινιες

επειδη ταξιδευω αρκετα.

4)εριξα μια προχειρη ματια και δεν βρηκα και πολλες εφαρμογες.

ισχυει αυτο η πρεπει να ψαξω περισσοτερο?

σας ευχαριστω

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

• The title was changed to Sony Ericsson P990i