Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα και εγω αυτη τη θηκη απο ebay σε λιγο καλυτερη τιμη

http://search.ebay.com/P910i-case_W0QQfromZR41

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηρα και εγω αυτη τη θηκη απο ebay σε λιγο καλυτερη τιμη

http://search.ebay.com/P910i-case_W0QQfromZR41

Ναι, αυτη ειναι... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Συμφωνω μαζι σου φιλε, ειναι πολυ γνωστο το θεμα εισαγωγης. Τη θηκη δε τη πηρα καθως σε μενα δεν αρεσει το αγκιστρο για τη ζωνη που εχει, ειναι ομως πανεμορφη! Εχω ομως βολευτει πολυ με την Hama. Οσο για το screen protector θα ενθουσιαστεις πολυ! Πηρες το Twin Pack ή το Single Pack?

To twin pack εννοειτε!!το δευτερο θα το παρει ο κολλητος μου που πηρε και εκεινος Ρ990 οποτε και θα πιασει τοπο!Εμενα παλι το αγγιστρο με βολευει οποτε και θα τη χτυπησω τη θηκουλα!Τhanx!

To twin pack εννοειτε!!το δευτερο θα το παρει ο κολλητος μου που πηρε και εκεινος Ρ990 οποτε και θα πιασει τοπο!Εμενα παλι το αγγιστρο με βολευει οποτε και θα τη χτυπησω τη θηκουλα!Τhanx!

Αντε καλοριζικα και τα δυο προκαταβολικα τοτε! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Παρήγγειλα και εγώ το TwinPack του Screen Protector από το martinfields.com. Looks good και πρέπει να κάνει και καλή δουλειά. Απλά με ξενέρωσε ο χρόνος παράδοσης: 1 έως 6 (!) εβδομάδες. Είδωμεν!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Παρήγγειλα και εγώ το TwinPack του Screen Protector από το martinfields.com. Looks good και πρέπει να κάνει και καλή δουλειά. Απλά με ξενέρωσε ο χρόνος παράδοσης: 1 έως 6 (!) εβδομάδες. Είδωμεν!

Επίσης, έβγαλα το πορτάκι και προσπαθώ να εξοικιωθώ μαζί του στο νέο τρόπο χρήσης. Οι δικές σας εμπειρίες μέχρι τώρα παιδιά, πώς είναι? (αναφέρομαι σε όσους φίλους έχουν βγάλει το πορτάκι επίσης)

Κάποια βλακεία έκανα το ζώον και πόσταρα 2 φορές. Αν μπορεί κάποιος mod ας σβήσει το πρώτο post.

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Κάποια βλακεία έκανα το ζώον και πόσταρα 2 φορές. Αν μπορεί κάποιος mod ας σβήσει το πρώτο post.

Λοιπόν, για να μην το καταλάβει κανείς, κάνε έντιτ το πρώτο πόστ και ρώτα κάποια απο τις τρομερές απορίες που έχουν πολλοί. Πχ μπορείς να ρωτήσεις το πρωτότυπο:

Παιδιά, πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού? Γιατί δεν τρέχει μια εφαρμογή που βρήκα στο νετ που είχε βγεί πριν 15 χρόνια (uiq -4,5) στο 990? Πότε θα βγούν εφαρμογές για το κινητό? Γιατί οι μαύροι την έχουν μεγαλύτερη?

Και για ξεκάρφωμα θα σου απαντήσω εγώ απο κάτω! :ΡΡΡΡ

Καλά είσαι ρε κώτσο? εγώ το παράτησα εδω μέσα, εν ασχολούμαι και πολύ πλέον.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Don't worry! Μεσα σε μια βδομαδα θα ειναι στα χερια σου! Ετσι εκανε η πρωτη μου παραγγελια και η δευτερη εκανε 4 μερες περιπου. Κανε και check-up στο link που σου εχουν δωσει για να βλεπεις που βρισκεται το προιον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Epishma shmera kai sthn Italia h SE ebgale ton katalogo ths gia ton Oct kai edwse timh sta 599 eurA;)

Ara na giati kapoia m agazia edw exoun riksei polu thn timh tou.Einai odhgia ths SE;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Παιδια οσοι ενδιαφερεστε για την θηκη της Sony Ericsson IEC-20, εχετε υποψην οτι χτες που περασα απο το Γερμανο στο Πειραια στην Ακτη Μιαουλη, την ειχε και μαλιστα σε αρκετα κομματια στη τιμη των €21-€22.

Φιλε energetic εχω την εντυπωση πως αυτην την 8ηκη την εχει και το πλαισιο στα 19 ευρω...μπορει και να κανω λα8ος και να ειναι καποιο αλλο μοντελο απλα δεν μπορω να εξακριβωσω γιατι κανουν αναβα8μιση στο site του πλαισιου..

σημερα 8α παραγγειλω και εγω το screenprotector...εκει στην martin 8α αναρωτιουνται τι εγινε και εχουν τοσες συνεχομενες παραγγελειες απο την Ελλαδα :lol: :lol:

Και μια ερωτηση προς energetic...παραγγειλες δυο φορες λογω προβληματος με την πρωτη (εννοω δεν ηταν ευκολο να την τοπο8ετησεις) απλα πληροφοριακ...

Παιδια οσοι ενδιαφερεστε για την θηκη της Sony Ericsson IEC-20, εχετε υποψην οτι χτες που περασα απο το Γερμανο στο Πειραια στην Ακτη Μιαουλη, την ειχε και μαλιστα σε αρκετα κομματια στη τιμη των €21-€22.

Φιλε energetic εχω την εντυπωση πως αυτην την 8ηκη την εχει και το πλαισιο στα 19 ευρω...μπορει και να κανω λα8ος και να ειναι καποιο αλλο μοντελο απλα δεν μπορω να εξακριβωσω γιατι κανουν αναβα8μιση στο site του πλαισιου..

σημερα 8α παραγγειλω και εγω το screenprotector...εκει στην martin 8α αναρωτιουνται τι εγινε και εχουν τοσες συνεχομενες παραγγελειες απο την Ελλαδα :lol: :lol:

Και μια ερωτηση προς energetic...παραγγειλες δυο φορες λογω προβληματος με την πρωτη (εννοω δεν ηταν ευκολο να την τοπο8ετησεις) απλα πληροφοριακα...

Και μια ερωτηση προς energetic...παραγγειλες δυο φορες λογω προβληματος με την πρωτη (εννοω δεν ηταν ευκολο να την τοπο8ετησεις) απλα πληροφοριακα...

Πολυ σωστα λες, αυτη ειναι η ιδια θηκη που μιλαμε...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=669&product=889342

Οσο για το screen protector πηρα στην αρχη το twin pack ωστε να εχω το ενα για αμοιβο. Μετεπειτα ομως ο αδελφος μου πηρε το ιδιο κινητο οποτε του εδωσα το αμοιβο screen protector. Οποτε εκανα αλλη μια παραγγελια το twin pack για να εχουμε κι εγω και ο αδελφος μου απο ενα αμοιβο screen protector. Μαζι με τη δευτερη παραγγελια που εκανα για το P990i, πηρα επισης αλλο ενα twin pack για το Samsung P300 που εχω. Η τοποθετηση ειναι ευκολη αλλα θελει καλη προετοιμασια. Υπαρχουν οδηγιες στη συσκευασια αλλα και στο site τους, αλλα και video...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Επίσης, έβγαλα το πορτάκι και προσπαθώ να εξοικιωθώ μαζί του στο νέο τρόπο χρήσης. Οι δικές σας εμπειρίες μέχρι τώρα παιδιά, πώς είναι? (αναφέρομαι σε όσους φίλους έχουν βγάλει το πορτάκι επίσης)

απο την δευτερη μερα εβγαλα και εγω το πορτακι και προσωπικα μου φαινοταν σκετο κουκλι :D ....(με κολλησες και εκανα και εγω βλακεια με διπλο post :X )

απλα χωρις το πορτακι 8ελει λιγη εξικοιωση μεχρι να μα8εις να το χρησιμοποιεις με το jog dial και τους διαφορους συνδιασμους του πληκτρολογιου...εκτος βεβαια και αν δεν κουραζεσαι να βγαζεις την γραφιδα οποτε η πλοηγηση ειναι παιχνιδακι

Προς ενημερωση μολις πριν 10 λεπτα εκανα μια δοκιμη μεσω του Update Service μηπως υπηρχε καποια αναβαθμιση αλλα τελικα δεν υπαρχει ακομα νεα εκδοση λογισμικου. Παντως συμφωνα με φημες απο ESATO αναμενεται η επομενη εκδοση λογισμικου να αλλαξει και να διορθωσει πολλα bugs που μπορει να συμβαινουν σε μερικες συσκευες.

Ααα και κατι αλλο, θυμοσαστε που ειχα πει οτι το κινητο κανει 15secs να ξεκινησει? Εδω και μια βδομαδα δε κανει τοσο πλεον αλλα περιπου 45-50secs. Τωρα το γιατι δε το ξερω, μαλλον εγινε παλι normal... Θα κοιταξω ομως να αλλαξω το χρονο εμφανισης του Logo της SE οταν ξεκιναει η συσκευη. Θα δω και θα σας πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

. Η τοποθετηση ειναι ευκολη αλλα θελει καλη προετοιμασια. Υπαρχουν οδηγιες στη συσκευασια αλλα και στο site τους, αλλα και video...

thelei poli prosoxi, stathero kai iremo xeri kai ligi tixi na to petixeis me ti proti gia na mi xreiastei diorthoseis.

Eixa parei palia mia gia to P900 kai den ksero ti lathos eixa kanei, alla to apotelesma itan na mi leitourgei i othoni afis kai anagastika na to bgalo.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω μερικές ερωτήσεις για αυτούς που είναι κάτοχοι του Ρ990:

1.Μπορείς με την γραφίδα να γράψεις Ελληνικούς χαρακτήρες όπως γίνεται στο Ρ910 με το decuma;

2.το qwerty keyboard υποστηρίζει Ελληνικά;

3.Με την RAM υπάρχουν ακόμα προβλήματα;

4.Ο ήχος είναι χειρότερος από ότι στο Ρ910;και

5.Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Ρ910 έχει τόσες εφαρμογές ενώ το Ρ990 όχι ακόμα, αξίζει κανείς να σκάσει 600 ευρώ και να πουλήσει το Ρ910 που έχει για 250 ευρώ(γεμάτο με ΑΠΕΙΡΕΣ εφαρμογές) και να πάρει το Ρ990 ή να μείνει καλύτερα με το Ρ910;και για να το πάω ακόμα πιό μακρυά:συνολικά είναι καλύτερο το Ρ990 από το Ρ910;ρωτάω γιατί πολλοί εδώ μέσα το έχουν βγάλει ψιλοάχρηστο...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απόψεις σας!

ego pisteyo 2 pragmata pantos me to p990! i pou tha vgaloun mia anavathmisi kai tha pezei to tilefono mpala super i den tha vgei tipota ousiastiko giayto k eriksan toso poli tin timi tou na vromesei i agora kai meta.......:ninja:

Paideia apo xtes eimai sto Dubai kai tha meinw arketes meres....edw exei pesei trelh diafhmisei kai milame oti ta katasthmata exoun kuriksei kuriolektika POLEMO metaksu tous me fantasthkes times!!

Polles prosfores me to mhxanhma gurw sta 600 eurw me dwro sunithws 1gb stick ;)

Opoios endexetai na kanei taxidaki as to exei upopsein tou.

Εκει περα φιλε μου ειναι ολοι πλουσιοι και τα φυσανε το χρημα...τι να πουμε εμεις...

Mόνο στο Dubai ζούνε ''πλούσιοι'' άνθρωποι ?? Στην Ελλάδα μόνο ''φτωχοί'' ζούνε ?? :shock: :blink: :shock: :blink:

ego pisteyo 2 pragmata pantos me to p990! i pou tha vgaloun mia anavathmisi kai tha pezei to tilefono mpala super i den tha vgei tipota ousiastiko giayto k eriksan toso poli tin timi tou na vromesei i agora kai meta.......:ninja:

Παντως να πω κι εγω τη γνωμη μου καθαρα απο πλευρας marketing... Αν εχετε προσεξει οι περισσοτερες εταιριες εχουν δωσει παρα πολυ βαρος για να βγαζουν πλεον λεπτα κινητα οπως η Motorola, Samsung κτλ, οποτε πιστευω πλεον οτι η SE εριξε τη τιμη για να φυγουν τα P990i για να μην εχει χασουρα καθως η μοδα θελει να εχουμε πλεον το λεποτερο κτλ. Ειμαι φανατικος των SE και των P-series και δυσκολευομαι να πω αυτα που αναφερω αλλα ετσι διαμορφωθηκε η γνωμη μου οταν ειδα τη τιμη να πεφτει σχεδον παντου στα €580. Κατι μου λεει οτι θα βγει καποιο νεο λεπτοτερο SmartPhone απο την SE αλλα δε νομιζω να ονομαστει ως P....!

Θυμαμαι τα P800 και P900 ειχαν τιμη στα €800-€850 (πανω κατω) και ξαφνικα η τιμη στο P990i πηγαινει στα €580???

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Παντως να πω κι εγω τη γνωμη μου καθαρα απο πλευρας marketing... Αν εχετε προσεξει οι περισσοτερες εταιριες εχουν δωσει παρα πολυ βαρος για να βγαζουν πλεον λεπτα κινητα οπως η Motorola, Samsung κτλ, οποτε πιστευω πλεον οτι η SE εριξε τη τιμη για να φυγουν τα P990i για να μην εχει χασουρα καθως η μοδα θελει να εχουμε πλεον το λεποτερο κτλ. Ειμαι φανατικος των SE και των P-series και δυσκολευομαι να πω αυτα που αναφερω αλλα ετσι διαμορφωθηκε η γνωμη μου οταν ειδα τη τιμη να πεφτει σχεδον παντου στα €580. Κατι μου λεει οτι θα βγει καποιο νεο λεπτοτερο SmartPhone απο την SE αλλα δε νομιζω να ονομαστει ως P....!

Θυμαμαι τα P800 και P900 ειχαν τιμη στα €800-€850 (πανω κατω) και ξαφνικα η τιμη στο P990i πηγαινει στα €580???

sugoura kamia lamogia etoimazoun alla ti na kanoume kai emeis? fantastite posa kommatia exoun pouleisi kai akoma to tilefono exei tromera provlimata kai eleipsis! ti na po re gamoto ton aplo kosmaki den ton skeftontai?:worry: alla mallon pos emeis prepei na valoume mprosta na skeftomaste ligo perisotero gia tis epiloges mas!;)

δεν ξερω το τι ακριβως μπορει να ετοιμαζουν και τι οχι,παντως ξερω οτι το κινητο σαρωνει σε πωλησεις κι ας καθυστερησε να κυκλοφορησει,τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του κι αλλο?χμ βλεπω να μπαινουν πολλα Money στα ταμεια.

οσο για αναβαθμιση δεν νομιζω οτι θα καθυστερησουν να μας βγαλουν καμια καλη που να διορθωνει αρκετα πραγματα.εμενα παντως μπορω να πω οτι δουλευει σταθερα αλλα ειναι αδειο απο προγραμματα και games,αν υπηρχαν και το ειχα φορτωσει θα ειχα σοβαρο προβλημα πιστευω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν ξερω το τι ακριβως μπορει να ετοιμαζουν και τι οχι,παντως ξερω οτι το κινητο σαρωνει σε πωλησεις κι ας καθυστερησε να κυκλοφορησει,τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του κι αλλο?χμ βλεπω να μπαινουν πολλα Money στα ταμεια.

οσο για αναβαθμιση δεν νομιζω οτι θα καθυστερησουν να μας βγαλουν καμια καλη που να διορθωνει αρκετα πραγματα.εμενα παντως μπορω να πω οτι δουλευει σταθερα αλλα ειναι αδειο απο προγραμματα και games,αν υπηρχαν και το ειχα φορτωσει θα ειχα σοβαρο προβλημα πιστευω.

exeis dikio taksidiwti! kai ego mia apo ta idia! ti na kaneis omos?:blink: :lol:

Με το θεμα προγραμματων εχετε υποψην οτι εχουν αρχισει πλεον να βγαινουν προγραμματα/παιχνιδια σε καθημερινη βαση σε σχεση με τους προηγουμενους μηνες που εβγαιναν καθε 4 μερες και σπανιως καθε δυο μερες. Τωρα πλεον που η συσκευη ειναι διαθεσιμη στην αγορα, οι προγραμματιστες ψαχνουν το κινητο για να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες του...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

• The title was changed to Sony Ericsson P990i