tayros Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 δυστηχως ετσι ειναι!! Μια τεραστια πατατα που την αγορασαμε ολοι!!!:lol: :lol: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Τουλαχιστον έχει ωραιο.......σχημα :D :D :D http://img67.imageshack.us/img67/1848/potatonr7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 600 euro to kilo???!! :lol: :lol: :lol: i mallon ta 150 grammaria. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 εγώ μόλις το πήρα έπαθα ΠΑΤΑΤΑΤΡΑΚ! Σοβαρά τώρα,πατάτα ακριβώς δεν είναι, αλλά πατατίζει λιγάκι. Το τηλέφωνο απο πλευράς Hardware είναι μια χαρούλα, αλλά από Λειτουργικό σύστημα και γενικότερα στο ςoftware πάσχει σοβαρά. Τώρα καταλαβαίνω γιατί καθυστερούσε ξανά και ξανά να το βγάλει η SE . Πάντως κατα την γνώμη μου πάντα, μάλλον έπρεπε να το καθυστερήσει και άλλο... Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Pio poli kathisterisi? An argouse kai allo tha to klegane oi renges. Gi afto iparxei to online update apo to spiti. Kapoia anabathmisi tha ta diorthosei ola. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω παντως δε πιστευω οτι η SE θα μας αφησει ετσι! το τηλεφωνο σε 2 μηνες θα πεταει! απο υπομονη δοξα το θεο ολοι εχουμε και το εχουμε αποδειξει μεχρι τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Kapoia anabathmisi tha ta diorthosei ola. χωρίς να θέλω να είμαι επιθετικός απέναντί σου, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.... ;) Δεν ευελπιστώ σε θαύματα,ούτε και περιμένω την σωτήρια αναβάθμιση που θα μας σώσει απο όλα τα δινά του κινητού. Απλά αποδέχτηκα την επιλογή μου, έσκασα και μια μούτζα στον καθρέφτη μου,και τώρα για τα επόμενα 3 χρονάκια θα συμβιώσω με το 990 ότι και να γίνει. Μερικές φορές ,όταν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι (προχειρότητα στο λογισμικό), κάτσε και απόλαυσέ το (συνήθισε να ζεις μαζί του). Και για το μεγάφωνό του που ρωτούσαν πολλοί παραπάνω. ΟΧΙ. Σε καμιά περίπτωση δεν ντουντουνάει δυνατά. Σε σχέση με του Ρ800 είναι περίπου στην μισή ένταση στο κουδούνισμα, αλλά πολύ πιο δυνατό στα πολυμέσα. Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 To θεμα του κουδουνισματος εχει υπο8ει αρκετες φορες και πιστευω πως ο λογος της ευρωπαικης νομο8εσιας ειναι αρκετος για να καλυψει αυτο το προβλημα...γιατι δεν μπορω να σκεφτω οτι καθυστερουσαν τοσο καιρο αναβα8μιζοντας ξανα και ξανα την συσκευη για να μην προσεξουν οτι στα πολυμεσα η ενταση ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με το κουδουνισμα...κατηγορουμε τις εταιρειες οτι δεν συμβαδιζουν με τα πρωτυπα που επιβαλλουν οι διαφοροι νομοι και συνεχιζουμε να τις κατηγορουμε ακομα και οταν συμβαδιζουν με αυτα εν μερη...και στο κατω κατω η συσκευη δεν ειναι ηχοσυστημα και δεν ειναι υποχρεωμενος ο κα8ε διπλανος στη σταση στην καφετερεια στο λεωφορειο να ακουει στο μεγιστο την κα8ε μας επιλογη σε mp3 για κουδουνισμα...και αν μου πειτε πως 8α χασετε τις κλησεις πολυ απλα ενεργοποιουμε την δονηση...ετσι και δεν χανουμε τις κλησεις και δεν σπαμε τα νευρα των αλλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ολο και κάποιος 'ανεξαρτητος' player θα βγει που θα ανεβάζει ..την ένταση.. Παιδια...ξυπνήστε...smartphone πηραμε....ΟΛΑ 'ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΙ' ....;)Γι'αυτο και 'σκασαμε' 600+ και μετα από 3 χρονια φιλε mpampir πιστεψε με θα έχεις κολλήσει με τις εφαρμογές που θα κυκοφορουν...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Egw pareigila apo ena " leventi " edw mesa 1 kommati screen protector sta 16,66 kai mou esteile 2 tou brando kai anti gia p990 itan gia p910 kai stin erwstisi giati to mperdepse mou apantise AFOU IDIA DEN EINAI ? Ta polla logia einai ftwxia ! Petaksa 33 euro ! Mporei kapoios na mou pei pou tha vrw kapoio kalo screen mono GIA P990 parakalw ? λοιπον οταν επικοινωνησαμε σου ειπα μεσω τηλεφωνου να μου τα στειλεις πισω αν δεν σου κανουν με αντικαταβολη για να σου επιστραφουν τα χρηματα,δεν ειχα καμια προδιαθεση να σε δουλεψω και να πλουτισω με τα 33 σου ευρω που δεν εχω κι αναγκη στο κατω κατω.αν θες στειλε pm με εναν λογαριασμο σου να σου επιστρεψω τα 33 σου ευρω για να τελειωνει το θεμα και να μην βγαζει ο καθενας επιτηδιος βιαστικα συμπερασματα,εμενα απο την εταιρεια μου ειχαν πει οτι κανουν. επειδη λοιπον εγω ειμαι σωστος γιατι ετσι με χουν μαθει να ειμαι κι οχι κανενας ταπατζης η κανενας ξεπεσμενος στειλε μου οπωσδηποτε pm με λογαριασμο. και δεν ηταν καθολου σωστο αυτο που εκανες απο την στιγμη που ειχαμε μιλησει απο πριν στο τηλεφωνο και μου ειπες οτι δε σου κανουν,δεν πειραζει ομως.... Θα πρεπει να μας πεις ποιος ειναι αυτος ο "λεβεντης" για να προστατευτουν τα μελη του forum ομως! Εγω σου προτεινω να παρεις το screen protector της Martinfields. Eιναι καταπληκτικη και θεωρειται οτι ειναι η καλυτερη στο κοσμο απο πλευρας αντοχης και ποιοτητας! Τσεκαρε αν θες και την ESATO για να διαβασεις τα reviews. Τα δυο μου κοστισαν €21-€22 και ειναι αψογη! Ακους εκει €33 και μαλιστα Brando... και να σε κοροιδευουν κιολας! Ποιος ηταν, για λεγε για να μη τη πατησουν και αλλοι! ΚΡΙΜΑ ειναι! ο λεβεντης φιλε μου ειμαι εγω και οντως ειμαι λεβεντης γιατι παραδεχτηκα το λαθος μου και δημοσιως παρα εσενα που βγαζεις συμπερασματα διχως να ξερεις τι εχει προηγηθει. ευτυχως τουλαχιστον που ηταν και 3 ατομα του myphone στο καταστημα μου την ωρα του τηλεφωνηματος με το παιδι που ηθελε τα protector.κι αν δεν εχουν προβλημα και οι ιδιοι ας το επειβεβαιωσουν. τερμα απο μενα το off topic και δεν θα απαντησω σε καμια προσωπικη επιθεση προς εμενα παρα μονο παρακαλω πολυ το παιδι που γινε το λαθος τα μου στειλει Pm με τον τραπεζικο του λογαριασμο. Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 To θεμα του κουδουνισματος εχει υπο8ει αρκετες φορες και πιστευω πως ο λογος της ευρωπαικης νομο8εσιας ειναι αρκετος για να καλυψει αυτο το προβλημα...γιατι δεν μπορω να σκεφτω οτι καθυστερουσαν τοσο καιρο αναβα8μιζοντας ξανα και ξανα την συσκευη για να μην προσεξουν οτι στα πολυμεσα η ενταση ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με το κουδουνισμα...κατηγορουμε τις εταιρειες οτι δεν συμβαδιζουν με τα πρωτυπα που επιβαλλουν οι διαφοροι νομοι και συνεχιζουμε να τις κατηγορουμε ακομα και οταν συμβαδιζουν με αυτα εν μερη...και στο κατω κατω η συσκευη δεν ειναι ηχοσυστημα και δεν ειναι υποχρεωμενος ο κα8ε διπλανος στη σταση στην καφετερεια στο λεωφορειο να ακουει στο μεγιστο την κα8ε μας επιλογη σε mp3 για κουδουνισμα...και αν μου πειτε πως 8α χασετε τις κλησεις πολυ απλα ενεργοποιουμε την δονηση...ετσι και δεν χανουμε τις κλησεις και δεν σπαμε τα νευρα των αλλων... συμφωνώ μαζί σου. Απλά ξέρεις τι είναι να έχεις το κινητό στο μισό μέτρο δίπλα σου, με την ένταση στο φουλ *πάνω στο κρεβάτι, και να χάσεις κλήση επειδή δεν την άκουσες λόγω ακουστηκών? και μην φανταστείς οτι είχα τα ακουστηκά στο φουλ, ίσα ίσα για να ακούω τους παρουσιαστές του top gear στα αγγλικά,και να τους καταλαβαίνω. Το Ρ800 με τον ίδιο ακριβώς ήχο (απο κει το μετέφερα) σηκώνει την μισή πολυκατοικία στο πόδι! Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 εχεις δικιο και εσυ απο τη πλευρα σου...προσωπικα μεχρι στιγμης δεν εχω χασει καποια κληση λογω της εντασης του αλλα αυτο ειναι παντα υποκειμενικο...βρηκα ενα αντιστοιχο 8εμα με εναν τροπο που ισως αυξανει την ενταση του ηχειου...εχει να κανει περισσοτερο με τον τροπο που 8α κωδικοποιησεις τα ringtone στο pc..μολις βρω χρονο 8α το δοκιμασω και 8α αναφερω αν υπαρχει καποια διαφορα στην ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 λοιπον οταν επικοινωνησαμε σου ειπα μεσω τηλεφωνου να μου τα στειλεις πισω αν δεν σου κανουν με αντικαταβολη για να σου επιστραφουν τα χρηματα,δεν ειχα καμια προδιαθεση να σε δουλεψω και να πλουτισω με τα 33 σου ευρω που δεν εχω κι αναγκη στο κατω κατω.αν θες στειλε pm με εναν λογαριασμο σου να σου επιστρεψω τα 33 σου ευρω για να τελειωνει το θεμα και να μην βγαζει ο καθενας επιτηδιος βιαστικα συμπερασματα,εμενα απο την εταιρεια μου ειχαν πει οτι κανουν. επειδη λοιπον εγω ειμαι σωστος γιατι ετσι με χουν μαθει να ειμαι κι οχι κανενας ταπατζης η κανενας ξεπεσμενος στειλε μου οπωσδηποτε pm με λογαριασμο. και δεν ηταν καθολου σωστο αυτο που εκανες απο την στιγμη που ειχαμε μιλησει απο πριν στο τηλεφωνο και μου ειπες οτι δε σου κανουν,δεν πειραζει ομως.... ο λεβεντης φιλε μου ειμαι εγω και οντως ειμαι λεβεντης γιατι παραδεχτηκα το λαθος μου και δημοσιως παρα εσενα που βγαζεις συμπερασματα διχως να ξερεις τι εχει προηγηθει. ευτυχως τουλαχιστον που ηταν και 3 ατομα του myphone στο καταστημα μου την ωρα του τηλεφωνηματος με το παιδι που ηθελε τα protector.κι αν δεν εχουν προβλημα και οι ιδιοι ας το επειβεβαιωσουν. τερμα απο μενα το off topic και δεν θα απαντησω σε καμια προσωπικη επιθεση προς εμενα παρα μονο παρακαλω πολυ το παιδι που γινε το λαθος τα μου στειλει Pm με τον τραπεζικο του λογαριασμο. Εγω επιθεση δεν εκανα αλλα με τα δεδομενα που παρουσιαστηκαν θεωρω πολυ σωστο να θελω να μαθω και εγω και τα υπολοιπα μελη αυτη τη πληροφορια! Μπραβο σου παντως που βγαινεις και το παραδεχεσαι ομως μεσα στο forum. Την επομενη φορα καλυτερη συννενοηση λοιπον να εχετε και οι δυο σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 εχεις δικιο και εσυ απο τη πλευρα σου...προσωπικα μεχρι στιγμης δεν εχω χασει καποια κληση λογω της εντασης του αλλα αυτο ειναι παντα υποκειμενικο...βρηκα ενα αντιστοιχο 8εμα με εναν τροπο που ισως αυξανει την ενταση του ηχειου...εχει να κανει περισσοτερο με τον τροπο που 8α κωδικοποιησεις τα ringtone στο pc..μολις βρω χρονο 8α το δοκιμασω και 8α αναφερω αν υπαρχει καποια διαφορα στην ενταση μέχρι τώρα το κάνω στον wave editor του Nero. τσιμπάς το gain και έτοιμος. Και το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω ητάν απλά έα παράδειγμα. έχω χάσει άπειρες κλήσεις με το κινητό ξεχασμένο στο κρεβάτι και γω να είμαι σαλόνι / κουζίνα και απλά να μιλάω στο τηλέφωνο. Μια φορά το ξέχασα κάτω απο το μαξιλάρι,και δεν ακουγόταν όταν το καλούσα! κόντευα να φλιπάρω γιατι νόμιζα οτι το έχασα Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 τι λετε ρε παιδια ??????? ο ηχος ειναι σε μενα ΚΑΜΠΑΝΑ εδω τον ακουμε ολοι πανω στη μηχανη μεσα σε full κινηση , εχετε ακουσει αλλα κινητα ???? οπως ΅τα windowsmobiles ?? MIO701 QTEK 9000,100,S200 , NOKIA N70 κλπ ??? εγω εχω βαλει ενα τραγουδι mp3 και ακουγεται καμπανα !!! οσο αναφορά το λειτουργικο , εμενα παει σφαιρα δεν εχω κανενα προβλημα (ειδικα μετα την αναβαθμιση) το μονο κακο ειναι η μη υποστηριξη ελληνικών στο εξω καπακι αλλα ελπιζω στην επομενη αναβαθμιση να λυθει , παντα ημουν ευχαριστημενος με τη σειρα p ειχα to p910 και μετα απο περιπλανηση σε αλλες συσκευες μπορω να πω με σιγουρια οτι το p990 με καλυπτει σχεδον σε ολα , φυσικα αν ειχε και μια καμερα σαν το Κ800 θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ αρε sony ........ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 οσο για τον φιλο με το srceen protector ενα εχω να πω , οταν βαζουμε αγγελιες πρεπει και ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε αριστα τι πουλαμε , μπραβο σου που βγηκες ανοιχτα και λες αυτα που λες αλλα οι υποχρεωσεις ειναι υποχρεωσεις , οσο για τα 33 Ε αν θυμασαι ειναι 11.244 δρχ (τι τα περάσατε τα ευρω καραμελες ???) φυσικα δεν πλουτιζεις με 33 Ε οσο για τον σεβασμο και την αξιοπρεπεια που μου εγραψες μεσω πμ αυτα πρεπει να τα εχεις πρωτα εσυ ΤΕΛΟΣ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 τι λετε ρε παιδια ??????? ο ηχος ειναι σε μενα ΚΑΜΠΑΝΑ εδω τον ακουμε ολοι πανω στη μηχανη μεσα σε full κινηση , εχετε ακουσει αλλα κινητα ???? οπως ΅τα windowsmobiles ?? MIO701 QTEK 9000,100,S200 , NOKIA N70 κλπ ??? εγω εχω βαλει ενα τραγουδι mp3 και ακουγεται καμπανα !!! οσο αναφορά το λειτουργικο , εμενα παει σφαιρα δεν εχω κανενα προβλημα (ειδικα μετα την αναβαθμιση) το μονο κακο ειναι η μη υποστηριξη ελληνικών στο εξω καπακι αλλα ελπιζω στην επομενη αναβαθμιση να λυθει , παντα ημουν ευχαριστημενος με τη σειρα p ειχα to p910 και μετα απο περιπλανηση σε αλλες συσκευες μπορω να πω με σιγουρια οτι το p990 με καλυπτει σχεδον σε ολα , φυσικα αν ειχε και μια καμερα σαν το Κ800 θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ αρε sony ........ Και qtek 9000 εχουμε ακουσει και ipaq 6915 και ο ηχος ειναι καμπανα.Δεν εχω ακουσει 990, αλλα εχω ακουσει 910.Για μενα ειναι χαμηλοτερος ο ηχος του 910 απο τα αντιστοιχα wm5. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Και qtek 9000 εχουμε ακουσει και ipaq 6915 και ο ηχος ειναι καμπανα.Δεν εχω ακουσει 990, αλλα εχω ακουσει 910.Για μενα ειναι χαμηλοτερος ο ηχος του 910 απο τα αντιστοιχα wm5. Μπα δε νομιζω...ο ηχος του Ρ900-Ρ910 ειναι μακραν καλυτερος απο qtek και ipaq.Τωρα για το Ρ990 δεν μπορω να πω το ιδιο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Μπα δε νομιζω...ο ηχος του Ρ900-Ρ910 ειναι μακραν καλυτερος απο qtek και ipaq.Τωρα για το Ρ990 δεν μπορω να πω το ιδιο.:O Τα εχεις ακουσει η ιδεα σου ειναι???Γιατι τα εχω ακουσει.Οχι απλα τα εχω ακουσει τα εχω στην κατοχη μου.Οποτε δεν λεω νομιζω, ειμαι σιγουρος. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 παιδιά γεια σας και από εμένα.εγώ τουλάχιστον είμαι τυχερός γιατί μπόρεσα να το δοκιμάσω πριν αποφασίσω να το πάρω.τελικό αποτέλεσμα ,δεν έδωσα τα 600+ ευρω ,αλλά ο κολλητός μου προσ αντικατάσταση του 910 .εγώ έμεινα με το 900 .αυτό που με ξένισε περισσότερο στο 990 είναι ότι για video streaming δεν μπορείς από πουθενά να διαλέξεις την σωστή σύνδεση που στα προηγούμενα 2 μοντέλα είτανε παιχνιδάκι.τέλος στο ιντερνετ (βλέπε google)βγάζει άλλα αντ' άλλων που το δικο μου και το 910 διαβάζει κανονικά με την αναβάθμιση την τελευταία .αυτό δεν μπορούσαν να το βγάλουν αφού το δοκιμάσουν για την χώρα διανομής? λέω εγώ τώρα.......... με το opera βέβαια το θέμα δεν υπάρχει ,αφού διαβάζει σχεδόν τα πάντα.αλλά με tim plus non stop μέσα από το opera χρεώνεσαι ,άρα τζάμπα ο κόπος.. αυτά. κάποια στιγμή πάντος δεν νομίζω να αντισταθώ και να μην το αγοράσω .είναι ένα φετίχ αυτά τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Τα εχεις ακουσει η ιδεα σου ειναι???Γιατι τα εχω ακουσει.Οχι απλα τα εχω ακουσει τα εχω στην κατοχη μου.Οποτε δεν λεω νομιζω, ειμαι σιγουρος. Εγω παλι, απο την μερια μου, σαν κατοχως του Ρ900-Ρ910 και του Ρ990 και εχοντας συγκρινει τον ηχο τους με το qtek του κολητου, ο οποιος πουλαει κιολας στο μαγαζι του qtek συμπεραναμε π.χ. οτι το Ρ900 με το qtek εχει καλυτερα μεσαια και πριμα ενω το qtek υπερεχει κομματακι στα μπασα(οσα μπασα μπορει να σου βγαλει ενα ηχιακι κινητου τελοςπαντων).Ευχομαι να σε καλυψα φιλε μου....καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παιδια οσοι ενδιαφερεστε για την θηκη της Sony Ericsson IEC-20, εχετε υποψην οτι χτες που περασα απο το Γερμανο στο Πειραια στην Ακτη Μιαουλη, την ειχε και μαλιστα σε αρκετα κομματια στη τιμη των €21-€22. Παντως χτες περασα μια και απο Πλαισιο Γλυφαδας και πηρα δυο headsets HBH-PV700 (ενα για μενα και ενα για τη κοπελα μου) στη τιμη των €39 το κομματι. Το ειχε σε μαυρο χρωμα παρολο που η SE GR δεν αναφερει οτι διατιθεται σε μαυρο χρωμα παρα μονο σε Silver και Lime. Ειναι πολυ καλο και δουλευει μια χαρα που το χρησιμοποιησα το πρωι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παιδια οσοι ενδιαφερεστε για την θηκη της Sony Ericsson IEC-20, εχετε υποψην οτι χτες που περασα απο το Γερμανο στο Πειραια στην Ακτη Μιαουλη, την ειχε και μαλιστα σε αρκετα κομματια στη τιμη των €21-€22. Παντως χτες περασα μια και απο Πλαισιο Γλυφαδας και πηρα δυο headsets HBH-PV700 (ενα για μενα και ενα για τη κοπελα μου) στη τιμη των €39 το κομματι. Το ειχε σε μαυρο χρωμα παρολο που η SE GR δεν αναφερει οτι διατιθεται σε μαυρο χρωμα παρα μονο σε Silver και Lime. Ειναι πολυ καλο και δουλευει μια χαρα που το χρησιμοποιησα το πρωι. Energetic εχω την εντυπωση οτι το πλαισιο πολλα απο τα προιοντα που εχει τα πουλα με δικια του εισαγωγη....γιαυτο και το μαυρο χρωμα(το οποιο ισως η SE Ελλαδας να μην το φερνει).Η θηκη καλη?!επιτελους παρηγγηλα τα screenprotector οποτε και τα περιμενω σε καμια εβδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Παιδιά καλημέρα.Έχω πρόβλημα με το rds έκανα όλες τις ρυθμίσεις για το ραδιόφωνο και το rds ψάχνοντας και διαβάζοντας έχω κάνει αναβάθμιση και χθες ενώ άκουγα sport fm μόνο κινέζικα διάβαζα.Μια βοήθεια αδέλφια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Energetic εχω την εντυπωση οτι το πλαισιο πολλα απο τα προιοντα που εχει τα πουλα με δικια του εισαγωγη....γιαυτο και το μαυρο χρωμα(το οποιο ισως η SE Ελλαδας να μην το φερνει).Η θηκη καλη?!επιτελους παρηγγηλα τα screenprotector οποτε και τα περιμενω σε καμια εβδομαδα! Συμφωνω μαζι σου φιλε, ειναι πολυ γνωστο το θεμα εισαγωγης. Τη θηκη δε τη πηρα καθως σε μενα δεν αρεσει το αγκιστρο για τη ζωνη που εχει, ειναι ομως πανεμορφη! Εχω ομως βολευτει πολυ με την Hama. Οσο για το screen protector θα ενθουσιαστεις πολυ! Πηρες το Twin Pack ή το Single Pack? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts