Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιά που αναφέρθηκα πριν σε bugs η αναβάθμιση δεν διόρθωσε ούτε το πρόβλημα με τους φακέλους.Δηλαδή όπου και να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου(ψυχαγωγία,γραφείο κτλ)μετά από λίγο ή άμα βγάλεις την κάρτα μνήμης και την ξαναβάλεις, βρίσκονται όλες πάλι στα εργαλεία...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιά που αναφέρθηκα πριν σε bugs η αναβάθμιση δεν διόρθωσε ούτε το πρόβλημα με τους φακέλους.Δηλαδή όπου και να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου(ψυχαγωγία,γραφείο κτλ)μετά από λίγο ή άμα βγάλεις την κάρτα μνήμης και την ξαναβάλεις, βρίσκονται όλες πάλι στα εργαλεία...

Και εγώ το παρατηρώ αυτό. Αν όμως κλείσεις το πορτάκι και το ανοίξεις ξανά, τότε επανέρχονται!

Κάτι που παρατηρώ μετά την αναβάθμιση είναι ότι όταν πληκτρολογώ το ΡΙΝ, δείχνει κανονικά τον αριθμό και μετά τον μετατρέπει σε *. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Και εγώ το παρατηρώ αυτό. Αν όμως κλείσεις το πορτάκι και το ανοίξεις ξανά, τότε επανέρχονται!

Κάτι που παρατηρώ μετά την αναβάθμιση είναι ότι όταν πληκτρολογώ το ΡΙΝ, δείχνει κανονικά τον αριθμό και μετά τον μετατρέπει σε *. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Το παρατήρησα και εγώ αυτό... Είναι παράξενο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό κατα τη γνώμη μου

Το παρατήρησα και εγώ αυτό... Είναι παράξενο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό κατα τη γνώμη μου

Ναι, σίγουρα, απλά πρίν δεν ήταν έτσι.

Επίσης κάτι άλλο που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι αν γίνεται να απο-επιλεγεί η "Άμεση επαναφορά" απο το μενού της κάμερας. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα...

Ρε παιδιά ας είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί, το κινητό παρόλο που αναβαθμίστηκε με την έκδοση 9, δεν είναι αντάξιο και ανταγωνιστικό των 600 ευρώ σε σχέση με την αγορά.

Έχει πολλά προβλήματα ακόμη που δεν λύθηκαν ούτε στην τελευταία αναβάθμιση. Διάβασα κάτι τρελά προ καιρού εδώ ότι έχει την καλύτερη λήψη (μέσα σε ασανσέρ κλπ) και μπούρδες καμαρωτές. Ε λοιπόν και εγώ γιατί δεν είδα ποτέ αυτήν την υπέροχη λήψη? Εκεί που είχα σήμα με τα προηγούμενα κινητά, έχω ακριβώς το ίδιο και τώρα και μέσα σε ασανσέρ το ίδιο ακριβώς. Το ότι δεν μπορεί να ηχογραφήσει συνομιλία δεν είναι πρόβλημα? Δύο παραδείγματα υπερεκτίμησης έφερα… υπάρχουν πολλά.

Η γνώμη μου είναι πως το κινητό έχει πολλά προβλήματα ακόμη, αλλά που φυσικά μπορούν να λυθούν με αναβάθμιση.

Γειά σας παίδες,

Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το off topic, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Ειναι δυνατή η αναβαθμιση (επίσημη ή όχι) του P900 μου ώστε να αναγνωρίζει κάρτες εώς 1gb? Και τι προβλήματα υπάρχουν?

Τα γράφω εδώ αυτά γιατί αρκετοί απο εσάς ίσως να είχαν το 900 παλιότερα και επίσης γιατί στο επίσημο του 900 "ερωτήσεις και προβλήματα νο2 έχουν καιρό να γράψουν και ίσως δεν μου απαντούσαν ποτέ.

Είχα σκεφτεί να αγοράσω το 990 αλλά μετά απο τόσα bugs (και να σκεφτείτε οτι είμαι παραδοσιακός αγοραστής S.E, T-68, P800, P900), μάλλον θα μείνω με το 900 ή θα περάσω "απέναντι" με το HTC P3300.

Γι' αυτό η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη...:D

Γειά σας παίδες,

Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το off topic, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Ειναι δυνατή η αναβαθμιση (επίσημη ή όχι) του P900 μου ώστε να αναγνωρίζει κάρτες εώς 1gb? Και τι προβλήματα υπάρχουν?

Τα γράφω εδώ αυτά γιατί αρκετοί απο εσάς ίσως να είχαν το 900 παλιότερα και επίσης γιατί στο επίσημο του 900 "ερωτήσεις και προβλήματα νο2 έχουν καιρό να γράψουν και ίσως δεν μου απαντούσαν ποτέ.

Είχα σκεφτεί να αγοράσω το 990 αλλά μετά απο τόσα bugs (και να σκεφτείτε οτι είμαι παραδοσιακός αγοραστής S.E, T-68, P800, P900), μάλλον θα μείνω με το 900 ή θα περάσω "απέναντι" με το HTC P3300.

Γι' αυτό η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη...:D

Άμα το πας στο 9volto μπορούν να σου περάσουν το firmware του 910 και έτσι θα διαβάζει κάρτες άνω των 128MB.

Επίσης δεν ισχύει ότι με το usb φορτώνει μέχρι 100% η μπαταρία. Φθάνει περίπου 94% και μετά πέφτει στα 73%, ανεβαίνει στα 88% και τρέχα γύρευε μετά δλδ μένει εκεί.

¨Οταν στρώσει η μπαταρία,μετά δηλαδη απο πέντε έξι πλήρεις κύκλους φόρτισης εκφόρτισης με μια ώρα ομιλίας το εικοσιτετράωρο και με μέτριο σήμα της κεραίας μου κρατάει μιάμισυ μέρα περίπου και με αρκετό σκάλισμα.

Επίσης όταν χρησιμοποιήστε μόνο για κλήσεις, όπως αναφέρετε παραπάνω, κρατάει πολύ περισσότερο. Γενικά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αυτονομίας...

oi efarmoges pou trexoun se p800/900/910 trexoun se p990?? An oxi , repligo gia p990 exei vre8ei ?

Όχι, οι εφαρμογές δεν τρέχουν στο Ρ990. Όσο για το repligo, δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν...

to rds mporei kaneis na mou pei ti akribos einai??? nomiza pos otan epeze enas stathmos sto kinhto sou ebgaze to titlo kai to onoma tou tragoudisth.pos douleuei?? sorry gia thn ligo silly qs:)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

to rds mporei kaneis na mou pei ti akribos einai??? nomiza pos otan epeze enas stathmos sto kinhto sou ebgaze to titlo kai to onoma tou tragoudisth.pos douleuei?? sorry gia thn ligo silly qs:)

Μέσω του RDS ό σταθμός ο οποίος ακούς περνάει κάποια γραπτά μυνήματα!! Οτι θέλουν αυτοί!! Αλλες φορές τον τίτλο, ειδήσεις, καιρός, μουσικά νέα και άλλα!!!

Μονο που στο τηλεφωνο μας αρνειται πεισματικα να λειτουργησει...

Βρε παιδια αυτο το προβλημα ειναι ολοφανερο.

Πως δεν το εντοπισαν να το διορθωσουν? :mad:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μονο που στο τηλεφωνο μας αρνειται πεισματικα να λειτουργησει...

Δεν σου έχει λειτουργήσει ποτέ; Αρκετές φορές σ' εμένα εμφανίζει κανονικά τα μηνύματα...

Δεν σου έχει λειτουργήσει ποτέ; Αρκετές φορές σ' εμένα εμφανίζει κανονικά τα μηνύματα...

Τωρα που το λες εχεις δικιο...Καποιες φορες δουλευει...

Προβλημα software λοιπον RDS....

Το ς το Ελληνικο...

O μη συγχρονισμος Ηχου-Εικονας στα Videos που τραβαμε...

Τι αλλο εμεινε για διορθωμα...

Μη μου πειτε για μνημη , αυτη δεν διορθωνεται παιδια , ειναι

θεμα κατασκευης της RAM .... (http://www.mobile88.com - ψαξτε για το review

του P990i το αναφερει ...)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημέρα παιδιά διάβασα πολλές σελίδες από το forum και θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση (ελπίζω όχι χαζή).Τελικά το κινητό αξίζει για τα λεφτά του;ρωτάω γιατί έχω μία καλή επιδότηση άπό τη βόταφον και λέω να το πάρω.έρχεται με menu vodafone live?είχα ένα νόκια Ν80 και το πούλησα,θέλω να πάρω ericsson.

Καλημέρα παιδιά διάβασα πολλές σελίδες από το forum και θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση (ελπίζω όχι χαζή).Τελικά το κινητό αξίζει για τα λεφτά του;ρωτάω γιατί έχω μία καλή επιδότηση άπό τη βόταφον και λέω να το πάρω.έρχεται με menu vodafone live?είχα ένα νόκια Ν80 και το πούλησα,θέλω να πάρω ericsson.

ποια ειναι τα σοβαροτερα προβληματα του???

εχουν λυθει καποια αλλα με αναβαθμισεις???

γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο ποιοτητα κατασκευης και ευχρηστια???

Ποτε φιλε μου...

Δειχνει την πρωτη λεξη και μενει εκει. Και να φανταστεις οτι λογω στοιχηματος το ηθελα πως και πως!

εσεται ημαρ

Έχω ένα ενσύρματο modem-router-switch(Alcatel Speedtouch 510i) που παρέχει στο notebook μου πρόσβαση στο internet. Το notebook διαθέτει κάρτα wi-fi. Είναι εφικτό να κάνω δίκτυο με το p990i και να διαμοιράσω τη σύνδεση έτσι ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στο internet το p990i;Και αν ναι, πως;

Ναι...αν δεν σε ενοχλούν τα greeklish στα SMS κ το γεγονός ότι στα βίντεο που θα τραβάς δεν θα είναι συγχρονισμένη η εικόνα με τον ήχο τους, τότε αξίζει να το πάρεις...

• The title was changed to Sony Ericsson P990i