Ilias74 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Με bluetooth σίγουρα μπορεί (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146988). Με wifi δεν ξέρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 KANENA ΚΡΑΣΑΡΙΣΜΑ/ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΧΕΙΩΝ:D >>> με τ9 72 χαρακτηρες......χωρις τ9 160 χαρακτηρες ΜΕ ΠΡΩΤΑ Η' Μ Ο Ν Ο ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!! :D Ερωτηση.......Πινακας ελεγχου/Εισαγ.Κειμενου/Εξυπνη εισαγ.κειμενου βαζω κυρια γλωσσα ελληνικα και δευτερη τα αγγλικα..........ενω στο με κλειστο πορτακι οι επαφες εμφανιζοντε με τα ελληνικα πρωτα....αν παω να γραψω με κλειστο πορτακι ειτε με τ9 ειτε χωρις.....γραφω κλασικα μεχρι 71 χαρ.:wacko: Εγω δεν θελω το τ9....απλα να γραφω 160 χαρακτηρες με κλειστο πορτακι....αποτι καταλαβα αν στην εξυπνη εισαγωγη κειμενου βαλω αγγλικα θα επανελθει στους 160 σωστα???Με ελληνικα+160 δεν παιζει?:cry: Help please!!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outblaze Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ναι, όπως είπα χτες (δύο φορές), με απενεργοποιημένο Τ9 και πρώτη γλώσσα Αγγλικά και δεύτερη Ελληνικά (στις ρυθμίσεις του Τ9), γράφεις με κλειστό 160 χαρακτήρες, αλλά δυστυχώς οι ελληνικοί χαρακτήρες βρίσκονται στο τέλος κάθε πλήκτρου (όπως με το παλιό firmware)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nogood Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 exw problhma paidia... kollaei to ledaki...kai den svhnei.. to patheinei otan mou erxetai mhnyma anoigw to portaki kai diavazw to mhnyma kai to ledaki kollaei.. ayta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εχω ένα δίκτυο από PC και όλα συνδεδεμένα με router για δικτυο ethernet. Ενα από αυτά είναι συνδεδεμένα στο Ιντερνετ και ολα τα άλλα μέσω internet sharing βλέπουν προς τα έξω. Μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω WI-FI από το P990 σε έναν από αυτούς τους υπολογιστές π.χ. ένα από αυτά είναι laptop και έχει wi-fi και να βλέπει ιντερνετ στο κινητό? Με bluetooth όπως είπε και ο φίλος Ηλίας, σίγουρα ναι. Με wifi από όσα έχω διαβάσει σε άλλα φορουμς μάλλον δεν γίνεται αυτό. Ίσως αν γίνει το notebook σου κάτι σαν server και το p990i να ένωθει με αυτό... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 exw problhma paidia... kollaei to ledaki...kai den svhnei.. to patheinei otan mou erxetai mhnyma anoigw to portaki kai diavazw to mhnyma kai to ledaki kollaei.. ayta... Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό... Με το επόμενο μύνημα-χαμένη κλήση σβήνει συνήθως. Επι ευκαιρία να πω και εγώ το μεγαλύτερο μου πρόβλημα μετά την αναβάθμιση: Είναι ο χρόνος αναμονής ο οποίος έχει μειωθεί δραστικά... Ο λόγος για αυτό πιστεύω είναι ότι τώρα όλα κυλούν τόσο ομαλά με το κινητό, που είναι απόλαυση να ασχολείσαι συνεχώς μαζί του και να το χρησιμοποιάς ασταμάτητα...:D :D :D P990i :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 paidia exw ena w810i kai skeftomai na ksanaperasw sth seira pxxx meta to p800 pou toso agaphsa. 8elw na ma8w omws liga pragmatakia giati den 8elw na allaksw grhgora kinhto pali se ligo kairo. 1) h anaparagwgh mousikhs einai idia me ayth tou k750 , w810 ktl.(kai mhn mou peite pws den einai to idio ayta epeidh to ena einai walkman.).To p990 exei equalizer ? Kai an nai h poiothta ths anaparwghs kai h entash (vasiko gia emena) einai idies? Epishs pairnei to idio visma sta akoustika me ayta tou w810 etsi wste meta na valw oti akoustika 8elw egw? 2) Oi fwtografies pou vgazei einai se poiothta idies me tou w810i? (k750i ktl...) To lew ayto epeidh o mhxanismos einai 8ewrhtika o idios.(sonyericsson, 2mp autofocus).Epishs exei poiothta stis macro idia me ayth twn parapanw kinhtwn? Oti exei pio adynamo flash to gnwrizw. dinw idiaiterh varhtyta kai sta 2 8emata pou proanefera kai 8a h8ela kapoios na mou apanthsei ypey8hna.To kserw oti den pairnw kinhto me multimedia prosanatolismo alla den 8elw na 8ysiasw thn entash sthn anaparagwgh mousikhs as poume kai thn poiothta twn fwtografiwn. eyxaristw.. :) Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 exw problhma paidia... kollaei to ledaki...kai den svhnei.. to patheinei otan mou erxetai mhnyma anoigw to portaki kai diavazw to mhnyma kai to ledaki kollaei.. ayta... Για να μην γίνεται αυτό παιδιά, να πατήσετε το κουμπί για να διαβάσετε το μήνυμα αφού αρχίσει να αναβοσβήνει το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 paidia exw ena w810i kai skeftomai na ksanaperasw sth seira pxxx meta to p800 pou toso agaphsa. 8elw na ma8w omws liga pragmatakia giati den 8elw na allaksw grhgora kinhto pali se ligo kairo. 1) h anaparagwgh mousikhs einai idia me ayth tou k750 , w810 ktl.(kai mhn mou peite pws den einai to idio ayta epeidh to ena einai walkman.).To p990 exei equalizer ? Kai an nai h poiothta ths anaparwghs kai h entash (vasiko gia emena) einai idies? Epishs pairnei to idio visma sta akoustika me ayta tou w810 etsi wste meta na valw oti akoustika 8elw egw? 2) Oi fwtografies pou vgazei einai se poiothta idies me tou w810i? (k750i ktl...) To lew ayto epeidh o mhxanismos einai 8ewrhtika o idios.(sonyericsson, 2mp autofocus).Epishs exei poiothta stis macro idia me ayth twn parapanw kinhtwn? Oti exei pio adynamo flash to gnwrizw. dinw idiaiterh varhtyta kai sta 2 8emata pou proanefera kai 8a h8ela kapoios na mou apanthsei ypey8hna.To kserw oti den pairnw kinhto me multimedia prosanatolismo alla den 8elw na 8ysiasw thn entash sthn anaparagwgh mousikhs as poume kai thn poiothta twn fwtografiwn. eyxaristw.. :) Καλησπέρα. Όσον αφορά το πρώτο ερώτημά σου, ναι το 990 έχει εκουαλάιζερ, και ναι έχει ίδια ποιότητα ακουστική με το w810(έχω και τα 2 κινητά). Η ένταση όμως είναι χαμηλότερη... Για το δεύτερο ερώτημα, έχω να πω ότι η κάμερα του 990 τουλάχιστον στις φωτογραφίες είναι ανώτερη των 810 και 750! Ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι δημιουργεί το λιγότερο δυνατό "θόρυβο" που έχω δει σε κινητό!! Κατά την γνώμη μου, πάρτο. Αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Θέλω πάρα πολύ να το αποκτήσω αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς.ΟΛΑ τα reviews σε ξένα sites που διαβάζω από διάφορους χρήστες είναι πολύ αρνητικά και πλήρως απω8ητικά για την αγορά του.Σκέφτομαι μήπως αυτά τα λένε επειδή δεν είχε βγει καμία ''σωστή'' αναβά8μιση μέχρι τότε..Τώρα ( με την τελευταία αναβά8μιση ) σιγουρα αξίζει ;;;; Εσείς τι λέτε ;; Επίσης έχει γίνει πολύς λόγος σε πολλά sites για την αυτονομία της μπαταρίας.Σε 'σας πόσο διαρκεί ;; Τέλος αν γίνεται πείτε μου κι άλλες γνώμες για την κάμερα του σε σχέση με του k750i. Ευχαριστώ... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει με την καινούργια αναβάθμιση που βγήκε.Βέβαια ένα-δυό προβληματάκια ακόμα υπάρχουν, αλλά τα σημαντικότερα τα φτιάξαν...η κάμερα του είναι εξίσου καλή με του Κ750.. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μιά που αναφέρθηκα πριν σε bugs η αναβάθμιση δεν διόρθωσε ούτε το πρόβλημα με τους φακέλους.Δηλαδή όπου και να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου(ψυχαγωγία,γραφείο κτλ)μετά από λίγο ή άμα βγάλεις την κάρτα μνήμης και την ξαναβάλεις, βρίσκονται όλες πάλι στα εργαλεία... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μιά που αναφέρθηκα πριν σε bugs η αναβάθμιση δεν διόρθωσε ούτε το πρόβλημα με τους φακέλους.Δηλαδή όπου και να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου(ψυχαγωγία,γραφείο κτλ)μετά από λίγο ή άμα βγάλεις την κάρτα μνήμης και την ξαναβάλεις, βρίσκονται όλες πάλι στα εργαλεία... Και εγώ το παρατηρώ αυτό. Αν όμως κλείσεις το πορτάκι και το ανοίξεις ξανά, τότε επανέρχονται! Κάτι που παρατηρώ μετά την αναβάθμιση είναι ότι όταν πληκτρολογώ το ΡΙΝ, δείχνει κανονικά τον αριθμό και μετά τον μετατρέπει σε *. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Και εγώ το παρατηρώ αυτό. Αν όμως κλείσεις το πορτάκι και το ανοίξεις ξανά, τότε επανέρχονται! Κάτι που παρατηρώ μετά την αναβάθμιση είναι ότι όταν πληκτρολογώ το ΡΙΝ, δείχνει κανονικά τον αριθμό και μετά τον μετατρέπει σε *. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Το παρατήρησα και εγώ αυτό... Είναι παράξενο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό κατα τη γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Το παρατήρησα και εγώ αυτό... Είναι παράξενο, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό κατα τη γνώμη μου Ναι, σίγουρα, απλά πρίν δεν ήταν έτσι. Επίσης κάτι άλλο που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι αν γίνεται να απο-επιλεγεί η "Άμεση επαναφορά" απο το μενού της κάμερας. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ρε παιδιά ας είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί, το κινητό παρόλο που αναβαθμίστηκε με την έκδοση 9, δεν είναι αντάξιο και ανταγωνιστικό των 600 ευρώ σε σχέση με την αγορά. Έχει πολλά προβλήματα ακόμη που δεν λύθηκαν ούτε στην τελευταία αναβάθμιση. Διάβασα κάτι τρελά προ καιρού εδώ ότι έχει την καλύτερη λήψη (μέσα σε ασανσέρ κλπ) και μπούρδες καμαρωτές. Ε λοιπόν και εγώ γιατί δεν είδα ποτέ αυτήν την υπέροχη λήψη? Εκεί που είχα σήμα με τα προηγούμενα κινητά, έχω ακριβώς το ίδιο και τώρα και μέσα σε ασανσέρ το ίδιο ακριβώς. Το ότι δεν μπορεί να ηχογραφήσει συνομιλία δεν είναι πρόβλημα? Δύο παραδείγματα υπερεκτίμησης έφερα… υπάρχουν πολλά. Η γνώμη μου είναι πως το κινητό έχει πολλά προβλήματα ακόμη, αλλά που φυσικά μπορούν να λυθούν με αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Γειά σας παίδες, Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το off topic, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ειναι δυνατή η αναβαθμιση (επίσημη ή όχι) του P900 μου ώστε να αναγνωρίζει κάρτες εώς 1gb? Και τι προβλήματα υπάρχουν? Τα γράφω εδώ αυτά γιατί αρκετοί απο εσάς ίσως να είχαν το 900 παλιότερα και επίσης γιατί στο επίσημο του 900 "ερωτήσεις και προβλήματα νο2 έχουν καιρό να γράψουν και ίσως δεν μου απαντούσαν ποτέ. Είχα σκεφτεί να αγοράσω το 990 αλλά μετά απο τόσα bugs (και να σκεφτείτε οτι είμαι παραδοσιακός αγοραστής S.E, T-68, P800, P900), μάλλον θα μείνω με το 900 ή θα περάσω "απέναντι" με το HTC P3300. Γι' αυτό η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Γειά σας παίδες, Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το off topic, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ειναι δυνατή η αναβαθμιση (επίσημη ή όχι) του P900 μου ώστε να αναγνωρίζει κάρτες εώς 1gb? Και τι προβλήματα υπάρχουν? Τα γράφω εδώ αυτά γιατί αρκετοί απο εσάς ίσως να είχαν το 900 παλιότερα και επίσης γιατί στο επίσημο του 900 "ερωτήσεις και προβλήματα νο2 έχουν καιρό να γράψουν και ίσως δεν μου απαντούσαν ποτέ. Είχα σκεφτεί να αγοράσω το 990 αλλά μετά απο τόσα bugs (και να σκεφτείτε οτι είμαι παραδοσιακός αγοραστής S.E, T-68, P800, P900), μάλλον θα μείνω με το 900 ή θα περάσω "απέναντι" με το HTC P3300. Γι' αυτό η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη...:D Άμα το πας στο 9volto μπορούν να σου περάσουν το firmware του 910 και έτσι θα διαβάζει κάρτες άνω των 128MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Επίσης δεν ισχύει ότι με το usb φορτώνει μέχρι 100% η μπαταρία. Φθάνει περίπου 94% και μετά πέφτει στα 73%, ανεβαίνει στα 88% και τρέχα γύρευε μετά δλδ μένει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 mporei na mou pei kapoios gia thn aytonomia ths mpatarias? Akousa oti krataei 1 mera me 5-6 klhseis.Einai alh8eia ??????? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhsxania Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ¨Οταν στρώσει η μπαταρία,μετά δηλαδη απο πέντε έξι πλήρεις κύκλους φόρτισης εκφόρτισης με μια ώρα ομιλίας το εικοσιτετράωρο και με μέτριο σήμα της κεραίας μου κρατάει μιάμισυ μέρα περίπου και με αρκετό σκάλισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Επίσης όταν χρησιμοποιήστε μόνο για κλήσεις, όπως αναφέρετε παραπάνω, κρατάει πολύ περισσότερο. Γενικά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αυτονομίας... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 oi efarmoges pou trexoun se p800/900/910 trexoun se p990?? An oxi , repligo gia p990 exei vre8ei ? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 oi efarmoges pou trexoun se p800/900/910 trexoun se p990?? An oxi , repligo gia p990 exei vre8ei ? Όχι, οι εφαρμογές δεν τρέχουν στο Ρ990. Όσο για το repligo, δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts