Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρέπει να έπεσε γενικά η τιμή του. και στην vodafone 520 το έχουν. 404 θα το πάρω την ερχόμενη εβδομάδα με την επιδότηση (χωρίς VL!) αν μου απαντήσετε και με βοηθήσετε με τα παρακάτω:

Κάπου είχα δει ότι τα πρώτα Ρ990 είχαν κάποιο πρόβλημα με την κάμερα (το focus νομίζω). ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? μέχρι ποια ημερομηνία κατασκευής υπήρχε αυτό το πρόβλημα? διορθώνεται με τη νέα αναβάθμιση?

Επίσης τι μπαταρία έχει τελικά μέσα η συσκευασία? 900 ή 1120? εξαρτάται κι αυτό από την ημερομηνία κατασκευής?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)

Σου απάντησα στο άλλο θέμα σε αυτά που ρωτάς...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1722580#post1722580

Το ζήτησες χωρίς VL και σου είπαν αμέσως ότι θα σου το δώσουν έτσι;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι χωρίς κανένα πρόβλημα και είπαν ότι το έχουν και άμεσα διαθέσιμo σε 2ο κατάστημα του ίδιου ιδιοκτήτη. :) Αλλά εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνας!!

για την μπαταρία δες λίγο το post #5 αλλά και το #251 στο topic αυτό

παρεπιπτόντως το Ν73ΜΕ που επίσης σκεφτόμουν (για να γλυτώσω λίγα λεφτά αλλά και τα bugs πριν την αναβάθμιση) είναι πλέον λιγάκι ακριβότερο! οπότε bye bye NOKIA :) :)

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση φίλε μου

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

για την μπαταρία δες λίγο το post #5 αλλά και το #251 στο topic αυτό

Οι μπαταρίες 1120 δόθηκαν μόνο στις beta(δοκιμαστικές) συσκευές! Σε αυτή αναφέρεται στο post που είδες. Όλες οι κανονικές συσκευές είναι με την μπαταρία 950.

pos mporo na metafero na sms mou apo to p910 mou sto p990 pou pira?

Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι να τα μεταφέρεις στην κάρτα sim και απο εκεί στο τηλέφωνο!

υπαρχει τροπος να μεταφερεις τις επαφες.Ετσι τις μετεφερα εγω απο το

Ρ800 στο Ρ990.

Θα κανεις το P910 synchronized με το microsoft outlook οποτε και θα περαστουν ολες οι επαφες στο microsoft outlook.

Υστερα θα κανεις synchronized το outlook με το P990 και ετσι θα περαστουν ολα στο Ρ990.

Θα χαθουν ομως οι εικονες που τυχον εχεις βαλει ως εικονα κλησης για καθε επαφη.Ολα τα αλλα θα περαστουνε κανονικα.

προσεξε μονο ενα σημειο.

Οταν πας να κανεις το synchronised εχει καπου επιλογη για το αν θα ειναι αμφιδρομη ή μονοδρομη η μεταφορα.

Και στις 2 φορες θα επιλεξεις μονοδρομη μεταφορα,

Την πρωτη φορα απο <<Κινητο -> προς-> outlook>>

και την δευτερη φορα απο <<outlook ->προς-> κινητο>>

Παιδιά ξέρει κανείς αν λύθηκε το πρόβλημα που κόλλαγε ο player όταν τον εβαζες να παίξει ταινία μεγαλυτερη απο 40-45 λεπτά?

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω memory stick 4GB να ξέρω αν αξίζει το κόπο

Λίγο off-topic:

Τι είναι αυτό το Myphone της SE; Δεν έχει καμία σχέση με το forum μας;;

http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/myphone/overview?cc=GR&lc=el&lf_res=gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίγο off-topic:

Τι είναι αυτό το Myphone της SE; Δεν έχει καμία σχέση με το forum μας;;

http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/myphone/overview?cc=GR&lc=el&lf_res=gr

οχι βρε... ;)

υπαρχει τροπος να μεταφερεις τις επαφες.Ετσι τις μετεφερα εγω απο το

Ρ800 στο Ρ990.

Θα κανεις το P910 synchronized με το microsoft outlook οποτε και θα περαστουν ολες οι επαφες στο microsoft outlook.

Υστερα θα κανεις synchronized το outlook με το P990 και ετσι θα περαστουν ολα στο Ρ990.

Θα χαθουν ομως οι εικονες που τυχον εχεις βαλει ως εικονα κλησης για καθε επαφη.Ολα τα αλλα θα περαστουνε κανονικα.

προσεξε μονο ενα σημειο.

Οταν πας να κανεις το synchronised εχει καπου επιλογη για το αν θα ειναι αμφιδρομη ή μονοδρομη η μεταφορα.

Και στις 2 φορες θα επιλεξεις μονοδρομη μεταφορα,

Την πρωτη φορα απο <<Κινητο -> προς-> outlook>>

και την δευτερη φορα απο <<outlook ->προς-> κινητο>>

Σωστός ο τρόπος που αναφέρεις, όμως όταν έλεγε για μεταφορά παραπάνω ο peppasko, εννοούσε τα sms...:)

Σωστός ο τρόπος που αναφέρεις, όμως όταν έλεγε για μεταφορά παραπάνω ο peppasko, εννοούσε τα sms...:)

:lol: ουπς!!! σορρυ!

:p :O :wacko: :D :) :happy: :blink:

Παιδιά ξέρει κανείς αν λύθηκε το πρόβλημα που κόλλαγε ο player όταν τον εβαζες να παίξει ταινία μεγαλυτερη απο 40-45 λεπτά?

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω memory stick 4GB να ξέρω αν αξίζει το κόπο

Tώρα πάει σφαίρα!!

pos leitourgei to wifi sto p990??? Exo xanakanei auth thn erothsh .Otan mou bgazei lista me users gia na sunthetho,mou zhtaei wlan connection opos xanaegrapsa.Kano ruthmiseis kai meta mou leei an theleis na diavazeis email kai na mpeneis sto internet ap auton to xrhsth prepei na to kaneis ad sto groop.Patao yes mou bgazei to munhma ad it to vodafone wap?patao yes kai pos xero tote oti mporo na do? Mpeno sto internet alla den xero an mpeno me xreosh gprs h me wifi.Eno sto ppc patousa to wifi kai mou ebgaze sundesh kateutheian.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Πειτε μου σας παρακαλω ενα προγραμμα για να κανω backup τον τηλεφωνικο καταλογο. Οι σελιδες ειναι πολλες που δωσατε αλλα δεν ξερω καν ονομασια του προγραμματος.

Ευχαριστω.

Στη διαχείριση επαφών έχει επιλογή για backup στην κάρτα μνήμης. Πέρα από αυτό, μπορείς με το PC Suite να κάνεις συγχρονισμό με Outlook.

Κάποιες ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων; Ακόμα και με πορτάκι κλειστό, και με Τ9 απενεργοποιημένο, πάλι μου κόβει το μήνυμα στα 2... :mad:

2. Πώς μπορώ να δω μια επαφή σε ποιο φάκελο ανήκει; :worry:

3. Μετέφερα τις επαφές από το P910, και πήρε μαζί και τις φωτογραφίες. Αυτές πού τις έχει αποθηκεύσει; Στην κάρτα ή στη συσκευή; Πώς μπορώ να τις μεταφέρω στην κάρτα; Επίσης το backup που κάνει στην κάρτα, περιλαμβάνει και τις φωτογραφίες των επαφών;

Κάποιες ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων; Ακόμα και με πορτάκι κλειστό, και με Τ9 απενεργοποιημένο, πάλι μου κόβει το μήνυμα στα 2... :mad:

όπως έχω πει ξανά, πας ρυθμίσεις του Τ9 και βάζεις πρώτη γλώσσα Αγγλικά και δεύτερη Ελληνικά. Έτσι θα έχεις πάλι 160 όπως με το παλιο firmware

όπως έχω πει ξανά, πας ρυθμίσεις του Τ9 και βάζεις πρώτη γλώσσα Αγγλικά και δεύτερη Ελληνικά. Έτσι θα έχεις πάλι 160 όπως με το παλιο firmware

Μα δεν θέλω T9...

pos leitourgei to wifi sto p990??? Exo xanakanei auth thn erothsh .Otan mou bgazei lista me users gia na sunthetho,mou zhtaei wlan connection opos xanaegrapsa.Kano ruthmiseis kai meta mou leei an theleis na diavazeis email kai na mpeneis sto internet ap auton to xrhsth prepei na to kaneis ad sto groop.Patao yes mou bgazei to munhma ad it to vodafone wap?patao yes kai pos xero tote oti mporo na do? Mpeno sto internet alla den xero an mpeno me xreosh gprs h me wifi.Eno sto ppc patousa to wifi kai mou ebgaze sundesh kateutheian.

Αυτό θα το δεις στο log του connections manager. Θα δεις εκεί τη ενεργή σύνδεση. Επίσης ένας απλοικος τρόπος να ξεχωρίσεις τη συνδεση wifi με gprs είναι από την ταχύτητα ;)

Εχω ένα δίκτυο από PC και όλα συνδεδεμένα με router για δικτυο ethernet. Ενα από αυτά είναι συνδεδεμένα στο Ιντερνετ και ολα τα άλλα μέσω internet sharing βλέπουν προς τα έξω.

Μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω WI-FI από το P990 σε έναν από αυτούς τους υπολογιστές π.χ. ένα από αυτά είναι laptop και έχει wi-fi και να βλέπει ιντερνετ στο κινητό?

• The title was changed to Sony Ericsson P990i