_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Εγω εκανα διακοπες Κρητη. Ωραιες παραλιες. Βεβαια συνεχιζω κι εδω, Χαλκιδικη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Εγω στην Τουρκια στο Τσεσμε!! Το ξενοδοχειο τελειο!! Εξω ομως οπου και να πηγαινες σε κατεκλεβαν... 40 ευρω για δυο πιατα με doner σε φαστ σουντ...ελεος... ααααααα.....το νερο 4 ευρω.... κλεφτες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Εγω πηγα Κρητη 25 μερες και Αριδαία 5 μέρες. Κρητη ειχε πολυ αερα κ δεν ηταν για πολλά μπανια, ασε που φιλοξενουσαμε κ πολυ κοσμο οποτε ηταν..χαλια! Αριδαια απ την αλλη ηταν φοβερη φαση! πρωτη φορα πηγαινα προς τα κει πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ πήγα 10 μέρες στο Δίκορφο στα Ζαγοροχώρια και πέρασα μια χαρά.Ούτε αυτοκίνητα,ούτε καυσαέριο.Μόνο εγώ και η...φύση!:D.Άξιζε να πάω γιατί όλο τον Ιούλιο έκανα αγγλικα και κουράστικα...!:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 8 μέρες στην Αμοργό (με...έδρα την Αιγιάλη) όπως πέρσι είναι ό,τι πρέπει για ένα δύσκολο χειμώνα... Αγία Άννα,Θολάρια,Άγιος Παύλος,Χώρα κλπ κλπ...τι ομορφιές! Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ πάλι πήγα μονο 3 μέρες ΣΑΜΟ λόγο υποχρεώσεων .... Απο καθόλου κάτι είναι και αυτό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 κατι 3μερα ξεκλεψα προς ναουσα,καστορια και χαλκιδικη(οπου περασα και τα περισσοτερα) θα αναπληρωσω ομως τον οκτωβρη οπου θα κανω ενα ταξιδακι στις αρχες του μηνα(εξωτερικο) και ενα ακομα στα τελη(εξωτερικο και παλι):up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ πάλι πήγα μονο 3 μέρες ΣΑΜΟ λόγο υποχρεώσεων .... Απο καθόλου κάτι είναι και αυτό !!! Απο το τίποτα,καλές είναι και οι 3ης μέρες!:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ πήγα μέσα Ιουλίου στην Χαλκιδική,στον νέο Μαρμαρά με έναν φίλο μου για 5 μέρες... Ωραία περάσαμε!Τώρα πάλι του χρόνου το καλοκαίρι στις (θέλω να πιστεύω) πιο απολαυστικές διακοπές των τελευταίων χρόνων(θα έχω τελειώσει το λύκειο και θα ετοιμάζομαι για την φοιτητική μου ζωή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 πήγα 5 μέρες πάργα που μου άρεσε πολύ,με μια ημερίσια εκδρομούλα στην λευκάδα. 4 μέρες πήγα τούζλα και μερικές μέρες στο χωρίο μου. Ηταν πολύ ωραία! :) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Διακοπες?Τι ειναι αυτο?Θα τα μπηξω τωρα λεμε Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 εγω κρητη περασα τελεια αλλα την βαρεθηκα 4 χρονια ηταν η μανα μου νοσοκομα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ύπνο και θάλασσα... Ούτε ξενύχτια ούτε τίποτα... Απόλυτη χαλάρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ύπνο και θάλασσα... Ούτε ξενύχτια ούτε τίποτα... Απόλυτη χαλάρωση.... Ναι,αλλά άμα δεν κάνεις ξενύχτια τώρα το καλοκαίρι,να πας σε κάποιο bar να τα πιείς με την παρέα σου,πότε θα πας,το Σεπτέμβριο που αρχίζουν οι υποχρεώσεις?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ναι,αλλά άμα δεν κάνεις ξενύχτια τώρα το καλοκαίρι,να πας σε κάποιο bar να τα πιείς με την παρέα σου,πότε θα πας,το Σεπτέμβριο που αρχίζουν οι υποχρεώσεις?:p Το θέμα είναι ότι έχω ρίξει τόσα ξενύχτια που δεν άντεχα άλλο... Δεν ήμουν κουρασμένη από την δουλειά ήμουν κουρασμένη από τα ξενυχτάδικα, τα ποτά και τα τσιγάρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Από 20 Αυγούστου για 10 ημέρες στο αγαπημένο μου Λονδίνο μαζί με τις δύο μου κόρες. Απλά καταπληκτικά!!!!!! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εγώ Λευκάδα που πήγα μια χαρά ήταν..Επίσης και το ΣΚ στο Ναύπλιο δεν με χάλασε... Να ρωτήσω κάτι επί την ευκαιρία...Thread με θέμα γαμήλια ταξίδια δεν υπάρχει σωστά?!?Γιατί έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα τπτ..Ή μήπως γίνεται αναφορά σε thread και εγώ δεν το βρήκα?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εγώ Λευκάδα που πήγα μια χαρά ήταν..Επίσης και το ΣΚ στο Ναύπλιο δεν με χάλασε... Να ρωτήσω κάτι επί την ευκαιρία...Thread με θέμα γαμήλια ταξίδια δεν υπάρχει σωστά?!?Γιατί έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα τπτ..Ή μήπως γίνεται αναφορά σε thread και εγώ δεν το βρήκα?!? Χωχω και γω Λευκάδα πήγα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts