billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ειναι ωραια παντως,και το φθηνοπωρο πρεπει να ειναι ωραια. να εισαι με το μωρο σου αγκαλια στην αμμουδια..και να ακους το κυματακι :love: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όντως. Σαν περιοχή είναι πάρα πολύ ωραία. Αλλά αν είσαι μόνος σου και δεν έχεις να κάνεις τπτ, πίστεψέ με δεν λέει. Και το Πάσχα εκεί στο λιμάνι ρίχνουν επαγγελματικά βεγγαλικά που τα πληρώνει ο δήμαρχος. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ειναι ωραια παντως,και το φθηνοπωρο πρεπει να ειναι ωραια. να εισαι με το μωρο σου αγκαλια στην αμμουδια..και να ακους το κυματακι :love: Αχ! Τί μας θυμίζεις τώρα φίλε Billakosss! :cry: Πάντως σε όποια αμμουδιά κι αν είσαι κι έχεις το "μωρό" σου αγκαλιά είναι τέλεια!!! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Επιδρά το νερό, ο ουρανός και η δύση του ηλίου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Αχ! Τί μας θυμίζεις τώρα φίλε Billakosss! :cry: Πάντως σε όποια αμμουδιά κι αν είσαι κι έχεις το "μωρό" σου αγκαλιά είναι τέλεια!!! ελα που εγω δεν περασα καθολου με το μωρο μου στην αμμουδια... :( :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Απευθύνομαι σε όλους: ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ Μήν ανησυχείτε. Αν σ'αυτό το καλοκαίρι δεν περάσατε καλά, θα 'ρθούν καλοκαίρια που θα τα χαρείτε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ειναι ωραια παντως,και το φθηνοπωρο πρεπει να ειναι ωραια. να εισαι με το μωρο σου αγκαλια στην αμμουδια..και να ακους το κυματακι :love: Γιατί αν όμως δεν έχεις το μωρό σου αγκαλιά σου κόβεται η όρεξη; Πάντως εμένα κάτι τέτοια δεν με συγκινούν. Και το μωρό να μην είχα αγκαλιά δεν με πείραζε ;) Απευθύνομαι σε όλους: ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ Μήν ανησυχείτε. Αν σ'αυτό το καλοκαίρι δεν περάσατε καλά, θα 'ρθούν καλοκαίρια που θα τα χαρείτε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Π.Χ. Αν αυτό το καλοκαίρι δεν είσαι στην αμμουδια με το περιβόητο μωρο όπως λέει και ο μπιλάκος θα είσαι σίγουρα το επόμενο :lol: ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 δεν εισαι αγαπησιαρης μαλλον γι'αυτο...δεν σε συγκινουν... παντως περασα πολυ καλα στις διακοπες μου και το εχω αναφερει.απλα θα μπορουσαμε και καλυτερα. τελος παντων μη βγαινουμε και off topic. να μαστε καλα να παμε και τον Οκτωβρη διακοπες! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 δεν εισαι αγαπησιαρης μαλλον γι'αυτο...δεν σε συγκινουν... παντως περασα πολυ καλα στις διακοπες μου και το εχω αναφερει.απλα θα μπορουσαμε και καλυτερα. τελος παντων μη βγαινουμε και off topic. να μαστε καλα να παμε και τον Οκτωβρη διακοπες! :) Αν είμαι από αυτή την ηλικία αγάπησιάρης μετά από 5 χρόνια τι θα είμαι; Τι είναι τον Οκτώβριο ; πάντως καλοκαίρι δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 οι επομενες διακοπες μητσο... για να μπουμε σιγααααααα σιγα στον χειμωνα! :p μη μας ερθει αποτομα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 8 μερες Λευκαδα, τελεια...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλως τον νικολα !!κι εγω λεω που χαθηκε?? με το αμωρε ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τέλεια η Σαμοθράκη. Είχα ακούσει πολλά, είδα περισσότερα απ'όσα περίμενα. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 8 μερες Λευκαδα, τελεια...:love: Όντως πολύ τέλοια στην Λευκάδα. Ειδικά της παναγίας που βγαίνουν τα φίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 8 μερες Λευκαδα, τελεια...:love: Kι εγώ 3 μέρες στη λευκάδα και 5 στη χαλκιδική (στο σάνη)! Έκανα και μερικά μπανάκια (πάλι χαλκιδική) και πήγα και σε κάτι χωριά στην Άρτα μέσα στα άγρια δάση! Καλά πέρασα αν κ όχι με την παρέα που ήθελα! :p Τώρα τα κεφάλια μέσα και διάβασμα για την εξεταστική! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όντως πολύ τέλοια στην Λευκάδα. Ειδικά της παναγίας που βγαίνουν τα φίδια. στην κεφαλλονια ηξερα συμβαινει αυτο.βγαινουν κ στη λευκαδα?πριν 3 καλοκαιρια που ημουν στη λευκαδα της παναγιας(ναι,στους σεισμους:lol: )δεν ειχα δει,ουτε ειχα ακουσει να εχει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλως τον νικολα !!κι εγω λεω που χαθηκε?? με το αμωρε ?:) ναι, οχι αυτο που ξερεις ομως ;)στην κεφαλλονια ηξερα συμβαινει αυτο.βγαινουν κ στη λευκαδα?πριν 3 καλοκαιρια που ημουν στη λευκαδα της παναγιας(ναι,στους σεισμους )δεν ειχα δει,ουτε ειχα ακουσει να εχει εκει.ναι, δε νομιζω οτι βγαινουν στη Λευκαδα, 20 χρονια παω αλλα δεν ειδα κανα φιδακι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 @nikoskat δε μιλάς τοσο καιρό και ανησύχησα :p Καλοπαιρνούσες ε? Λευκαδα ήμουν πέρισι και ήταν τέλεια. Εγώ πήγα 6 μέρες Κέρκυρα με φίλους και την Δευτέρα φεύγω 7ημερο για θάσο :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 18 meres xalkidikh,6 meres eis eksotikous nhsous (zhleia zhleia) kai 12 meres kerkura(to agaphmeno mou nhsiii) ante kai tou xronou kalo xeimona...τελικα πηγα αλλη μια βδομαδουλα στην χαλκιδικη....σημερα επεστρεψα..ποιος παει να δουλεψει μου λετε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τέλεια η Σαμοθράκη. Είχα ακούσει πολλά, είδα περισσότερα απ'όσα περίμενα. Και εσύ Σαμοθράκη πήγες ε? Και εγώ ξετρελάθηκα! Δεν περίμενα να ήταν τόσο ωραία! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παρόλο που το καλοκαίρι πέρασε σαν σφαίρα αλλα οι διακοπές πέρασαν ακόμα γρηγορότερα...Παρόλο που οι διακοπες ήταν γρήγορες και μικρές τις ευχαρηστήθηκα..Anyway πήγα στο Αρμενιστή μαζι με 2 φίλους και πολυ αργότερα πήγα σε εναν φίλο στον Σταυρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Και αυτό το καλοκαίρι (το πρώτο το 2004) λόγω εργασίας δεν κατάφερα να πάρω άδεια. Όμως θα πάρω την εκδικησή μου τον χειμώνα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Δεν πήγα πουθενά, ούτε μια μέρα άδεια. Το Σεπτέμβρη ίσως μπορέσω να κάνω κάτι. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι τυχεροί... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σκύρο πήγα φέτος. Πως να μου φανεί; Αν πέρσι πήγα Κρήτη, Μήλο, Σίφνο, πως να μου φανεί το ξερονήσι; Εντάξει χαλαρές διακοπές ήταν και μπορώ να πω ότι τώρα που γύρισα μου λείπει, αλλά οκ, θα συνηθίσω... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Λοιπον και εγω μετα απο ενα πολυ κουραστηκο καλοκαιρι ξεκουραστικα επιτελους!!!!!Πηγα 10 μερες στη Μηλο περασα φανταστικα και 2 Σαββατοκυριακο μεσα στον Ιουλιο στη Χαλκιδικη αυτα!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts