PMNEDM Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Απο αυτη τη σελιδα μπορεις να μπεις; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Τι έγινε εδώ ρε παιδια????? Γιατί μου έσβησαν όλα τα mail?????? Την είχα ξαναπατήσει πριν 2-3 χρόνια όταν μου έσβησαν όλα τα sent messages!!! Το πλέον αναξιοπιστο mail!!!! Με την τραγική μου μνήμη, είχα κάποια mail που μου θύμιζαν κάποιες καταστάσεις... Τώρα πάνε. Είχα να μπω 2-3 εβδομάδες, και μόλις μπήκα μου έβγαλε κάτι περίεργα για ενεργοποίηση και μόλις μπήκα έλειπαν όλα!!! Αλήθεια, ταράχτηκα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Απο αυτη τη σελιδα μπορεις να μπεις; Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας... (με ie πάντα) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Τι έγινε εδώ ρε παιδια????? Γιατί μου έσβησαν όλα τα mail?????? Την είχα ξαναπατήσει πριν 2-3 χρόνια όταν μου έσβησαν όλα τα sent messages!!! Το πλέον αναξιοπιστο mail!!!! Με την τραγική μου μνήμη, είχα κάποια mail που μου θύμιζαν κάποιες καταστάσεις... Τώρα πάνε. Είχα να μπω 2-3 εβδομάδες, και μόλις μπήκα μου έβγαλε κάτι περίεργα για ενεργοποίηση και μόλις μπήκα έλειπαν όλα!!! Αλήθεια, ταράχτηκα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Mipws ekanes na mpeis parapanw evdomades? :worry: Anyway an diavaseis sta sent items apo panw leei: Messages more than 30 days old will be automatically deleted from this folder. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Mipws ekanes na mpeis parapanw evdomades? :worry: Anyway an diavaseis sta sent items apo panw leei: Messages more than 30 days old will be automatically deleted from this folder. Δε νομίζω να έκανα τόσον καιρό, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Πάντως, αν είναι να τα σβήνουν μετά από ενα μήνα, τι να τα κάνω τα 200ΜΒ και τα 2 GB???? Το κόβω το hotmail... Yahoo και πάλι Yahoo!!! (το excite που επίσης έχω, όταν είχε κάνει αναβάθμιση μου είχε σβήσει και αυτό κάποια πολυ σημαντικά mail...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Δε νομίζω να έκανα τόσον καιρό, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Πάντως, αν είναι να τα σβήνουν μετά από ενα μήνα, τι να τα κάνω τα 200ΜΒ και τα 2 GB???? Το κόβω το hotmail... Yahoo και πάλι Yahoo!!! (το excite που επίσης έχω, όταν είχε κάνει αναβάθμιση μου είχε σβήσει και αυτό κάποια πολυ σημαντικά mail...) Μονο αυτα που ειναι στο sent Και Trash folder τα σβηνει μετα απο 30 μερες.Οποτε αν θελεις να κρατησεις καποιο απλα το μεταφερεις σε αλλον φακελο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Μονο αυτα που ειναι στο sent Και Trash folder τα σβηνει μετα απο 30 μερες.Οποτε αν θελεις να κρατησεις καποιο απλα το μεταφερεις σε αλλον φακελο. Οχι, όχι, τα κανονικά mails μου ήταν. Αυτά που είχα λάβει. Παίζει ρόλο ότι ήταν σχεδόν γεμάτο? Έχω όριο τα 2 ΜΒ και ήταν στα 1,8 ΜΒ. Μπορεί τις μέρες που δεν είχα μπει, να ξεπέρασε τα 2ΜΒ. Γίνεται να τα έσβησαν όλα? Όταν πήγα να κάνω login εχτές, μου ζήτησε και δευτερη φορά το password, και μόλις μπήκα ήταν εντελώς άδειο. Μόνο ένα μαιλ από το Hotmail.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Οχι, όχι, τα κανονικά mails μου ήταν. Αυτά που είχα λάβει. Παίζει ρόλο ότι ήταν σχεδόν γεμάτο? Έχω όριο τα 2 ΜΒ και ήταν στα 1,8 ΜΒ. Μπορεί τις μέρες που δεν είχα μπει, να ξεπέρασε τα 2ΜΒ. Γίνεται να τα έσβησαν όλα? Όταν πήγα να κάνω login εχτές, μου ζήτησε και δευτερη φορά το password, και μόλις μπήκα ήταν εντελώς άδειο. Μόνο ένα μαιλ από το Hotmail.... tote egine apenergopoiisi logw tou polli kairou pou exeis na mpeis Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 tote egine apenergopoiisi logw tou polli kairou pou exeis na mpeis Όταν λέμε απενεργοποίηση, δεν εννοούμε ότι χάνονται και τα username και password??? Πώς γίνεται να δέχεται απ'ευθείας το username σα να υπάρχει, και να κάνει login με τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία μου, ενώ έχει χάσει όλα τα mail???? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μπαίνει σε κατάσταση αναμονής κατα κάποιο τρόπο. Κρατάει μόνο το username σου, δεν μπορεί να το πάρει άλλος ώστε να μην παραπονιέσαι και γι αυτό μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ώστε να μην παραπονιέσαι και γι αυτό μετά. :lol: eleos... :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeroeffect Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Γεια σας θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Yahoo και το Hotmail εδώ και πέριπου μια εβδομάδα δεν μπορώ να κάνω log in στο hotmail ενώ μου βγάζει την σελιδα για log in όταν βάζω τον κωδικό και το user name μου λέει οτι δεν μπορεί να βρεί την σελίδα αντίθετα με το yahoo που με βγάζει στην αρχίκη σελίδα αλλά δεν μπορεί να μπεί πουθενά αλλού. Το ίδιο μου κάνει και με το firefox. Tα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα έχω αδειάσει cookies,temp, το έχω καθαρίσει απο bugs αλλά τίποτα. Καμία ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ήθελα να αλλάξω το password στο account μου, έκανα reset και τώρα δεν αναγνωρ'ιζει ούτε το παλιό ούτε το νέο password με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνδεθώ.. Βοήθεια!!! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Δεν ξέρεις την μυστική σου ερώτηση ? Μπορείς να το ξανααλλάξεις αν την ξέρεις. Αλλιώς ..........Στείλε email στην msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Τη μυστική ερώτηση την ήξερα. Το θέμα είναι ότι ενώ με πήγαινε στη σελίδα εισαγωγής νέου password, τελικά δεν τον δέχονταν. Μετά από δοκιμές βρήκα το πρόβλημα. Έπρεπε υποχρεωτικά να επιλέξω να μηδενίζεται κάθε 72 μέρες ο κωδικός :wacko: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hengeo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Προσπαθώ να μπω σε λογαριασμό στο Msn Hotmail, η αρχική σελίδα φορτώνει, βάζω τα στοιχειά (e-mail address, password), πατάω Sing In και αυτό ήταν! Η επόμενη σελίδα δεν φορτώνει ποτέ! :( Το Firewall και το antivirus δεν φταίνε διότι δεν μπάινει και χωρίς αυτά. Το περίεργο είναι ότι δεν μπαίνει ούτε από τον δικό μου υπολογιστή ούτε από της αδερφής μου (είναι σε δίκτυο και μοιράζονται μέσω router Adsl σύνδεση). Και οι δύο χρησιμοποιούμε Internet Explorer. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ! :X Παράθεση Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ΕΔΩ Δεν έχω καταφέρει τίποτα με τον IE αλλά δοκίμασε Μaxthon η Firefox για να κάνεις τη δουλειά σου,θα δουλέψει. ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Εχω κι'έγώ πρόβλημα με το Hotmail και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, το παραθέτω εδώ. Λοιπόν, μου έρχονται καθε μέρα 2-3 emails απο το support@passport.msn.com Τα emails εχουν όλα το ίδιο περιεχόμενο και συγκεκριμένα: Πρόσφατα ζητήσατε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Microsoft Passport Network μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή για να ακυρώσετε την αίτηση επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ: 1. Επιλέξτε και αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση Internet. ................................................................................................... 2. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επικολλήστε τη σύνδεση στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter ή Return στο πληκτρολόγιο. ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ: 1. Επιλέξτε και αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση Internet. ................................................................................................... 2. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επικολλήστε τη σύνδεση στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter ή Return στο πληκτρολόγιο. Ευχαριστούμε, Υποστήριξη Πελατών του Microsoft Passport Network ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, έχει σταλεί από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν παρακολουθείται. Τα μηνύματα που στέλνονται σε αυτήν τη διεύθυνση δεν είναι δυνατό να απαντηθούν. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι κάποιος προσπαθεί να μάθει τον κωδικό μου.. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καμμια ιδέα κανείς? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μάλλον αυτό που λές θα είναι.Για καλό και για κακό βάλε ένα πιο ισχυρό pass,για να βαρεθεί ο επίδοξος lamer-hacker. :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Τι τακτική είναι αυτή κάθε τρεις και λίγο να μου ζητάει pass για επιβεβαίωση;Πατάω να διαβάσω mail και με επαναφέρει στην αρχική σελίδα για να βάλω το pass,πάω να σβήσω κάτι πάλι τα ίδια.Μήπως παίζει τίποτα στις ρυθμίσεις και δεν έχω πάρει χαμπάρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hengeo Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Λοιπόν, θυμήθηκα ότι κάπου στον υπολογιστή έχω τον Netscape και λέω δεν δοκιμάζω; Τελικά η σελίδα μπήκε και μου έβγαλε αυτό: Web Browser Software Limitations Your Current Software May Limit Your Ability to Use Hotmail You are using a web browser that Hotmail does not support. If you continue to use your current browser software we cannot guarantee that Hotmail will work correctly for you. We recommend that you upgrade your web browsing software and invite you to download Microsoft Internet Explorer 6. Και ρώταγε αν θέλω να συνεχίσω με τον browser που χρησιμοποιώ ή όχι!!!!! Το κουφό είναι ότι μέσω του Internet Explorer 6, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν μπαίνει ενώ με τον Netscape (6.2) την έκανα τη δουλειά μου!!!! :D Είναι πραγματικά για γέλια! :w00t: :lol: :rotfl: Θα μου πείτε βέβαια, MSN είναι, λογικό να προωθούν τον IE, αλλά όχι και έτσι! :rotfl: :shock: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 geia sas! ekana format sto pc mou kai phga na ksanaperaso to account pou exo sto hotmail sto outlook express alla mou bgazei sunexos error! to antimetopizei kaneis allos auto???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Den to kanane na doulevei mono gia ekeinous pou plirwnoun sindromi stin hotmail? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Μπα οχι απλα θελει τις σωστες ρυθμισεις.Κριμα ομως γιατι και εγω εχω παθει ακριβως το ιδιο με τον φιλο μου τον sculper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 ok then.. enjoy: http://www.updatexp.com/19.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts