cna Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Βοηθήστε με γιατί έχω τρομερό πρόβλημα με το hotmail μου. Δεν μπορώ να δεχτώ mail με συνημμένα!!!:!: Κι αναγκάζομαι να δίνω εναλλακτικό hotmail για να μου έρχονται. Δε θυμάμαι να πείραξα τις ρυθμίσεις. Σε αναφορά που ήρθε στον αποστολέα λέει ότι δεν επιτρέπει ο server τη λήψη του mail. Απλά mails δέχομαι κανονικά!:X Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση σε Outlook γιατί το πρόβλημα το έχω εδώ κι ένα μιση χρόνο περίπου. Μήπως έχεις αποθηκευμένα πολλά μηνύματα και έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης; Εάν όλα είναι εντάξει, και από άποψη ρυθμίσεων και από άποψη χώρων, γιατί δεν στέλνεις ένα μήνυμα στην Υποστήριξη του Outlook.com. Ίσως να συμβαίνει κάτι άλλο που μόνο αυτοί μπορούν να το διορθώσουν... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλημερα μαλλον μου εχουν κλεψει τον λογαριασμο του hotmail.δυστηχως δεν εχω καμια ερωτηση ασφαλειας μου γραφει οτι μαλλον χρησιμοποιείτε απο αλλον ο λογαριασμος.εχετε καμια βοηθεια παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 αλλαξε τον κωδικο ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) αλλαξε τον κωδικο ασφαλειας. δεν την θυμαμαι την ερωτηση ασφαλειας. τελικα το ελυσα το θεμα στελνωντας μου η microsoft μηνυμα στο κινητο. Edited March 31, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ένας φίλος ξέχασε τον κωδικό και δεν μπορεί να μπει. Δεν είχε δώσει εναλλακτικό email. Τώρα τί γίνεται; Μήπως μπορεί να τον επαναφέρει με ανάκτηση; Γιατί τον είχε αποθηκεύσει και έμπαινε απ'ευθείας, αλλά έκανε καταλάθος εκκαθάριση δίσκου και "πάει" ο κωδικός. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ένας φίλος ξέχασε τον κωδικό και δεν μπορεί να μπει. Δεν είχε δώσει εναλλακτικό email. Τώρα τί γίνεται; Μήπως μπορεί να τον επαναφέρει με ανάκτηση; Γιατί τον είχε αποθηκεύσει και έμπαινε απ'ευθείας, αλλά έκανε καταλάθος εκκαθάριση δίσκου και "πάει" ο κωδικός. Επαναφορά μόνο να δώσει το κινητό του και να γίνει η δουλειά Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπέρα. Σημερα πηγα να μπω στο λογαριασμο μου στο Hotmail για να δω τα μυνηματα μου. Μου εμφανιζει μια σελιδα της Microsoft με τιτλο "Συμβάλετε στην προστασία του λογαριασμού σας". Εκει μου ζηταει να καταχωρισω υποχρεωτικά , το κινητο μου ή καποιον άλλο λογαριασμο email, για τη δικη μου ασφαλεια όπως λεει, για να μπορω να ανακτησω το λογαριασμο μου, αν κατι παει στραβα. Δεν μου δεινει επιλογή παράκαμψης. Αν δεν βαλω αυτό που ζηταει δεν με βαζει στα mail moy. Εγω δεν θελω να βαλω κατι από τα δυο. Διακιωμα μου είναι να μην θελω να ανακτησω το λογαριασμο "αν κατι παει στραβα". Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να παρακαμψω ολη αυτή την αστειοτητα και να μπω στα mail moy? Θεωρω απαραδεκτο να μπλοκαρει το λογαριασμο μου , αν δεν καταχωρησω αυτά που ζηταει, που στην τελικη είναι προσωπικα δεδομενα. Αν ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος παράκαμψης, ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γιατι δε βαζεις ψευτικο τηλεφωνο; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γιατι ότι από τα δυο δωσεις ητε τηλ. ητε mail, σου στελνει εκει ένα κωδικο για να τον βαλεις στη σελιδα να κανει ταυτοποιηση ότι εισαι εσυ και ετσι να σου δωσει προσβαση στο λογαριασμο σου. Τωρα διαβαζα τις λεπτομέρειες που δεινει. λεει ότι αν δεν το κανεις υποχρεωτικα θα κλειδωθεί ο λογαριασμος.:down: και ότι σου δεινει 7 μερες περιθώριο για να το κανεις, και ότι μπορεις μεσα σε αυτές τις μερες να το παρακαμψεις, αλλα εμενα δεν βγαζει πουθενα επιλογή να το παρακαμψω. Αν βαλω mail , από αυτά που τα δημιουργεις για λιγο και ισχύουν για μερικα λεπτα , λετε να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Φτιάξε ενα μόνο για αυτο και ξεχνά τ μετα Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Γιατι ότι από τα δυο δωσεις ητε τηλ. ητε mail, σου στελνει εκει ένα κωδικο για να τον βαλεις στη σελιδα να κανει ταυτοποιηση ότι εισαι εσυ και ετσι να σου δωσει προσβαση στο λογαριασμο σου. Τωρα διαβαζα τις λεπτομέρειες που δεινει. λεει ότι αν δεν το κανεις υποχρεωτικα θα κλειδωθεί ο λογαριασμος.:down: και ότι σου δεινει 7 μερες περιθώριο για να το κανεις, και ότι μπορεις μεσα σε αυτές τις μερες να το παρακαμψεις, αλλα εμενα δεν βγαζει πουθενα επιλογή να το παρακαμψω. Αν βαλω mail , από αυτά που τα δημιουργεις για λιγο και ισχύουν για μερικα λεπτα , λετε να δουλεψει? Όντως, υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτό. Δημιουργείς ή βάζεις ένα δεύτερο email, σου στέλνουν email με έναν κωδικό στην άλλη διεύθυνση τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσεις εκείνη τη στιγμή για να συνεχίσεις τη διαδικασία και να μπεις στα εισερχόμενα. Φυσικά, σε μένα πήγαν όλα πίσω γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει όλο αυτό το κόλπο, έβαλα ένα άκυρο email, δεν μπορούσα μετά να αλλάξω την διεύθυνση που είχα δηλώσει για να βάλω έναν υπάρχων λογαριασμό κι έτσι το βασικό μου email κλειδώθηκε χωρίς φυσικά να σκέφτονται οι έξυπνοι της Ms αν είναι το προσωπικό ή το εταιρικό. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όντως, υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτό. Δημιουργείς ή βάζεις ένα δεύτερο email, σου στέλνουν email με έναν κωδικό στην άλλη διεύθυνση τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσεις εκείνη τη στιγμή για να συνεχίσεις τη διαδικασία και να μπεις στα εισερχόμενα. Φυσικά, σε μένα πήγαν όλα πίσω γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει όλο αυτό το κόλπο, έβαλα ένα άκυρο email, δεν μπορούσα μετά να αλλάξω την διεύθυνση που είχα δηλώσει για να βάλω έναν υπάρχων λογαριασμό κι έτσι το βασικό μου email κλειδώθηκε χωρίς φυσικά να σκέφτονται οι έξυπνοι της Ms αν είναι το προσωπικό ή το εταιρικό. Δε ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Πριν κανα μήνα έγινε και σ' εμένα το ίδιο. Μου κλείδωσαν το e-mail για τον απίστευτο λόγο ότι το έβαλα σε ένα PC με Win 8 (για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα απ' το Store) το οποίο δεν ήταν δικό μου και όταν πήγα να μπω στο e-mail μου αφού γύρισα σπίτι για να δω αν έχω κάποιο νέο mail, μου έβγαλε μήνυμα ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο χρήστη. Ζητάω κωδικό επιβεβαίωσης σε άλλο mail για να το ξεκλειδώσω, ο κωδικός δεν ήρθε ποτέ. Έκανα πάνω από 10 φορές τη διαδικασία ανάκτησης (η πιο - θα τη χαρακτήριζα αλλά δε το κάνω, νομίζω φαντάζεσαι τι θέλω να πω - διαδικασία ανάκτησης που έχω δει ποτέ μου) πάλι τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι να έχω χάσει το βασικό μου mail, με τα πάντα περασμένα εκεί και να μη μπορώ να το πάρω πίσω με κανένα απολύτως τρόπο. Γι αυτό πολύ απλά δε ξανά χρησιμοποιώ hotmail - outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δε ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Πριν κανα μήνα έγινε και σ' εμένα το ίδιο. Μου κλείδωσαν το e-mail για τον απίστευτο λόγο ότι το έβαλα σε ένα PC με Win 8 (για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα απ' το Store) το οποίο δεν ήταν δικό μου και όταν πήγα να μπω στο e-mail μου αφού γύρισα σπίτι για να δω αν έχω κάποιο νέο mail, μου έβγαλε μήνυμα ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο χρήστη. Ζητάω κωδικό επιβεβαίωσης σε άλλο mail για να το ξεκλειδώσω, ο κωδικός δεν ήρθε ποτέ. Έκανα πάνω από 10 φορές τη διαδικασία ανάκτησης (η πιο - θα τη χαρακτήριζα αλλά δε το κάνω, νομίζω φαντάζεσαι τι θέλω να πω - διαδικασία ανάκτησης που έχω δει ποτέ μου) πάλι τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι να έχω χάσει το βασικό μου mail, με τα πάντα περασμένα εκεί και να μη μπορώ να το πάρω πίσω με κανένα απολύτως τρόπο. Γι αυτό πολύ απλά δε ξανά χρησιμοποιώ hotmail - outlook. Κι εγώ σκέφτηκα μετά από αυτό να χρησιμοποιώ ως βασικό το gmail λογαριασμό που έχω στο κινητό, αλλά για κάποιο λόγο δεν γινόταν σωστή αποστολή συνημμένου σε hotmail με mac, οπότε έφτιαξα νέο και όλα καλά. Το θέμα όμως είναι να μην ξαναγίνει αυτό γιατί εντάξει email αλλάζουμε (πλέον για τη δουλειά μόνο gmail), αλλά τι γίνεται από δω και πέρα που χρησιμοποιούμε Windows Phone; Θα πάω να αγοράσω φ,χ,ψ εφαρμογές κι ένα ωραίο πρωί θα τις χάσω όλες; Πιο προσεκτικές δουλειές, Microsoft. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Απλα τραγικη η ms το εχει ξεσκισει τo outlook-hotmail ελεος. Λες ναι θελει να το καταργησουμε με αυτα που κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα το mail μου το βάζω παντού συνδέω υπολογιστές μπαίνω από όπου νάναι αλλά ποτέ δεν μου το κλείδωσαν.:confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κάτσε ρε παιδιά , στάκα , δηλαδή όταν έχει κάποιος 50gb φωτογραφίες και υλικό (που λέει και ο Σαββόπουλος) , έτσι ελαφρά τη καρδία κλειδώνει ; στείλατε email στην διαχείριση να το συζητήσετε , τι "δικαιολογητικά" και πειστήρια θέλουν για να ξανανοίξει ; Κατσήτε ορέ , γιατί έκανα αμάν να ξεκολλήσω από τους σκληρούς και τα τοπικά για να την πατήσω από το cloud και μάλιστα από την MS ? θορυβήθηκα Να γυρίσουμε στα Α4 , τα ντοσιέ , τους εκτυπωτές και στα films δηλαδή ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Κι όμως απ ότι φαινεται αν δεν βαλεις αυτό που ζηταει , κινητο δηλαδή ή καποιο δευτερο email εντος 7 ημερων σου κλειδωνει το λογαριασμο, και ο μονος τροπος για να το ξεκλειδώσεις είναι να τους δωσεις αυτά που ζητανε. Πιο φασιστικο δεν εχει. Το αστειο είναι ότι σημερα μπηκα στο yahoo email μου και μου ζηταει και εκει κατι αναλογο. Το μονο θετικο είναι ότι το yahoo με αφησε να το παρακαμψω και να μπω στο λογαριασμο μου, δεν ξερω όμως για ποσο θα με αφηνει. Μαλλον πρεπει να παμε αλλου, γιατι τοσο φακέλωμα παει πολύ. Όντως, υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτό. Δημιουργείς ή βάζεις ένα δεύτερο email, σου στέλνουν email με έναν κωδικό στην άλλη διεύθυνση τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσεις εκείνη τη στιγμή για να συνεχίσεις τη διαδικασία και να μπεις στα εισερχόμενα. Φυσικά, σε μένα πήγαν όλα πίσω γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει όλο αυτό το κόλπο, έβαλα ένα άκυρο email, δεν μπορούσα μετά να αλλάξω την διεύθυνση που είχα δηλώσει για να βάλω έναν υπάρχων λογαριασμό κι έτσι το βασικό μου email κλειδώθηκε χωρίς φυσικά να σκέφτονται οι έξυπνοι της Ms αν είναι το προσωπικό ή το εταιρικό. Και πες ότι τους δεινω ένα δευτερο email, μιας και εχω. Το οποιο είναι παλι Hotmail, αλλα είναι κλειδωμενο και αυτό, και μου ζηταει και αυτό τα σχετικα για να μπω. Πως θα μπω εγω να δω τον κωδικο αφου τα εχουν κλειδωσει όλα? Είναι για γελια οι ανθρωποι. Edited July 9, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κάτσε ρε παιδιά , στάκα , δηλαδή όταν έχει κάποιος 50gb φωτογραφίες και υλικό (που λέει και ο Σαββόπουλος) , έτσι ελαφρά τη καρδία κλειδώνει ; στείλατε email στην διαχείριση να το συζητήσετε , τι "δικαιολογητικά" και πειστήρια θέλουν για να ξανανοίξει ; Κατσήτε ορέ , γιατί έκανα αμάν να ξεκολλήσω από τους σκληρούς και τα τοπικά για να την πατήσω από το cloud και μάλιστα από την MS ? θορυβήθηκα Να γυρίσουμε στα Α4 , τα ντοσιέ , τους εκτυπωτές και στα films δηλαδή ... Θα σου πω αυτά που θυμάμαι εγώ απ' τη δήθεν φόρμα ανάκτησης. Θέλει να βάλεις ημερομηνία γέννησης, όνομα, άλλο e-mail, e-mail των τελευταίων ατόμων που επικοινώνησες και κάποιες πληροφορίες για το τι μπορεί να είπατε και σίγουρα και κάποια άλλα πράγματα που δε μου έρχονται τώρα. Αν δε το πάθεις, δε θα καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι να το ανακτήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα παιδιά,εχω 1 ερώτηση : πηγαίνω να στείλω 1 βίντεο σε φίλο μου,μέσα απο το hotmail μου και μου λεει το βίντεο ειναι πολύ μεγάλο και υπάρχει πιθανότητα να μην πάει,,, υπάρχει περιορισμός στο να στειλω βίντεο των 5 λεπτών ..?,Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μήπως υπάρχει περιορισμός στα MB που μπορεί να στείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα παιδιά,εχω 1 ερώτηση : πηγαίνω να στείλω 1 βίντεο σε φίλο μου,μέσα απο το hotmail μου και μου λεει το βίντεο ειναι πολύ μεγάλο και υπάρχει πιθανότητα να μην πάει,,, υπάρχει περιορισμός στο να στειλω βίντεο των 5 λεπτών ..?,Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος..? Μήπως υπάρχει περιορισμός στα MB που μπορεί να στείλει? Όπως σωστα ειπε και ο mol αν θυμαμαι καλα το οριο των συνημμενων στο Hotmail είναι 10MB, και μαλλον αυτό που πας να στειλεις είναι μεγαλυτερο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Για πιο λόγο δεν του στέλνεις το λινκ από το βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για πιο λόγο δεν του στέλνεις το λινκ από το βίντεο; Γιατί το βίντεο μπορεί να είναι προσωπικό και να μην θέλει να το ανεβάσει στο youtube έστω και ιδωτικό ή σε κάποιο Cloud drive. Η μόνη λύση που βλέπω είναι σπάσιμο σε πολλαπλά κομμάτια των 9.5 MB με winrar και αποστολή ένα-ένα το κομμάτια. Οδηγίες για δημιουργία multipart http://www.wjunction.com/13-tutorials-guides/167261-how-make-multiple-part-rar-files-winrar.html Οδηγίες για να "ξαναδημιουργήσει" το αρχείο ο αποδέκτης Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο hotmail μου μπηκα πριν λιγο να δω καποια σημαντικα Mails που με ειχαν στειλει στο παρελθον. μπαινω και τι να δω;;;;;;;;;; κανενα mail και νεο interface (Outlook) μπορω να ανακτησω με καποιο τροπο τα mails? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Να ανησυχω? Δε μπαινει στο λογαριασμό για τα email μου. Δε μπορώ και να μπω για να αλλαξω το password μου... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts