manolog3 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 kostakiss το χω παθει και εγω. Θελει μεγαλη προσοχη στην πληκτρολογηση, θελει οσα ειναι μικρα γραμματα να τα γραφεις μικρα και οσα ειναι κεφαλαια, να τα κανεις κεφαλαια. Για παραδειγμα τα δυο πρωτα "p" ειναι μικρα και οχι κεφαλαια οπως τα πληκτρολογεις εσυ. Αν δεν εισαι σιγουρος για τα γραμματα που βλεπεις (το παθαινω πολλες φορες), πατα να αλλαξουν και να βαλει νεα λεξη. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 δε λειτουργει οτι και να κανεις. απο χθες εχω δοκιμασει απειρες φορες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παρακαλω,οποτε υπαρξει νεοτερο,ας ενημερωσει καποιος!!να ναι καλα το gmail:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δε βλεπω φως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Κάποια στιγμή μου είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό. Έστειλα ένα mail στο support και μετά από μία μέρα και κάτι ήταν όλα οκ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ακομη τιποτα παιδια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 κι εγω εχω το ιδιο προβλημα παιδια... εδω και 2μερες δεν μπορω να μπω στο hotmail μου... εχω προσπαθησει απειρες φορες να επαναφερω τον κωδικο αλλα δεν τον δεχεται... και τον κωδικό πρόσβασης και τους χαρακτήρες της εικόνας τα γραφω σωστα... τι μπορω να κανω? πως στελνω mail στο support? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 εχει προβλημα με το log in! https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 This option is temporarily unavailable because incorrect information was entered too many times. Please try another reset option or try again later. το παραπανω εμφανιζει συνεχεια. καθε φορα ομως βαζω την σωστη απαντηση. απο την αρχη. εστειλα στοιχεια στο support απο προχθες και απαντηση δεν εχω παρει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 υπομονη παιδια αναγκαστηκα,το προβλημα ειναι γενικο απ οτι φαινεται και ειδικοτερα στα παλια accounts... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 τι υπομονη ρε παιδια? εκανα αυτο π εχει στο link του kostakis, αλλα παει απο το κακο στο χειροτερο.... σημερα που προσπαθησα να μπω, μου ειπε... Η δυνατότητα εισόδου είναι μπλοκαρισμένη. και κανενα νεο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 τα ιδια ακομη. τι θα γινει με αυτην την κατασταση? απαντηση ακομη δεν πηρα απο το support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Εμενα εχει απενεργοποιηθει προσωρινα η προσβαση...λογω σπαμ...εχω γραψει στο φορουμ για το προβλημα και απανταει/βοηθαει μονο ενα(1) ατομο στα προβληματα,μιλαμε για εκατονταδες προβληματα και εχουν μονο ενα διαχειριστη.Αν ειναι δυνατον:mad: Προσωπικα εφτιαξα ενα λογαριασμο στο GMAIL και απλα περιμενω να ξεμπλοκαρουν αυτον στο hotmail(οταν το κανουν,υπαρχει και ατομο 2 μηνες που περιμενει) για να παρω τις επαφες και να κανω και προωθηση την αλληλογραφια στο gmail. Μηπως μπορουμε να απευθυνθουμε για τα προβληματα σε φορουμ του εξωτερικου? ισως εκει εχουν 2 ατομα που βοηθουν(:p):mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 εγω δεν ενημερωθηκα απο πουθενα,απλα ετυχε και το δοκιμασα σημερα,με παρέπεμψε να αλλαξω κωδικο,αφου ειχα κανει ποσα ρεσετ,και ολα καλα τωρα!(εννοειται εχω κανει απο πριν λογαριασμο στο gmail,και προλαβα το ολο σκηνικο,λες και το ηξερα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 εγω εκανα χαζομαρα που δεν εκανα προωθηση σε αλλο mail. παρεπιπτοντως ουτε στο gmail μπορω να μπω(απο το pc μου). :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 να κάνεις διαγραφή ιστορικού & πιστεύω ότι όλα θα φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ακόμα ένας στην παρέα με το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Και τι θα κανουμε τωρα κυριοι? εγω τα email μου δεν μπορω να τα δω, και τι γινεται αν εχω παρει ενα σημαντικο mail? πως θα το δω....? γινεται να τα κανω προωθηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Και τι θα κανουμε τωρα κυριοι? εγω τα email μου δεν μπορω να τα δω, και τι γινεται αν εχω παρει ενα σημαντικο mail? πως θα το δω....? γινεται να τα κανω προωθηση? An προσπαθησεις να μπεις αρκετες φορες καποια στιγμη θα μπει για να δεις τα mail σου αλλα δεν θα μπορεις να στειλεις.... Τωρα για να ξεκλειδωσει πρεπει να περιμενεις την Αikaterini Α απο το φορουμ του hotmail ωστε να δει το μηνυμα σου που εκανες και να βοηθησει... (ενημερωτικα ειναι το μονο ατομο και απανταει σε 4-5 μηνυματα τη μερα απο τα χιλιαδες, εγω περιμενω ηδη 15 μερες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ε ναι λοιπον. μετα απο ποσες μερες ξεκλειδωσαν επιτελους το mail μου. αλλαξα και κωδικο. ελπιζω να ειναι ολα καλα απο δω και περα. για να εχω το κεφαλι μου ησυχο θελω να κανω προωθηση των mails σε gmail και yahoo. γινεται να βαλω και τα 2? επισης πως ακριβως κανω την προωθηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ε ναι λοιπον. μετα απο ποσες μερες ξεκλειδωσαν επιτελους το mail μου. αλλαξα και κωδικο. ελπιζω να ειναι ολα καλα απο δω και περα. για να εχω το κεφαλι μου ησυχο θελω να κανω προωθηση των mails σε gmail και yahoo. γινεται να βαλω και τα 2? επισης πως ακριβως κανω την προωθηση? Για πες και ποσες μερες περιμενες να εχουμε μια ιδεα και μεις? εγω ειμαι 16η μερα.... Προωθηση θα κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου..θα δεις εχει επιλογη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 27/09/2010 εγραψα το πρωτο ποστ στο παρων θεμα αν οχι στις 27, τοτε εκεινες τις ημερες μου παρουσιαστηκε το προβλημα. οποτε υπολογισε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Να αναφερω και γω οτι λυθηκε το προβλημα μου 2 μερες μετα απο σενα Mol μου το ξεκλειδωσαν και μενα....πλεον ομως ειμαι σε gmail για επισημο και το hotmail μονο για εγγραφες... Edited October 18, 2010 by thief κόσμια, please Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) επιτελους κι εμενα.... με μπαφιασαν.... Edited October 20, 2010 by platon_153 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosarg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπέρα παιδια!!!!! Εχω και εγώ πρόβλημα με hotmail. Σήμερα που ανοιξα το λογαριασμό μου για να δω τα εισερχόμενα μου είδα καποια delivery failures, δηλαδή είχαν σταλθεί μυνήματα από εμένα σε όλες σχεδόν τις επαφές μου που όμως δεν έστειλα εγώ και ήταν spam διαφημήσεις . Μάλλον λοιπόν μου χάκαραν το λογαριασμό. Πώς έγινε αυτό? Η αλλαγή των κωδικών αρκεί ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts