botilas Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδω και 1 μήνα είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου η σελίδα του ebay και στο hotmail & msn δεν μπορώ να κάνω είσοδο. Ο λογαριασμός μου δουλεύει το έχω τσεκάρει πηγαίνοντας σε net cafe. οι ρυθμίσεις στο router μου (LINKSYS WAG200G-EU ADSL ANNEX B). δεν τις έχω αλλάξει (πριν μου άνοιγαν όλα μια χαρά) και από προστασία Norton Antivirus και Firewall του SP2. (έχω 2 adsl ISPs Forthnet kai Wind <Tellas>). Καλές γιορτές σε όλους! :) Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Σε πρώτη φάση χρησιμοποίησε κάποιο antispyware όπως το spyware doctor και το spysweeper, δοκίμασε επίσης κάποιον άλλον browser όπως Firefox. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Να φανταστείς μόλις χτες το απόγευμα έκανα φορματ!!! Και δοκίμασα όχι μόνο τον firefox αλλά και τον Opera!!! Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Καλησπερα σε ολους.Πριν λιγο ανακαλυψα οτι απ τον λογαριασμο μου hotmail, φευγουν συνεχεια mail με διαφημιστικο περιεχομενο σελιδων e-shop.Παντου!οπου ναναι!Σε παραληπτες αγνωστους σε μενα,στις επαφες του msn,ακομα και σε μενα!Πως γινεται??? τι να κανω?Εχω avira premium suite,και σκαναρω συχνα,χωρις να εχει βρει τιποτα.Πολυ ενοχλητικο,αφου μου λενε πολλοι τι ειναι αυτα που στελνεις..! Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Άλλαξε των κωδικό σου και την ερώτηση ασφαλείας στον λογαριασμό σου, μιας και αυτό το έχει πάθει και κάποιος γνωστός μου και του είχαν "κλέψει" τα στοιχεία του λογαριασμού του. Επίσης να κάνεις πάντα log out στον λογαριασμό σου και να μην τερματίζεις απλώς τον browser που χρησιμοποιείς. Και τελαυταίο καλό θα ήταν να ρυθμίσεις τον borwser όταν τον τερματίζεις να σβήνει αυτόματα, κωδικούς, προσωπικά στοιχεία, cookies κτλ. Καθώς και να μην έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη συμπλήρωση στις σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Σ ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω αυτα που προτεινεις.:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ειναι καινουργιος virus του msn. για να λυσεις το προβλημα σου δες εδω: msn virus removal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 To site το οποίο προτείνεις δεν το έχω ξανακούσει επίσης μεγάλη εντύπωση μου έκανε το σημείο το οποίο αναφερότανε σε PHOTO VIRUS. Από όσα ξέρω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως πιθανότητα αρχείο εικόνα να εμπεριέχει ιό. Οπότε εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα οποιοδήποτε αρχείο από το συγκεκριμένο site, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις κάποιον ιό παρά να ξεφορτωθείς... Επίσης τα antivirtus πλέον έχουν αρκετά καλές μηχανές να εντοπίζουν καινολυργιους ιούς...Οι βάσεις με τους γνωστούς ιούς ανανεόνεται (σε αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον) μια φορά την ημέρα τουλάχιστον, ενώ στο ποιό αργό που έχω βρει μια φορά την εβδομάδα.Θέλεις να μου πεις ότι μέσα σε 1 εβδομάδα το αργότερο που έχουν τα antivirus να βρούν τους καινούργιους ιούς αυτός ο "δημιουργός" της σελίδας πρόλαβε, εντόπισε τον ιό, έφτιαξε πρόγραμμα απομάκρυνσής του, έφτιαξε σελίδα στο internet και τα έκανε όλα αυτά πριν κάποιος ανακαλύψει ότι υπάρχει αυτός ο ιός...ΜΗΝ εμπιστεύεστε τέτοιες σελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Επίσης πουθενά στην σελίδα δεν φαίνεται ποια εταιρεία ή έστω ποια ομάδα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου software δεν σε υποψιάζει λίγο φίλε μου ; . Μην προτείνετε προγράμματα για εγκατάσταση φίλοι μου εάν δεν είστε σίγουροι τι κάνουν και τα έχετε δοκιμάσει εσείς οι ίδιοι με επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τα ετρεξα,τα δοκιμασα,και βλεπουμε:) Σ ευχαριστω πολυ.:) ωπα! Μλκια εκανα..????:worry::worry: μονο το email μου εβαλα..! Πατατα??:blink: Παντως το antivirus δεν βρηκε τιποτα περιεργο στα exe. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Παιδια καλησπερα.Χθες φυγαν απ το λογαριασμο μου περιπου 150 mail για οπου ναναι !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Καμια αλλη ιδεα η συμβουλη?:confused::worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 paidia den exo provlima me to msn ego o idios.afto to akoysa se mia ekpompi me ypologistes sto makedonia tv.to "double click".den nomizo na ithelan na vlapsoun olous emas me to na poun tin sigkekrimeni selida. sorry gia ta greeklish alla grafo apo ipologisti stin bibliothiki,o opoios den exei thn elliniki glossa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 καθε φορα που μπαινω να διαβασω ενα μειλ,η εικονα αρχιζει να τρεμοπαιζει. οταν ειμαι στην κεντρικη του μειλ,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.οταν μπω στο ινμποξ,επισης κανενα προβλημα.αλλα με το που κλικαρω ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ μειλ,ξεκιναει το ντουκου ντουκου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες, είδα οτι το hotmail στέλνει σε κάποιες επαφές μου κάποια e-mail σαν να τα στέλνω εγώ. Συγκεκριμένα είναι σαν να τα κάνω forward και αφορά ένα e-shop από Κίνα. Σήμερα το πρωί είδα οτι μου ήρθαν 40 notifications από διάφορες διευθύνσεις τις οποίες ούτε καν γνωρίζω. Φαντάζομαι οτι είναι spam. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Πως βάζω spam filter στο hotmail; Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Τί εννοείς "το hotmail στέλνει σε κάποιες επαφές"? Από μόνο του γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες, είδα οτι το hotmail στέλνει σε κάποιες επαφές μου κάποια e-mail σαν να τα στέλνω εγώ. Συγκεκριμένα είναι σαν να τα κάνω forward και αφορά ένα e-shop από Κίνα. Σήμερα το πρωί είδα οτι μου ήρθαν 40 notifications από διάφορες διευθύνσεις τις οποίες ούτε καν γνωρίζω. Φαντάζομαι οτι είναι spam. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Πως βάζω spam filter στο hotmail; Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και εμενα μου το κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το έχει κάνει και ο λογαριασμός μιας γνωστής μου, στέλνει και αυτός σε όλες τις επαφές της. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το θέμα είναι οτι είναι επιλεγμένη στα options η επιλογή για spam filter αλλά το κακό συνεχίζεται...Τώρα μόλις έσβησα πάνω από πενήντα notifications (από διάφορες άσχετες διευθήνσεις) που λέγανε οτι το mail που έστειλα δεν μπόρεσε να παραδωθεί... Καμία ιδέα τι να κάνω? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Θα έλεγα να δεις πουθενά στο help του hotmail αν υπάρχει βοήθεια ή άλλη αναφορά σε αυτό το πρόβλημα και στην συνέχεια να επικοινωνήσεις μαζί τους. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός. Σήμερα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό μου. Μου λέει you don't have inbox yet και μου ζητάει να συμπληρώσω μία φορμά, σχετικά με το windows live...Και στο τέλος μου βγάζει ένα σφάλμα. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να δω τα mail μου. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Κ μένα ρε παιδιά,άντε τώρα...Τι κανουμε?Κ έχω κ σημαντικά email... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Κι εμενα το ιδιο μου εβγαζε το πρωι που προσπαθουσα να μπω απο το σπιτι... Τωρα που μπηκα απ'τη δουλεια ομως δουλευει κανονικα... Ή μας δουλευει κανονικα...Διαλεγετε και παιρνετε... Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες υπηρεσίες. Συνήθως οφείλονται σε εργασίες συντήρησης, μην σας φαίνεται περίεργο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Επαναφέρω το θέμα γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη. Σχεδόν κάθε μέρα αναγκάζομαι να σβήσω πάνω σπό 50 e-mail που μου έρχονται λέγοντας ότι το μύνημα που έστειλα δεν έφτασε!!! Και εννοείτε οτι εγώ δεν έστειλα τίποτα και πουθενά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω για να σταματήσει αυτό? Δεν βρίσκω πουθενά στο hotmail τρόπο επικοινωνίας με αυτούς ώστε να τους το πω και έχω ενεργοποιημένο το κουμπί για να μπλοκάρει τα spam mails.... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Άλλαξε κωδικό πρόσβασης.Μπορεί κάποιος να έχει βρει τον κωδικό σου,να μπαίνει στο hotmail σου,να στέλνει mail με το λογαριασμό σου και γι'αυτό να σου βγάζει σφάλματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts