Jump to content

Περί... Hotmail

nicktsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδω και 1 μήνα είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου η σελίδα του ebay και στο hotmail & msn δεν μπορώ να κάνω είσοδο. Ο λογαριασμός μου δουλεύει το έχω τσεκάρει πηγαίνοντας σε net cafe. οι ρυθμίσεις στο router μου (LINKSYS WAG200G-EU ADSL ANNEX B). δεν τις έχω αλλάξει (πριν μου άνοιγαν όλα μια χαρά) και από προστασία Norton Antivirus και Firewall του SP2. (έχω 2 adsl ISPs Forthnet kai Wind <Tellas>).

Καλές γιορτές σε όλους! :)

fake! :X

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε πρώτη φάση χρησιμοποίησε κάποιο antispyware όπως το spyware doctor και το spysweeper, δοκίμασε επίσης κάποιον άλλον browser όπως Firefox.

Να φανταστείς μόλις χτες το απόγευμα έκανα φορματ!!! Και δοκίμασα όχι μόνο τον firefox αλλά και τον Opera!!!
fake! :X

• 5 months later...
Καλησπερα σε ολους.Πριν λιγο ανακαλυψα οτι απ τον λογαριασμο μου hotmail, φευγουν συνεχεια mail με διαφημιστικο περιεχομενο σελιδων e-shop.Παντου!οπου ναναι!Σε παραληπτες αγνωστους σε μενα,στις επαφες του msn,ακομα και σε μενα!Πως γινεται??? τι να κανω?Εχω avira premium suite,και σκαναρω συχνα,χωρις να εχει βρει τιποτα.Πολυ ενοχλητικο,αφου μου λενε πολλοι τι ειναι αυτα που στελνεις..! Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω πολυ.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Άλλαξε των κωδικό σου και την ερώτηση ασφαλείας στον λογαριασμό σου, μιας και αυτό το έχει πάθει και κάποιος γνωστός μου και του είχαν "κλέψει" τα στοιχεία του λογαριασμού του. Επίσης να κάνεις πάντα log out στον λογαριασμό σου και να μην τερματίζεις απλώς τον browser που χρησιμοποιείς. Και τελαυταίο καλό θα ήταν να ρυθμίσεις τον borwser όταν τον τερματίζεις να σβήνει αυτόματα, κωδικούς, προσωπικά στοιχεία, cookies κτλ. Καθώς και να μην έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη συμπλήρωση στις σελίδες.

To site το οποίο προτείνεις δεν το έχω ξανακούσει επίσης μεγάλη εντύπωση μου έκανε το σημείο το οποίο αναφερότανε σε PHOTO VIRUS. Από όσα ξέρω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως πιθανότητα αρχείο εικόνα να εμπεριέχει ιό. Οπότε εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα οποιοδήποτε αρχείο από το συγκεκριμένο site, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις κάποιον ιό παρά να ξεφορτωθείς...

Επίσης τα antivirtus πλέον έχουν αρκετά καλές μηχανές να εντοπίζουν καινολυργιους ιούς...Οι βάσεις με τους γνωστούς ιούς ανανεόνεται (σε αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον) μια φορά την ημέρα τουλάχιστον, ενώ στο ποιό αργό που έχω βρει μια φορά την εβδομάδα.Θέλεις να μου πεις ότι μέσα σε 1 εβδομάδα το αργότερο που έχουν τα antivirus να βρούν τους καινούργιους ιούς αυτός ο "δημιουργός" της σελίδας πρόλαβε, εντόπισε τον ιό, έφτιαξε πρόγραμμα απομάκρυνσής του, έφτιαξε σελίδα στο internet και τα έκανε όλα αυτά πριν κάποιος ανακαλύψει ότι υπάρχει αυτός ο ιός...ΜΗΝ εμπιστεύεστε τέτοιες σελίδες...

Επίσης πουθενά στην σελίδα δεν φαίνεται ποια εταιρεία ή έστω ποια ομάδα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου software δεν σε υποψιάζει λίγο φίλε μου ; .

Μην προτείνετε προγράμματα για εγκατάσταση φίλοι μου εάν δεν είστε σίγουροι τι κάνουν και τα έχετε δοκιμάσει εσείς οι ίδιοι με επιτυχία.

τα ετρεξα,τα δοκιμασα,και βλεπουμε:) Σ ευχαριστω πολυ.:)

ωπα! Μλκια εκανα..????:worry::worry: μονο το email μου εβαλα..! Πατατα??:blink: Παντως το antivirus δεν βρηκε τιποτα περιεργο στα exe.

Παιδια καλησπερα.Χθες φυγαν απ το λογαριασμο μου περιπου 150 mail για οπου ναναι !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Καμια αλλη ιδεα η συμβουλη?:confused::worry:

paidia den exo provlima me to msn ego o idios.afto to akoysa se mia ekpompi me ypologistes sto makedonia tv.to "double click".den nomizo na ithelan na vlapsoun olous emas me to na poun tin sigkekrimeni selida.

sorry gia ta greeklish alla grafo apo ipologisti stin bibliothiki,o opoios den exei thn elliniki glossa!

• 7 months later...

καθε φορα που μπαινω να διαβασω ενα μειλ,η εικονα αρχιζει να τρεμοπαιζει.

οταν ειμαι στην κεντρικη του μειλ,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.οταν μπω στο ινμποξ,επισης κανενα προβλημα.αλλα με το που κλικαρω ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ μειλ,ξεκιναει το ντουκου ντουκου

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 month later...
Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες, είδα οτι το hotmail στέλνει σε κάποιες επαφές μου κάποια e-mail σαν να τα στέλνω εγώ. Συγκεκριμένα είναι σαν να τα κάνω forward και αφορά ένα e-shop από Κίνα. Σήμερα το πρωί είδα οτι μου ήρθαν 40 notifications από διάφορες διευθύνσεις τις οποίες ούτε καν γνωρίζω. Φαντάζομαι οτι είναι spam. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Πως βάζω spam filter στο hotmail; Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
I LOVE MY BABIES

Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες, είδα οτι το hotmail στέλνει σε κάποιες επαφές μου κάποια e-mail σαν να τα στέλνω εγώ. Συγκεκριμένα είναι σαν να τα κάνω forward και αφορά ένα e-shop από Κίνα. Σήμερα το πρωί είδα οτι μου ήρθαν 40 notifications από διάφορες διευθύνσεις τις οποίες ούτε καν γνωρίζω. Φαντάζομαι οτι είναι spam. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Πως βάζω spam filter στο hotmail; Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

και εμενα μου το κανει αυτο.

Το έχει κάνει και ο λογαριασμός μιας γνωστής μου, στέλνει και αυτός σε όλες τις επαφές της.

Το θέμα είναι οτι είναι επιλεγμένη στα options η επιλογή για spam filter αλλά το κακό συνεχίζεται...Τώρα μόλις έσβησα πάνω από πενήντα notifications (από διάφορες άσχετες διευθήνσεις) που λέγανε οτι το mail που έστειλα δεν μπόρεσε να παραδωθεί...

Καμία ιδέα τι να κάνω?

I LOVE MY BABIES

Θα έλεγα να δεις πουθενά στο help του hotmail αν υπάρχει βοήθεια ή άλλη αναφορά σε αυτό το πρόβλημα και στην συνέχεια να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός. Σήμερα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό μου. Μου λέει you don't have inbox yet και μου ζητάει να συμπληρώσω μία φορμά, σχετικά με το windows live...Και στο τέλος μου βγάζει ένα σφάλμα. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να δω τα mail μου. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
I LOVE MY BABIES

Κ μένα ρε παιδιά,άντε τώρα...Τι κανουμε?Κ έχω κ σημαντικά email...

Κι εμενα το ιδιο μου εβγαζε το πρωι που προσπαθουσα να μπω απο το σπιτι...

Τωρα που μπηκα απ'τη δουλεια ομως δουλευει κανονικα...

Ή μας δουλευει κανονικα...Διαλεγετε και παιρνετε...

Αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες υπηρεσίες. Συνήθως οφείλονται σε εργασίες συντήρησης, μην σας φαίνεται περίεργο.

• 1 month later...
Επαναφέρω το θέμα γιατί η κατάσταση είναι αφόρητη. Σχεδόν κάθε μέρα αναγκάζομαι να σβήσω πάνω σπό 50 e-mail που μου έρχονται λέγοντας ότι το μύνημα που έστειλα δεν έφτασε!!! Και εννοείτε οτι εγώ δεν έστειλα τίποτα και πουθενά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω για να σταματήσει αυτό? Δεν βρίσκω πουθενά στο hotmail τρόπο επικοινωνίας με αυτούς ώστε να τους το πω και έχω ενεργοποιημένο το κουμπί για να μπλοκάρει τα spam mails....
I LOVE MY BABIES

Άλλαξε κωδικό πρόσβασης.Μπορεί κάποιος να έχει βρει τον κωδικό σου,να μπαίνει στο hotmail σου,να στέλνει mail με το λογαριασμό σου και γι'αυτό να σου βγάζει σφάλματα.:)