nicktsak Δημοσιεύτηκε September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2003 Υπάρχει τρόπος να προωθώ τα email απο το hotmail σε κάποιο άλλο λογαριασμό πχ. yahoo?Βασικά αυτό που θέλω είναι να βλέπω τα εμαιλ απο wap κάτι που δεν προσφέρει το hotmail. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νικος Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Pantos an einai kapoia sygkekrimena mail poy thes na blepeis molis erxontai, h hotmail mporei na soy ta stelnei sto kinito ( leo sygkekrimena giati xreonei to service) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Dustuxws to hotmail einai HTTP k oxi POP k dustuxws ap oso 3erw ginetai na exeis e3wterikous logariasmous mono POP dustuxws. To ginetai to eixa psa3ei paliotera k egw gia ton idio akrivws logo alla tzifos. Anagastika na kanw neo e-mail sthn yahoo! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την KostasV Pantos an einai kapoia sygkekrimena mail poy thes na blepeis molis erxontai, h hotmail mporei na soy ta stelnei sto kinito ( leo sygkekrimena giati xreonei to service) Yposthrizei omws ta ellhnika diktua kinhths?Den nomizw... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Yposthrizei omws ta ellhnika diktua kinhths?Den nomizw... De 3ero, pantos o nicktsak einai UK... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. September 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Ναι αγγλια ειμαι.Αλλά κ οταν πας να κανεις εγγραφη στο mobile msn έχει διαθέσιμα μόνο Orange kai Voda αλλά έχω ο2 οποτε δεν βολέυει. Παρόλα αυτά υποθέτω είναι επι πληρωμή όποτε δεν λέει.. Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 den ginete allaxe email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 koita edo: http://www.nongnu.org/gotmail/ den ksero an trexei kai se win alla se linuxaki trexei teleia ta mail mou apo to hotmail ta kano forward sto freemail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. September 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 δυστυχώς δεν έχω χαμπάρι απο linux... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Γεια σας παιδια.Λοιπον σημερα το πρωι ανοιγω το hotmail και με βαζει κατευθειαν στα mail μου (εχει βαλει το option να με κανει αυτοματα sign-in) οταν μετα απο λιγη ωρα εκανα refresh με εβγαλε στην αρχικη σελιδα του hotmail που πρεπει να γραψω παλι τον κωδικο μου.Τον γραφω αλλα τζιφος με εβγαζε συνεχως στην ιδια οθονη και μετα απο πολλες προσπαθειες που εβαζα τον κωδικο μου μου βγαζει πλεον οτι account temprarily blocked γιατι λεει εβαλα πολλες φορες λαθος κωδικο :wacko: :blink: .Ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος.Κανενας αλλος με Hotmail account με το ιδιο προβλημα υπαρχει?Ξερεται κατι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Χμμ.. μήπως είχες απαντήσει πρόσφατα σε κάποιο email που σου έλεγε να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία και τον κωδικό του hotmail ; Εχεις ενεργοποιημένο firewall πρόγραμμα (norton internet security); Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Οχι δεν εκανα τιποτα αυτο ειναι το κουφο.Ουτε firewall εχω ενεργοποιημενο.Δεν ξερω τι να πω???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Σου προτείνω να κάνεις φίλε μου τα εξής: Internet Explorer-> Tools->Internet Options->Delete Files->Clear History Μετά δε θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Δυστυχως δεν εγινε τιποτα :( .Δεν το κοβω να φτιαχνει μαλλον παω για καινουριο account :cry: . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 μπορεί να ακούστει ηλίθιο αλλά εγώ την έχω πατήσει μερικές φορές με κοδικούς επείδη είχα το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Δυστυχως φιλε μου ο κωδικος ειναι μονο αριθμοι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 5 Μάρ. 2004 , 12:30) Δυστυχως φιλε μου ο κωδικος ειναι μονο αριθμοι. Επιτρεπεται να ειναι μονο αριθμοι????? :blink: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ναι σε αρκετα site σε αφηνουν να βαλεις μονο αριθμους.Βασικα σε λιγα μου εχουν ζητησει συνδυασμο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazikas Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Μάρ. 2004 , 15:51) Γεια σας παιδια.Λοιπον σημερα το πρωι ανοιγω το hotmail και με βαζει κατευθειαν στα mail μου (εχει βαλει το option να με κανει αυτοματα sign-in) οταν μετα απο λιγη ωρα εκανα refresh με εβγαλε στην αρχικη σελιδα του hotmail που πρεπει να γραψω παλι τον κωδικο μου.Τον γραφω αλλα τζιφος με εβγαζε συνεχως στην ιδια οθονη και μετα απο πολλες προσπαθειες που εβαζα τον κωδικο μου μου βγαζει πλεον οτι account temprarily blocked γιατι λεει εβαλα πολλες φορες λαθος κωδικο :wacko: :blink: .Ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος.Κανενας αλλος με Hotmail account με το ιδιο προβλημα υπαρχει?Ξερεται κατι?? Αυτό το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται όταν για κάποιο λόγο έχουν απενεργοποιηθεί τα cookies. Αν έχεις βάλει κάποιο firewall, τότε πιθανόν αυτό να τα απενεργοποίησε. Αν όχι, τσεκάρισε τα cookies αλλάζοντας προσωρινά τo security του internet explorer: Tools/Internet options, πήγαινε στο Security tab και τράβα την μπάρα στο Accept all cookies. Δοκίμασε να μπεις στο hotmail. Αν μπείς έχει καλώς, θα πρέπει να ρυθμίσεις τον IE να δέχεται cookies από το hotmail.com. Αν δεν μπείς, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει :) L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Παιδια ευχαριστω οσους απαντησαν.Δυστυχως δεν γινεται τιποτα.Ανοιξα νεο email account και δυστυχως πανε τα mail και το address list :( . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 αν θες δοκίμασε να μπείς απο άλλο pc π.χ. απο κάποιο net cafe ή απο κανένα φίλο σου... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 loipon arrwste prasine aderfe... :alien: opws eipes soy kanane to account temporarily blocked ! Ara meta apo kapoies wres h meres 8a einai mia xara!!! (Nomizw einai 24 wres h kati tetoio) Pygene pali na prospa8hseis (kalytera ki apo ena allo p/c) bale me prosoxh to kwdiko, adeiase temp-cookies klp, kane kai merika refresh me "ctrl" +"F5" klp... kai elpizw na soy ftiaksei! :cool: H HOTMAIL genika trwei kolhmata... mhn apogohteyesai! Ki egw exw pa8ei kati antistoixo polles fores sto parel8on... synh8ws kolaei ama peseis panw se wra aixmhs kai mplokarei o server ths hotmail... ama prospa8hseis ksana 8a einai ola ok! Sth telikh zhthse na soy ypen8imisoyn to kwdiko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αν έχεις απαντήσει στις ερωτήσεις όταν άνοιξες το λογαριασμό , την κρυφή ερώτηση και τα λοιπά, μπορούν να στον στείλουν.... Γιατί δεν κάνεις κι έτσι μια προσπάθεια; Κάτι παίζει πάντως με τo Hotmail γιατί φίλος μου παραπονέθηκε ότι όταν θέλει να κατεβάσει μικρά αστεία συννημένα που του στέλνουν, το Ηοτ του ζητάει αριθμό πιστωτικής......κάρτας!!!! Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Τι του ζηταει? Χαχα! Θεε μου! Μηπως δε του τα στελνουν ακριβως,,,και θελει να τα κατεβασει απο κανενα...site? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Καλησπερα.Προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμο HotMail με τον Opera 7.50p2 για ληψη-αποστολη emails.Δεν μπορω να τον κανω να λειτουργησει .Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?Υποστηριζει ή οχι o Opera HotMail account?Αν ναι ,πως γινεται? :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts