jsimeo Δημοσιεύτηκε August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2006 Ανοιγοντας πριν λιγο την σελιδα για να δω ποιοι ειναι καποιες κλησεις που μου εγιναν πριν μερικες μερες, διαπιστωσα με εκπληξη μου την ουσιαστικη καταργηση του site του καταλογου online. Δεν μπορεις πλεον να βρεις απο τον αριθμο το ονομα του συνδρομητη. Μονο απο ονομα μπορεις να βρεις αριθμο. Ο οτε βρηκε αλλον ενα τροπο να μας τα παιρνει με το 11888. Ολα πανε μπροστα αλλα στην Ελλαδα πολλα πανε πισω... Ετσι θα κανουν την δηθεν προωθηση της ευρυζωνικοτητας και του ιντερνετ??? Χαχα Για πολλα γελια ειναι οι "ανθρωποι"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Σωστός φίλε. Προς το παρόν τουλάχιστον λειτουργεί και το παλιό site οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα το αφήσουν-ξεχάσουν. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. August 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Για να δουμε για ποσο θα ξεχαστει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Ο οτε βρηκε αλλον ενα τροπο να μας τα παιρνει με το 11888. Ολα πανε μπροστα αλλα στην Ελλαδα πολλα πανε πισω... Ετσι θα κανουν την δηθεν προωθηση της ευρυζωνικοτητας και του ιντερνετ??? Ο ΟΤΕ για άλλη μια φορά δείχνει το "ενδιαφέρον" του για τους πολίτες! Αντί να προσθέσει υπηρεσίες, τις καταργεί! (βέβαια, αφού δεν αφήνουνε κέρδος!) Κίνηση ξεκάθαρη για να μας κλέβουνε με τα 118 -χα(ϊ)βά(ν)ι - κάτσε εκεί που κάθεσαι Νώντα - και δεν συμμαζεύεται! Το αίμα μας έχουνε πιει πια, έλεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Για να είμαστε δίκαιοι, στο http://www.whitepages.gr/help.asp λέει ότι "Η δυνατότητα αντίστροφης αναζήτησης προσωρινά δεν παρέχεται για τεχνικούς λόγους" δηλαδή θεωρητικά θα παρέχεται κανονικά στο μέλλον. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Μόλις δοκίμασα να κάνω αντίστροφη αναζήτηση (από αριθμό να βρω όνομα) και δούλεψε κανονικά... Πάλι πέσατε να τον φάτε τον καημενούλι τον ΟΤΕ (αστειεύομαι, έτσι; μη φάτε εμένα :D :D :D :D ) Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Πιο παλιά μπορούσες να κάνεις αναζήτηση ακόμα και με ημιτελή αριθμό (σου έβγαζε όλα τα matches) και χωρίς τον ηλίθιο περιορισμό των 100 αποτελεσμάτων. Μετά από μία υποβάθμιση, έγινε έτσι όπως το βλέπετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Το χειροτερο ειναι οτι στο νεο σάιτ έχουν αφήσει ανοιχτή την πρόσβαση διαχειριστή... α ρε ASPmaker τι κανεις... (εχουν την εκδοση 3.χ ενω εχει φτασει το συγκεκριμενο cms στην 5.χ)... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Για να είμαστε δίκαιοι, στο http://www.whitepages.gr/help.asp λέει ότι "Η δυνατότητα αντίστροφης αναζήτησης προσωρινά δεν παρέχεται για τεχνικούς λόγους" δηλαδή θεωρητικά θα παρέχεται κανονικά στο μέλλον. Για να δούμε πόσο θα κρατήσουν οι "τεχνικοί λόγοι". Ελπίζω και εύχομαι, όχι μόνιμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Μόλις δοκίμασα να κάνω αντίστροφη αναζήτηση (από αριθμό να βρω όνομα) και δούλεψε κανονικά... Πάλι πέσατε να τον φάτε τον καημενούλι τον ΟΤΕ (αστειεύομαι, έτσι; μη φάτε εμένα :D :D :D :D ) Πως το εκανες αυτο? Γινεται με το νεο χαλια site? Εγω εστειλα και ενα email διαμαρτυριας. Αν το κανουμε ολοι ισως φτιαξει πιο γρηγορα. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Το χειροτερο ειναι οτι στο νεο σάιτ έχουν αφήσει ανοιχτή την πρόσβαση διαχειριστή... α ρε ASPmaker τι κανεις... (εχουν την εκδοση 3.χ ενω εχει φτασει το συγκεκριμενο cms στην 5.χ)... Aν ειναι ποτε δυνατον :eek: :eek: ...αν δεν το εβλεπα, δεν θα το πιστευα! Φταιω εγω τωρα αν τροποποιησω το ΟΤΕ σε κλεφτες ή το Ελληνικη Αστυνομια σε Μπατσοι; :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goforbet Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Μόλις δοκίμασα να κάνω αντίστροφη αναζήτηση (από αριθμό να βρω όνομα) και δούλεψε κανονικά... όντως,πως το έκανες αυτό φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Den ginete auto,mpori na leei gia texnikous logous alla blepo oti allaxe ke i forma. To mesimeri den empena kan mesa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Παντως το site του χρυσου οδηγου δεν εχει αλλαξει αν και ειναι αυτο που θελει αλλαγη. Ειναι τελειως δυσχρηστο. Τα ρωσικα τους μαρανανε! Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Για δοκιμαστε το http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Για δοκιμαστε το http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp Oreos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Για δοκιμαστε το http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp Thanks, αλλά αυτό είναι το παλιό site. Ελπίζω να μην το καταργήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Το θεμα δεν ειναι να το καταργησουν αλλα να μην διαβαζει καποια παλια βαση η οποια μετα απο καιρο (αφου δεν θα ενημερωνεται) θα ειναι αχρηστη... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Τελειο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας κανουν τη ζωη δυσκολη. Υποψιαζομαι οτι αν δουν αυξηση κλησεων στο 11880 δεν θα ξαναβαλουν πισω την επιλογη να ψαχνεις με το νουμερο. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Για δοκιμαστε το http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp Έτσι εξηγείται λοιπόν πώς μπόρεσα να κάνω αναζήτηση, ενώ εσείς δεν μπορούσατε ;) Από τότε που ο οτε είχε 'ξεχάσει' να πληρώσει το whitepages.gr και έπαιζε μόνο το whitepages.oteshop.gr, δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά το whitepages.gr ... Ελπίζω πραγματικά να μην κόψουν τελικά την πρόσβαση σε αυτό (αν και δεν νομίζω να τους ξεφύγει..) Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Αυτή την στιγμή στο καινούργιο site λειτουργεί κανονικά η αναζήτηση με βάση τον αριθμό τηλεφώνου. Δοκίμασα την αναζήτηση και έβγαλε κανονικά αποτελέσματα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Ευτυχως εβαλαν και τον Τ.Κ. στα στοιχεια συνδρομητη :happy: Βεβαια το νεο design ειναι πιο 'βαρυ' αλλα τι να κανουμε :( Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω παντως ειναι γιατι πρεπει να πατησω Nεα Αναζητηση και δεν γινεται απλα να σβησω τα στοιχεια απο τα πεδια ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όντως πολυ "βαρυ" site. Απαισιο Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παντως τωρα το site λειτουργει κανονικα και μπορεις να κανεις αναζητηση μονο με το τηλεφωνο:D Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Mia xara einai to site ligo vary alla afou yparxei akoma h anazhthsh kala eimaste. paidia to matiasa fainetai to moufo site....den pairnei ta podia tou psaxnw ena thl kai m xei vgalei thn panagia den travaei katholou Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts