Jump to content

Συμφωνείτε με τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια;

HellasLover
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

twra evlepa ta nea sti tileorasi kai leei den afinoun na peraseis tipota sto aeroplano mono portofoli, kleidia kai diavathrio:confused: mhpws to parakanoun ligo? h kala kanoun? kai leei episis oti epitrepoun mono to gala yia ta mwra afou prwta to dokimasei o sunodos tou mwrou (na sigoureutoun kai kala oti einai gala) alla auto xazo mou fenete...an kapoios exei skopo na anatinaksei to aeroplano me to gala tha piei ligo kai as mhn einai gala...mexri na dhlitiriastei h na pathei kati tha exei hdh skotwthei apo tin ekriksi sto aeroplano...:wacko:
I don't live in Greece, Greece lives in me...

ενταξει καποια πραγματα ειναι λιγο τραβηγμενα ομως δεν πειραζει.καλα το κανουν,ας δωσουν λιγη περισσοτερη σημασια πια.δεν ζουμε στο κατω κατω και στην πιο αθωα εποχη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το μονο π μ κανει εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν χημικα σε υγρη μορφη κ με 35$ συνολο μπορουν να ανατιναξουν ενα αεροπλανο!!!!!!!!!

nai k mena..mporei na eksigisei kapoios me liga logia pws ginete auto? kai pws energopoihte h 'bomba' me kinito...?

Καλα κάνουν. στερούν μία μικρή ελευθερία (πχ. ελεγχος γαλακτος)για να προστατεψουν το δικαίωμα τόσων ανθρωπων να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους .

nai k mena..mporei na eksigisei kapoios me liga logia pws ginete auto? kai pws energopoihte h 'bomba' me kinito...?

σιγά μην σου εξηγήσουμε.

τα όρια του κάθε ένα φτάνουνε εκεί που ξεκινάει η περιέργεια.

positive για τα μέτρα. καθόλου υπερβολή.

όσο για το γάλα δεν το θεωρώ υπερβολή.

δεν μπήκα καν στην διαδικασία να σκεφτώ οτι ξεπερνάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ας γίνει όση καθυστέρηση αναλογή. αρκεί να αποβεί το μοιραίο.

αν σκεφτεί μόνο κάποιος οτι πιάσανε φοιτητή πακιστανό. γυναίκα με μωρό. άντρες που έοχυνε παιδιά και είχανε εισητήρια για να ταξιδέψουνε και να κάνουνε τρομοκρατική επίθεση, τότε αδιαφορώ για την καθυστέρηση.

οι αρμόδοι γνωρίζουνε.

αν δεν τουσ πιάνανε και τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσος και άλλος τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσος αθώος κόσμος πέθαινε, τότε τί θα λέγατε; πωπω δεν πήρανε τα κατάλληλα μέτρα;

use your mind before say something.

ΗΜΑΡΤΟΝ και ΕΛΕΟΣ

Καλα κάνουν. στερούν μία μικρή ελευθερία (πχ. ελεγχος γαλακτος)για να προστατεψουν το δικαίωμα τόσων ανθρωπων να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους .

Μου κάνει εντύπωση που όλοι συμφωνείτε με αυτό τον τρόπο σκέψης...

Τί πάει να πει μια "μικρή ελευθερία";

Πότε η ελευθερία αρχίζει να γίνεται μεγάλη, ποιός θα το κρίνει αυτό;

Όταν αρχίσουμε να στερούμε μικρές ελευθερίες, τότε είναι προφανές ότι έχουμε ήδη στερήσει το δικαίωμα στους ανθρώπους να ζουν κανονικά τη ζωή τους.

Όλο αυτό που έγινε είναι μια μεγάλη νίκη για την τρομοκρατία. Όταν αρχίσουμε να συμπυκνώνουμε τις ελευθερίες χάριν της τρομολαγνείας, τότε οι τρομοκράτες (και μαζί τους μερικές κυβερνήσεις) έχουν ήδη νικήσει.

Επίσης αυστηρά μέτρα ασφαλείας και στα ελληνικά αεροδρόμια για πτήσεις προς Η.Π.Α Φαντάζομαι πως όχι ανάλογα με αυτά στη Βρετανία λλά αυστηρά. Και η πλάκα είναι πως σε 2 εβδομάδες φεύγω για Νέα Υόρκη. Ελπίζω να μην αντιμετοπίσω πρόβλημα μιας και άκουσα ότι δεν επιτρέπουν laptop μαζί!

σιγά μην σου εξηγήσουμε.

τα όρια του κάθε ένα φτάνουνε εκεί που ξεκινάει η περιέργεια.

positive για τα μέτρα. καθόλου υπερβολή.

όσο για το γάλα δεν το θεωρώ υπερβολή.

δεν μπήκα καν στην διαδικασία να σκεφτώ οτι ξεπερνάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ας γίνει όση καθυστέρηση αναλογή. αρκεί να αποβεί το μοιραίο.

αν σκεφτεί μόνο κάποιος οτι πιάσανε φοιτητή πακιστανό. γυναίκα με μωρό. άντρες που έοχυνε παιδιά και είχανε εισητήρια για να ταξιδέψουνε και να κάνουνε τρομοκρατική επίθεση, τότε αδιαφορώ για την καθυστέρηση.

οι αρμόδοι γνωρίζουνε.

αν δεν τουσ πιάνανε και τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσος και άλλος τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσος αθώος κόσμος πέθαινε, τότε τί θα λέγατε; πωπω δεν πήρανε τα κατάλληλα μέτρα;

use your mind before say something.

ΗΜΑΡΤΟΝ και ΕΛΕΟΣ

kopelia kouventoula kanoume..an thewreis to thema asteio kai anohto, mpaineis vgaineis kai den apantas!

tha sou pesei ****** tipota na miliseis kalutera?

Και βέβαια συμφωνώ και πιστεύω ότι και ακόμη αυστηρότερα να τα κάνανε, τόσο το καλύτερο για μας. Μάλλον ξεχνάμε ότι πρόκειται για την δική μας ασφάλεια, και κοιτάμε δυστυχώς - όπως πάντα... - περισσότερο την βόλεψή μας.
...And yet I know the worst is still to come...

Και βέβαια συμφωνώ και πιστεύω ότι και ακόμη αυστηρότερα να τα κάνανε, τόσο το καλύτερο για μας. Μάλλον ξεχνάμε ότι πρόκειται για την δική μας ασφάλεια, και κοιτάμε δυστυχώς - όπως πάντα... - περισσότερο την βόλεψή μας.

ισμήνη το κατέγραψες καλά.

απλά λητά και ορθά.

διότι εμένα μου ίεπανε οτι θα μο υπέσει το τούτο μου!

Όταν αρχίσουμε να στερούμε μικρές ελευθερίες, τότε είναι προφανές ότι έχουμε ήδη στερήσει το δικαίωμα στους ανθρώπους να ζουν κανονικά τη ζωή τους.

Όλο αυτό που έγινε είναι μια μεγάλη νίκη για την τρομοκρατία. Όταν αρχίσουμε να συμπυκνώνουμε τις ελευθερίες χάριν της τρομολαγνείας, τότε οι τρομοκράτες (και μαζί τους μερικές κυβερνήσεις) έχουν ήδη νικήσει.

μην το σκέφτεσαι γενικά.

δηλαδή όταν θα γίνει ένα τέτοιο κακό. τί θα λες μετά;

Egw ta thewrw polu ypervolika...mono gia ta matia tou kosmou...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά και κάποια απο αυτά εξωφρενικά.Αυτά τα μέτρα ισχύουν σε όλα τα αεροδρόμια ή μόνο Αγγλία;Άκουσα στις είδήσεις ότι απαγορεύονται τα κινητά και τα λάπτοπ.Την άλλη δευτέρα πετάω για Μυτιλήνη και πρέπει να πάρω μαζί μου το Λάπτοπ μου,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το πάω εκεί εάν δεν μου επιτρέψουν να το βάλω στο αεροπλάνο σαν "χειραποσκευή";Και μην μου πείτε να το βάλω στη βαλίτσα και να το στείλω στις αποσκευές γιατί όλοι ξέρουμε πόσο άτσαλα πετάνε τις βαλίτσες απο εδώ και απο εκεί και πόσο ευθραυστο είναι ένα Λάπτοπ.Απο την στιγμή που απαιτούν να βάζουμε τα πολύτιμα αντικείμενα μας στις αποσκευές θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν αυτό το τροπάρι "πετάω την βαλίτσα όπου βρω".Όταν θα το κάνουν αυτό και θα αναβαθμίσουν επιτέλους τις υπηρεσίες τους τότε πολύ ευχαρίστως να δεχτώ τα μέτρα που εφαρμόζουν.

Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά και κάποια απο αυτά εξωφρενικά.Αυτά τα μέτρα ισχύουν σε όλα τα αεροδρόμια ή μόνο Αγγλία;Άκουσα στις είδήσεις ότι απαγορεύονται τα κινητά και τα λάπτοπ.Την άλλη δευτέρα πετάω για Μυτιλήνη και πρέπει να πάρω μαζί μου το Λάπτοπ μου,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το πάω εκεί εάν δεν μου επιτρέψουν να το βάλω στο αεροπλάνο σαν "χειραποσκευή";Και μην μου πείτε να το βάλω στη βαλίτσα και να το στείλω στις αποσκευές γιατί όλοι ξέρουμε πόσο άτσαλα πετάνε τις βαλίτσες απο εδώ και απο εκεί και πόσο ευθραυστο είναι ένα Λάπτοπ.Απο την στιγμή που απαιτούν να βάζουμε τα πολύτιμα αντικείμενα μας στις αποσκευές θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν αυτό το τροπάρι "πετάω την βαλίτσα όπου βρω".Όταν θα το κάνουν αυτό και θα αναβαθμίσουν επιτέλους τις υπηρεσίες τους τότε πολύ ευχαρίστως να δεχτώ τα μέτρα που εφαρμόζουν.

Τα μέτρα αυτά νομίζω ισχύουν μόνο για Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α, σίγουρα όχι για πτήσεις εσωτερικού. Εγώ να δω τι θα κάνω με το laptop που σε δύο εβδομάδες πάω Νέα Υόρκη...

den einai μυστικο...http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5351&subid=2&pubid=57870 <<Oμως, η καλύτερη υγρή βόμβα θεωρείται από τους ειδικούς η νιτρογλυκερίνη, η οποία μπορεί σε διάστημα δευτερολέπτων να σκορπίσει τον θάνατο. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη νιτρογλυκόλη, και λειτουργεί ως πυροκροτητής.>>

κοκτειλ χημικων ανακατεμενα...κ οτιδηποτε μπορει να βγαλει σπιθα(σαν πυροκροτητης αν κ στο σιτε λεει απλα η αναμοιξη χημικων ειναι ο πυροκροτητης)γι αυτο απαγορευουν οτιδηποτε εχει μπαταρια+υγρο....

μηπως θελουν παλι να κερδισουν συμπαθεια κοσμου αμερικανοαγγλοι?

βλεπε 11σεπτεμβ. οι περισσοτερο π εχουν κοιταξει τα ντοκυματερ+βιβλια π βγηκαν λενε ειναι δημιουργια των ιδιων οι "τρομοκρατικες" απειλες.

Egw ta thewrw polu ypervolika...mono gia ta matia tou kosmou...

θα ήθελα να μάθω γιατί.

αν θέλεις απαντάς.

Και καλά κάνουν...

Δεν πιστεύω πως είναι και πάρα πολύ υπερβολικά τα μέτρα, αλλά είναι και ασυνίθηστα τα μέτρα αυτά... για αυτό κι φένονται και περίεργα, παράξενα...

Αλλά για την ασφάλεια των επιβατών είναι απαρέτητα

ta metra asfaleias einai ontws anagkaia alla exw ti gnwmh an thelei h tromokratiki organwsh na ksanariksei aeroplano de tha ti stamatisei to gegonos oti de mporei na xrhsimopoihsei gala kai kinito! dusthxos pote de tha niwthoume 100% asfaleia.

@kage-thanx yia to link

Δεν τα βρίσκω και πολύ υπερβολικά (από δαύτους τι περίμενες). Προκειμένου να ξέρω ότι θα φτάσω πιο σίγουρα, καλύτερα να τους ξεψαχνίσουν όλους.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

:respect: Συμφωνουμε σε ολα.:)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

eleutheria kai mikri eleutheria exei diafora...mi leme twra den uparxei eleutheria epeidh ginontai tosoi elegxoi! se ligo tha mou peite oti sklavwthikame oloi logo tis amerikis pou arxise to polemo ktl ktl

kai apo anekathen steroumastan mikres eleutheries, panta uphrxan elegxoi sta aerodromia, alkoostest se mploka tis astunomias kai diaforoi alloi elegxoi tis astunomias kai tou kratous se kathimerini vasi..apla twra einai se megalutero vathmo logo tis tromokratias kai den einai kati pou (pisteuw) tha diarkisei yia poly...me liga logia de xasame ta athrwpina dikaiwmata mas kai doksa to theo exoume eleutheria

kai h eleutheria xanete otan pauoume na zoume opws mas armozei kai zoume upo ti "skia" kapoion fovwn...kai de nomizw oute thelw na pisteuw oti exoume ftasei se auto to shmeio

twra evlepa ta nea sti tileorasi kai leei den afinoun na peraseis tipota sto aeroplano mono portofoli, kleidia kai diavathrio:confused: mhpws to parakanoun ligo? h kala kanoun? kai leei episis oti epitrepoun mono to gala yia ta mwra afou prwta to dokimasei o sunodos tou mwrou (na sigoureutoun kai kala oti einai gala) alla auto xazo mou fenete...an kapoios exei skopo na anatinaksei to aeroplano me to gala tha piei ligo kai as mhn einai gala...mexri na dhlitiriastei h na pathei kati tha exei hdh skotwthei apo tin ekriksi sto aeroplano...:wacko:

αμα πιει νιτρογλυκερινη με το που θα παει στο στομαχι θα σκασει σαν καρπουζι....

electronicly signal δηλαδη το καθε υγρο αντιδρα διαφορετικα σε καθε ηλεκτρονικο σημα απο το οποιο μπορεις να παρεις ενα τηλ και να στοχευσεις το υγρο και τελειωσε