Mitsos15 Δημοσιεύτηκε August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2006 Εδώ θα γίνονται συζητήσειs για το ποιόs ηθοποιόs είναι καλύτεροs στήν Ελλάδα τι πιστεύετε εσείs. Υ.Γ: Αν υπάρχει σχετικό thread αs το κλειδώσουν moderators και συνεχίζουμε αλλού...Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk1 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Υπάρχουν αρκετοί καλοί.Εμένα μ αρέσει πολύ ο Ρώμας :) Παράθεση http://www.filehost.gr/banners/slogan_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Εμένα μου αρέσει ο Μπέζος...:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Πέμη Ζούνη (:yahoo: θεά, την απολαύσα και πάλι στην επανάληψη του άπαιχτου τελευταίου επεισοδίου Κλείσε τα μάτια!!!) Επίσης Κων/νος Μαρκουλάκης, Ελένη Ράντου και Σμαράγδα Καρύδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Παπακαλιά και Σερβετάλης...Άπαιχτο δίδυμο σαν κολλητοί στο κλείσε τα μάτια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 μου αρεσουν ο ρωμας,η ραντου(καταπληκτικο διδυμο στο κων/νου και ελενης),μανισαλη(νατασσα απο εμεις και εμεις),κοκλας,καβογιαννη,χαραλαμποπουλος,ζετα δουκα,μαρια σολωμου. δε μου αρεσουν ο σεργιανοπουλος,η τζομπανακη,η παλαιολογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Αγαπημενοι: Ελενη Ραντου (Κωνσταντινου κ Ελενης, Τι Ψυχη θα παραδωσεις μωρη) Αννα Παναγιωτοπουλου (Σε Ολα) Μαρια Καβογιαννη (Εγκληματα, απεχτη η Κορινα!... Βαγγελίστρα μου..ααα) Χαρης Ρωμας (Σε Ολα εκτος απο Καφε της Χαρας) Κωστας Κοκλας (Σε Ολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δεν θα πω ποιοι μου αρεσουν. Παντως ΜΙΣΩ τον Ρωμα...τι αθλιος.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ:X :p :whistle: :tease: χωρίς σχόλια .... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Μου αρέσουν: Ελένη Ράντου (ειδικά στο Κων/νου & Ελένης και στις Σαββατογεννημένες) Άβα Γαλανοπούλου (Παντού!!!!!!) Χρύσα Ρώπα (Έδωσε ρέστα στο Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή και πιο παλιά στις Βαρβαρότητες - θυμάστε: "ΧΑΡΗ!!!!") Πέτρος Φιλιππίδης (Παντού!!!!) Παύλος Χαϊκάλης (...επίσης) Μαρία Λεκκάκη(όχι τόσο Κ & Ε, αλλά στη Νταντά και στους Στάβλους έδινε ρέστα - "την τύχη μου την παρθένα..." :) Τζέσυ Παπουτσή (παντού!) Καίτη Κωνσταντίνου (η καλύτερη κακιά της ελληνικής TV ever - ΣΩΣΩ ΠΑΠΑΔΗΜΑ!!!) Μαρία Καβογιάννη (ΠΑΝΤΟΥ!!!) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ: Μιμή Ντενίση (αν μπορεί κανείς να την πει ηθοποιό!) Χάρης Ρώμας (Με το Ρώμα είναι κάτι σαν one-night stand - Ξέρεις οτι δεν έχει νόημα, κάθε φορά είναι ίδια και όμως το κάνεις!) Αλίκη Βουγιουκλάκη (Μην αρχίσετε το βρίσιμο - απλά θεωρώ πως μια γυναίκα που τη θυμόμαστε κυρίως για το "νιαου βρε γατούλα" δεν θεωρείται καλή ηθοποιός - για γατούλα πάλι μια χαρά είναι ;) ) Γωγώ Μαστροκώστα (όπως πολύ σοφά είχε πει η Χρυσούλα Διαβάτη ως Φλώρα στους Δύο Ξένους - "Αυτή είναι γνωστή για τον κώ*ο της. Γιατί την βάζουν να μιλάει;;;" :respect: ) Στάθης Ψάλτης (απλά...σίχαμα!) Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολλές ακόμα σελίδες... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 μυρτω αλικακη....που την 8υμη8ηκα ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ηθοποιοί που μ'αρέσουν: Καβογιάννη-Κωνσταντίνου(Σωσώ)-Μπέζος-Φιλιππίδης-Καρύδη-Ράντου-Μπαλανίκα-Χατζηπαναγιώτης(κυρίως στα Εγκλήματα)-Χαραλαμπόπουλος-Σερβετάλης(μόνο στο "είσαι το ταίρι μου" και στο "κλείσε τα μάτια"). Από παλιούς: Καρέζη-Κωνσταντάρας-Βλαχοπούλου-Μουστάκας-Παπαγιαννόπουλος Ηθοποιοί που δεν μ'αρέσουν: Γενικά όλα τα μοντέλα (Σπαλιάρας-Καγιά κτλ κτλ)-Παπακαλιάτης(μόνο για σενάρια κάνει :p )-Τσιμιτσέλης-Παλαιολόγου-Λαζόπουλος...άλλοι δεν μου έρχονται τώρα:) .....αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δε μου αρεσει καθολου ο Σομερ,καμια σχεση με ηθοποιια. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 μυρτω αλικακη....που την 8υμη8ηκα ε? Soy aresei h den sou aresei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Υπάρχουν αρκετοί καλοί.Εμένα μ αρέσει πολύ ο Ρώμας :) einai o ithopoios pou an kai diathetei talento...ton thewrw aptous pio gloiwdeis kai geloious san atomo kai tropo paiksimatos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Δε μου αρεσει καθολου ο Σομερ,καμια σχεση με ηθοποιια. Και έλεγα ποιον ξέχασα...:p!!Είναι πολύ ωραίος αλλά απο ηθοποιία...άστα να πάνε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Γιατι η Μαστροκωστα θεωρειται ηθοποιος?Ελεος! Θα μιλησω για τους νεους..(οχι Βουγιουκλακη,Κωστανταρας κτλ,αυτοι ειναι θεοι!) Λοιπον,τελεια ειναι η Μαρια Καβογιαννη...οπου και να παιξει ειναι σκετη απολαυση! Επισης μ αρεσουν η Χρυσουλα Διαβατη,η Ελενη Ραντου,η Ρενια Λουιζιδου, η Ελισαβετ Κωσταντινιδου,η Σμαραγδα Καρυδη,η Θαλεια Ματικα,ο Αρης Σερβεταλης (ΚΟΡΥΦΗ!) ,ο Γιαννης Μπεζος,ο Κωσταντινος Μαρκουλακης και ο Χρηστος Λουλης.:up: Και αλλοι..βεβαια.. Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ειναι νεα και καινουρια η Διαβατη?????????? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 mou aresoun xaris romas(se ola) elisabet konstantinidou(para 5,ala kai sto konstantinou kai elenis pou ixe paixi se ena episodio kai itan korifi:yahoo: :yahoo: ) Eleni Rantou(se ola) Ana Panagiotopoulou(Ntoltse vita) Pemi Zouni(klise ta matia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ειναι νεα και καινουρια η Διαβατη?????????? Νέα και καινούργια δεν είναι αλλά πολύ γνωστή έγινε τα τελευταία χρόνια, κυρίως από τα σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ειναι νεα και καινουρια η Διαβατη?????????? Εννοω ρε συ απο αυτους που παιζουν ακομα σε σιριαλ ,ταινιες κτλ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥν ΠΕΘΑΝΕΙ! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τζόυς Ευείδη (ΠΑΝΤΟΥ!!!!!):) :) Χάρης Ρώμας (ΠΑΝΤΟΥ!!!!) Ελένη Ράντου (ΠΑΝΤΟΥ!!!!) Στέλιος Μάινας (Μεν κ Δεν) Μαρία Καβογιάννη (Εγκλήματα) Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (ΠΑΝΤΟΥ!) Βίκυ Σταυροπούλου (ΠΑΝΤΟΥ!!) Ρένια Λουιζίδου (Καφέ της Χαράς) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 δε μ αρεσει κα8ολου μα καθολου ο Νινιος. δε μπορω να δω ταινια που παιζει αυτος οσο μικρο ρολο και αν εχει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Σταυροπούλου και Χατζηπαναγιώτης όντως υπέροχοι! Καβογιάννη και Προύσαλης στα εγκλήματα ήταν κορυφή!!!:up: Όσο για το Νινιο, είναι αυτός που παίζει σχεδόν πάντα με την Ανδριανού; Αν ναι, κ εγώ δεν τον πάω (ούτε κ την Ανδριανού βεβαίως βεβαίως)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Μου αρέσει πάρα πολύ η Σμαράγδα Καρύδη,ειδικά στο "Παρά Πέντε" έχει δώσει ρέστα η γυναίκα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts