ddr2 Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Νομίζω ότι το thread θα ήταν πραγματικά χρήσιμο αν έγραφαν όλοι και από ΠΟΥ την αγόρασαν (κατάστημα με φυσική παρουσία η από το Internet. αν είναι δυνατόν και ένα link για πληροφορίες) για να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Το να πετάμε απλά μια τιμή δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Άποψη μου φυσικά δεν ξέρω αν συμφωνείτε... Aπολύτως:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ψάχνοντας , σίγουρα βρίσκεις και καλές τιμές.(αυτός είναι και ένας λόγος που άνοιξα αυτό το threat) Αλλά "κανονικά" είναι ακριβές. (σκέψου ότι με 50 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 80 giga HDD) Ναι με αυτο το σκεπτικο που ανεφερες συμφωνω και εγω μαζι σου... Αν και δεν νομιζω να πεσουν και αλλο οι τιμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Στο Πλαίσιο κάρτες sd. 1giga=26 ευρώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παρα πολυ καλη τιμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παρα πολυ καλη τιμη!!! Ναι , οφείλω να πώ ότι είναι ευκαιρία.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 For the record..έχουμε ειδικό thread γι αυτό που συζητάτε: {Price watch} Kάρτες μνήμης: που είναι οι φτηνότερες; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Στο Πλαίσιο κάρτες sd. 1giga=26 ευρώ. Εχω παρει εδω και ενα μηνα αυτην την καρτα της transcend για την φωτογραφικη μου μηχανη, και για την ακριβεια εχει 25,90. και 512 ΜΒ στο w810i μου. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 For the record..έχουμε ειδικό thread γι αυτό που συζητάτε: {Price watch} Kάρτες μνήμης: που είναι οι φτηνότερες; :) Δεν το είχα δεί.:O Αλλά στο παρόν θέμα , η συζήτηση για τις κάρτες μνήμης είναι γενικότερη ούτως ή άλλως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εχω παρει εδω και ενα μηνα αυτην την καρτα της transcend για την φωτογραφικη μου μηχανη, και για την ακριβεια εχει 25,90. και 512 ΜΒ στο w810i μου. Μια χαρα τιμη φιλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Δοκίμασα να βάλω στο 6230 μου μια mmc 1giga αλλά η συσκευή αντιμετώπισε πρόβλημα. Συγκεκριμένα αργούσε να τη διαβάσει, ορισμένες φορές δεν την έβλεπε καθόλου. Όταν μάλιστα άνοιγα την αναπαραγωγή μουσικής, τότε έκανε παρά πολύ ώρα να ετοιμάσει τη λίστα... Οπότε δυστυχώς θα μείνω στα 256Mb... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Έχω το Nokia 6131.Θέλω χώρο!!!! Το κινητό παίρνει microSD και η μέγιστη χωριτηκότητα αυτών των καρτών είναι 2GB.Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..Ξέρει κανείς που θα βρω microSD 2GB??Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. P.S. Έχω βρει από ένα online shop από τη Γερμανία αλλά δεν θέλω (δεν μπορώ) να παραγγείλω από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Έχω το Nokia 6131.Θέλω χώρο!!!! Το κινητό παίρνει microSD και η μέγιστη χωριτηκότητα αυτών των καρτών είναι 2GB.Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..Ξέρει κανείς που θα βρω microSD 2GB??Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. P.S. Έχω βρει από ένα online shop από τη Γερμανία αλλά δεν θέλω (δεν μπορώ) να παραγγείλω από το εξωτερικό. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=56580348&Catalog_Id=10&Product_Id=325506&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0 Η παραπάνω κάρτα μνήμης σε καλύπτει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αλλά ΟΛΟΙ μου δίνετε urls για miniSD και όχι microSD που χρειάζομαι!!! I need micro not mini!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 http://www.engineering.gr/EngShop/Scripts/prodList.asp?idCategory=117 Για δες εσδω πιαθανον θα εχουν και 2 giga. Και εδω θα χουν σιγουρα http://www.pixmania.com/gr/gr/188726/art/pixmania/eunoa-ii-ico-mmc-mobile-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Έχω το Nokia 6131.Θέλω χώρο!!!! Το κινητό παίρνει microSD και η μέγιστη χωριτηκότητα αυτών των καρτών είναι 2GB.Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..Ξέρει κανείς που θα βρω microSD 2GB??Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. P.S. Έχω βρει από ένα online shop από τη Γερμανία αλλά δεν θέλω (δεν μπορώ) να παραγγείλω από το εξωτερικό. Σε ρώτησα και στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει, αλλά μάλλον δεν είδες το ερώτημα μου. Έχεις ψάξει για το αν το κινητό σου μπορεί να υποστηρίξει μια τόσο μεγάλη κάρτα μνήμης; μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα... Το 6131 σου έχει hotswap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Όχι το 6131 τα σηκώνει τα 2GB.sorry όντως το άλλο δεν το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 auta pou xreisimopoio: Qtek S110 : SD SE P800: memory stick duo Moto V360v: Transflash Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) auta pou xreisimopoio: Qtek S110 : SD SE P800: memory stick duo Moto V360v: Transflash Ωραία, αλλά δε μας λες ούτε χωρητικότητες ούτε τις εταιρείες των κατασκευαστών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ έχω ένα Ν70 και έβαλα μια κάρτα Kingston MMCM/1GB mobile dual-Voltage αλλά μου κάνει διάφορα περίεργα. Άλλες φορές μου λέει οτι είναι κατεστραμένη η κάρτα αλλες φορές οτι δεν υπάρχει κάρτα και διάφορα τετοια. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Έχω το se w800i κι είχε από μόνο του το πακέτο μια memory stick duo 512 Mb (γράφει κι ένα Magicgate -δεν ξέρω αν έχει σημασία) Είναι ό,τι πρέπει γιατί χωράει και σήριαλ και σε κάποια φάση κυκλοφορούσα με 3 σήριαλ μέσα :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ έχω ένα Ν70 και έβαλα μια κάρτα Kingston MMCM/1GB mobile dual-Voltage αλλά μου κάνει διάφορα περίεργα. Άλλες φορές μου λέει οτι είναι κατεστραμένη η κάρτα αλλες φορές οτι δεν υπάρχει κάρτα και διάφορα τετοια. Ξέρει κανείς κάτι? Ίσως δεν την εφαρμόζεις σωστά στην υποδοχή. Όταν συμβαίνει στη συσκευή μου κάτι παρόμοιο,απλά βγάζω και ξαναβάζω την κάρτα στη θέση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μια από τα ίδια Treloparea... Συν μια 256 για φωτογραφική CF Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ε καλά εγώ δεν χρησιμοποιώ τόσο πολύ την κάμερα. Άλλωστε έχω και την digital. Περισσότερο τα παιχνίδια και η μουσική κρατάνε πολύ χώρο στην κάρτα μου.. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ έχω ένα Ν70 και έβαλα μια κάρτα Kingston MMCM/1GB mobile dual-Voltage αλλά μου κάνει διάφορα περίεργα. Άλλες φορές μου λέει οτι είναι κατεστραμένη η κάρτα αλλες φορές οτι δεν υπάρχει κάρτα και διάφορα τετοια. Ξέρει κανείς κάτι? σου παρουσιαζει το μηνυμα : "κατεστραμμενη βαση δεδομενων"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Στο 6280 μια scandisk 1GB και στο 3230 twinmos 512 lifetime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts