Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

V10.0.025

12-07-06

από Πάροχο Κινητής

η τιμή δεν "παίζεται" (από "παιχνίδι" με εταιρικές επιδοτήσεις...<30€)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

30 euro den einai tipota tixere. Alla tha ksodeveis kai polla sta tilefona gia na exeis tetoia epidotisi .

Taaaasooo 30 euro :cry: :cry:

Otan to epkseragsteis arketa pes mas tin gmoni sou. Pou kollaei kai an exoun allaksei tipota se sxesi me ta parapano ? !:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

30 euro den einai tipota tixere. Alla tha ksodeveis kai polla sta tilefona gia na exeis tetoia apidotisi .

Taaaasooo 30 euro :cry: :cry:

Otan to epkseragsteis arketa pes mas tin gmoni sou. Pou kollaei kai an exoun allaksei tipota se sxesi me ta parapano ? !:(

Το "παιχνίδι" προκύπτει από΄την εκμετάλλευση πλεονάσματος επιδοτήσεων, σε ομάδες συνδέσεων (επί συνόλου 180 συνδέσεων, με διάφορα μεγάθη κατανάλωσης, από ελάχιστο, έως μεγάλο). :)

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου Power User.

Πολύ πιθανό, ουδέποτε να αξιοποιήσω κάποια χαρακτηριστικά του.

Τα κολλήματα μου εμφανίστηκαν σε εντελώς διαφορετικές λειτουργίες, συνεπώς δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισαν, τόσο, ώστε να σκέφτομαι, από τώρα, πιθανή αναβάθμιση του fiirmware.

Αν, στην πορεία, διαπιστώσω κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, θα το γράψω.

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι πρόκειται για εντυπωσιακή κατασκευή, αλλά προτιμώ το N80...ακόμη και το S/E Κ800 (χωρίς να υπονοώ ότι τίθεται θέμα σύγκρισης).

Εγώ,το παρήγγειλα πρωί Τρίτης(χθες)και ο υπάλληλος μου είπε ότι θα το φέρει(με courier-αντικαταβολή)σε 2-3 εργάσιμες μέρες...Σήμερα δεν ήρθε,άρα ή αύριο ή την Παρασκευή...;)

Να ρωτήσω κάτι...;;;:worry:

Εγώ,στο Κ750i μου,όταν περνάω φωτός απ'τον Η/Υ μου μέσω Bluetooth στο κινητό,μετά φτιάχνω φακέλους ανάλογα με τις φωτό...

Παράδειγμα,έχω φάκελο με αμάξια και βάζω αμάξια,έχω φάκελο με κινητά και βάζω κινητά κλπ,κλπ...

Αυτό δηλαδή,δεν θα μπορώ να το κάνω στο Ν93...;;;:cry:

Apo oti katalaba oxi. Tha mporeis na kaneis kapoia album alla ston viewer tou kinitou tha ta blepeis ola mazi anakatemena. Isos sto mellon me kapoia efarmogi tritou na diorthothei afto.

Όχι ρε γμτ...:cry:

Γιατίιιι.....;;;;;:(

Ανακατεμένα,είναι αηδία...

Den mporo na sou po kai sigoura. Einai oti katalaba apo ta review pou diabasa exthes. Einai les kai biastikane na to kikloforisoun se oti katastasi kai na itan to logismiko, giati mallon den eixan alla perithoria kathisterisis. Giati perimenoun kai oi diadoxoi....

Kai mallon tha diorthonoun tin katastasi me anabathmisis tou logismikou.

Tha kikloforisoun efarmoges pistevo gia ola se ligo kairo. Mi fobasai.

Mexri tote tha exeis na asxolitheis me to N93 xoris na baretheis. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλοσπάντων...:mad:

Ελπίζω το e-shop,να'χει κανα νεότερο firmware...:worry:

Θα τις βλέπω έτσι τις φωτός...Τι να κάνω...:(

Koinos isxuei to ekseis:min to agorazete akoma
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ήχος: στιβαρός

Σταθερότητα: κολλήματα

Αυτονομία: δεν ενομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα εκτίμησης.

Νομίζω ότι στην πράξη, κάθε Χρήστης

θα την εκτιμήσει διαφορετικά.

Τσακάλι ! ;)

Για τις φωτο ισχυουν οσα γραφονται?ειναι οντως χειροτερες απο αυτες που εχουμε δει παλαιοτερα?Επισης(σορρυ και για το απανωτο ποστ)ξερεις κανεις αν μπορεις μεσω πιστωτικης να το παρεις απο πουθενα με δοσεις ας πουμε με καλο επιτοκιο?

Koinos isxuei to ekseis:min to agorazete akoma

Ναι...Σιγά μην περιμένω 10 χρόνια για να βάλουν φακέλους στο κινητό...

Αν ήταν θα'παιρνα τώρα το Ν73,αλλά αυτό ούτε wi-fi δεν έχει και το βίντεό του ασχολίαστο...Το Ν93,έχει και τα 3D Games...;)

Αν ήταν θα περίμενα το διάδοχο,αν είχα τουλάχιστον κάποιο κινητό της προκοπής να περάσω την ώρα μου μαζί με τον καιρό,αλλά με το GX30i που έχω ξεμείνει,δεν γίνεται δουλειά....:mad:

Γι'αυτό,θα πάρω το Ν93 και θα τελειώνω...

Ναι...Σιγά μην περιμένω 10 χρόνια για να βάλουν φακέλους στο κινητό...

Αν ήταν θα'παιρνα τώρα το Ν73,αλλά αυτό ούτε wi-fi δεν έχει και το βίντεό του ασχολίαστο...Το Ν93,έχει και τα 3D Games...;)

Αν ήταν θα περίμενα το διάδοχο,αν είχα τουλάχιστον κάποιο κινητό της προκοπής να περάσω την ώρα μου μαζί με τον καιρό,αλλά με το GX30i που έχω ξεμείνει,δεν γίνεται δουλειά....:mad:

Γι'αυτό,θα πάρω το Ν93 και θα τελειώνω...

οκ αν δε βαριεσαι να τρεχεις για να βαζεις καλυτερο firmware εχε καλως εγω προσωπικα βαριεμαι.Στα e shop ξερεις αν το δινουν σε δοσεις μεσω πιστωτικης?

Όχι ρε γμτ...:cry:

Γιατίιιι.....;;;;;:(

Ανακατεμένα,είναι αηδία...

Γιαυτό θα του περάσεις καμιά εφαρμογούλα για να τα βλέπεις όπως θες. Αυτό δεν είναι αστοχία λογισμικού, ούτε θα διορθωθεί. Είναι η καινούρια (χαζή κατά τη γνώμη μου) προσέγκιση της Nokia.

Λείπω και έχω χάσει εξελίξεις, αλλά τα μηνύματα που βλέπω δεν είναι πολύ ενθαρυντικά. Σίγουρα δεν θα το πάρω ακόμη και δεν έχω σκοπό να δώσω 720 ευρώ για κινητό αυτή τη στιγμή. Μεγειά σε αυτούς που το πήρανε και να μην απογοητεύεστε, τα προβλήματα που έχει σίγουρα θα λυθούν. τα λεμε από Σεπτεμβρη:D

Λεωνίδας

οκ αν δε βαριεσαι να τρεχεις για να βαζεις καλυτερο firmware εχε καλως εγω προσωπικα βαριεμαι.
Έχω εδώ στο Αιγάλεω Nokia Shop πολύ κοντά μου,10 λεπτά το πολύ με λεωφορείο...;)

Στα e shop ξερεις αν το δινουν σε δοσεις μεσω πιστωτικης

Για δες εδώ... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279

Έχει τρόπους πληρωμής,παραγγελίας,αποστολής...

Για δες...:)

Έχω εδώ στο Αιγάλεω Nokia Shop πολύ κοντά μου,10 λεπτά το πολύ με λεωφορείο...;)

Για δες εδώ... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279

Έχει τρόπους πληρωμής,παραγγελίας,αποστολής...

Για δες...:)

Οκ ευχαριστω θα το χτυπησω με πιστωτικη μαλλον πιθανοτατα απο Σεπτεμβρη(εκτος αν δε λυθουν με αναβαθμισεις τα προβληματα που εχει)Για το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D

το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D

Έλα ρε σοβαρά...;;;:D Απο Τρίκαλα θα'ρθεις εδώ...;;;:happy: Γιατί...;;;:worry:

Ναι,το Nokia Shop Αιγάλεω,είναι πολύ κοντά...;)

Θα τους επισκέπτομαι συχνά.

Άντε καληνύχτα...:yawn:

Έλα ρε σοβαρά...;;;:D Απο Τρίκαλα θα'ρθεις εδώ...;;;:happy: Γιατί...;;;:worry:

Ναι,το Nokia Shop Αιγάλεω,είναι πολύ κοντά...;)

Θα τους επισκέπτομαι συχνά.

Άντε καληνύχτα...:yawn:

Φοιτητης ειμαι ρε τωρα ειμαι Τρικαλα για καλοκαιρι και εγω θα τους επισκεπτομαι γι αυτο σου λεω!!!:lol:

epitelous egina kai egw katoxos tou n93 shmera.to kinhto petaei....alla se megethos:cry: tromazei.mia erwthsh se autous pou to exoune otan kleinoune to portaki koumponei kala?h xreiazetai mia mikrh dunamh pros ta aristera?:wacko:

Μεγια φιλε ARIS_21!!!!:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Επιτελους, ενα αξιολογο κινητο στα χερια σου...!:p

Σου ευχομαι να το χαρεις οπως επιθυμεις.. :D

Να το δεις να μεγαλωνει και να το καμαρωνεις μερα με την μερα...!:happy:

προσοχη στα βαρακια...μονο :ninja:

IPHONE 4 The Ultimate

Οκ ευχαριστω θα το χτυπησω με πιστωτικη μαλλον πιθανοτατα απο Σεπτεμβρη(εκτος αν δε λυθουν με αναβαθμισεις τα προβληματα που εχει)Για το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D

Se 24 doseis tha sou vgei sta 800 euro peripou. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας!!!!

Απο μεθαύριο θα είναι διαθέσιμο και στο Πλαίσιο στην τιμή των 749 € , και προσφορά 699 € για παραγγελίες μέσω ίντερνετ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ . ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FULL MODE :D
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ SUPER 3

Apo oti katalaba oxi. Tha mporeis na kaneis kapoia album alla ston viewer tou kinitou tha ta blepeis ola mazi anakatemena. Isos sto mellon me kapoia efarmogi tritou na diorthothei afto.

Έτσι είναι, ακριβώς όπως το περιγράφεις.

Ατέλεια ολκής.

Για τις φωτο ισχυουν οσα γραφονται?ειναι οντως χειροτερες απο αυτες που εχουμε δει παλαιοτερα?Επισης(σορρυ και για το απανωτο ποστ)ξερεις κανεις αν μπορεις μεσω πιστωτικης να το παρεις απο πουθενα με δοσεις ας πουμε με καλο επιτοκιο?

Αν αποδεχθείς ότι πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο, είναι αξιοπρέπες (+).

Αν θελήσεις να το συγκρίνεις με φωτογραφική μηχανή, δεν έχει νόημα.

Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τυχερός κάτοχος κανένα video και καμιά φώτο να δούμε???:) :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τυχερός κάτοχος κανένα video και καμιά φώτο να δούμε???:) :)

Stis proigoumenes selides (pou den einai kai polles) exei arketa link gia foto kai video.

me tis fotografies den tha vgaleis akri giati allou einai kales kai allou exoun problima. EInai kati pou gia tin ora den thelei poli psaksimo giati mallon tha allaksei sto mellon.

Ta video einai para poli kala, kalitera apo alla kinita alla oxi kalitera apo kapoia psifiaki camera. Einai SAN.....psifiaki camera. Opos leme SAN fistik :lol:

Pantos gia mena tha einai anabathmisi se ola, se sxesi me to kinito pou exo tora. Pou itan aksioprepestato ta teleftaia xronia alla exei paliosei pia.

Afto pou me endiaferei tora einai osoi filoi to exoun na mas lene apo pou to piran kai poso. To logismiko exei kai an kollaei. Basika afto tha xriastei tin dikia tou selida otan ta kinita ginoun perissotera, alla afto einai douleia tou Moderator mas na to apofasisei.

Καλησπέρα σας!!!!

Απο μεθαύριο θα είναι διαθέσιμο και στο Πλαίσιο στην τιμή των 749 € , και προσφορά 699 € για παραγγελίες μέσω ίντερνετ

Apo methario grafeis kai ego psaxno apo simera na to bro :O

I times pou grafeis einai me 19 % fpa ?

Me doseis meso internet poso tha vgei ?

[sIGPIC][/sIGPIC]