miaow Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 V10.0.025 12-07-06 από Πάροχο Κινητής η τιμή δεν "παίζεται" (από "παιχνίδι" με εταιρικές επιδοτήσεις...<30€) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 30 euro den einai tipota tixere. Alla tha ksodeveis kai polla sta tilefona gia na exeis tetoia epidotisi . Taaaasooo 30 euro :cry: :cry: Otan to epkseragsteis arketa pes mas tin gmoni sou. Pou kollaei kai an exoun allaksei tipota se sxesi me ta parapano ? !:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 30 euro den einai tipota tixere. Alla tha ksodeveis kai polla sta tilefona gia na exeis tetoia apidotisi . Taaaasooo 30 euro :cry: :cry: Otan to epkseragsteis arketa pes mas tin gmoni sou. Pou kollaei kai an exoun allaksei tipota se sxesi me ta parapano ? !:( Το "παιχνίδι" προκύπτει από΄την εκμετάλλευση πλεονάσματος επιδοτήσεων, σε ομάδες συνδέσεων (επί συνόλου 180 συνδέσεων, με διάφορα μεγάθη κατανάλωσης, από ελάχιστο, έως μεγάλο). :) Δεν θεωρώ τον εαυτό μου Power User. Πολύ πιθανό, ουδέποτε να αξιοποιήσω κάποια χαρακτηριστικά του. Τα κολλήματα μου εμφανίστηκαν σε εντελώς διαφορετικές λειτουργίες, συνεπώς δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισαν, τόσο, ώστε να σκέφτομαι, από τώρα, πιθανή αναβάθμιση του fiirmware. Αν, στην πορεία, διαπιστώσω κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, θα το γράψω. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι πρόκειται για εντυπωσιακή κατασκευή, αλλά προτιμώ το N80...ακόμη και το S/E Κ800 (χωρίς να υπονοώ ότι τίθεται θέμα σύγκρισης). Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Εγώ,το παρήγγειλα πρωί Τρίτης(χθες)και ο υπάλληλος μου είπε ότι θα το φέρει(με courier-αντικαταβολή)σε 2-3 εργάσιμες μέρες...Σήμερα δεν ήρθε,άρα ή αύριο ή την Παρασκευή...;) Να ρωτήσω κάτι...;;;:worry: Εγώ,στο Κ750i μου,όταν περνάω φωτός απ'τον Η/Υ μου μέσω Bluetooth στο κινητό,μετά φτιάχνω φακέλους ανάλογα με τις φωτό... Παράδειγμα,έχω φάκελο με αμάξια και βάζω αμάξια,έχω φάκελο με κινητά και βάζω κινητά κλπ,κλπ... Αυτό δηλαδή,δεν θα μπορώ να το κάνω στο Ν93...;;;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Apo oti katalaba oxi. Tha mporeis na kaneis kapoia album alla ston viewer tou kinitou tha ta blepeis ola mazi anakatemena. Isos sto mellon me kapoia efarmogi tritou na diorthothei afto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Apo oti katalaba oxi. Tha mporeis na kaneis kapoia album alla ston viewer tou kinitou tha ta blepeis ola mazi anakatemena. Isos sto mellon me kapoia efarmogi tritou na diorthothei afto. Όχι ρε γμτ...:cry: Γιατίιιι.....;;;;;:( Ανακατεμένα,είναι αηδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Den mporo na sou po kai sigoura. Einai oti katalaba apo ta review pou diabasa exthes. Einai les kai biastikane na to kikloforisoun se oti katastasi kai na itan to logismiko, giati mallon den eixan alla perithoria kathisterisis. Giati perimenoun kai oi diadoxoi.... Kai mallon tha diorthonoun tin katastasi me anabathmisis tou logismikou. Tha kikloforisoun efarmoges pistevo gia ola se ligo kairo. Mi fobasai. Mexri tote tha exeis na asxolitheis me to N93 xoris na baretheis. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Τέλοσπάντων...:mad: Ελπίζω το e-shop,να'χει κανα νεότερο firmware...:worry: Θα τις βλέπω έτσι τις φωτός...Τι να κάνω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Koinos isxuei to ekseis:min to agorazete akoma Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ήχος: στιβαρός Σταθερότητα: κολλήματα Αυτονομία: δεν ενομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα εκτίμησης. Νομίζω ότι στην πράξη, κάθε Χρήστης θα την εκτιμήσει διαφορετικά. Τσακάλι ! ;)Για τις φωτο ισχυουν οσα γραφονται?ειναι οντως χειροτερες απο αυτες που εχουμε δει παλαιοτερα?Επισης(σορρυ και για το απανωτο ποστ)ξερεις κανεις αν μπορεις μεσω πιστωτικης να το παρεις απο πουθενα με δοσεις ας πουμε με καλο επιτοκιο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Koinos isxuei to ekseis:min to agorazete akoma Ναι...Σιγά μην περιμένω 10 χρόνια για να βάλουν φακέλους στο κινητό... Αν ήταν θα'παιρνα τώρα το Ν73,αλλά αυτό ούτε wi-fi δεν έχει και το βίντεό του ασχολίαστο...Το Ν93,έχει και τα 3D Games...;) Αν ήταν θα περίμενα το διάδοχο,αν είχα τουλάχιστον κάποιο κινητό της προκοπής να περάσω την ώρα μου μαζί με τον καιρό,αλλά με το GX30i που έχω ξεμείνει,δεν γίνεται δουλειά....:mad: Γι'αυτό,θα πάρω το Ν93 και θα τελειώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ναι...Σιγά μην περιμένω 10 χρόνια για να βάλουν φακέλους στο κινητό... Αν ήταν θα'παιρνα τώρα το Ν73,αλλά αυτό ούτε wi-fi δεν έχει και το βίντεό του ασχολίαστο...Το Ν93,έχει και τα 3D Games...;) Αν ήταν θα περίμενα το διάδοχο,αν είχα τουλάχιστον κάποιο κινητό της προκοπής να περάσω την ώρα μου μαζί με τον καιρό,αλλά με το GX30i που έχω ξεμείνει,δεν γίνεται δουλειά....:mad: Γι'αυτό,θα πάρω το Ν93 και θα τελειώνω...οκ αν δε βαριεσαι να τρεχεις για να βαζεις καλυτερο firmware εχε καλως εγω προσωπικα βαριεμαι.Στα e shop ξερεις αν το δινουν σε δοσεις μεσω πιστωτικης? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Όχι ρε γμτ...:cry: Γιατίιιι.....;;;;;:( Ανακατεμένα,είναι αηδία... Γιαυτό θα του περάσεις καμιά εφαρμογούλα για να τα βλέπεις όπως θες. Αυτό δεν είναι αστοχία λογισμικού, ούτε θα διορθωθεί. Είναι η καινούρια (χαζή κατά τη γνώμη μου) προσέγκιση της Nokia. Λείπω και έχω χάσει εξελίξεις, αλλά τα μηνύματα που βλέπω δεν είναι πολύ ενθαρυντικά. Σίγουρα δεν θα το πάρω ακόμη και δεν έχω σκοπό να δώσω 720 ευρώ για κινητό αυτή τη στιγμή. Μεγειά σε αυτούς που το πήρανε και να μην απογοητεύεστε, τα προβλήματα που έχει σίγουρα θα λυθούν. τα λεμε από Σεπτεμβρη:D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 οκ αν δε βαριεσαι να τρεχεις για να βαζεις καλυτερο firmware εχε καλως εγω προσωπικα βαριεμαι.Έχω εδώ στο Αιγάλεω Nokia Shop πολύ κοντά μου,10 λεπτά το πολύ με λεωφορείο...;) Στα e shop ξερεις αν το δινουν σε δοσεις μεσω πιστωτικης Για δες εδώ... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279 Έχει τρόπους πληρωμής,παραγγελίας,αποστολής... Για δες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Έχω εδώ στο Αιγάλεω Nokia Shop πολύ κοντά μου,10 λεπτά το πολύ με λεωφορείο...;) Για δες εδώ... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279 Έχει τρόπους πληρωμής,παραγγελίας,αποστολής... Για δες...:)Οκ ευχαριστω θα το χτυπησω με πιστωτικη μαλλον πιθανοτατα απο Σεπτεμβρη(εκτος αν δε λυθουν με αναβαθμισεις τα προβληματα που εχει)Για το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D Έλα ρε σοβαρά...;;;:D Απο Τρίκαλα θα'ρθεις εδώ...;;;:happy: Γιατί...;;;:worry: Ναι,το Nokia Shop Αιγάλεω,είναι πολύ κοντά...;) Θα τους επισκέπτομαι συχνά. Άντε καληνύχτα...:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Έλα ρε σοβαρά...;;;:D Απο Τρίκαλα θα'ρθεις εδώ...;;;:happy: Γιατί...;;;:worry: Ναι,το Nokia Shop Αιγάλεω,είναι πολύ κοντά...;) Θα τους επισκέπτομαι συχνά. Άντε καληνύχτα...:yawn:Φοιτητης ειμαι ρε τωρα ειμαι Τρικαλα για καλοκαιρι και εγω θα τους επισκεπτομαι γι αυτο σου λεω!!!:lol: Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 epitelous egina kai egw katoxos tou n93 shmera.to kinhto petaei....alla se megethos:cry: tromazei.mia erwthsh se autous pou to exoune otan kleinoune to portaki koumponei kala?h xreiazetai mia mikrh dunamh pros ta aristera?:wacko: Μεγια φιλε ARIS_21!!!!:rotfl: :rotfl: :rotfl: Επιτελους, ενα αξιολογο κινητο στα χερια σου...!:p Σου ευχομαι να το χαρεις οπως επιθυμεις.. :D Να το δεις να μεγαλωνει και να το καμαρωνεις μερα με την μερα...!:happy: προσοχη στα βαρακια...μονο :ninja: Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 thanks file kolabrou!!!ksereis....tha to deis apo konta...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Οκ ευχαριστω θα το χτυπησω με πιστωτικη μαλλον πιθανοτατα απο Σεπτεμβρη(εκτος αν δε λυθουν με αναβαθμισεις τα προβληματα που εχει)Για το nokia shop καλη φαση απο Σεπτεμβρη θα γινω κατοικος Χαιδαριου και το σκεφτομουν αυτο το θεμα:D Se 24 doseis tha sou vgei sta 800 euro peripou. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Καλησπέρα σας!!!! Απο μεθαύριο θα είναι διαθέσιμο και στο Πλαίσιο στην τιμή των 749 € , και προσφορά 699 € για παραγγελίες μέσω ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super3 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ . ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FULL MODE :D Παράθεση ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ SUPER 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Apo oti katalaba oxi. Tha mporeis na kaneis kapoia album alla ston viewer tou kinitou tha ta blepeis ola mazi anakatemena. Isos sto mellon me kapoia efarmogi tritou na diorthothei afto. Έτσι είναι, ακριβώς όπως το περιγράφεις. Ατέλεια ολκής. Για τις φωτο ισχυουν οσα γραφονται?ειναι οντως χειροτερες απο αυτες που εχουμε δει παλαιοτερα?Επισης(σορρυ και για το απανωτο ποστ)ξερεις κανεις αν μπορεις μεσω πιστωτικης να το παρεις απο πουθενα με δοσεις ας πουμε με καλο επιτοκιο? Αν αποδεχθείς ότι πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο, είναι αξιοπρέπες (+). Αν θελήσεις να το συγκρίνεις με φωτογραφική μηχανή, δεν έχει νόημα. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τυχερός κάτοχος κανένα video και καμιά φώτο να δούμε???:) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τυχερός κάτοχος κανένα video και καμιά φώτο να δούμε???:) :) Stis proigoumenes selides (pou den einai kai polles) exei arketa link gia foto kai video. me tis fotografies den tha vgaleis akri giati allou einai kales kai allou exoun problima. EInai kati pou gia tin ora den thelei poli psaksimo giati mallon tha allaksei sto mellon. Ta video einai para poli kala, kalitera apo alla kinita alla oxi kalitera apo kapoia psifiaki camera. Einai SAN.....psifiaki camera. Opos leme SAN fistik :lol: Pantos gia mena tha einai anabathmisi se ola, se sxesi me to kinito pou exo tora. Pou itan aksioprepestato ta teleftaia xronia alla exei paliosei pia. Afto pou me endiaferei tora einai osoi filoi to exoun na mas lene apo pou to piran kai poso. To logismiko exei kai an kollaei. Basika afto tha xriastei tin dikia tou selida otan ta kinita ginoun perissotera, alla afto einai douleia tou Moderator mas na to apofasisei. Καλησπέρα σας!!!! Απο μεθαύριο θα είναι διαθέσιμο και στο Πλαίσιο στην τιμή των 749 € , και προσφορά 699 € για παραγγελίες μέσω ίντερνετ Apo methario grafeis kai ego psaxno apo simera na to bro :O I times pou grafeis einai me 19 % fpa ? Me doseis meso internet poso tha vgei ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts