aris_21 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το Ν93...μια ερώτηση: μπορείς να τραβήξεις βίντεο με το πορτάκι του κινητού κλειστό; οχι δεν γινεται.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 demeno to eixa kai ego. Basika de leei kai toso. To skinaki xonotan sinexeia anamesa kai den ekleine kala to portaki. Eixa kai tin anisixia mipos to plastiko kommataki pou einai sti mesi, kanei kamia gratsounia sto tilefono. Κι εγώ το έχω με το σχοινάκι αν και το πλαστικό στη μέση είμαι μεγάλη @α@αρια.τι τα κάνω όμως δεν θέλω να πάθει τίποτα ο φακός η το τζαμάκι...:O Εχω και μία ερώτηση:Θεωρητικά χρησιμοποιώντας μόνο το οπτικό ζοομ δεν χάνω τίποτα σε ποιότητα δηλαδή η φοτο θα είναι η ίδια με αυτή που θα βγάλω αν πάω πιο κοντά και δεν χρησιμοποιήσω ζοομ;Μην ρωτήσετε γιατί δεν το δομιμάζω μονο και μόνο για να διαλέξω για το βράδυ ποιά από τις νυχτερινό ποτρέτο ή νυχτα θα χρησιμοποπιήσω(επέλεξα νύχτα αλλά με φλάς:lol: )μου έφαγε την μισή μπαταρία! ΥΠ Θελω να βρώ wifi για να δοκιμάσω τις ρυθμίσεις και το οικιακό δίκτυο!Βαρέθηκα να τα βλέπω μόνο από τις οδηγίες!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Exo tin entiposi oti kai mono me to optiko zoum, san na afksanetai ligo o thoribos stis fotografies. Loipon to prasino sti mpara einai to optiko zoum, to portokali to psifiako. to kokkino ti einai? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το Ν93...μια ερώτηση: μπορείς να τραβήξεις βίντεο με το πορτάκι του κινητού κλειστό; mporei na mhn trabaei me kleisto to portaki alla ama trabhkseis video k to deis meta sto pc tha patheis plaka..:D apla teleio! Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Exo tin entiposi oti kai mono me to optiko zoum, san na afksanetai ligo o thoribos stis fotografies. Loipon to prasino sti mpara einai to optiko zoum, to portokali to psifiako. to kokkino ti einai? μηπως σημαινει οτι μπαινουν και τα 2 ζουμ μαζι προσθετικα; αν εχει θορυβο το οπτικο, τοτε απλα δεν ειναι οπτικο που δεν το νομιζω.Θελω να βρώ wifi για να δοκιμάσω τις ρυθμίσεις και το οικιακό δίκτυο!Βαρέθηκα να τα βλέπω μόνο από τις οδηγίες!πηγαινε μια βολτα στο συνταγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 gia WIFI diktio ektos apo ekei mporis eukola na pas se opoiodipote flocafe i kai starbucks [to deutero den 3ero an einai for free!!] ego to dokimasa sto N93 mou me to pou to pira sto diktio enos filou! Apsogo !!! Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Mια ερωτηση απο μενα...Θεωρειται το wi-fi στο κινητο τοσο killer-feauture; Και εξηγουμαι:ειχα Ν9500,psp και εχω wi-fi στο σπιτι ,αλλα και στο πανεπιστημιο αλλα ποτε δεν σερφαρα απο το κινητο μεσω wi-fi εκτος και αν πια ειναι τοσο αναγκη(καποιο σημαντικο μαιλ). Το θεωρω τελειως αντιπαραγωγικο να σερφαρω απο μια οθονουλα 2,4-4 ιντζων και σε τοσο χαμηλης ισχυς επεξεργαστες. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoss Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Mια ερωτηση απο μενα...Θεωρειται το wi-fi στο κινητο τοσο killer-feauture; Και εξηγουμαι:ειχα Ν9500,psp και εχω wi-fi στο σπιτι ,αλλα και στο πανεπιστημιο αλλα ποτε δεν σερφαρα απο το κινητο μεσω wi-fi εκτος και αν πια ειναι τοσο αναγκη(καποιο σημαντικο μαιλ). Το θεωρω τελειως αντιπαραγωγικο να σερφαρω απο μια οθονουλα 2,4-4 ιντζων και σε τοσο χαμηλης ισχυς επεξεργαστες. Σκέψου μόνο ότι: 1) Μπορείς να μπείς στο Internet απο μια συσκευή πού έχει μικρότερο μέγεθος από τη παλάμη σου! 2) Δε χρειάζεται να χεις πλέον Laptop μαζί σου και ειδικές καρτούλες για πρόσβαση στα Hot Spot! 3) Όσον τώρα αφορά τους επεξεργαστές.... σαφώς τα PC είναι κλάσεις ανώτερα! αλλά δε παίζει ρόλο στο Internet το πόσο καλό επεξεραστή έχεις.... αλλά το τι σύνδεση έχεις!!!:wink: Επιτέλους σήμερα πήγα και έβαλα το Firmware (11.0.034) Ρώτησα για το καινούργιο Firmware που είχε ειπωθεί σε προηγούμενα post ότι θα βγεί, και μου είπαν πως όντως θα βγεί, αλλά ακόμα είναι στο στάδιο των δοκιμών!!!! Οπότε οι ελπίδες να βγεί πρίν τις εκλογές.... μάλλον είναι μηδαμινές! :( Παράθεση Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Για το 1 συμφωνω..Αν και δεν ειναι οτι πιο βολικο να μπαινεις internet με συσκευη με τοσο μικρη οθονη.. Για το 2) δεν πιστευω να συγκρινεις laptop και κινητο ;) Χιλιες φορες λαπτοπ με wlan (ενσωματωμενο πλεον) παρα κινητο με οθονη 2,κατι ιντσες.. :) Για το 3) επισης διαφωνω...Δοκιμασε εστω και με 2mbit γραμμη σε ενα pc με 300mhz cpu να σερφαρεις..Θα νομιζεις οτι εχεις 64αρα :) Τωρα στα κινητα πιστευω ειναι σχετικα γρηγορo το internet over wlan αλλα οπως και να χει..ειναι κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 μηπως σημαινει οτι μπαινουν και τα 2 ζουμ μαζι προσθετικα; αν εχει θορυβο το οπτικο, τοτε απλα δεν ειναι οπτικο που δεν το νομιζω. To κόκκινο από ότι καταλαίνω υποδειλώνει πολύ χάλια ποιότητα.Τι εννοείτε όμως δεν εμφανίζει "θόρυβο" με το οπτικό ζοομ;Τι είναι αυτός ο θόρυβος; και κάτι άλλο.Διάβασα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες κάπου στη συντηρηση πως πρέπει να καθαρίζεις τους φακούς τον αισθητήρα φωτισμού και τον αισθητήρα απόστασης!Τι είναι αυτός ο αισθητήρας απόστασης και που βρίσκεται;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Πηγα με τη γυναίκα μου σε μεγάλο εμπορικό κεντρο για αγορέσ δώρων. Την αφησα να ψάχνει με τις ώρες αυτό που ήθελε. Εγω καθισα σε ενα καναπε στον προαυλιο χωρω μπηκα στο hot spot του κεντρου ,σερφαρα στα γνωστα site κατεβασα εφαρμογες ,τις αποσυμπιεσα στο κινητο και αρχισα να πειραματιζομε.Αρα δεν αυτοκτονισα περιμενοντας η γυναικα μου να αγορασει το μαγαζι αλλα αντιθετα οταν τελειωσε τις ειπα τελειωσες κιολας?!!?Και ολα αυτα χωρις να κουβαλαω μαζι μου το φορητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoss Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Πηγα με τη γυναίκα μου σε μεγάλο εμπορικό κεντρο για αγορέσ δώρων. Την αφησα να ψάχνει με τις ώρες αυτό που ήθελε. Εγω καθισα σε ενα καναπε στον προαυλιο χωρω μπηκα στο hot spot του κεντρου ,σερφαρα στα γνωστα site κατεβασα εφαρμογες ,τις αποσυμπιεσα στο κινητο και αρχισα να πειραματιζομε.Αρα δεν αυτοκτονισα περιμενοντας η γυναικα μου να αγορασει το μαγαζι αλλα αντιθετα οταν τελειωσε τις ειπα τελειωσες κιολας?!!?Και ολα αυτα χωρις να κουβαλαω μαζι μου το φορητο... Ισως το καλύτερο παράδειγμα για τη χρήση internet με το κινητό....!!!:D :D Τα συγχαρητήρια μου!!! :up: :up: :up: Παράθεση Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 To κόκκινο από ότι καταλαίνω υποδειλώνει πολύ χάλια ποιότητα.Τι εννοείτε όμως δεν εμφανίζει "θόρυβο" με το οπτικό ζοομ;Τι είναι αυτός ο θόρυβος; και κάτι άλλο.Διάβασα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες κάπου στη συντηρηση πως πρέπει να καθαρίζεις τους φακούς τον αισθητήρα φωτισμού και τον αισθητήρα απόστασης!Τι είναι αυτός ο αισθητήρας απόστασης και που βρίσκεται;:worry: o thoribos pou leme den exei sxesi me ixo,alla me to poso "xontrokomeni" vgenei i fotografia se peribalon me xamilo fotismo. An kaneis zoum tha deis oti oi epifanies den einai lies alla einai gemates prasina kai kokkina stigmata, san na estroses xaliki. Emeis theloume marmaro... :happy:;) Oso gia ton aisthitira apostasis, mallon brisketai mazi me to fako. I isos einai dipla sto flas, alla den eimai sigouros. Esy katharise ta ola na einai kahtaro to kinito. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 To barcode reader ti kanei telika? Diabazei tis grammes kai sou bgazei to noumero pou etsi ki allios einai grammeno apo kato? Afto einai? Katafere kaneis kati kalitero? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 To barcode reader ti kanei telika? Diabazei tis grammes kai sou bgazei to noumero pou etsi ki allios einai grammeno apo kato? Afto einai? Katafere kaneis kati kalitero? sou vgazei px noumero thlefonou h kanena link .. to exo dokimasei alla entaksei den trelathika kiolas.. einai ama variese toso poly gia na pernaei h ora an den exeis na kaneis tipota:p :happy: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 δεν ξερω αλλα σκεφτομαι να το παρω αν και ειναι λιγο μεγαλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 δεν ξερω αλλα σκεφτομαι να το παρω αν και ειναι λιγο μεγαλο. Den nomizo oti kanenas apo osous to exoun tha sou pei oti einai megalo. Tha sou fanei mikrotero apo to P910 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Σε παλιότερα post είχε εναφαρθεί το φαινόμενο με το Bluetooth ακουστικό που όταν συνδεόσουν με αυτό αυτομάτως η ένταση της φωνής χαμήλωνε! Μόλις έβαλα το καινούργιο firmware... πλέον δουλεύει μια χαρα!!!:) :) Παράθεση Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 δεν ξερω αλλα σκεφτομαι να το παρω αν και ειναι λιγο μεγαλο. πολυ καλει επιλογη...πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος απο το τηλ.καιρος να φυγεις και απο την s-e..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Βρε παιδιά αξίζει να αλλάξω το Ν80 μου με το Ν93; μήπως είναι πολύ τεράστιο; δόνηση έχει;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Βρε παιδιά αξίζει να αλλάξω το Ν80 μου με το Ν93; μήπως είναι πολύ τεράστιο; δόνηση έχει;:confused: :confused: αξιζει εννοειται.το μεγεθος δεν ειναι τοσο τρομακτικο,δες το απο κοντα και κρινε εσυ αμα σε βολευει.ασε που ειναι στην μοδα πλεον τα μεγαλα τηλ.;) δονηση εχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Βρε παιδιά αξίζει να αλλάξω το Ν80 μου με το Ν93; μήπως είναι πολύ τεράστιο; δόνηση έχει;:confused: :confused: Ego to ekana idi. Oi diafores einai elaxistes kai ta duo megala [terastia mallon] einai, to 8ema gia emena itan ka8ara e3wteriko :) ! ! ! kai logo fakou carl zeiss! Mporis kalista na paris to N73. Genikotera milontas oi N7x seires fenete na einai oi kalyteres lambanontas ipopsi sxesh apodoseon k timis. Donisi giati na min eixe??? Exei! Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Donisi giati na min eixe??? Exei! Γιατί το πολύ n90 δεν είχε. Και είχε τότε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν είχε λόγο των carl zeiss φακών(μη ρωτάς πώς και τί, δεν κυκλοφόρησα εγώ αυτή τη φήμη:p ) Πάντως μην λέμε και ότι θέλουμε. Και μεγάλο είναι και βαρύ είναι. Το n80 είναι πιο μαζεμένο και πιο κομψό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Γιατί το πολύ n90 δεν είχε. Και είχε τότε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν είχε λόγο των carl zeiss φακών(μη ρωτάς πώς και τί, δεν κυκλοφόρησα εγώ αυτή τη φήμη:p ) Πάντως μην λέμε και ότι θέλουμε. Και μεγάλο είναι και βαρύ είναι. Το n80 είναι πιο μαζεμένο και πιο κομψό. ego eixa to 6600 prin k den antimetopisa kanena provlima me to megethos k to varos tou n93.. mia synithia einai ola...;) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Λέω για τη δόνηση μόνο και μόνο επειδή το Ν90 δεν είχε... Sorry για το Ν73 αλλά έχει κλατι που εγώ προσωπικά το θεωρώ απαγορευτικό μεινέκτημα.... δεν είναι μαύρο, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα με προβληματίσει όταν έρθει το Ν95.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts