Lux Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να γινουν για να βγει η καλυτερη φωτογραφια; Καταρχας, αν εχω καταλαβει σωστα, οταν ειναι σε αυτοματη εστιαση, βγαζει πιο καθαρα το σημειο στο οποιο βαζουμε να εστιασει και τα υπολοιπα τα βγαζει καπως θολα. Τι γινεται οταν το εχουμε σαν επιλεγη τοπιο και ποτρετο; Επισης αυτο με την τιμη εκθεσης, ποσο πρεπει να ειναι; Τελος, καποιες φορες οταν εχει πολυ ηλιο και θελουμε να βγαλουμε κατι το οποιο χτυπαει ο ηλιος, δε φαινεται καθολου στην καμερα. Τι ρυθμισεις βαζουμε σε εκεινη την περιπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Επειδη το κινητο εχει πολλες γρατζουνιες και η εξωτερικη οθονη εχει ενα ραγισμα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο : http://cgi.ebay.com/BLACK-FULL-HOUSING-FACEPLATE-FOR-NOKIA-N93-PHONE-T6_W0QQitemZ120201237128QQihZ002QQcategoryZ15039QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Αλλα δεν ξερω, αν στα ανταλλακτικα περιλεμβανεται και η εξωτερικη οθονη ή οχι. Δε μπορω να το διακρινω απο τις εικονες.. Επισης, για να το κανω μονος μου ειναι ευκολο; Αν το παω στην αντιπροσωπεια, δε θα κοστισει πολυ ακριβοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 πολύ ακριβώτερα ναι!!!:) εμένα μου έχει χαλάσει η αυτοματη εστίαση πως μπορώ να το φτίαξω ξέρει κάποιος γιατι στην ΝΟΚΙΑ μου είπαν πως έχει πάει υγρασία αλλά δεν μου έχει πέσει νερο πάνω!!!:( Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 paidia kserei kanenas telika giati eno brisko asyrmato dyktio kai pao na kano syndesh mou petaei oti den brethike asyrmato dyktyo.exo apenergopoihsei thn eksikonomish enrgeias kai kapoies alles rythmiseis alla tipota..exo stathera synexeia gyro apo to spith mou asyrmata dyktia alla monimos ayto to mynma.h oti den brethike asyrmato h kai kapoies alles fores kamia apokrhsh pylhs..opoios kserei as boitheisei..eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman83 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 επειδή είχα το Ν93 μου το έκανε και εμένα αυτό,αλλά συνήθως όταν το σήμα του ασύρματου δικτύου ήταν κακό (κάτω από 50%),νομίζω ότι αν το δοκιμάσεις σε ισχυρό σήμα δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 επειδή είχα το Ν93 μου το έκανε και εμένα αυτό,αλλά συνήθως όταν το σήμα του ασύρματου δικτύου ήταν κακό (κάτω από 50%),νομίζω ότι αν το δοκιμάσεις σε ισχυρό σήμα δεν θα έχεις πρόβλημα mporei na einai kai ayto alla to exo pathei arketes fores.na exo pesei se tetoia symptosh ola ta dyktya na exoun xamhlo shma??tha to koitakso kai tha epaneltho..eyxaristo pantos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 mporei na einai kai ayto alla to exo pathei arketes fores.na exo pesei se tetoia symptosh ola ta dyktya na exoun xamhlo shma??tha to koitakso kai tha epaneltho..eyxaristo pantos. piga se asyrmato router dipa akribos na exo dynato shma alla kai pali tipota.kamia apokrish pylhs.diladi ti prepei na kanoume gia na to rythmisoume ayto re paidia..??kapoios na to exei pathei kai na to exei ftiaksei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 φτιαξε τις ριθμύσεις του κινητού ίδιες με το router!!:)το ίδιο είχα πάθει και εγώ! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 φτιαξε τις ριθμύσεις του κινητού ίδιες με το router!!:)το ίδιο είχα πάθει και εγώ! to router einai se ena magazi enos filou..den ksero poies rythmiseis na kano..ti enoeis akribos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 παραδείγματος χάρη το router θα είναι 802.11 το ίδιο και το κινητο να ξέρεις τον κωδικό και όλα αυτα!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 παραδείγματος χάρη το router θα είναι 802.11 το ίδιο και το κινητο να ξέρεις τον κωδικό και όλα αυτα!!:) ΜΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΣ..ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=24912 διάβασε λίγο αυτα και θα καταλάβεις και εγω απο εκει υτα έφτιαξα! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman83 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Συγγνώμη για την παρέμβαση και με όλη την κάλη διάθεση,αλλά αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι για τη δημιούργια μιας προεπιλεγμένης γνωστής σύνδεσης. Είπα ότι είχα το Ν93 και μου το έκανε αυτό αλλά συνήθως σε χαμηλό σήμα,τώρα έχω το Ν95 8GB και την επόμενη μέρα που είχα γράψει αυτό, μου παρουσιάσε το ίδιο πρόβλημα με ένα ανοιχτό δίκτυο στο πανεπιστήμιο και με τέλειο σήμα.Στο δικο μου ασύρματο router όμως κανένα πρόβλημα.Πάντως εγώ σου προτείνω αν συνεχιστεί το πρόβλημα να κάνεις format στο κινητό και να επανεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=24912 διάβασε λίγο αυτα και θα καταλάβεις και εγω απο εκει υτα έφτιαξα! se eyxaristo poly tha boithisei pisteyo na exo telika prosbash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 τπτ ρε φίλε!!!το πουλάς ε??:X:confused: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 τπτ ρε φίλε!!!το πουλάς ε??:X:confused: NAI TO EXO BALEI SE AGGELIES.THELO NA PARO KATI PIO MIKRO PAROTI TO N93 EINAI THLEFONARA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Τι κανετε με τα sms σας; Τα αποθηκευετε ή τα σβηνετε; Υπαρχει καποιο προβλημα οταν τα κραταμε; Επισης που πρεπει να τα αποθηκευουμε; Στην καρτα μνημης ή στη μνημη του τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Τι κανετε με τα sms σας; Τα αποθηκευετε ή τα σβηνετε; Υπαρχει καποιο προβλημα οταν τα κραταμε; Επισης που πρεπει να τα αποθηκευουμε; Στην καρτα μνημης ή στη μνημη του τηλεφωνου; Όχι φίλε, μπορείς να κρατάς τα μνμ σου. Το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα φάκελο στο Φακέλοι μου και να τα μεταφέρεις εκεί από τα εισερχόμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Στην καρτα μνημης να τα αποθηκευω ή στη μνημη του τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Στην καρτα μνημης να τα αποθηκευω ή στη μνημη του τηλεφωνου; Όπου επιθυμείς εσύ, δεν έχει σημασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Εχω 1600 αποθηκευμενα μηνυματα και δεν εχω καποιο προβλημα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 sto n93 o hxos den einai katholou kalos.otan me kaloun me duskolia tous akouo,idios otan eimai exo se kosmo,kai genika otan perno thl to ntouuuu:lol:akougetai poly xamhla.Prospathsa na bro ruthmiseis alla pali to idio problhma.Exei kaneis auto to problhma?kai ti mporo na kano? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Exo mapzepsei para polles efarmoges kai paixnidia gia to N93. Mea omos apo ena hard reset mou bgazei sxedon se ola oti to pitopoiitiko exei liksei. Exo dokimasei diafores rithmiseis. Kserei kaneis ti prepei na kano? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Exo mapzepsei para polles efarmoges kai paixnidia gia to N93. Mea omos apo ena hard reset mou bgazei sxedon se ola oti to pitopoiitiko exei liksei. Exo dokimasei diafores rithmiseis. Kserei kaneis ti prepei na kano? Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Ή για να μη κάθεσαι και ψάχνεις τη σωστή ημερομηνία για κάθε εφαρμογή/παιχνίδι, μπορείς να τα ξαναυπογράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Γιατι νομιζω οτι οταν τα εχω αποθηκευμενα στην καρτα μνημης, αργει περισσοτερο να τα διαβασει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts