Lux Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Θελω να κανω format. Υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να κρατησω backup τα μηνυματα μου; Εκτος απο το Pc Suite, γιατι εκτος απο τα μηνυματα κραταει και αλλα backups.. Και μετα το format να τα ξαναπερασω στο κινητο. Τελικα βρεθηκε τροπος να μεταφερεις τα μηνυματα απο κινητο με λειτουργικο 2nd edition σε κινητο με λειτουργικο 3rd edition; Εκανα backup τον φακελο Mail2 που βρισκοταν στον φακελο 1000484b στο private. Αρκει αυτο για να εχω τα μηνυματα μου μετα απο το format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Εκανα backup τον φακελο Mail2 που βρισκοταν στον φακελο 1000484b στο private. Αρκει αυτο για να εχω τα μηνυματα μου μετα απο το format; giati den dokimazis me to lifeblog? mporis na kratisis oti thelis apo fotografies minimata klp....apla epilegis ti na apothikefsis kai ti na epanaferis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Θα κανω copy items from phone και μετα θα τα ξαναστειλω; Τα μηνυματα θα πανε αναλογα με το αν ειναι εισερχομενα/εξερχομενα στους αντιστοιχους φακελους; Το εχεις δοκιμασει και λειτουργει σωστα; EDIT Δουλεψε. Ευκολο και απλο ηταν τελικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Nees ekdoseis gia katebasma tou Pc Suite 6.83 kai Lifeblog 2.5 gia osous den to exoun kanei akoma Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 exeii brei kapios kapies kales rothmisis gia tin kamera kai ton ixo?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Θα κανω copy items from phone και μετα θα τα ξαναστειλω; Τα μηνυματα θα πανε αναλογα με το αν ειναι εισερχομενα/εξερχομενα στους αντιστοιχους φακελους; Το εχεις δοκιμασει και λειτουργει σωστα; EDIT Δουλεψε. Ευκολο και απλο ηταν τελικα!! akrivos filem mou...xerome pou voitzhisa..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Και οχι μονο δουλεψε, αλλα εβαλα και τα μηνυματα του N70 στο N93!! Τοσο καιρο προσπαθουσα και δεν γινοταν, και με το lifeblog εγινε πολυ γρηγορα! Μονο δυο προβληματα εχω : 1ον) Μερικα μηνυματα μου βγαζει ημερομηνια 10-05-1989. Μπορω να κανω κατι; 2ον) Σε πολλα μηνυματα, αντι να λεει το ονομα της επαφης, εχει τον αριθμο ( εχει και ενα +30 μπροστα. ) Γινεται κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 osa nokia kai na alaksis den tha xasis pote ta minimata solu kai oti alo thelis,arki vevea na ta apothikevis ston ipologisti sou meso tou lifeblog... gia tin imerominia den mou exi tixi pote kai den ksero na sou apantiso,oso gia ta minimata pou den grafi to onoma tis epafis ,mipos den iparxi pia i sigekrimeni epafi sto kinito sou kai den tanagnorizi to onoma ,i otan sou ixa stilio minima den ixes perasi to sigekrimenop onoma?? afto mou emfanizete emena otan kapios mou stili minima kai den ton exo grameno stis epafes mou kai meta akoma kai an ton prostheso to sigekrimeno minima sinexizi na ine me ton arithmo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Εκανα hard format πατωντας τον κωδικο, αλλα δεν μου εσβησε τα μηνυματα και τις επαφες. Γιατι; Ουτε μου ζητησε να βαλω ημερομηνια καθως ανοιγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εκτος απο το παραπανω, μερικες ακομα ερτησεις : 1ον) Γιατι οταν βαζω για τα μηνυματα χρηση την καρτα μνημης, κολλαει οταν παω να τα δω; 2ον) Υπαρχει καποιο προγραμμα στον υπολογιστη, ωστε να επεξεργαστω τα μηνυματα και να βαλω το ονομα αυτου που μου τα εστειλε; Γιατι αν και εχω τα ονοματα στις επαφες δε μου τα δειχνει. Ειναι τα μηνυματα απο το N70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εκανα hard format πατωντας τον κωδικο, αλλα δεν μου εσβησε τα μηνυματα και τις επαφες. Γιατι; Ουτε μου ζητησε να βαλω ημερομηνια καθως ανοιγε.. Mipos ta sigekrimena minimata kai epafes ta exeis apothikefsei sti karta sim?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Δεν γινεται να αποθηκευσεις στην καρτα sim μηνυματα. Αλλα εκτος απο αυτα εμεινε ανεπαφο το μητρωο, οι bluetooth συσκευες και οι φακελοι που δημιουργησα (χωρις το περιεχομενο τους ). Μου φαινεται το σωστο hard format ειναι πατωντας τα κουμπια και οχι με τον κωδικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εκανα hard format πατωντας τον κωδικο, αλλα δεν μου εσβησε τα μηνυματα και τις επαφες. Γιατι; Ουτε μου ζητησε να βαλω ημερομηνια καθως ανοιγε.. Γιατί πολύ απλά δεν έκανε hard format. Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ με τον παραδοσιακό τρόπο του 7370. Πολλές φορές ο συνδιασμός των πλήκτρων δε λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αυτον τον τροπο εκανα και δεν λειτουργησε. Πατησα το 7370, αλλα σαν να εκανε soft format. Με τα πληκτρα που εκανα παλαιοτερα λειτουργουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Dokimase na bgaleis tin karta mnimis eos otou teliosei to format me to *#7370#. Einai periergo pou den sta diagrafei ola. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 pos mporo na sviso kapia themes pou ezxo egatastisi sto kinito? den mou vgazei epilogi remove h delete. kseri kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 pos mporo na sviso kapia themes pou ezxo egatastisi sto kinito? den mou vgazei epilogi remove h delete. kseri kaneis? Εδω αναφερεται ο τροπος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384 σε περιπτωση που δεν εμφανιζεται στην διαχειριση εφαρμογων .. ------------------------------------------------------------------------------ (Χρησιμοποιηστε Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφετε .....):rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 pos mporo na sviso kapia themes pou ezxo egatastisi sto kinito? den mou vgazei epilogi remove h delete. kseri kaneis? θα τα σβησεις μεσο της διαχ.εφαρμογων.:) η με το τροπο που λεει παραπανω ο φιλος nervous. αμα δεν στα εμφανιζει πουθενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Στον φακελο "Διαδικτυο" υπαρχει το εικονιδιο "search" ; Γιατι σε εμενα δεν υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ευχαριστώ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 lux auto iparxei me tin teleutaia anabathmisi!!!;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ακριβως για αυτο το λεω και εγω. Τυχαια μπηκα σε καποιο site που ελεγε τι καινουριο υπαρχει στην τελευταια αναβαθμιση, και εγω δεν το εχω.. Εχω την : 20.0.058 / 21-10-2006 / RM-55 / N93 (07.01) Βγηκε πιο καινουρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 search einai to istos?giati an den einai auto oute ego to exo! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Προγραμμα πρεπει να ειναι και να μην υπαρχει στα ευρωπαικα μοντελα;;; http://static.flickr.com/121/299606943_fb54c4c358_m.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 oute ego to exo alla pos mporoume na to broume!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts