Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να μεταφερω τα μηνυματα απο το N70 στο N93; Δε μπορω να το κανω!! Αντεγραψα και τον φακελο mail απο το ενα κινητο στο αλλο, αλλα παλι τιποτα!

Αν έχεις στη διάθεσή σου και τα δύο τηλέφωνα, σύνδεσέ τα και τα δύο στο PC σου με Nokia PC Suite. Από το Nokia Phone browser μπορείς να μαρκάρεις μηνύματα από το ένα τηλέφωνο και να αντιγράψεις στο άλλο. Για τις επαφές το έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι γίνεται σίγουρα. Για να μηνύματα δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω μήπως έχει κανέναν περιορισμό το Ν93 λόγω OS9.1. Νομίζω ότι αξίζει μία προσπάθεια.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ταχύτητα δεν εξαρτάται από τον browser ρε παιδιά.

Aπό το είδος της σύνδεσης(gprs, 3g) και από την ποιότητα του σήματος εξαρτάται.:)

ετσι ακριβως οπως τα λεει ειναι ο φιλος ddr2.

εγω που μπαινω μεσο wifi παει πολυ ποιο γρηγορα σε σχεση με το να συνδεθω καμια φορα μεσο 3g,ετσι και πεσουνε 1,2 γραμμες σερνεται.

Πλάκα κάνετε ρε παιδιά? Μίλησε ο Lux για το είδος σύνδεσης?

Τους δύο browsers σύγκρινε...

Γιατι ο broswer του κινητου κατεβαζει τοσο γρηγορα ενω ειναι σε gprs συνδεση; Κατεβαζει πολυ πιο γρηγορα απο τον opera mini!

ΥΓ. Ρε σεις, τώρα που το ξαναβλέπω, τι άκυρο ήταν αυτό που είπα χτες ρε γμτ? Πως μου ήρθε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1712487#post1712487

Και να διορθώσω λίγο την απάντηση μπου προς τον Lux: Βάλε τον κανονικό opera, όχι τον opera mini.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

8a i8ela na sas rotiso pos mporo na anixo ena video tou kinitou me to program abode premiere elements 2 kai na to kano dvd k episis giati otan kanis anaparagogi ena video tou kinitou sto pc i eikona trehei arga k o eihos grigora kai an mporis na anaparageis sto kinito arhia mpeg?an mporis na me voi8iseis sas euharisto prokatavolika

Πλάκα κάνετε ρε παιδιά? Μίλησε ο Lux για το είδος σύνδεσης?

Τους δύο browsers σύγκρινε...

Μίλησε για κάτι άλλο εκτός από ταχύτητα?:wacko:

Διάβασε λίγο προσεκτικότερα το πόστ του lux:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τελικα ποσα χρωματα και τι επεξεργαστη εχει το N93; Τα προγραμματα λενε οτι να' ναι;

262.000χρ.και 330επεξ..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου λεέι 16,7 χρώματα το αλλο δεν το βρήκα!Κι εχω την 10.0.025! Πηγα να κανω αναβάθμιση και ελεγε πως δεν υπαρχει γιατι και τι να κανω?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Εμένα μου λεέι 16,7 χρώματα το αλλο δεν το βρήκα!Κι εχω την 10.0.025! Πηγα να κανω αναβάθμιση και ελεγε πως δεν υπαρχει γιατι και τι να κανω?

pigene se ena nokia shop na eisai sigouros...;)

h teleutaia anavathmisi den exei vgei akoma ston nsu..:)

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

Τελικα ποσα χρωματα και τι επεξεργαστη εχει το N93; Τα προγραμματα λενε οτι να' ναι;

πληροφοριες για το επεξεργαστη του Ν93 ,οπως και του Ν95

he OMAP2420 includes an integrated ARM1136 processor (330 MHz), a TI TMS320C55x™DSP (220 MHz), 2D/3D graphics accelerator, imaging and video accelerator, high-performance system interconnects and industry-standard peripherals.

http://img477.imageshack.us/img477/3269/l4omap2420pq5.th.gif<--Κλικ

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υπαρχει καποιος file manager που να εμφανιζει το system? Γιατι το profiexplorer δεν το βγαζει.

δες εδω xxxxxxxxxxxxxxxxxx

:)

και οτι αλλο για εφαρμογες ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μίλησε για κάτι άλλο εκτός από ταχύτητα?:wacko:

Διάβασε λίγο προσεκτικότερα το πόστ του lux:O

Μίλησε.. Τι καταλαβαίνω εγω: Γιατί ο browser του κινητού είναι πιό γρήγορος απο τον opera mini σε GPRS συνδεση?

Lux βοηθάς λίγο? Μπερδεύτικα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Λοιπον το τεσταρα και στο N70. Εγκατεστησα μια εφαρμογη και στη καρτα μνημης και στη μνημη του τηλεφωνου. Και εδω στη μνημη του τηλεφωνου το εγκαταστει πιο γρηγορα. Γιατι γινεται αυτο; Βεβαια στο N93 η εγκατασταση στη μνημη του τηλεφωνου γινεται σε χρονο μηδεν! Αλλα στη καρτα μνημης κανει πολυ ωρα.. Δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο. Μπορει να κανει καποιος δοκιμη και στο δικο του κινητο;

Με αρκετες καρτες μνημης υπαρχει αυτο το "προβλημα" δυστυχως και στο Ν93 ειναι αισθητο σε συγκριση παντα με την ενσωματωμενη μνημη του .

Πρεπει να ειναι περισσοτερο προβλημα του access time που εχει η καρτα μνημης παρα ταχυτητας εγγραφης γιατι σε εμενα προσωπικα ενω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τις εφαρμογες , γραφει κανονικα βιντεο στις μεγιστες δυνατες διαστασεις και ποιοτητα .

Καποια αλλη λυση εκτος απο το να δοκιμασεις καποια αλλη καρτα μνημης και να δεις αν εχει διαφορα (που μπορει να εχει απο ελαχιστη , μικρη εως σημαντικη) δεν μπορω να σκεφτω.

Μίλησε.. Τι καταλαβαίνω εγω: Γιατί ο browser του κινητού είναι πιό γρήγορος απο τον opera mini σε GPRS συνδεση?

:offtopic:Ωραία...

και του απάντησα ότι δεν είναι θέμα browser αλλά ποιότητας του σήματος.

Τυχαίνει, όταν μπαίνει με τον browser της συσκευής η λήψη να μην είναι καλή, ή το δίκτυο να είναι φορτωμένο.

Το N93i θα κυκλοφορεί παράλληλα με το n93 ή θα το αντικαταστήσει?

Σημαντικές διαφορές πάντως δεν βλέπω να υπάρχουν...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ξερει κανεις γιατι οταν παω να εγκαταστησω καποια προγραμματα μου βγαζει μυνημα οτι το ποιστοποιητικο εχει ληξει?
myphone_2.png

Ξερει κανεις γιατι οταν παω να εγκαταστησω καποια προγραμματα μου βγαζει μυνημα οτι το ποιστοποιητικο εχει ληξει?

Ayto mou to evgaze se mena otan meta apo format den eixa balei sosta tin imerominia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ayto mou to evgaze se mena otan meta apo format den eixa balei sosta tin imerominia.

Δικιο εχεις δεν το σκεφτηκα καθολου:blink: thanks.:happy:

myphone_2.png

thelo boithia grigora pao na anikso to kinito kai mou leei test mode kai apo kato nokia kai apo pano ma****es ti na kano ?

Allo kai afto. Kainourgioi einai. Test Mode?

Dokimase na bgaleis ti mpataria gia ligi ora kai meta dokimase ksana. Format mallon den mporeis na kaneis?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους...!

Άρχισαν να βαράνε και σε μένα τα όργανα με το Ν93!!!

Το χω από τον Αύγουστο και σήμερα το πήγα σε Nokia Club για να το δώσω για επισκευή! :(. Στα ξαφνικά χάλασε το μικρόφωνο του (δεν μου έχει πέσει κάτω καμία φορά) και με όσους μιλάω, ενώ τους ακούω εγώ, κανένας τους δεν ακούει εμένα!!! :cry: .

Ρώτησα για το πόσο καιρό θα πάρει και μου είπαν 15 μέρες!!! Συν ότι το κινητό θα πάει Γερμανια για επισκευή!!!:shock: :shock: :shock:

Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! ---Albert Einstein---

καλησπερα εχω το ν93 με ver 10.0.25 12-07-06 και θελω να του κανω update απο το pc εχω την nokia sof update 1.2.20 και το καλωδιο που εχει το τηλεφωνο ca53 το συνδεω κανονικα η σουτια μου το βλεπει κανονικα αλλα μου λεει οτι το τηλ. εχει την τελευταια ver. κανω εγω κατι λαθος η θελει καπεια ρυθμηση το τηλ.

στο νοκια ν80 μου αναβαθμηστικε κανονικα

thk

μολις του εκανα format *#7370# το εβαλα στα αγγλικα και παλι μου λεει οτι εχ την τελευτεα ver

καλησπερα εχω το ν93 με ver 10.0.25 12-07-06 και θελω να του κανω update απο το pc εχω την nokia sof update 1.2.20 και το καλωδιο που εχει το τηλεφωνο ca53 το συνδεω κανονικα η σουτια μου το βλεπει κανονικα αλλα μου λεει οτι το τηλ. εχει την τελευταια ver. κανω εγω κατι λαθος η θελει καπεια ρυθμηση το τηλ.

στο νοκια ν80 μου αναβαθμηστικε κανονικα

thk

μολις του εκανα format *#7370# το εβαλα στα αγγλικα και παλι μου λεει οτι εχ την τελευτεα ver

εχει βγει καινουρια αλλα ακομα δεν την εχουνε βαλει μεσο νετ.υπαρχει σε nokia shop.:)

η καινουρια ειναι η 20.0.058 .

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει βγει καινουρια αλλα ακομα δεν την εχουνε βαλει μεσο νετ.υπαρχει σε nokia shop.:)

η καινουρια ειναι η 20.0.058 .

σ ευχαριστω aris21