OculatusAbis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ναι βέβαια, μην το ξεχνάτε:lol: :p Σιγά την ισχύ! Κάνε ένα benchmark με κάποιο se και θα δείς ότι θα το λιώσει το n73. Η αναφορά μου δεν είχε να κάνει με την ταχύτητα αλλά με την ισχύ που χρειάζεται ένα symbian για να τρέξει τις εφαρμογές του. Εννοώ πως επειδή καλείται να τρέξει πιο βαριές εφαρμογές από τις java που τρέχουν ακόμη και τα πιο χώμα κινητά, ένα symbian καταναλώνει περισσότερη ισχύ (άρα και ενέργεια) λόγω του ικανότερου (αλλά τις περισσότερες φορές δυσκίνητου) επεξεργαστή του. Με άλλα λόγια από τη μία έχουμε να κάνουμε με ένα βαρύ τρένο που μπορεί να κάνει πολλά και να σε πάει μακριά και από την άλλη έχουμε ένα ελαφρύ ποδηλατάκι που δεν σε επιβαρύνει αλλά δεν σου προσφέρει και πολλά και σε πάει μεχρι απέναντι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Και κάτι ακόμα. Έστω ότι στο Ν73 μου, κάνω full backup με το Nokia content copier. Αποθηκεύω το αρχείο σε μορφή ".nfb". Έστω τώρα ότι αλλάζω κινητό και παίρνω πάλι ένα νέο Ν73 (διαφορετικό ΙΜΕΙ). Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο αρχείο backup για να κάνω restore τα περιεχόμενά του στη νέα συσκευή; Υπάρχει συμβατότητα ή μήπως το ΙΜΕΙ αποθηκεύεται στις παραμέτρους και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το backup σε άλλο κινητό; Επίσης γιατί οι επιλογές του backup σχετικά με τις κατηγορίες (επαφές, σημειώσεις, προσωπικά αρχεία, ημερολόγιο) είναι σκιασμένες και δεν μπορώ να επιλέξω τι απ' όλα θέλω να κάνω backup; Μου δίνει μόνον την επιλογή πλήρους (full) backup. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ναι βέβαια, μην το ξεχνάτε:lol: :p Σιγά την ισχύ! Κάνε ένα benchmark με κάποιο se και θα δείς ότι θα το λιώσει το n73. τα ειρωνικα σχολια προς αλλα μελη, να τα αφησεις στην ακρη . Αν εχεις να προσφερεις κατι χρησιμο στην ενοτητα της νοκια ,καντο ,αλλιως .... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 τα ειρωνικα σχολια προς αλλα μελη, να τα αφησεις στην ακρη . Αν εχεις να προσφερεις κατι χρησιμο στην ενοτητα της νοκια ,καντο ,αλλιως .... Το σχόλιο δεν ήταν ειρωνικό προς το μέλος. Άλλωστε δεν είπα κάτι που δεν ισχύει. Μην τρέφουμε αυταπάτες. Υπήρχε και ανάλογο θέμα πιο παλιά για τα κινητο-benchmark και όλα τα symbian είχαν πιάσει πάτο. Αν κάποιος θέλει δυνατό symbian τότε μόνο το n93 υπάρχει. Αυτό μάλιστα!! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Το σχόλιο δεν ήταν ειρωνικό προς το μέλος. Άλλωστε δεν είπα κάτι που δεν ισχύει. Μην τρέφουμε αυταπάτες. Δεν το εξέλαβα ως ειρωνεία αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τα benchmarks γίνονται με κινητά ανάλογης κατηγορίας. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα symbian κινητό με ένα non-symbian. πχ είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στο άνοιγμα μιας επαφής στο Ν73 σε σχέση με το πχ Κ800, τη στιγμή που στο Ν73 μπορεί να έχεις αποθηκεύσει περί τα 25 διαφορετικά στοιχεία σε μία μόνον επαφή! Μια τέτοια δυνατότητα είναι αδιανόητη για ένα Κ800. Έτσι, σίγουρα το Κ800 θα φανεί πιο γρήγορο στην αναζήτηση της επαφής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν το εξέλαβα ως ειρωνεία αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τα benchmarks γίνονται με κινητά ανάλογης κατηγορίας. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα symbian κινητό με ένα non-symbian. πχ είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στο άνοιγμα μιας επαφής στο Ν73 σε σχέση με το πχ Κ800, τη στιγμή που στο Ν73 μπορεί να έχεις αποθηκεύσει περί τα 25 διαφορετικά στοιχεία σε μία μόνον επαφή! Μια τέτοια δυνατότητα είναι αδιανόητη για ένα Κ800. Έτσι, σίγουρα το Κ800 θα φανεί πιο γρήγορο στην αναζήτηση της επαφής. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση φίλε μου και χαίρομαι που δεν το εξέλαβες ως ειρωνικό προς εσένα το σχόλιό μου γιατί απλά δεν ήταν.:) :) Να πώ μόνο ότι τα benchmark μετράνε την ταχύτητα διαφόρων πραγμάτων στα κινητά(γραφικά 2D και 3D, ανάγνωση από κάρτα μνήμης κλπ κλπ. Αυτό που λές επομένως δεν παίζει ρόλο.Καταλαβαίνεις ελπίζω;) Το n73 έχει τον κλασικό 220άρι επεξεργαστή με λίγα Mb ram. Τον ίδιο (με το ίδιο clοcking εννοώ)επεξεργαστή έχουν και τα περισσότερα απλού λογισμικού σύγχρονα κινητά. Hardwarικά δηλαδή το κινητό δεν είναι κάτι σπουδαίο ή καινοτόμο. Και επειδή ακριβώς καλείται να παίξει με βαρύτερες εφαρμογές από ότι ένα απλό κινητό φαίνεται να είναι και αργό. Η περιορισμένη αυτονομία οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο ότι έχει να εκτελέσει βαριές εφαρμογές(σε σχέση πάντα με ένα απλό κινητό) και στην περιορισμένη ram που αναγκάζει τον επεξεργαστή να ζορίζεται πολύ MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση φίλε μου και χαίρομαι που δεν το εξέλαβες ως ειρωνικό προς εσένα το σχόλιό μου γιατί απλά δεν ήταν.:) :) Να πώ μόνο ότι τα benchmark μετράνε την ταχύτητα διαφόρων πραγμάτων στα κινητά(γραφικά 2D και 3D, ανάγνωση από κάρτα μνήμης κλπ κλπ. Αυτό που λές επομένως δεν παίζει ρόλο.Καταλαβαίνεις ελπίζω;) Το n73 έχει τον κλασικό 220άρι επεξεργαστή με λίγα Mb ram. Τον ίδιο (με το ίδιο clοcking εννοώ)επεξεργαστή έχουν και τα περισσότερα απλού λογισμικού σύγχρονα κινητά. Hardwarικά δηλαδή το κινητό δεν είναι κάτι σπουδαίο ή καινοτόμο. Και επειδή ακριβώς καλείται να παίξει με βαρύτερες εφαρμογές από ότι ένα απλό κινητό φαίνεται να είναι και αργό. Η περιορισμένη αυτονομία οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο ότι έχει να εκτελέσει βαριές εφαρμογές(σε σχέση πάντα με ένα απλό κινητό) και στην περιορισμένη ram που αναγκάζει τον επεξεργαστή να ζορίζεται πολύ Φιλε μου νομιζω πως εχεις αδικο. Εγω προσωπικα πηρα το N73 γιατι αυτη τη στιγμη ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα της αγορας κατα την γνωμη μου και οχι για τον επεξεργαστη του η για την μνημη του. Ειναι θεμα γουστου και ως το πλείστον δεν χρειαζεται ουτε τεστ ουτε τιποτα αλλο. εχει εναν πολυ γρηγορο και ευχρηστο player και παρα πολυ γρηγορη αναζητηση τραγουδιων. Και οι φωτογραφιες του, για τηλ. ειναι παρα πολυ καλες. Καφε μπορει να μην κανει αλλα δεν πειραζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση φίλε μου και χαίρομαι που δεν το εξέλαβες ως ειρωνικό προς εσένα το σχόλιό μου γιατί απλά δεν ήταν.:) :) Να πώ μόνο ότι τα benchmark μετράνε την ταχύτητα διαφόρων πραγμάτων στα κινητά(γραφικά 2D και 3D, ανάγνωση από κάρτα μνήμης κλπ κλπ. Αυτό που λές επομένως δεν παίζει ρόλο.Καταλαβαίνεις ελπίζω;) Το n73 έχει τον κλασικό 220άρι επεξεργαστή με λίγα Mb ram. Τον ίδιο (με το ίδιο clοcking εννοώ)επεξεργαστή έχουν και τα περισσότερα απλού λογισμικού σύγχρονα κινητά. Hardwarικά δηλαδή το κινητό δεν είναι κάτι σπουδαίο ή καινοτόμο. Και επειδή ακριβώς καλείται να παίξει με βαρύτερες εφαρμογές από ότι ένα απλό κινητό φαίνεται να είναι και αργό. Η περιορισμένη αυτονομία οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο ότι έχει να εκτελέσει βαριές εφαρμογές(σε σχέση πάντα με ένα απλό κινητό) και στην περιορισμένη ram που αναγκάζει τον επεξεργαστή να ζορίζεται πολύ φιλε ddr2 δεν αντιλέγω σ' αυτά που λές αλλά τα λεγόμενα "μετροπρογράμματα" έχουν καποιες συγκεκριμένες παραμέτρους θα πρέπει να τα μετροπρογράμμτα να είναι βελτιστοποιημένα για το συγκεκριμένο κινητο!!!!, σαν παράδειγμα αναφέρω διαφορα benchmarks που έβγαζαν οτι οι ATHLON ήταν χώμα...... το προβλημα όμως ήταν οτι τα μετροπρογράμμτα δεν λάμβαναν τα "τότε" κανουρια extensions της CPU με αποτελεσμα της χαμηλές επιδοσεις!!!!! Φυσικα αν θυμασαι υπήρχε νεα εκδοση με υποστηριξη των νεων σετ εντολων και φυσικα τα αποτελεσματα ηταν πολυ διαφορετικα.... αυτα τα ολίγα και πάντα φιλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Φιλε μου νομιζω πως εχεις αδικο. Εγω προσωπικα πηρα το N73 γιατι αυτη τη στιγμη ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα της αγορας κατα την γνωμη μου και οχι για τον επεξεργαστη του η για την μνημη του. Ειναι θεμα γουστου και ως το πλείστον δεν χρειαζεται ουτε τεστ ουτε τιποτα αλλο. εχει εναν πολυ γρηγορο και ευχρηστο player και παρα πολυ γρηγορη αναζητηση τραγουδιων. Και οι φωτογραφιες του, για τηλ. ειναι παρα πολυ καλες. Καφε μπορει να μην κανει αλλα δεν πειραζει. Καμία αντίρρηση φίλε μου. Πρόκειται για high end συσκευή με πολύ καλή κάμερα. Δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω το τηλέφωνο για κάτι. Ίσα ίσα θεωρώ ότι η συσκευή είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό.(και δύσκολα το λέω αυτό για νόκια) Επεσήμανα μόνο κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. That's all.;) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καλημερα σε ολους :) Τα λογια ειναι περιττα . Ο καθενας εχει μυαλο & τσεπη να κρινει ποια συσκευη αναλογα με τα χαρακτηριστικα της , καλυπτει τις αναγκες του. Ας ασχοληθει λοιπον ο καθενας με την συσκευη που εχει στα χερια του ... Στο θεμα μας ... ------------------------------------------------------------------------------------------------- Το λινκ για τον οδηγο της μετατροπης απο Ν73 σε Ν73ME ,το προσθεσα και στην 1η σελιδα - 1ο μηνυμα του θεματος για να μην τον ψαχνουμε :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1486515#post1486515 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μπορει το Ν73 να συνδεθει με το 6630 με την ματαφορα και να ανταλαξουν στοιχεια(π.χ. επαφες)? :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Kαλησπέρα. Έχω παραγγείλει από το e-shop την προηγούμενη Παρασκευή 1/12 το N73 Music Edition και ακόμα είναι σε έλεγχο διαθεσιμότητας προϊόντος. Τους Πήρα τηλ. την Δευτέρα το απόγευμα και λέει ότι έχουν έλλειψη. Η ερώτηση είναι αν πρέπει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει ενεργοποιημένη την επιλογή <<Προσθήκη στο καλάθι>> και εσύ αφού στείλεις στο καλάθι την παραγγελία σου, αυτή να μην είναι διαθέσιμη. Αν ήταν έτσι το έπαιρνα και από αλλού. Να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω ακόμα. Εσείς τί λέτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 δεν ελεγε αν ειναι αμεσα διαθεσιμο; @gianpithio, υποτιθεται οτι η μεταφορα ειναι για ολα τα s60. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Kαλησπέρα. Έχω παραγγείλει από το e-shop την προηγούμενη Παρασκευή 1/12 το N73 Music Edition και ακόμα είναι σε έλεγχο διαθεσιμότητας προϊόντος. Τους Πήρα τηλ. την Δευτέρα το απόγευμα και λέει ότι έχουν έλλειψη. Η ερώτηση είναι αν πρέπει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει ενεργοποιημένη την επιλογή <<Προσθήκη στο καλάθι>> και εσύ αφού στείλεις στο καλάθι την παραγγελία σου, αυτή να μην είναι διαθέσιμη. Αν ήταν έτσι το έπαιρνα και από αλλού. Να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω ακόμα. Εσείς τί λέτε; Εγω φιλε μου (τελη Αυγουστου) τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι διαθεσιμο και το εχουμε, τους ρωταω να ερθω τωρα να το παρω? και μου λενε ΝΑΙ, και παω, περιμενω μια ωρα να το κατεβασουνε και τελικα δεν το ειχαν, χασανε ενα πελατη για παντα, ψωνιζω διαφορα απο Αγγλια και αλλες χωρες μεσω eBay και τα εχω σε 3/4 μερες χωρις προβληματα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 δεν ελεγε αν ειναι αμεσα διαθεσιμο; To e-shop λειτουργεί ως εξής. Αν υπάρχει ένα προϊόν αυτό εμφανίζεται, αλλιώς όχι. Αφού λοιπόν εμφανίστηκε με ενεργοποιημένη μάλιστα την επιλογή <<Προσθήκη στο καλάθι>> τότε σημαίνει πως είναι στο μαγαζί άρα το στέλνω. Εδώ νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό, αλλά μετά από λίγο καιρό το παίρνεις στα χέρια. (Αφού έχει πέσει ήδη λίγο η τιμή του κινητού). Εγω φιλε μου (τελη Αυγουστου) τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι διαθεσιμο και το εχουμε, τους ρωταω να ερθω τωρα να το παρω? και μου λενε ΝΑΙ, και παω, περιμενω μια ωρα να το κατεβασουνε και τελικα δεν το ειχαν, χασανε ενα πελατη για παντα, ψωνιζω διαφορα απο Αγγλια και αλλες χωρες μεσω eBay και τα εχω σε 3/4 μερες χωρις προβληματα. Δεν έχω πάρει τίποτα από ebay. Ειδικά το κινητό παίζεται αν θα έχει Ελληνικά, οπότε κινούμαστε στην εγχώρια. Πάντως ήμουν ευχαριστημένος από το eshop, αλλά τώρα μετά από αυτό ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μπορει το Ν73 να συνδεθει με το 6630 με την ματαφορα και να ανταλαξουν στοιχεια(π.χ. επαφες)? :O Λογικα ναι :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια το N73 ΜΕ ειναι πιο ακριβο απο το απλο; Επισης το ειδα σε μια φωτογραφια και το keypad μαζι με τα διπλανα κουμπια ειναι ασημι και οχι μαυρα. Γιατι; Τελος, τι επιπλεον προσφερει απο το απλο N73; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδιά θέλω να κάνω ένα backup του τηλεφώνου με το PC Suite αλλά μου βγάζει μήνυμα πως δεν έχει εγκατασταθεί το Plugin για αντιγραφή των SMS του τηλεφώνου. Τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω στο κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεν έχω πάρει τίποτα από ebay. Ειδικά το κινητό παίζεται αν θα έχει Ελληνικά, οπότε κινούμαστε στην εγχώρια. Πάντως ήμουν ευχαριστημένος από το eshop, αλλά τώρα μετά από αυτό ... Κι'εγω το κινητο το πηρα απο τον Κωτσοβολο, αλλα ετοιμος ημουν, εψαχνα 3 εβδομαδες παντου να το βρω. Συνηθως παιρνω μικροπραγματα απο το eBay και μου ερχονται και πολυ πιο φτηνα. Σημερα μου ηρθε μια Topram miniSD 2GB Δουλευει μια χαρα στο Ν73 μου κοστισε 32ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης, εκανε 3 εργασιμες να ερθει απο Hong Kong. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Πηρα (επιτελους) το N73 Music Edition.Tελειο σε ολα του εκτος απο: 1)Οταν δεν υπαρχει επαρκης φωτισμος και θες να τραβηξεις φωτο ή βιντεο η οθονη("σκοπευτρο") γινεται μπλε!!!Αρκετο ενοχλητικο.Δεν ξερω αν φτιαχνεται.Μηπως ξερει κανεις? 2)Μιας και ειναι Music Edition θα επρεπε να ειχε λιγο περισσοτερη ενταση στο Music player.Μου θυμισε το Ν70 στην ενταση.Ψιλοφτιαχνεται η κατασταση απο τον ισοσταθμιστη.Απο "μπασα" παρα πολυ καλα!!! 3)Αρκετα ελεεινες φωτο το βραδυ.Ακομη και στην οθονη του κινητου φαινονται απαισιες. 4)Το "χυμα" τις εκθεσης.Αλλα το συνηθισα εχοντας 1 χρονο το Ν70 5)Aν και το ηξερα πριν το παρω δεν παιζει ngages.:( Αν δεν ειχε τα 5 προαναφερομενα θα μιλαγαμε για το κινητο που επιτελους τα εχει "ολα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το πηράααααααααααα... το απλό ομώς... Τελικά είναι πολύ καλό κινητάκι... Οι φώτος ακόμα και με το φλάς για βράδυ βγαίνουν πολύ καλές... μόνο λίγο η ένταση κλίσης και του ακουστικού με ξενίζει... Δε ξέρω,μου φαίνεται χαμηλή... Σ'εσάς; Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Οντως, κι εμενα μου φαινεται καπως χαμηλη η ενταση του ακουστικου. Στο N70 μου ηταν υψηλοτερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδιά η ένταση κλήσης αλλάζει με ρύθμιση του ισοσταθμιστή. Μπορείτε να τον βρείτε στις επιλογές του Media Player και να ανεβάσετε στο ανώτατο όλες τις συχνότητες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 τελικά μετά από αναμονή πολλών εβδομάδων πήρα το Ν73 σήμερα το μεσημερι από το Vodafone της Κηφησίας απένατι από τον ΟΤΕ. Τιμή από 474 σε 324 λόγω επιδότησης. Μου αρέσει πολύ. Ερώτηση: Πως βλέπω την έκδοση του λογισμικού που έχει; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ερώτηση: Πως βλέπω την έκδοση του λογισμικού που έχει; Ευχαριστώ Πληκτρολογείς: *#0000# Η τελευταία έκδοση βγήκε 30/10/06, οπότε μάλλον θα έχεις την προηγούμενη (10/7/06). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts