Itchrist86 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Κάνοντας Soft ή Hard format χάνεις κάποια δεδομένα από το κινητό? Πρέπει να σώσεις τα αρχεία στην κάρτα και μετά να κάνεις format? Το soft format είναι η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, ως εκ τούτου δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα σου. Με το hard format θα χαθούν όλα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τη μνήμη της συσκευής. Η κάρτα μνήμης θα μείνει ανέπαφη. Αν σκοπεύεις να κάνεις hard format, πάρε πρώτα ένα back up. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ασε και εγω τα ιδια,πρωτη μερα 24 δεκεμβριου το πηρα 8.00 η ωρααπωγευμα και 9.30 μου εφυγε και επεσε στον δρομο το κουμπι και μετα αντε να το βρεις.για να κουμποση παρε ενα πολυ μικρο χαρτακι και βαλτο πανω στον αξονα του joystick και θα κουμποσει,παντως μην βαλεις καμια κολα στιγμης γιατι θα πεσει στην βαση και θα εχεις ντραβαλα.δεν θα κουνιετε. ΟΚ. Ευχαρστώ. Αυτό ήθελα να μάθω, αν είναι απλό κούμπωμα. Προς στιγμή πάντως δείχνει σταθερό και χωρίς χαρτάκι. Ίσως να μην φθάρθηκε ο άξονας. Δοκίμασα να το "τσιμπήσω" μπας και βγει αλλά φαίνεται εντάξει. Θα δείξει... :worry: Thank's Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Πώς μια άποψη τόσο τελείως υποκειμενική και ακραία μπορεί να έχει γενικότερη απήχηση εκτός από εσένα, σε ένα thread μάλιστα ατόμων "ορκισμένων" στα νόκια και την αισθητική τους !!! :wacko: Ο άνθρωπος για να επιθυμεί να αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό είναι προφανές ότι έχει συμβιβαστεί με αυτό που εσύ αποκαλείς αυθαίρετα και κακόβουλα "άσχημο", επεκτείνοντας μάλιστα και την κριτική σου (που σημειωτέον δεν σου ζητήθηκε) και σε όλα τα ΝΟΚΙΑ! Έλεος....:mad: Τη γνώμη μου λεω... Αν δείς και προηγούμενο πόστ μου στο θρέντ Ν73 έχω κ γω... Αν δεν σ'αρέσει το πόστ μου, μην το διαβάζεις. ατόμων "ορκισμένων" στα νόκια και την αισθητική τους !!! :wacko: Την κάναμε και θρησκεία τώρα; :rolleyes: Κινητά είναι χαλάρωσε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ντάξει ηρεμία. Και εγώ το Ν73ΜΕ έχω αλλά δεν το αγόρασα σε καμιά περίπτωση για τον ωραίο σχεδιασμό του, αλλά για τις δυνατότητες του. Σχεδιάστηκα θα το τολμούσα να το πω, αν όχι άσχημο, τουλάχιστον άκομψο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 δεν το αγόρασα σε καμιά περίπτωση για τον ωραίο σχεδιασμό του, αλλά για τις δυνατότητες του. Για τον ίδιο λόγο που το αγόρασα κ εγώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδες, Μονο απο πλευρας ποιοτητας ληψης φωτογραφιων και Βιντεο, εχετε δει καλυτερευση απο την μια εκδοση Firmware στην αλλη; ή παραμενει ιδια η ποιοτητα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδες, Μονο απο πλευρας ποιοτητας ληψης φωτογραφιων και Βιντεο, εχετε δει καλυτερευση απο την μια εκδοση Firmware στην αλλη; ή παραμενει ιδια η ποιοτητα; Οι διαφορές στις φωτο ήταν ιδιαίτερα έντονες στις παλιές εκδόσεις. Τώρα απ'όσο ξέρω οι εκδόσεις του 2007 δεν έχουν διαφορές. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Βασικά μου έπεσε κάτω το κινητό και από τότε το joystick τα έχει παίξει. Θέλει μεγάλη πίεση για να πάει πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά ενώ όταν προσπαθώ να το πιέσω μέσα δεν κάνει τίποτα! Μόνο 4 ευρώ έχει η αλλαγή του; 45€ κοστίζει.. ---- hello !!! exo mia erotisi telioni ki i dikisas mpataria mesa se 7 - 8 ores horis tilefonima i opiadipote efarmogi ??? mou to ekane me tin palia bataria ki tora mou to kani pali me tin kenourgia :mad: Μήπως απενεργοποίησες τη λειτουργεία νάρκης??? ------------------------------------------------------------------------ Χθές ενώ καθόνταν μόνο του έβγαλε έναν ήχο στο άκυρο, το ακούμπησα και έκαιγε... Το έκλεισα αμέσως μην σκάσει καμια μπαταρία και πάθουμε και ζημιά.. Τι κόλπα ειναι αυτά γνωρίζει κανεις? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Αν μπορείς να παραβλέψεις οτι είναι απο τα ποιό άσχημα κινητά που κυκλοφορούν (συνηθισμένο φαινόμενο για τη νόκια) αξίζει κ παραξίζει, δές βέβαια πρώτα στο buy & sell μπορεί να το βρείς μεταχειρισμένο αν θες. Μοναδική έλλειψη για μένα είναι το wifi ίσως. Εγω το βλεπω σαν ενα απο τα πιο ομορφα κινητα απορω με το γουστο ορισμενων ....:X τελος παντων περι ορεξεως ... πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που κυκλοφορησαν και απο ομορφια και κομψοτητα και απο δυνατοτητες ...μονο το υψηλο SAR Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδια γιατι το βράδυ φαίνονται χαλια οι φωτο ακομα και με φλας (στο μέρος που δεν κτυπάει εντονα το φλας φαίνονται μπλε κουκίδες); Το κινητο το εχω 1 βδομαδα οπότε θα εχει το τελευταιο firmware. "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Γεια σας.Έχω ένα Ν73 το οποίο είχα αγοράσει πέρυσι το δεκέμβριο από το dubai.Eδω και μια εβδομάδα άρχισε να κλείνει στα καλά καθούμενα..Παρατήρησα πως κλείνει όταν χτυπηθεί λίγο,δηλαδή όταν το αφήνω πάνω στο τραπέζι απο απόσταση ενός cm..Τι να κάνω?Επίσης τον τελευταίο καιρό δεν έπιανε πάντα τον φορτιστή και αναγνώριζε πολύ δυσκολά το καλώδιο του pc..Οποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει. Υ.Γ 1 Η εγγύση των εταιριών είναι διεθνής??Αν το πάω δηλαδή στο service της nokia υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει με την εγγύηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδια γιατι το βράδυ φαίνονται χαλια οι φωτο ακομα και με φλας (στο μέρος που δεν κτυπάει εντονα το φλας φαίνονται μπλε κουκίδες); Το κινητο το εχω 1 βδομαδα οπότε θα εχει το τελευταιο firmware. Δυστυχως το βραδυ ετσι περιπου θα ειναι δεν βλεπω να αλλαξει ποτε Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Φιλε οταν λες επισκευη τι εννοεις; Αν εννοεις το αλλαξεις κανει περειπου 4 ευρω και παει μαζι με τα πληκτρα. 4 ευρω???ανεκδοτο μαλλον μας λες για να γελασουμε.. λειπον επειδη το εχω αλλαηξει στο κινητο μου κανει 45 ευρω σε Nokia shop ή στα κεντρικα της νοκια.. NOKIA και φθηνα ανταλλακτικα δεν υπαρχει.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 4 ευρω???ανεκδοτο μαλλον μας λες για να γελασουμε.. λειπον επειδη το εχω αλλαηξει στο κινητο μου κανει 45 ευρω σε Nokia shop ή στα κεντρικα της νοκια.. NOKIA και φθηνα ανταλλακτικα δεν υπαρχει.... Μήπως εννοεί μόνο το "καπελάκι" του joystick και όχι όλο το σύστημα με την πλακετίτσα. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγώ εννοούσα ολόκληρο το joystick πάντως...! 45 ευρώ ε; Αρκετά μου φαίνονται ρε γμτ... Και η διαδικασία αλλαγής του γίνεται αυθημερόν ή πρέπει να περιμένω καμια-δυο μέρες; Ρωτάω όσους έχουν προβεί σε μια τέτοια αλλαγή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το κινητο το εχω 1 βδομαδα οπότε θα εχει το τελευταιο firmware. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινει αυτο που λες... Δες την εκδοση Firmware πατώντας *#0000# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Με μετρια χρηση (ομιλια 15 λεπτα, 1-2 SMS, 30 λεπτα MP3, BT on για 1 ωρα), ποση ειναι η αυτονομια του περιπου; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγώ εννοούσα ολόκληρο το joystick πάντως...! 45 ευρώ ε; Αρκετά μου φαίνονται ρε γμτ... Και η διαδικασία αλλαγής του γίνεται αυθημερόν ή πρέπει να περιμένω καμια-δυο μέρες; Ρωτάω όσους έχουν προβεί σε μια τέτοια αλλαγή! Παιδιά το joystick κοστίζει όντως 47€! Μη κάνετε το λάθος και πληρώνετε αυτά τα χρήματα από τη στιγμη που το κινητό είναι σε εγγύηση. Πηγαίνετε σε κατάστημα Nokia Shop και πιέστε τους. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο στον οποίο θα πέσετε. Προσωπικά είχα ρωτήσει σε δύο-τρία καταστήματα στην Αθήνα και όλοι μου έλεγαν ότι είναι εκτός της εγγύησης μέχρι που μου άνοιξε τα μάτια κάποιος συμφορουμίτης από την Κρήτη. Έτυχε να βρεθώ στην Κρήτη, το πήγα μαζί με την απόδειξή αγοράς και οι άνθρωποι ευγενέστατοι μου το άλλαξαν σε μία ημέρα χωρίς να πληρώσω τίποτα! Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας... Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Φιλε Leftezi εγω αλαξα την μπροστα την προσοψη και τα πληκρα στο οποιο παει και το joystick και πληρωσα γυρο στα 16 euro. τωρα αν μου αλλαξαν και την πλακετα δεν ξερω εγω παντος τους ειπα να μου αλλαξουν τα πληκτρα γιατι ειχα φθαρει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά το joystick κοστίζει όντως 47€! Μη κάνετε το λάθος και πληρώνετε αυτά τα χρήματα από τη στιγμη που το κινητό είναι σε εγγύηση. Πηγαίνετε σε κατάστημα Nokia Shop και πιέστε τους. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο στον οποίο θα πέσετε. Προσωπικά είχα ρωτήσει σε δύο-τρία καταστήματα στην Αθήνα και όλοι μου έλεγαν ότι είναι εκτός της εγγύησης μέχρι που μου άνοιξε τα μάτια κάποιος συμφορουμίτης από την Κρήτη. Έτυχε να βρεθώ στην Κρήτη, το πήγα μαζί με την απόδειξή αγοράς και οι άνθρωποι ευγενέστατοι μου το άλλαξαν σε μία ημέρα χωρίς να πληρώσω τίποτα! Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας... Πήρα τηλέφωνο ένα από τα μαγαζιά που είναι στην περιοχή μου και υπήρχε και στο site της Nokia και μου είπε ότι όντως η αλλαγή κοστίζει 47€. Εσένα φίλε fi98ddv σου είχε πέσει κάτω το κινητό και στο άλλαξαν δωρεάν; Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να το αλλάζει δωρεάν μόνο με την εγγύηση δηλαδή; Αν ναι πείτε το ρε guys γιατί μου φαίνονται πολλά τα 47€... Δηλαδή κάθε φορά που θα μου πέφτει κάτω το κινητό θα πρέπει να πληρώνω και μια 50αρα ευρώ; Έλεος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Πήρα τηλέφωνο ένα από τα μαγαζιά που είναι στην περιοχή μου και υπήρχε και στο site της Nokia και μου είπε ότι όντως η αλλαγή κοστίζει 47€. Εσένα φίλε fi98ddv σου είχε πέσει κάτω το κινητό και στο άλλαξαν δωρεάν; Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να το αλλάζει δωρεάν μόνο με την εγγύηση δηλαδή; Αν ναι πείτε το ρε guys γιατί μου φαίνονται πολλά τα 47€... Δηλαδή κάθε φορά που θα μου πέφτει κάτω το κινητό θα πρέπει να πληρώνω και μια 50αρα ευρώ; Έλεος... Για την Αθήνα φίλε μου δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί. Εγώ συγκεκριμένα έτυχε να βρίσκομαι ενα Σαββατοκύριακο στα Χανιά, το πήγα, μου είπαν να το κοιτάξουν οι τεχνικοί, με πήραν τηλέφωνο ότι απλά χρειάζεται η απόδειξη αγοράς για να καλυφθεί από την εγγύηση και αυτό ήταν όλο. Άμα ο άνθρωπος έχει καλή διάθεση να εξυπηρετήσει όλα γίνονται. Το κινητό έχει πέσει κάτω αλλά οι άνθρωποι δε μου είπαν κάτι. Εξάλλου άμα το δεις δε φαίνεται ότι έχει πέσει. Πιστεύω ότι άμα στείλεις ένα e-mail στα κεντρικά της Nokia στη Φιλανδία και τους ρωτήσεις για το αν η εγγύηση σου καλύπτει το joystick θα σου απαντήσουν πως ναι! Πάντως τα 47€ είναι πολλά! Πληροφοριακά για όσους ενδιαφέρονται, αγόρασα μέσω internet το Nokia Wireless GPS Module LD-4W. Το gadgetακι συνεργάζεται άψογα με το N73. Όποιος θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο μηχανηματάκι το συνηστώ. Δουλέυει άψογα!!! Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Φιλε Leftezi εγω αλαξα την μπροστα την προσοψη και τα πληκρα στο οποιο παει και το joystick και πληρωσα γυρο στα 16 euro. τωρα αν μου αλλαξαν και την πλακετα δεν ξερω εγω παντος τους ειπα να μου αλλαξουν τα πληκτρα γιατι ειχα φθαρει! Αν αλλάζει το joystick (εννοώ μόνο το καπελάκι μόνο και όχι η πλακέτα) για λόγους αισθητικής (π.χ. χρώμα) τότε κακώς πληρώνουμε τις 50άρες και κακώς δε μας το φτιάχνουν. Πάντως μιας και μου ξαναβγήκε σήμερα, πέρασα από τη Νόκια να ρωτήσω τι παίζει. Μου είπαν κι εμένα για 44 € και ότι πρέπει να αλλαχτεί όλο το σύστημα. Σκέφτηκα ότι αφού έτσι κι αλλιώς χαμένος είμαι (είναι από τα πρώτα που αγοράστηκαν με αρκετά σημάδια φθοράς) θα κάνω μια προσπάθεια μόνος μου. Έσταξα λοιπόν μια σταγονίτσα logo και το κράτησα ανάποδα για να μην πάει μέσα στο μηχανισμό. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται πως τα κατάφερε και μπήκε μέσα λιγάκι. Τώρα έχει σκληρύνει και κολλάει μερικές φορές (δεν έχει επαναφορά). Μετά από κάμποση χρήση όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ίδωμεν. Αν δε στρώσει, πάει για service. Αν το κάνει πού και πού, δε χάλασε ο κόσμος, θα το κρατήσω έτσι. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Υ.Γ 1 Η εγγύση των εταιριών είναι διεθνής??Αν το πάω δηλαδή στο service της nokia υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει με την εγγύηση? Για να ίσχυε η εγγύηση έπρεπε να είναι αγορασμένο από χώρα εντός ΕΕ. Αμα θες να φτιαχτεί στην εγγύηση... πήγαινέ το στο Dubai!:cry: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Χθες ανοιξα το κινητο μου και σκουπισα την οθονη απο μεσα γιατι ειχε πιασει σκονη, Η μπροστινη προσοψη βγαινει σχετικα ευκολα και οποιος εχει το ειδιο προβλημα ας το κανει αφοβα.. :) Αυτο που με προβληματισε ειναι πως επανω στην οθονη του κινητου περιπου στην μεση εχει κανει η οθονη μικρες τρυπες οι οποιες δεν ειναι ορατες οταν το κινητο εχει την προσοψη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο στο κινητο του? πως μπορει να εγειναν? :confused: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Χθες ανοιξα το κινητο μου και σκουπισα την οθονη απο μεσα γιατι ειχε πιασει σκονη, Η μπροστινη προσοψη βγαινει σχετικα ευκολα και οποιος εχει το ειδιο προβλημα ας το κανει αφοβα.. :) Αυτο που με προβληματισε ειναι πως επανω στην οθονη του κινητου περιπου στην μεση εχει κανει η οθονη μικρες τρυπες οι οποιες δεν ειναι ορατες οταν το κινητο εχει την προσοψη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο στο κινητο του? πως μπορει να εγειναν? :confused: Το εχεις παει ποτε για service ? Αν μπορεις ,βγαλε καμμια φωτο να το δουμε και εμεις .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts