Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια βοηθεια θελω,ειμαι αναμεσα σε n73-n73me-n95,εχω 357ευρω επιδοτηση αν παρω τα 73αρια θα δοσω 50-100 παραπανω ενω για το n95 340παραπανω με 2giga καρτα.Ποιο απο τα τρια αξιζει τα λεφτα του!

να θυμισω και παλι οτι για επιλογη συσκευης ,συγκρισεις κλπ

υπαρχει η καταλληλη ενοτητα !:!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θελω να κρατησω αντιγραφα απο τις επαφες του κινητου μου στο pc αλλα αν και τις επιλεγω ολες οταν παω για αποστολη πατωντας δεξι κλικ -ληψη αρχειου στο εικονιδιο του bluetooth κατω δεξια στην οθονη γινεται μονο μια μεταφορα επαφης και κλεινει το προγραμμα και πρεπει να ξανακανω την διαδικασια παλι για καθε επαφη...Υπαρχει τροπος για μαζικη αποστολη τους ρε παιδια ???? Ευχαριστω.

Το ερωτημα το ειχα βαλει σε αλλο κομματι του forum γιατι ειναι γενικοτερο με μεταφορα δεδομενων σε pc απο κινητο με bluetooth και οχι μονο με το Ν73αλλα ο moderator του θεματος μου ειπε να το βαλω εδω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@Γιάννης:

Καλημερα!

Μπορεις να κρατησεις back-up των επαφων σου

με τους εξης τροπους:

1. Κανεις επιλογη ολων των επαφων και στην συνεχεια,

αντιγραφη στην καρτα μνημης.

2.Συγχρονισμο με outlook

3.Με την εφαρμογη Contacts Transfer - S60 3rd Edition

http://www.elisanet.fi/portal/s60/

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

@Γιάννης:

Καλημερα!

Μπορεις να κρατησεις back-up των επαφων σου

με τους εξης τροπους:

1. Κανεις επιλογη ολων των επαφων και στην συνεχεια,

αντιγραφη στην καρτα μνημης.

2.Συγχρονισμο με outlook

3.Με την εφαρμογη Contacts Transfer - S60 3rd Edition

http://www.elisanet.fi/portal/s60/

Ευχαριστω φιλε μου.Το εκανα ηδη απο χθες που ειδα την πολυ καλη δυνατοτητα αλλα και στο pc μπορει να αποδειχθει χρησιμο ενα backup των επαφων σε περιπτωση αλλαγης κινητου που δεν θα ειναι Nokia.Για αυτο το θελω.Με την 3η δυνατοτητα που λες γινεται αυτο ????

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω φιλε μου.Το εκανα ηδη απο χθες που ειδα την πολυ καλη δυνατοτητα αλλα και στο pc μπορει να αποδειχθει χρησιμο ενα backup των επαφων σε περιπτωση αλλαγης κινητου που δεν θα ειναι Nokia.Για αυτο το θελω.Με την 3η δυνατοτητα που λες γινεται αυτο ????

Να 'σαι καλα :)

οχι ,δεν γινεται με το 3 ,χρησιμευει για symbian μονο.

Αντιθετως, ο συγγχρονισμος με outlook καλυπτει αν οχι ολες,

τις περισσοτερες συσκευες.

iPhone 5S Space Grey

Να 'σαι καλα :)

οχι ,δεν γινεται με το 3 ,χρησιμευει για symbian μονο.

Αντιθετως, ο συγγχρονισμος με outlook καλυπτει αν οχι ολες,

τις περισσοτερες συσκευες.

Ευχαριστω.Απλα δεν θελω να μπλεγω κινητο και outlook.

Φιλικά Γιάννης

καλησπερα σε ολους...

λοιπον μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχει το ν73 με το ν73 me

ευχαριστω και παλι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους...

λοιπον μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχει το ν73 με το ν73 me

ευχαριστω και παλι :)

Και καλύτερο Music Player!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

...επίσης, το multimedia πλήκτρο αλλάζει ιδιότητες (δεν μπαίνει στις συντομέυσεις 5 κατευθύνσεων αλλά μόνο στην μουσική) ενώ αναβαθίζεται και ο Music player (πχ μπορείς να αλλάζεις τις ετικέτες των τραγουδιών).

Αν σου αρέσει να ακούς μουσική απο το κινητό σου, κάνε το Music edition χωρίς δεύτερη σκέψη.

...επίσης, το multimedia πλήκτρο αλλάζει ιδιότητες (δεν μπαίνει στις συντομέυσεις 5 κατευθύνσεων αλλά μόνο στην μουσική) ενώ αναβαθίζεται και ο Music player (πχ μπορείς να αλλάζεις τις ετικέτες των τραγουδιών).

Αν σου αρέσει να ακούς μουσική απο το κινητό σου, κάνε το Music edition χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στην ουσία οι συντομεύσεις είναι 4 και είναι ελεύθερα επιλέξιμες από τον χρήστη. Αυτό δεν υπάρχει για το Ν73ΜΕ :(

Επίσης έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ ότι το Ν73 έχει κάπως καλύτερη αυτονομία από το Ν73ΜΕ.

θα παρω το ν73 και μπορει να το κανω me ετσι και αλλιως ειναι ακριβο το me

προσοψη αλλαζει τι καρτα μνημης εχει το ν73;

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα παρω το ν73 και μπορει να το κανω me ετσι και αλλιως ειναι ακριβο το me

προσοψη αλλαζει τι καρτα μνημης εχει το ν73;

:)

Δεν εχει με 20Ε ομως βρισκεις στο ebay 2GB
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Ευχαριστω.Απλα δεν θελω να μπλεγω κινητο και outlook.

Με το PC Suite της Nokia δοκίμασες;

Αν όχι δοκίμασέ το. Έτσι θα έχεις κρατήσει backup στο pc χωρίς να "μπλέξεις" το outlook. ;)

Δυστυχώς σε εμένα έχει πρόβλημα καθ'ότι κολλάει στο 99% και δεν ολοκληρώνεται, αλλά δεν συμβαίνει σε όλους οπότε δοκίμασέ το. (Εννοείται ότι αυτό αφορά μόνο κινητά Nokia).:)

Αν όχι δοκίμασέ το. Έτσι θα έχεις κρατήσει backup στο pc χωρίς να "μπλέξεις" το outlook. ;)

Δυστυχώς σε εμένα έχει πρόβλημα καθ'ότι κολλάει στο 99% και δεν ολοκληρώνεται, αλλά δεν συμβαίνει σε όλους οπότε δοκίμασέ το. (Εννοείται ότι αυτό αφορά μόνο κινητά Nokia).:)

Όντως το pc suite είναι καλή επιλογή για back up.

Αυτήν την λύση που σου είχα προτείνει την δοκίμασες? Νομίζω πως θα σου λύσει το πρόβλημα που έχεις, με την δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας.

Ενω είναι συνδεδεμένο το κινητό με το PC

άνοιξε την εφαρμογή του pc suite,

κάτω δεξιά (στο παράθυρο της εφαρμογής) λέει "συνδεθείτε",

κλικ εκεί πάνω και αυτόματα θα έρθει μια εφαρμογή στο κινητό την οποία και θα εγκαταστήσεις.

Ξαναδοκίμασε να δημιουργήσεις αντίγραφο και πες μου τι έγινε.

P.S. @nervous πολύχρονος !!!!:cool:

Ευχαριστω αλλα οπως ειπες κι εσυ αφορα μονο κινητα Nokia.Αν , πραγμα απιθανο σε εθισμενους σε Nokia , παω σε αλλη μαρκα δεν θα μπορω να κανω επαναφορα.

Φιλικά Γιάννης

Nervous ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!

ΥΓ: Ακόμα σε ευχαριστώ για το clock screensaver χθές! Ήταν σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό, αφού απαλάχτηκα από το σιχαμένο και υποχρεωτικό powersaver της ΝΟΚΙΑ...:)

Sony logo.gif

Όντως το pc suite είναι καλή επιλογή για back up.

Αυτήν την λύση που σου είχα προτείνει την δοκίμασες? Νομίζω πως θα σου λύσει το πρόβλημα που έχεις, με την δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας.

Ενω είναι συνδεδεμένο το κινητό με το PC

άνοιξε την εφαρμογή του pc suite,

κάτω δεξιά (στο παράθυρο της εφαρμογής) λέει "συνδεθείτε",

κλικ εκεί πάνω και αυτόματα θα έρθει μια εφαρμογή στο κινητό την οποία και θα εγκαταστήσεις.

Ξαναδοκίμασε να δημιουργήσεις αντίγραφο και πες μου τι έγινε.

P.S. @nervous πολύχρονος !!!!:cool:

Ευχαριστω κι εσενα φιλε μου.Δεν το δοκιμασ ακομα το Nokia pc suite αλλα δεν ξερω γιατι σε περασμενα μοντελλα Nokia ειχα προβληματα να ολοκληρωσει την μεταφορα .

Φιλικά Γιάννης

Nervous ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!

ΥΓ: Ακόμα σε ευχαριστώ για το clock screensaver χθές! Ήταν σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό, αφού απαλάχτηκα από το σιχαμένο και υποχρεωτικό powersaver της ΝΟΚΙΑ...:)

Τωρα το ειδα κι εγω...Κι απο μενα Χρονια πολλα.:D

Φιλικά Γιάννης

Είχα, έχω και θα έχω το απλό. Εκτός από το music player δε νομίζω ότι έχει κάτι καλύτερο το ME. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποιημένος με το κινητό. Έχω κινητό από το 1999. Προσωπικά νομίζω ότι είναι το καλυτερο κινητό ποτέ στα χέρια μου.

Συμφωνω με αυτα που λες αλλα εγω ρωτισα αν εκανες την αλλαγη απο ME σε απλο γιατι μετα απο αυτη την κουβεντα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1849434#post1849434

νομιζω οτι η μπαταρια κραταει ληγοτερο απο το απλο :confused:

οποιος εκανε την αλαγη απο το ΜΕ στο απλο ας μου πει :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημέρα παιδιά,

υπάρχει τρόπος να βάλουμε custom (δικό μας) screen saver στο Ν73; π.χ. στο Κ750 που είχα μπορούσες να βάλεις εικόνες... gif κλπ.

Επίσης όταν βάζω μια εικόνα wallpaper για να μου προβάλλεται ωραία πρέπει να αλλάζω πρώτα την ανάλυσή της στο pc και να την κάνω σχεδόν τετράγωνη... υπάρχει λύση γι'αυτό;

Ευχαριστώ πολύ...

Καλημέρα παιδιά,

υπάρχει τρόπος να βάλουμε custom (δικό μας) screen saver στο Ν73; π.χ. στο Κ750 που είχα μπορούσες να βάλεις εικόνες... gif κλπ.

Επίσης όταν βάζω μια εικόνα wallpaper για να μου προβάλλεται ωραία πρέπει να αλλάζω πρώτα την ανάλυσή της στο pc και να την κάνω σχεδόν τετράγωνη... υπάρχει λύση γι'αυτό;

Ευχαριστώ πολύ...

Ένα καλό screen saver είναι ΑΥΤΟ

Παιδιά αξίζει να πάρω ένα Ν73 αντί ενός Κ800?? Ρωτάω εδώ και όχι στους διαξιφισμούς γιατί εσείς έχετε το Ν73 και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο!!

Παιδιά αξίζει να πάρω ένα Ν73 αντί ενός Κ800?? Ρωτάω εδώ και όχι στους διαξιφισμούς γιατί εσείς έχετε το Ν73 και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο!!

Ειχα αρκετο καιρο κ800 και οχι ενα μονο ....καμια σχεση με το ν73 που εχω τωρα αλλο τηλεφωνο το Ν73

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...