OculatusAbis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Και μια ερώτηση: πως μπορώ να απενεργοποιήσω το πλήκτρο Έκθεσης ή να αναθέσω σε αυτό άλλη συντόμευση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Το Music Edition ερχεται με καρτα 2γβ και τα μεγαλα ακουστικα. Αυτες ειναι και οι σημαντικοτερες διαφορες απο το απλο 73 και για αυτο ειναι πιο ακριβο. 466?? Πολυ φτηνα.. συνηθως κανει πανω απο 500. Κατι παιζει. Αν εννοεις 466 φθηνα..τοσο κανει περιπου το απλο το ν73.ΠΧ στην τιμ εχει 475. Τωρα για το music ν73 το e-shop το εχει 518. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αν εννοεις 466 φθηνα..τοσο κανει περιπου το απλο το ν73.ΠΧ στην τιμ εχει 475. Τωρα για το music ν73 το e-shop το εχει 518. παιδια χθες απο νοκια 525 το ν73με δε βρηκα πανακι καθαρισμου και λουρακι....σιγα το πραγμα αλλα η καρτουλα ειναι 2γιγα και το τηλεφωνο απο γρηγοραδα πεταει του εχω βαλει καμια 100 τραγουδακια δε ξερω αν φταει η βερσον παντως χωρις προβληματα ....μεχρι στιγμης νοκια ειναι αυτη ποτε δε ξερεις....αρκετα καλυτερο απο το απλο ν 73 που εδωσα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 παιδια χθες απο νοκια 525 το ν73με δε βρηκα πανακι καθαρισμου και λουρακι....σιγα το πραγμα αλλα η καρτουλα ειναι 2γιγα και το τηλεφωνο απο γρηγοραδα πεταει του εχω βαλει καμια 100 τραγουδακια δε ξερω αν φταει η βερσον παντως χωρις προβληματα ....μεχρι στιγμης νοκια ειναι αυτη ποτε δε ξερεις....αρκετα καλυτερο απο το απλο ν 73 που εδωσα... Ασχετα που ειναι καινουργιο και εισαι ενθουσιασμενος..ποιο ειναι ποιο κομψο?το μαυρο η αυτο που ειχες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ασχετα που ειναι καινουργιο και εισαι ενθουσιασμενος..ποιο ειναι ποιο κομψο?το μαυρο η αυτο που ειχες? Eιλικρινα δε ξερω το μαυρο μαλλον θαναι πιο ευαλωτο σε γρατζουνιες αλλα μου αρεσαν και τα 2 το ιδιο απο εμφανιση δε μπορω να ξεχωρισω και να σου πω το ενα η το αλλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Eιλικρινα δε ξερω το μαυρο μαλλον θαναι πιο ευαλωτο σε γρατζουνιες αλλα μου αρεσαν και τα 2 το ιδιο απο εμφανιση δε μπορω να ξεχωρισω και να σου πω το ενα η το αλλο! Οκ σε ευχαριστω..απλα δεν ξερω ποιο χρωμα να παρω..και ποιο δειχνει ποιο μικρο-κομψο-ομορφο σοτ ματι.(βεβαια αναγκαστικα θα παρω αυτο που εχει η τιμ γιατι απο εκει μπορω να το παρω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Συμφωνα με εδω->http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/16315/si/n73 δεν επρεπε να πολειτε με τα ακουστικα νοκια HS-28? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Συμφωνα με εδω->http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/16315/si/n73 δεν επρεπε να πολειτε με τα ακουστικα νοκια HS-28? Αυτα ειναι μεσα στη συσκευασια!μολις ειδα τη φωτο και τα τσεκαρα γιατι δε χρησιμοποιω συχνα ακουστικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Eγω πηρα το ν73 music edition απο microland, τιμη 499. Ειχε μεσα 2γιγα μνημη τα ακουστικα που ειδα στη πιο πανω φωτο, καλωδιο και cd για τον υπολογιστη. Μεχρι τωρα δεν εχει κολληματα και φαινεται να εχει αυξημενη αυτονομια η μπαταρια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Στο απλο Ν73 που πηρα τον αυγουστο ειχε στο πακετο τα Nokia HS-23 ακουστικα, τα οποια ειναι χοντρα και δεν μπαινουν στα αυτια μου με τιποτα, εχω φαινεται μικρα αυτια, τι να παρω παιδια? προτιμαω να μην ειναι απο αυτα τα μικρα που μπαινουν στα αυτια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Νομίζω πως το συγκεκριμένο topic αναφέρεται μόνον στο απλό Ν73 κι όχι στο νέο Ν73ΜΕ. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος ξεφεύγουμε από το θέμα όταν ασχολούμαστε με το Ν73ΜΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Νομίζω πως το συγκεκριμένο topic αναφέρεται μόνον στο απλό Ν73 κι όχι στο νέο Ν73ΜΕ. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος ξεφεύγουμε από το θέμα όταν ασχολούμαστε με το Ν73ΜΕ. θα συμφωνησω.....αν και μικρη η διαφορα μια και μιλαμε για 2 σχεδον ιδια τηλεφωνα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Οκ σε ευχαριστω..απλα δεν ξερω ποιο χρωμα να παρω..και ποιο δειχνει ποιο μικρο-κομψο-ομορφο σοτ ματι.(βεβαια αναγκαστικα θα παρω αυτο που εχει η τιμ γιατι απο εκει μπορω να το παρω :p ) θα σου προτεινα να δεις και τα 2 ....αν δε βιαστεις οι πληροφοριες μου λενε πως στη περιοδο των γιορτων θα δουμε και αλλα χρωματα....εκεινο το κοκκινο μου αρεσε πολυ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Για οποιον ενδιαφέρεται υπάρχει τρόπος να κλείσει ο media player. Πηγαίνετε στο equaliser και μετά πατήστε επιλογές και έξοδος! Σωστός !;) Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ. Υ.Γ.=Πάντως δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της η nokia με τον διαχωρισμό αυτό σε ΜΕ, αλλά το MP3 player tou N90 είναι κλάσεις ανώτερο σε ένταση και διαύγεια. Κι ας μην έχει όλες αυτές τις δυνατότητες για παραμετροποιήση του ήχου. Η σύγκριση μου προέκυψε, καθώς αυτά έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή. Ένα "μουσικό κιν." και ένα "μη μουσικό". Σου λέει η νεολαία θα "μασήσει" http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Νομίζω πως το συγκεκριμένο topic αναφέρεται μόνον στο απλό Ν73 κι όχι στο νέο Ν73ΜΕ. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος ξεφεύγουμε από το θέμα όταν ασχολούμαστε με το Ν73ΜΕ. Συνεχιστε κανονικα .Ενα θεμα υπαρχει και για τα δυο . Οι διαφορες ειναι .. μικρες ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αγορασα μια καρτα Sandisk 2GB απο το ebay και ενω δουλευει μια χαρα στο card reader στο κινητο δεν δουλε! Την κανει φορματ οκ, αλλα μετα μολις παω να ανοιξω την εκθεση την πεταει εξω και μου λεει οτι την εβγαλα. Λετε να ειναι μαιμου? Το εχει παθει κανεις αυτο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μηπως εχει παει κανεις σε Τιμ η εχει μαθει σε τι χρωματα το εχει το Ν73?Η γενικα υπαρχει σε 1?Εγω το εχω δει σε 2.και δνε μιλαω για το music. Θα παω αυριο να δω..απλα λεω μηπως ξερει κανεις..το ξερω ειμαι ανυπομονος :) Eyxaristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaudi80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα χθες το Ν73 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και ο ήχος κλήσης είναι ρυθμισμένος στη μέγιστη ένταση ή λίγα επίπεδα κάτω από αυτή αρχικά παίζει καλά αλλά μετά από λίγο ο ήχος παραμορφώνεται. Κάτι τετοιο δεν συμβαίνει αν επιλέξω εγώ να αναπαραχθεί ο ήχος κλήσης. τι μπορεί να συμβαίνει? επίσης υπάρχει μια μικρή ταλάντωση στο κάλυμμα της κάμερας. είναι φυσιολογικό? (έψαξα σε αρκετές από τις σελίδες αλλά δεν βρήκα να έχει ξανασυζητηθεί. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ζητώ συγνώμη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα χθες το Ν73 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και ο ήχος κλήσης είναι ρυθμισμένος στη μέγιστη ένταση ή λίγα επίπεδα κάτω από αυτή αρχικά παίζει καλά αλλά μετά από λίγο ο ήχος παραμορφώνεται. Κάτι τετοιο δεν συμβαίνει αν επιλέξω εγώ να αναπαραχθεί ο ήχος κλήσης. τι μπορεί να συμβαίνει? επίσης υπάρχει μια μικρή ταλάντωση στο κάλυμμα της κάμερας. είναι φυσιολογικό? (έψαξα σε αρκετές από τις σελίδες αλλά δεν βρήκα να έχει ξανασυζητηθεί. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ζητώ συγνώμη) Πριν λίγο, σε συναφές θέμα σου απάντησε ο φίλος ilka71 και μάλιστα τον ευχαρίστησες που σου έλυσε το πρόβλημα εδώ. Γιατί ξαναποστάρεις κι εδώ τα ίδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μηπως εχει παει κανεις σε Τιμ η εχει μαθει σε τι χρωματα το εχει το Ν73?Η γενικα υπαρχει σε 1?Εγω το εχω δει σε 2.και δνε μιλαω για το music. Θα παω αυριο να δω..απλα λεω μηπως ξερει κανεις..το ξερω ειμαι ανυπομονος :) Eyxaristo Υπαρχει και στην microland σε RED WHITE http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=5114&ct=90&la=1 Τα περισσοτερα που κυκλοφορουν ειναι σε silver brown παντως. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaudi80 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εχεις δίκιο. Απλά κατάλαβα ότι έκανα το post σε διαφορετικό thread (συναφές αλλά διαφορετικό) και ο φίλος aris_21 με παρέπεμψε εδώ που ήταν και το σωστό. Έτσι ίσως ενημερωθεί και κάποιος ο οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο και δεν εχει μπει σε εκείνω το thread. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Αν το έκανα συγνώμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Εχεις δίκιο. Απλά κατάλαβα ότι έκανα το post σε διαφορετικό thread (συναφές αλλά διαφορετικό) και ο φίλος aris_21 με παρέπεμψε εδώ που ήταν και το σωστό. Έτσι ίσως ενημερωθεί και κάποιος ο οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο και δεν εχει μπει σε εκείνω το thread. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Αν το έκανα συγνώμη. Οκ φίλος δεν υπάρχει πρόβλημα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ποιες είναι αυτές οι επιλογές; με ενδιαφέρει άμεσα! Ρ900 σε Ν73! επίσης άκουσα ότι η μπαταρία κρατάει μια μέρα μόνο! αληθεύει; και τέλος ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές μεταξύ του music edition και "απλού"; αξίζει να πάρω το ΜΕ; ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις που ήδη πήρα και για όσες ακολουθήσουν :) καμιά απάντηση για αυτά?? ιδίως για το θέμα σχετικά με την μπαταρία!! κρατάει πραγματικά τόσο λίγο?!? τι μπαταρία έχει μέσα το κουτί? νομίζω 1100mAh ή λάθος θυμάμαι? για τις διαφορές απλού και ΜΕ κάτι είπαμε... είναι το handsfree, η κάρτα μνήμης και ο media player (και το χρώμα βέβαια!). είναι και τίποτε άλλο εκτός από αυτά? το πρώτο αφορά τρόπο μεταφοράς τηλεφωνικού καταλόγου απο P900 σε Ν73 (symbian και τα δύο!). αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ :) για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Δε μου λές το βρήκες σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ή το παραγγείλες απο το ίντερντετ; Παίζει ρόλο,γιατί εμένα μου είπανε ότι η έκδοση που κυκλοφορεί στην Ελλάδα(αν υπάρχει κάτι τετοιο) έχει τα HS-23 και κάρτα 1GB. Δεν έχω δεί το κουτί όμως,ούτε τι περιέχει και δε μπορώ να είμαι σιγουρος.Οτι μου είπανε μεταφέρω :( To πηρα την Παρασκευη απο Πλαισιο Καλαμαριας Θεσσαλονικη. Ειχε 3 διαθεσιμα κομματια. Η κοπελια εκει μου ειπε γιατι ρωτησα και εγω για την καρτα, οτι καποιες παρτιδες απο Ν73 θα ερθουν και με 1 GB καρτα και HS-23 ακουστικα.Οποτε ειναι θεμα τυχης και διαθεσιμοτητας. ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 καμιά απάντηση για αυτά?? ιδίως για το θέμα σχετικά με την μπαταρία!! κρατάει πραγματικά τόσο λίγο?!? τι μπαταρία έχει μέσα το κουτί? νομίζω 1100mAh ή λάθος θυμάμαι? για τις διαφορές απλού και ΜΕ κάτι είπαμε... είναι το handsfree, η κάρτα μνήμης και ο media player (και το χρώμα βέβαια!). είναι και τίποτε άλλο εκτός από αυτά? το πρώτο αφορά τρόπο μεταφοράς τηλεφωνικού καταλόγου απο P900 σε Ν73 (symbian και τα δύο!). αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ :) Για την μπαταρία όλα είναι σχετικά. Πάντως εγώ που θεωρώ ότι τις καθημερινές το "σκίζω", μου κρατά 2,5 μέρες άνετα. Και ναι η μπαταρία του (ΒΡ-6Μ) έχει χωρητικότητα 1100mAh. Με το ΜΕ δεν υπάρχει άλλη διαφορά εκτός από αυτά που ανέφερες. Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι σχετικά με το Multimedia Key (το πλήκτρο πάνω από το "C"). Στο Ν73-ΜΕ δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα παραμετροποίησης των 4 συντομεύσεων που δίνει το απλό Ν73. Στο ΜΕ οι επιλογές είναι μόνον δύο, Media Player και ραδιόφωνο. Όσο για τη μεταφορά επαφών, το Ν73 έχει μια λειτουργία συγχρονισμού με άλλα smartphones και αν το Ρ900 που έχεις σώζει τις επαφές σε μορφή .vcf όπως το Ν73 δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts